נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Luis Suárez Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/11
    הודעות:
    413
    לייקים שהתקבלו:
    17
    כן. פרננדז עלה עם קבוצה מישראל לליגת האלופות? עבר עם קבוצה מישראל את שלב הבתים של הליגה האירופית בעודו מדלג מעל המבורג סלטיק וראפיד וינה היישר למקום הראשון?
    תגיד אתה אמיתי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    פאק 1-0 ללוקסמבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  2. WellNeverDie Member

    הצטרף ב:
    ‏6/7/10
    הודעות:
    2,230
    לייקים שהתקבלו:
    235
    אתה צודק אבל לשחק עם שחקן כמו יואב זיו זה עוול למדינת ישראל כולה בפרט, ולמזרח התיכון בכלל. כאשר בחור כמוהו לובש את חולצת ההרכב אתה יודע שמשהו רקוב במערכת ואופ"א צריכים לעשות בדיקה מעמיקה בנושא - איך ביזיון כזה עולה למשחק נבחרת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  3. רמי Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/05
    הודעות:
    309
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא היה סיכוי מלכתחילה, ברגע שהוגרלנו מול פורטוגל ורוסיה, אז אני לא מבין בכלל על מה כל המהומה. מי שחושב שיש סיכוי משלה את עצמו, ושיהיה לו בכיף.

    גוטמן מאמן טוב, טוב מאוד לקבוצה. אין שום קשר בינו לבין אימון של נבחרת. גוטמן מצליח כשהוא חופר לשחקנים 25 שעות ביממה, כשהוא קודח להם, כשהוא יושב להם על הוריד. בנבחרת הוא רואה אותם פעם באף פעם, חבורה של שחקנים מלאי אגו, חצי מהם בכלל לא משחקים כבר עונה ויותר (בטח ובטח באופן סדיר), אז אין מה להתפלא שככה אנחנו נראים איתו. נבחרת בלי שום דרך, בלי שום שיטה או משהו שמזכיר את זה.

    בחצי השני ראיתי יותר כיוון מהאזרים המוגבלים לעומת חבורת "הכוכבים הבלגים" שלנו.

    מה לעזאזאל ורמוט ושכטר עושים בהרכב? על מה ולמה? ואיך יואב זיו הגיע בכלל לסגל! של הנבחרת? לא הייתי מביא אותו להיות מגן שמאלי של כיתה ג'2 בביה"ס יסודי במיקרונזיה. פשוט בדיחה.

    יום שלישי מול רוסיה, אני באופן אישי מקווה שנקבל בראש, שגוטמן יעוף על טיל ושיהיה אפשר להתחיל מ-0 לקראת מונדיאל 2098 שבו כנראה ישחקו כל נבחרות העולם ואז נעפיל אליו.
     
  4. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    ילד, לך תחפש בגוגל קצת על מה לואיס פרננדז עשה בקריירת האימון שלו לפני שאתה מפזר פה שטויות במיץ.
    כשאלי גוטמן יגיע לחצי גמר ליגת האלופות, דבר איתי.
     
  5. Luis Suárez Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/11
    הודעות:
    413
    לייקים שהתקבלו:
    17
    עם פ.ס.ז'. וזה היה לפני 17 שנה. לא לפני שנתיים.
     
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    שכחנו שאלי גוטמן פשוט לקח את אינטר לטרבל ב-2010...

    לפני 17 שנה, מה הם עשו מאז? גביע הקוטג'.

    בילבאו מקום 2 בספרד עם פרננדז...

    עזוב, 32 האחרונות של אופ"א זה הישג גדול יותר עם הפועל ת"א. מאמן שכל גניבת הדעת שלו נבנתה על השפיץ של הנעל בדקה ה92 בטדי.

    אפילו שזה היה בגארבג' טיים שיחקו טוב יותר בחוץ מול קרואטיה מאשר היום. אנשים אומרים אם גוטמן היה במקומו...עם איך שגוטמן נראה בנבחרת אם הוא היה במקומו היינו מסיימים אחרי גיאורגיה, בוודאות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  7. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    מה זה משנה מתי?
    הוא יותר מוכח מגוטמן שעוד לא אימן מחוץ לגבולות ישראל.
     
