יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

  1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    ברור שזה אסון. ישפיע על המרקאטו? לדעתי דווקא זה ייתן מוטיבציה לאניילי להשקיע עוד כסף כדי להראות לאוהדים שיש מי שמנהל את העניינים, שהקבוצה נמצאת תחת שליטה.
     
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    או שיחשבו 'אולי עדיף להשקיע פחות בעונה כזאת'.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
     
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,637
    לייקים שהתקבלו:
    3,748
    יהיה יותר קשה למשוך שחקנים עכשיו.זאת הבעיה המרכזית שזה יוצר,נקווה שמחר ניתן משחק טוב,רק הפסד חסר לנו מחר ופתאום הכל יראה שברירי.
     
  4. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחת הסיבות לתעמולה של יובנטוס נגד ההתאחדות והתמיכה העיוורת בקונטה היא להרים את המורל בקרב השחקנים כדי שייתנו מעצמם את המקסימום. מוריניו עושה את זה במשך כל הקריירה וזה הולך לו מצוין. אני חושב שבמיוחד בסופרקופה נראה את הקבוצה נלחמת יותר מאי פעם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/8/12
  5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    מה פתאום. זה הגישה הכי לא אניילית שיש.

    עמרי, איזה שחקנים אתה צריך למשוך? אז ואן פרסי לא יבוא, ביג דיל. מדברים בימים האחרונים על יורנטה ואם זה באמת נכון אני לא חושב פעמיים ומחתים אותו, במיוחד כשלפי הפרסומים האלו הסכום שבילבאו דורשת עליו נמוך משמעותית מהדרישות המוגזמות של ארסנל ופיורנטינה.
    חוץ מזה, גם בסגל הנוכחי אנחנו הקבוצה הכי איכותית ומגוונת באיטליה.

    קצת מילים ממארוטה וקאררה:

     
  6. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    יורנטה זו החתמה פנטסטית ולא פחות טובה מואן פרסי.
     
  7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,637
    לייקים שהתקבלו:
    3,748
    יורנטה? חוץ משמועות בצהובונים לא ראיתי כלום..
    איזה שחקנים? הדיבורים על חיזוק לצד שמאל(ארמרו וקולט רוב בתחילת הקיץ)
    דעכו, כמו גם הדיבורים על חלוץ בעל שם.נראה כאילו יבוא אף אחד, או מקסימום פאציני
     
  8. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    לפי דבריו של מאסימו קאררה, אני מבין שקונטה מושעה רק מהמשחקים? כלומר הוא יכול להעביר את האימונים במהלך השבוע?
     
  9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    ברור.
    אף אחד לא יכול למנוע מבנאדם להגיע לאימונים.

    ועדיין, זו מכה קשה, מאוד.
     
  10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    http://football-italia.net/22899/juve-were-llorente-talks

    *מחזיק אצבעות*
     
  11. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,293
    לייקים שהתקבלו:
    7,216
    "Marotta told Tuttosport"

    מסכם את כל העניין. 25 מיליון על ואן פרסי לא יוציאו אבל מעל 35 בשביל יורנטה כן?
     
  12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    איך 35? גם בספרד וגם באיטליה דיווחו שמארוטה הוציא 16 מיליון יורו ושההצעה הבאה (שצפויה להתקבל אצל בילבאו) היא 20 מיליון. בלי קשר אני לא אופטימי, אבל איך 35?
     
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    יובטיץ'=ואן פרסי>>>>דז'קו>>יורנטה>מאטרי

    העניין די פשוט - ההפרש בין יורנטה ומאטרי לא מצדיק לדעתי יותר מ-6 עד 8 מיליון. כלומר אם אתם לא מוכרים את מאטרי עכשיו בלפחות 10-12 מיליון, יצאתם יצורים. וגם אז לא באמת עשיתם שידרוג מטורף - ובעצם והמשכתם בקו של עיבוי הסגל - בניגוד למטרה הראויה שהיא חיזוק נקודתי סופר איכותי.

    קיץ כושל עד שיוכח אחרת.
     
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    השאלה מה אתה מחפש, מס' 9 חדש או לפתוח מושבה בלקנית בחוד, ככה שיובטיץ' הוא שם מעניין אבל לא ברור לי כמה רלוונטי למה שאנחנו צריכים (במיוחד כשג'ובינקו ו-ווצ'יניץ' שניהם חמים כל כך, למרות שאי אפשר לסמוך על שניהם שיהיו יציבים).

    ואן פרסי אופציה מעולה וטוב יותר מכל השאר אבל עם כל הבלגן שקורה הוא לא רלוונטי יותר (והאמת? גם יש לו את המגרעות שלו. לא הייתי רוצה לשבת משחקים שלמים ולכסוס ציפורניים שחס וחלילה אף שחקן לא ישבור לו רגל).
    דז'קו? יקר יותר, שכר גבוה יותר, ולא יודע עד כמה טוב יותר אם בכלל. מלבד זאת אני לא חושב שאי פעם היינו ממש מעוניינים בו (בקיץ הנוכחי).

    לגבי יורנטה - הוא שחקן גדול. צפיתי בו הרבה פעמים העונה (מודה שבילבאו שבתה אותי אחרי הניצחון על יונייטד) והוא שיפור עצום על מאטרי. מרגישים נוכחות של חלוץ חוד ולא של בכיין כרוני. הרגל המסיימת שלו טובה מזו של מאטרי, משחק הראש שלו טוב מזה של מאטרי (בהרבה), ולמרות הגיל אני חושב שהוא מסוגל לעשות את הפריצה בקבוצה גדולה יותר. וביחס לשאר חלוצי החוד בעולם - לא רע בכלל. ושוב, אני חושב שיש לו לאן להתקדם בקבוצה גדולה יותר.
     
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,637
    לייקים שהתקבלו:
    3,748
    העניין הוא שאנחנו צריכים חלוץ מהיר, טכני אבל שיודע לעשות את זה ברחבה. ראו למשל כמה המהירות של מירקו לעומת מאטרי עשתה הבדל בביג?ין. לעומת זאת האופי שלו לחפש תכדור מחוץ לרחבה ולתת עוד מסירה או שקיבל. כלומר לא להיות פינישר זו הבעיה.
    אנחנו צריכים את קבאני