NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

  1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    נראה פאתטי בעיקר.

    אבל אם זה הקטע שלו שיהיה בכיף.
     
  2. Eric Cantona Member

    הצטרף ב:
    ‏27/5/11
    הודעות:
    2,728
    לייקים שהתקבלו:
    177
    מין:
    זכר
    לברון כותב בטוויטר בלבד. הפייסבוק שלו מתוחזק כנראה עלידי מישהו אחר.

    ג'ייסון טרי בסלטיקס היא החתמה מעניינת. הוא יכול להוסיף לבוסטון בחדירה לסל ויודע לקלוע את הזריקות החשובות גם בתוך הקשת עם שמירה עליו. לייצר לעצמו מצבים הוא יודע יותר מאלן. מהלך יפה מאוד של בוסטון.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/7/12
  3. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    סוף סוף בוסטון מנסים לרענן קצת. אני אוהב את ההחתמה הזאת, ג'ייסון טרי שחקן שונה מאלן, יוצר לעצמו יותר מצבי קליעה והרבה יותר אנרגטי מאלן.
    ועדיין יש להם עוד המון עבודה.
     
  4. skyday20 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    7,340
    לייקים שהתקבלו:
    3
    This looks way better. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m56hotrs1a1qdi785o1_500.Xxx
     
  5. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    http://i.imgur.com/9utgk.Xxx

    לא יקום ולא יהיה, ושיזהר לו דולאן אם רק יעז.. שיעזוב לי את הילד בשקט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

    אם יחטפו לנו את לין מתחת לאף אני אתגמש, אבל בנתיים אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה.

    אינעל העולם למה בראיין קולנג'לו כל כך אוטיסט בן זונה שמוכן לירות לעצמו ב-2 הרגליים רק כדי לדפוק לנו כדור בראש? איזו שמחה זו הייתה להעלות את לאנדרי כקורבן כדי להביא את נאש, כבר התחילו לי עקצוצים בכל הגוף.
    אם יש מקרה אחד שאני איכשהו יהיה פחות עצוב בו אם שאמפ עוזב, זה לראות את הפרצוף של קולנג'לו הנבלה כשהוא מבין שהוא נתקע עם 20 מיליון דולר ללאנדרי פילדס והוא אפילו לא קיבל את נאש.. אני אלקק לו את הדמעות מהלחיים כמו קרטמן מהפרק ההוא של סאות'פארק ואתענג על כל רגע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/7/12
  6. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    הסאנס אגב מסרבים להכנס בכלל למו"מ עם הלייקרס על נאש בגלל השנאה והיריבות בין הפרנצ'ייזים לפי השמועות.

    ONE OF THE PROUDEST MOMENTS OF MY LIFE
    http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120523204528/glee/images/d/da/Glee-proud.Xxx
    ימשיכו ככה והם יגרמו לי לרצות שהם יקבלו את שאמפ(לא יהיה)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/7/12
  7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

    אמנם, לדעתי, מבחינה מקצועית נאש יכול להתאים ללייקרס כמו כפפה ליד - אבל כאוהד הסאנס, אני אפילו לא מסוגל להעלות בראשי תרחיש בו השחקן הנערץ עליי ילבש את המדים של חבורת הפרימדונות מהוליווד. בימים קשים אלו, תמיד כיף להיתקל בדיווחים מהסוג הזה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/7/12
  8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    נצטרך לקוות שזה יבוא מנאש עצמו שלא ירצה לעשות מהלך כזה לאוהדים בפיניקס.
     
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    אני מציע לך ללכת לעשות קוויקי אחרון ולנסות לנצל את השעות האחרונות - זה פחות או יותר גמור ושנינו יודעים את זה.

    אם הדיווחים שנאש באמת רוצה את הניקס נכונים (ואין סיבה שלא כשהם מגיעים מכל רחבי הרשת ובמיוחד משונאי ניקס ידועים כמו ווג' והאינסיידרים של EPN) אז כל מה שפיניקס צריכה לעשות זה לשחק הארד בולס ולהתעקש על שאמפרט מתוך ידיעה שהם מתעסקים עם פרנצ'ייז נואש שיוותר עליו ואם צריך גם יוסיף את הנכדה של ג'ים דולן למקרה שהאפסנאי של הסאנס הוא אחיו של ג'רי סאנדסקי.

    מצד שני תמיד יש סיכוי שנמצא קבוצה שלישית ואיכשהו נוציא לפועל טרייד משולש בלי להקריב את שאמפ אבל לך תבנה על זה מדינה... אנחנו האחרונים שקבוצות יעזרו להם וזה לפני שנכנסים לגורם המזל.
     