  8. Luis Suárez Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/11
    הודעות:
    413
    לייקים שהתקבלו:
    17
    אם אתם כ"כ אוהבים את פרננדז אז למה דרשתם את ראשו אחרי הקמפיין הקודם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    גוטמן אימן בקפריסין. זה לא אומר כלום כמובן אבל רק רציתי לתקן את הטעות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  9. RiverPlate#35 Member

    הצטרף ב:
    ‏11/7/11
    הודעות:
    217
    לייקים שהתקבלו:
    12
    זה בסדר גם ליורו 2016 לא תעלה כי אתה לא באמת בין ה - 24 הטובות באירופה.. ובכלל לא תעלה אף פעם כי אנחנו המיץ של הזבל שיש לי בשקית זבל כל יום שאני זורק לפח.

    נבחרת ישראל בדיחה אחת גדולה, לא ייתכן שמזמינים שחקנים שלא משחקים, זה רק פה בישראל.
    שלה שרף אמר משהו נכון לא לפני הרבה זמן ( לא שאני מחזיק ממנו) : " לא היה לי מספיק חלוצים, הזמנתי את רונן חרזי כשהוא שיחק בהפועל ר"ג בליגה הלאומית". אז כל השטויות שיש שחקנים גרועים פה בישראל שמשחקים - אין מה לעשות, צריך להסתדר עם מה שיש.
    כל ה - עלאק ליגיונרים שלנו מחחממים ספסלים באירופה( חוץ מנתאכו ורפאלוב אבל גם הם כשמגיעים לנבחרת לא מספקים את היכולת) כולל ה יוסי -"מסי" - בניון שמנסים לייצר כאן במדינה, הייצור הזה לא עשה כלום כבר 8 שנים, הפעם האחרונה שהוא עשה משהו זה היה נגד שוויץ.
    חבל לי על דודו, שוער גדול (לכל ההזויים שחושבים שדני עמוס שוער יותר טוב חיים בסרט), טעות שלו בשער, אבל מה יש להאשים אותו שיש לו שחקני הגנה גרועים שבמקום לעצור את הגרוגים האלה מאזרביג'יאן בחצי כבר נותנים להם להגיע עד לשער.

    צריך להגיד תודה לשוער האזרביג'אני שנתן לנו גול אחרת זה נגמר ב - 1:0.

    את רוסיה לא מנצחים גם כשרוסיה עולה עם הנבחרת הצעירה שלהם הם נותנים לנו בראש, לכל אלה שחושבים שרוסיה בלי ארשבין זה רוסיה פחות טובה חיים בסרט.
    גם כשניצחנו אותם אז 4:1 זה היה במשחק לא חשוב שלהם. אז רבותיי לא לתלות תקוות, אנחנו א-פ-ס-י-ם ונשאר א-פ-ס-י-ם.

    כדורגל ישראלי זה זבל ויישאר זבל, בואו נתנתחם בכדורסל שגם שם אנחנו לא משהו, בינתיים שם אנחנו מגיעים לאליפות אירופה ואם זכור לי לאליפות עולם (אני לא בטוח)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  10. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    סוארז להשוות בין פרננדז לגוטמן מבחינת מה שהם עברו בכדורגל זה בדיחה עצובה, עוד יותר עצוב זה להגיד שגוטמן עשה יותר ממנו, ולשאלתך: אני לא ביקשתי את ראשו של פרננדז, להפך, אני חושב שהיו צריכים לתת לו עוד קמפיין אם לא שניים, אני גם חשוב שצריך לתת לגטמן יותר מקמפיין אחד כי כמו שאמרתי לא גוטמן וגם לא פרננדז וגם לא קשטן אשמיןם שזו פשוט רמת השחקנים שלנו.
     
