דיון התקשורת לעונת 12/13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏6/7/12.

  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    מה זה מה הבעיה?
    מה שהוא עשה זה שווה לערך שלדוגמא יש בעיה שיותר מידי נהגים נוסעים ב 20 קמ"ש מעל המהירות המותרת ובמקום לגלות למה יש נהגים שעושים את זה ואיך מונעים שדבר כזה ימשיך, הוא פשוט יחליף את כל התמרורים ויעלה את המהירות ב 20 קמ"ש.
    במקום לבדוק למה מלבד המשחקים בין הגדולות לא מגיעים צופים, למה כרטיסים עולים 80-120 ש"ח וכל נקנקייה מסכנה עולה 20-30 ש"ח, הוא עושה משחקים רק של הגדולות. זה לא הפיתרון. אולי לסטיסטיקה בסוף העונה של כמה צופים הגיעו בסך הכל.
     
  2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    לאיזה תוכנית אתה מתכוון? טלויזיה או רדיו?
     
  3. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    לא ברורים לי הטיעונים שלך, אבל זה לא נכון. פחית קולה לא עולה בסופר בגרמניה 5 יורו, ושכר מינימום שם הוא לא 100 ש"ח לשעה (20 יורו).
    בהנחה שאתה בודק בצורה הזאת, השאלה זה כמה זמן יקח לצופה כדורגל ממוצע להרוויח את הכרטיס למגרש כדורגל.
     
  4. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עומר, עם כל הכבוד - אין בטיעונייך דבר וחצי דבר להפריך את מה שנכתב.

    המטבעות לא שווים ולכן יש צורך לערוך את ההשוואה.
    ההכנסה של אדם בברלין ואדם בתל אביב די שווה. עבדתי פה ושם ואין הבדל גדול. ההבדל הוא באורח החיים.
    הכדורגל לא באותה רמה אבל גם אתה יודע כמה יקר לחיות בארץ. אי אפשר להוריד לאדמה את מחירי כרטיסי הכדורגל רק מפני שאנחנו לא אוהבים אותו. יש עלויות, גם לקבוצה רעה וגם לקבוצה טובה. כל עוד יקר לחיות בארץ יהיה יקר (יחסית) לבלות בארץ. כל מועדון מצוי גובה מעל 50 ש"ח לוודקה רד בול. אפילו כדורגל ישראלי שווה הרבה יותר מוודקה רדבול. אבל מה אומרים למתלוננים? לא רוצים - אל תקנו. זה תופס בכל תחום, גם בכדורגל. הזלזול בצופה הוא משהו מובנה הרבה יותר, ומאחר וישראל לא באמת נמצאת באירופה יחלפו שנים רבות לפני שנגיע למשחק בארץ ונרגיש אירופה.

    ואת רעיון ההשוואה (16 יורו שווה ל-16 ש"ח) אציע לך לשלוח ישירות לארכיון, לא רעיון טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

     
  5. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    מאותה הסיבה שבירה בפאב עולה 30 ש"ח+,הדלק כמעט על 8 ש"ח וקוטג' 5.5, כי לחיות במדינה הזו מבחינה כלכלית זה סיוט.
     
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    זה לא בהכרח קשר ישיר.
    נכון, המחיה כאן יקרה אבל זה לא סותר את זה שבקלות אפשר לשים ליד הדוכן של הנקניקיות המסכנות גם דוכן של שווארמה שיעלה 30 שקל ללאפה ודוכן פלאפל שיעלה 15 שקל למנה. אולי משמעותית מבחינת מחיר זה לא יהיה זול, אבל לפחות תקבל תרומה מספקת. תדע שילד שיקבל מנה עם בשר שייצא ממנה מלא לערב שלם ולא ישלם סכום גבוה על נקניקייה אחת עם לחמניית ביס.
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    חבר?ה מה הקשר של הדיון לאשכול..אל תפוצצו סתם את דיון התקשורת..
     
