מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,610
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אוי, זה יהיה מהנה אם פיפ"א/אופ"א תקבע שפלאח עבר על החוק. אוי, אוי, אוי, כמה שהבחור הזה אולי הלך שולל אחרי אביו וסוכן מפוקפק. אני אישית לא מכיר את השחקן, אבל אולי אביו הבעיה הכי גדולה. מין בוזגלו2...

    בכל מקרה כאוהד מכבי חיפה אני ממש לא אכפת מכל הפרשה הזאת. סארי פלאח בלם נחמד ולא יותר. פוטנציאל? אולי, אבל אם אחרי חצי עונה אתה מתנהג כך אז חבל על הזמן. גם מאור בוזגלו לאט לאט נעלם לנו כך שאם האבא רוצה להרוס את הקריירה של בנו שימשיך כך.
     
  2. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    הוא לא היה כזה טוב, אני זוכר כמה גולים שהיו ישירות באשמתו והפילו על בוליאט.
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,610
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אני לא אומר שהוא בלם גדול, אבל אל תשכח שפלאח עדיין צעיר. במשך העונה האחרונה הוא גם שיחק ליד שחקן שלפחות בארץ התגלה כפלופ רציני. בכל מקרה, בליגה הישראלית פלאח עדיין יכול ללמוד דברים ולכן העזיבה שלו לחו"ל פשוט בדיחה עצובה.
     
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    יש לכם 7 שחקנים חדשים מאשתקד, כך שאם אתה מצפה שמה שיעשה הבדל בין 2500 מנויים ל-8000 זה אם יבוא קובי מויאל או ניקולאס אולמדו אז זה לא התירוץ. וגם אם לא יבוא בכלל שום קשר אחורי חדש זה לא התירוץ לכך שמכבי חיפה לא מוכרת מנויים. זה יכול להיות האיצטדיון הרעוע, המרחק של חיפה ממקום מגוריהם של האוהדים, גילם הצעיר של רובם או סתם פינוק יתר של האוהדים של מכבי חיפה ותרבות מנויים גרועה.

    לומר שזה מה שצריך כן, לקוות שיביאו זר טוב גם. לומר שצריך פיתרון לבעית הקשר האחורי (אני עדיין לא מבין מה רע במויאל) גם מתקבל- אבל לא לבוא בדרישה חד משמעית שאתה לא יודע איך למלא כאילו אלון חרזי הוא משרת שלך או עובד שלך.
    מעבר לזה שחרזי לא חייב לשתף אותך ואת התקשורת בכל קשר אחורי שצד את עינו ועטר לא מספר על כל השחקנים שהוא בודק, זה שאתה קונה כרטיסים ומנויים ואפילו מרצ'נדייז לא אומר שבמועדון צריכים לעשות את מה שאתה רוצה. על אותו משקל אני יכול לומר שאני משלם כסף כדי ששחר יעסיק אנשי עסקים ברמה כל כך גבוהה שידעו לשכנע שחקנים מהקליבר של ארטיום מילבסקי ותומאש נציד להגיע לפה.
    להביא קשר אחורי זר ברמה גבוהה לישראל בימינו זה מסובך, בטח בתחום המחירים שחיפה יכולה להרשות לעצמה (דרק בואטנג, קשר מהסגל הרחב של נבחרת גאנה ושחקן של קבוצה שירדה ליגה בשבדיה- עלה 2 מיליון דולר ושכר של מאות אלפי דולרים נוספים, שחר לא יכול ולא רוצה לעשות כאלה דברים)- ולכן זה לא דבר בנאלי בכלל.

    לגבי פלאח- היה ויש לו חזוה תקף לשנתיים במכבי חיפה, אבל הטילו עליו עונש השעיה לשנה אחת, מה קורה בתום השנה הזו? הוא הופך לשחקן מכבי חיפה? משתחרר מחוזהו? ולמה במועדון בונים על 5 מיליון יורו? צ'לסי שילמה ללאנס 130 אלף יורו על גאל קאקוטה, ויחד עם העונש של קאקוטה זה היה עוד 780 אלף יורו ו-4 חודשי השאלה בסך הכל.
    התקשורת ברומניה באמת סוערת. וכמו שואסלוי מתנהגת נראה שהיא באמת רומתה ודהאן ועפיף פלאח (וגם סארי עצמו) עבדו עליה.
    בכתבה יש עוד כמה דברים מעניינים- כמו למשל זה שדהאן קיבל עמלת סוכן של 70 אלף יורו, וגם מסתבר שסארי זה קפיצה ברומנית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.

    מילא פלאח שאיתו העניינים יתבהרו בקרוב, מה עם טוואטחה? באיזו זכות הוא מחרים האימונים? יש לו סעיף בחוזה שצריכים לדון איתו על שכר חדש? או שהוא פשוט לא מרוצה מהתנאים שהוא עצמו חתם עליהם?
     
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,592
    לייקים שהתקבלו:
    26,852
    מין:
    זכר
    תג המחיר הוא מליון וחצי יורו. 5 מליון זה סכום התביעה, חוץ מזה תמיד מפריזים בסכומי תביעה, כי אתה בדרך כלל מקבל פחות מזה גם אם אתה מנצח, ואז למעשה תקבל את מה שרצית.
     
  6. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אז אם יגישו על מיליארד יורו יקבלו 900 מיליון? זה לא בדיוק עובד ככה, ויפסקו כמה שצריך שיפסקו (שוב, בין צ'לסי ללאנס זה נגמר על הרבה פחות), אם בכלל יש סיבה ודהאן לא ימצא פרצה בחוזה של פלאח.
     
