הפועל תל אביב 12/13: רן בן-שמעון הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by HapoelFan, Jul 6, 2012.

  1. Gaudi Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    750
    Likes Received:
    0
    לא צועקים יש לפני!
     
  2. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,504
    Likes Received:
    2,686
    בן-חיים פתח לשירזי את התיאבון והוא רוצה לצרף בנוסף את ברק יצחקי שלא רצוי במכבי ת"א

    אני לא יודע מאיפה הכסף אבל אם יצליחו בהפועל לרוץ העונה עם יצחקי-דמארי-בן חיים תהיה להם חתיכת התקפה ביחס לליגה שלנו

    מה קורה עם תמוז וטועמה? יעזבו ביחד עם ידין או ישארו?
     
  3. Gaudi Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    750
    Likes Received:
    0
    :aa1: ספורט5: טועמה :aaa8: סיכם לעוד שנתיים.
    :aa1: 'אדום עולה' רושם שסוכמה סופית עסקת בן חיים, החתימה ביום ראשון.
    :aa1: פורסמו מחירי המנויים, המכירה מתחילה ביום ראשון.
    להסתעררר!
     
  4. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    בן חיים - תמוז - דמארי נשמע מפחיד.
    עם כל הבעיות של הפועל, היא תצליח, כרגיל. ווינרית.
     
  5. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,504
    Likes Received:
    2,686
    אם כל הכבוד להתקפה עם השמות המפוצצים האלה, אין כלום הגנה. להסתמך עוד עונה על באדיר ואנטבי?
     
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    אני חושב שהגעתו של טל בן חיים מרמזת על לכתו של טוטו תמוז, אבל גם אם השלושה ישחקו ביחד, הפועל תל אביב עדיין צריכה לבנות את שתי החוליות מאחור. בקישור מירקו אורמוש עזב ואביחי ידין בינתיים בכסאח על כל העולם ובהגנה שני העוגנים שלה בעונה החולפת התבגרו בשנה נוספת, כשגילם גם ככה מתקדם מאוד.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    הסאגה סביב בן-חיים הייתה קצרה מהמצופה ושמח שזה הסתיים. אם נעזוב לרגע את עניין המחיר ואת הטווח הרחוק(השחקן רק מושאל, רק רבע מהכרטיס שלנו) - יופי של חיזוק. בן-חיים אחד החלוצים הטובים בארץ ומבחינת כישרון הוא עולה על כולם. יכול להיות שהוא צריך רק מועדון גדול כדי להתפוצץ. מהיר, זריז, כוח מתפרץ, דריבל, סיומת, יכול לשחק גם בכנף ושיתוף הפעולה שלו עם עומר דמארי מוכר לכולם. מאמין ששחקן כזה יתן עוד יותר מרץ לקראת פתיחת מכירת המנויים ביום ראשון. לא צריך שום ברק יצחקי ושום דבר, וסביר להניח שתמוז יעזוב. תמוז מסמל את השחקן הישראלי המצוי שאחרי עונה אחת טובה רק אירופה נמצאת בראש שלו והוא עושה מה שהוא רוצה על המגרש בפן השלילי. כן מונאקו, לא מונאקו - זו לא התנהגות.

    אגב, צריך לציין שגם בעונה שעברה הבעייה לא הייתה ההתקפה אלא הקישור שלא היה מספיק יצירתי. ועכשיו לך תסמוך על אלרואי כהן 'שיפרוץ' או איגבור שחסר לו בורג. רק תשאירו את אביחי ותחזקו את ההגנה(אולי יא-יא פטי).

    לא פחות טוב לשמוע שקפטן ואיש משמעותי בהפועל כמו באדיר ממשיך לעונה נוספת בלי לקצץ בשכר, אפשר לחשוב שהוא רוטשילד. לליגה שלנו הוא טוב בהחלט ובעונה שעברה הוא היה נקודת אור. לגבי אנטבי העניין היה ידוע וטועמה הלך לקראת המועדון וזה יפה, גם ככה הביצועים על המגרש לא כמו פעם אז 120 אלף דולר זו משכורת סבירה עבורו למרות שאני לא אוהב להיכנס לשחקנים לכיס.
     
  8. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    מסכים.
    שנה שעברה ההגנה הייתה מסננת אבל ההתקפה הייתה כל כך חזקה, שהקבוצה הצליחה להתגבר על זה. הפועל חייבת חיזוק רציני בהגנה.
     
  9. שער 7 Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,256
    Likes Received:
    0
    חייבים בדחיפות בלמים זרים. מכבי מביאים את כל מילואי ברצלונה ואנחנו עם שיש, חוטבא וחוטה.

    לגבי השוער הראשון : תמיד טענתי שלבוריס קליימן בהחלט יש כישרון, והוא צריך להיות השוער הראשון של הקבוצה עקב מחירו הגבוה של אדל. אז אולי המשחקים באירופה הם משוכה גבוהה בשבילו, אבל בהזדמנויות שקיבל בשנה וחצי האחרונות הוא די הוכיח את עצמו לטובה. לא רוצים מקרה כמו של גליל בן-שאנן, שכל הזמן קיבל מסרים חיוביים ותחושות שהפעם מאמינים בו וזה לא קרה. בהנהלת הפועל חייבים לחשוב גם לטווח הרחוק, יום יבוא ולא תהיה ההזדמנות להביא שוער מחו"ל, מה שאומר שחייבים לטפח את הכישרונות המקומיים. (עוד לא דיברתי על מחלקת הנוער המפוררת ועל כל מה שקורה סמוך למתחם חודורוב)
     
    Last edited: Jul 14, 2012
  10. Gaudi Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    750
    Likes Received:
    0
  11. InfectedJahnun Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    שאלה לגבי בלומפילד:
    מישהו יודע אם יהיה ניתן לשחק בו בפלייאוף של הליגה האירופית? ובפתיחת ליגת העל?
     
  12. שער 7 Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,256
    Likes Received:
    0
    לגבי ליגת העל : היציעים 10 ו- 11 עוברים שיפוץ, לא כל בלומפילד, כך שאוהדי הפועל יכולים להיות רגועים.
    לגבי הפלייאוף של הליגה האירופית : למה לא? אם בלומפילד אושר לשלב הבתים בצ'מפיונס, הוא לא יאושר כאן? גם חצי בלומפילד יאושר במצב כזה, אלא אם כן נקבל הגרלה "רצחנית" (ויש כמה אופציות כאלו) ואז גם רמת גן/המושבה יילקחו בחשבון.
     
  13. Blanco 7 Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    686
    Likes Received:
    307
    Gender:
    Male
    והיכן יערך הדרבי של גביע הטוטו?
     
  14. שער 7 Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,256
    Likes Received:
    0
    הדרבי של גביע הטוטו ייערך באיכסטדיון רמת פיכסה. (רמת גן כמובן)
     
  15. Blanco 7 Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    686
    Likes Received:
    307
    Gender:
    Male
    וגם משחקי הפלייאוף של הליגה האירופית?