  11. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    למרות היכולת הירודה שהופגנה על ידי הנבחרת הערב, קשה למצוא סיבות מוצדקות להשתלחות חסרת הרסן במאמן ובשחקנים (אם כי מדובר, לצערי, בריטואל קבוע אשר חוזר על עצמו לאחר כל תיקו או הפסד של הכחולים לבנים). אמנם, סביר להניח שהקאדר הישראלי טוב ואיכותי בהשוואה למקבילו האזרי, אך לנוכח היעדרותו המשוועת של התיאום ושל הסדר בקרב שחקני הנבחרת (לצורך העניין - מדובר בליקוי טבעי לחלוטין, לנוכח טריותו של אלי גוטמן בתפקיד המאמן) - יש להודות כי לא ניתן היה לצפות לתצוגת כדורגל משובחת יותר.

    אם כן, לאחר ההתעסקות באירועים שכבר התרחשו, כדאי להתייחס גם לאירועים שעתידים להתרחש בהמשך הקמפיין: לעניות דעתי, המטרה המרכזית של גוטמן בתשעת המשחקים הנותרים היא אינה "לגנוב" העפלה למונדיאל על חשבון פורטוגל ורוסיה (אדם שמאמין בכך בוודאי משלה את עצמו), אלא להכתיב לחניכיו סגנון משחק ברור ואחיד, אשר יהיה להם לעזר בקמפיין הבא. אחרי הכל, מתוקף היותה של ישראל נבחרת בינונית ומטה, השתחלותה לבמות הגדולות בעולם הכדורגל תלויה ביכולתה להעמיד נשק שווה ערך לחומר השחקנים הנוצץ של הנבחרת החזקות: התיאום. על כן, כל שחשוב כעת הוא להעניק לצוות המקצועי שקט תעשייתי וטווח זמן ריאלי לביצוע המטלה. ובהתחשב באופיו של האוהד הישראלי המצוי, נראה ששתי הדרישות הללו לא תזכנה להיענות הראויה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  12. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תצפו משחקנים להיות בכושר כרגע. אנחנו רק בחודש ספטמבר, שהרי ידוע לכל ששחקנים מגיעים לשיא הכושר בחודשים אפריל-מאי ולעיתים גם יוני. הכוונה היא כמובן לאלו שמתאמנים ומשחקים כל העונה בקבוצות שלהם. חוץ מנאתכו שהוא כמובן השחקן עם הכי הרבה מוסר עבודה בנבחרת שלנו, אין מישהו כזה.
    יש רק 2 דרכים לגרום לשחקנים להשקיע :
    1. לומר להם לפני משחק מול יריבה לא אטרקטיבית את המשפט הזה "יש סקאוטים ביציע". הם ירוצו כמו מטורפים.
    2. לא לפרסם את ההרכב ולא לתת לאף אחד את המחשבה שמקומו בהרכב מובטח (חוץ מנאתכו).

    שים לב אילו שחקנים פרננדז אימן שם : ג'ורג' וואה, דויד ז'ינולה, ראי... אתה באמת משווה את זה לשחקנים שהוא אימן בנבחרת ישראל?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  13. Luis Suárez Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/11
    הודעות:
    413
    לייקים שהתקבלו:
    17
    אני לא יודע חואן, רוב האנשים פה ביקשו לפטר את פרננדז אחרי הקמפיין הקודם..
    ניצחנו 2-1. וכן זה היה משחק מאוד חשוב שלהם. זה רק היה משחק לא חשוב שלנו. אירוניה לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
    קרז'אקוב ודז'אגוייב יפרקו אותנו במקום ארשבין. לא צריך לדאוג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  14. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    דבר בשם עצמך, עשו לו ציד מכשפות על כלום.

    מקבל את הטעות.
     
  15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    אתם לא קולטים שזה לא משנה מי יהיה המאמן?
    זה ממש לא חשוב אם למאמן קוראים נילסן, פרננדס, גוטמן, 'קשטן, גרנט או מוריניו

    אנחנו פח אשפה.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.