  8. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אפשר לעשות הרבה דברים. הקבוצות ממקסמות את הרווח על ידי זה שהן מוכרות לזכיין שנותן לאוהדים את התמורה הכי נמוכה לכסף שלהם.
     
  9. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    טוב כנראה שצפויה עונה ארוכה בין קופמן להפועל ת"א
    הסכסוך של קופמן עם רמון מוציא אותו מדעתו והוא פשוט מאבד את זה בכל פעם שמדברים על הפועל תל אביב
    מי שלא מבין יכול לחשוב שמדובר באוהד בית"ר שרוף
    הוא מתפלל שהפועל תפסיד יותר חזק מאיך ששלמה קיווה שאברם יפסיד עם צ'לסי בזמנו, כמו שאותו קופמן אהב להגיד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/8/12
  10. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באמת, בימים בהם התכנית הכלכלית של ערוץ הספורט בכלל לא מדברת על ספורט, מצעד הקליפים התורן שלהם ניראה לי כמו דבר נורמאלי לגמרי.
     
  11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    דקה 35 במשחק של קריית שמונה טסבסקי עושה עבירה יורם ארבל קובע שרוצט עשה אותה ומפה הוא ושגיא כהן מנהלים דיון של 3 דקות על הסגירה הגרועה של רוצט שעשה עבירה מטומטמת במקום לא טוב ושאם הוא היה מקבל צהוב הוא היה מפסיד את הסיבוב הבא במידה וקריית שמונה תעלה
    במהלך הדיון 4 הילוכים חוזרים שבהם רואים בבירור שמספר 22 טסבסקי עשה את העבירה ושרוצט עומד כמה מטרים מאחורה ולא מעורב בכלל במהלך

    העיקר שהם ראו את רוצט עושה עבירה..
     
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    http://sports.walla.co.il/?w=/157/2562597

    משחקי החוץ של נבחרת ישראל ישודרו בערוץ הספורט, משחקי הבית מחכים למכרז בין ערוץ הספורט, הערוץ הראשון וערוץ 9. מדהים איך הערוצים המסחריים מתרחקים מהכדורגל הישראלי כמו מאש, בד"כ זה מוצדק אבל משחקים מול פורטוגל ורוסיה יכולים להביא להם רייטינג לא רע.

    עוד בנושא הנבחרת-ראיתי שחברת הממתקים שנהגה לאמץ את מכבי ת"א עשתה קמפיין חדש-היא הזמינה את אוהדי הנבחרת לכתוב מסרים עוקצניים ליריבות, היא מתרגמת כל מסר לשפה הרלוונטית ושותלת אותו באתרי הספורט המובילים של כל אחת מהמדינות. אמנם אני בטוח שהפורטוגזים יכולים להתמודד עם המסר "לכם יש את רונאלדו, אנחנו היינו בקומאנדו" והצפון אירים יחיו בשלום עם "אירחתם אירוויזיון, עכשיו תארחו את העלייה של ישראל למונדיאל", אבל זאת באמת חוצפה ישראלית במיטבה. מעניין מה היו התגובות אם מישהו מחו"ל היה שולח מסר נגד נבחרת ישראל ושותל אותו בוואן או בויינט.
     
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    אגב, המשחק המרכזי של ליגת העל ביום שני הניב רייטינג של 13.2.
    אני לא זוכר את הממוצע שהיה בעונה החולפת במרבית המשחקים אבל לדעתי זה די גבוה ביחס למשחקים ההם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/8/12
  14. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל עוד אין לנו יחסים דיפלומטיים כמעט עם המדינות הללו (מלבד רוסיה), מותר לכתוב הכל. אבל זאת באמת חוצפה.
     
  15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אני לא יודע על מה אתה מדבר, למיטב ידיעתי יש לנו יחסים תקינים עם בריטניה (צפון אירלנד) ופורטוגל (כלומר, יש להם ביקורת עלינו ובצדק, אבל אין נתק), שלא לדבר על לוקסמבורג שהיא אחת המדינות הפרו-ישראליות באירופה. רק לגבי אזרבייג'אן אין לי מושג.