  10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    בניגוד לריי אלן שכנראה הולך לרדת לזנות ב-48 שעות הבאות, נאש כבר הבהיר במספר ריאיונות שהוא OLD SCHOOL ושזה יהיה מאוד קשה עבורו לשחק בלייקרס ושהוא לא מצליח לדמיין את עצמו לובש את הגופיה שלהם.

    כרגע לפי מה שמספרים זה בין הניקס לטורונטו עם עדיפות ברורה לראשונים. הבעיה שכדי להנחית אותו הניקס חייבים לבצע סיין אנד טרייד עם פיניקס (כדי להתקרב להצעה הכספית של טורונטו) וככל הנראה לוותר על יהלום כמו אימאן שאמפרט. לכן הפרונט אופיס לוקח את הזמן ומנסה לבדוק את כל הכיוונים האפשריים על מנת שלא לעשות זאת אבל מהיכרות הנפשות הפועלות ובעיקר הבעלים כולם יודעים שאם תגיע שעת השין יוותרו עליו כמו גדולים ויביאו את נאש.
     
  11. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    עזוב אותי. עזוב אותי בשקט ימצורע
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_lskfwruLtt1r1am62o1_400.Xxx
     
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    סומך על סטיבי. אחד האחרונים בענף הזה שעוד אפשר לאהוב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/7/12
  13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx

    כמה? כמה? כמה מפגרים אפשר להיות? אני אוהד את המזורגגים האלו משנת 1992 ו-20 שנה אני אוכל חרא עם כל מיני טריידים ועסקאות הזויות. למה לקיבינימט הם שולחים לי את שומפארט, שחקן שכבר בעונת הרוקי הראה איזה עתיד מבטיח יש לו, תמורת אגדה כמו נאש....אגדה שנותרה לה עוד עונה, מכסימום שתיים עד הפרישה?
     
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    כי הם ב-WIN NOW MODE. אין ספק שזו החלטה קשה על גבול הבלתי אפשרית אבל היא כן הגיונית. נאש הוא פחות או יותר ההזדמנות האחרונה של הניקס לגרום לכל העסק לעבוד. למקסם את היכולות של אמארה הגרביל. למקסם את היכולות ההתקפיות המוגבלות של טייסון. למקסם את היכולות של כל הסקראבס. להוריד לחץ ממלו ולגרום לנו להפסיק עם ה-ISO BALL. להיות מנטור ללין שנתיים-שלוש (וגם אם לא מאמינים בבולשיט הזה - העובדה שלין יצפה מדי יום באחד הגדולים בהיסטוריה לא תזיק).

    חלון ההזדמנויות של ניו יורק לאיים על אליפות הוא קצר מאוד, אם הוא בכלל קיים. לי עדיין צרובות בתודעה אוקלהומה ומיאמי שאני מתקשה לראות איך אנחנו מתקרבים לרמה שהציגו בשלבים המתקדמים של הפלייאוף אבל בכל מקרה השורה התחתונה היא שלניקס אין יותר זמן לבזבז. שאמפרט קרע בעונה שעברה את ה-ACL ממנה צפוי להתאושש רק בשלבים הסופיים של העונה הבאה ומי יודע אם אי פעם ישחזר את מה שהיה. שחקנים בכל ענפי הספורט לא חוזרים מהפציעה הזאת אותו דבר וכשמדובר בשחקן ניקס אתה רק מתגרה פה בגורל.

    שורה תחתונה אני מבין אותך ואת מוראד ואני לא רחוק מהתגובות שלכם אבל אני כן מוצא פה הגיון וחושב שזה צעד שצריך לעשות אחרת עדיף כבר עכשיו לפרק הכל ולהתחיל ריבילדינג כי הקבוצה במתכונת הנוכחית שלה לא תדגדג את ההיט בעתיד הנראה לעין. עם קברניט כמו נאש אתה מקבל סיכוי כלשהו.
     
  15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אליאור, מאוד קשה לי עם זה. אני אומר לך את האמת. אני גם מבין מה שאתה אומר ואני יודע שיש כאן היגיון, אבל אני מפחד שאנשים לא יתחילו עכשיו להתלות על נאש כאילו הוא איזה סוג של קוסם, כי אנחנו לא יודעים איזה נאש נקבל. עם כמה שהוא שחקן אדיר, יהיה מטור ללין וכו', הוא בוודאי לא אותו נאש של לפני 5-6 ואפילו 3 שנים. אני גם מבין את ה-WIN NOW MODE, אבל כל כך כואב לי על שומפ. יכול להיות שאולי הפציעה היא זו שגרמה להם לוותר עליו, אבל לא יכלו לשלוח את אמאר'ה או פילדס? אני חושב ששומפ, כרמלו וטייסון הם היחידים מבחינתי שהם UNTOUCHABLES. הלכתי לדפוק את הראש בקיר ולהוריד כמה שוטים....כוס אחותם, למה לבאס לי את הגמר של הליברטאדורס?