  7. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,404
    לייקים שהתקבלו:
    1,351
    אני בטוח שדהאן מסתמך על משהו ריאלי.
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,592
    לייקים שהתקבלו:
    26,852
    מין:
    זכר
    הבקרה עומדת לצידה של מכבי חיפה. גנט ויתרה מיידית עליו אחרי פאקס ממכבי חיפה.
    רונן, אני חושב שהבנת את כוונתי. הרי כל דבר אפשר להפוך לאבסורד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏30/6/12
  9. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    ועדיין אני חושב ש-5 מיליון יורו זה סכום דמיוני שיעלה גיחוך בקרב אותם דיינים, ואני באמת סומך על דודו דהאן שיש לו תכנית מפורטת אם הוא עושה כזה צעד. נראה לי שעפיף פלאח סומך עליו פחות, כי הוא מנסה לגשר בין חיפה לואסלוי כדי שהרומנים ישלמו לחיפה (ומה עם דמי השבחה?) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

    אני זוכר שלסטיבן כהן היה כתוב שחור על גבי לבן (פעם הייתה שם תמונה של החוזה, תיאלץ להאמין לי) שהוא יכול להשתחרר במידה והוא יורד, אבל אשר אלון הנחש טען שלא כתוב שזה ללא תמורה, ואז ניאלצנו לשלם 20 אלף יורו (15 מהם הלכו מהשכר של כהן, ככה שלא ביג דיל, ועדיין...)
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/12
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,592
    לייקים שהתקבלו:
    26,852
    מין:
    זכר
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,610
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    כולי תקווה שאולי ירחיקו את המטומטם הזה לתקופה הכי גדולה שאפשר. בכלל, טוב שההתאחדות נכנסה לתמונה כי כאוהד מכבי חיפה אפשר להגיד: "אנחנו לא רוצים לראות יותר את דהאן מתקרב לקרית אליעזר", אבל זו תהיה מלחמה ידועה מראש כי נפסיד שם. עכשיו נראה שמלמעלה נכנסים לתמונה וזה כבר משנה לגמרי את התמונה. לא רק זה, דהאן גם גורם בצורה הזאת לנזק רציני לשמה של מדינת ישראל והכדורגל שלנו. היום זה ואסלוי, מחר זה קבוצה עם יותר שם וסטטוס.
     
  12. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    ואם דהאן מצא פרצה בחוזה של פלאח? היו דברים מעולם: ארגון אוהדים שרכש את אריס סלוניקי הצליח למצוא חוק שיאפשר להם למחוק 66% מהחובות, ובנאדם שרצח את אימו הצליח לזכות בכספי הירושה שלה.
    אני לא אתפלא אם זה קרה גם לקבוצה שחתמה על חוזה השאלה על אלון תורג'מן...
     
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,610
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    העובדה שההתאחדות מגבה עכשיו לחלוטין את מכבי חיפה צריכה לחזק את ההרגשה שדהאן עשה מעשה שגוי, לא? מבחינתי הכל פשוט. אם פלאח אכן שחקן משוחרר אז שיחתום איפה שהוא רוצה, אבל אם הוא חתום אז דהאן והשחקן צריכים להענש בחומרה. אל תשכח שבעבר גם גולסה ניסה לעשות אותו דבר. זה לא אומר שמכבי חיפה צריכה לדאוג שסוכנים לא מוצאים פרצות מיותרות.

    אגב בהולנד יש עכשיו מקרה דומה. זכרייה לאביאד שחקן בן 19 של פ.ס.וו עומד לחתום בספורטינג למרות שהקבוצה ההולנדית טוענת שהיא מחזיקה בחוזה חוקי עם הקשר. לדעתי הדברים האלה קורים היום בעיקר עם שחקני נוער כמו פלאח ולאביאד שמשחקים תקופה קצרה בבוגרים, אבל עדיין מחזיקים בחוזי נוער. לפחות זה המקרה פה בהולנד.
     
  14. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    גולסה יכול היה לחתום בלאציו תמורת דמי השבחה ולירוק לשחר בפנים על כל מה שהוא עשה בשבילו, הניאו אותו מלעשות את זה ומאז...

    תובע ההתאחדות לא קשור לבית הדין, הוא מציג את העמדה של ההתאחדות אבל בסופו של דבר בית הדין ישפוט אם החוזה של פלאח תקף או שהוא יכול היה לחתום בקבוצה אחרת בלי לשאול, ודודו דהאן ייאחז בכל ניסוח, טעות הקלדה או סעיף שולי באופן הכי ציני כדי להוכיח שהוא צודק, ואני מאמין שהוא לא הולך עם הראש בקיר אלא יש לו חצי סיבה להצדקה.

    אחרי הפסיקה של בית הדין נהייה יותר חכמים.
     
  15. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,592
    לייקים שהתקבלו:
    26,852
    מין:
    זכר
    רונן אני חושב שמכבי חיפה למדה לקח ממקרה גולסה
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.123558.html

    דודו דהאן יצא ערס מטומטם ולפי הכתבה גם פלאח הבין שיצא אידיוט.
    אני מקווה שמכבי חיפה תפעל לפי המתווה או ישיבה ביציע או הבאת הצעה בסך מליון וחצי יורו.

    בוסמן או לא בוסמן, חוזים עוד אף אחד לא ביטל.
    חוץ מזה ואסלוי ידועה כעבריינית בשוק השחקנים. הם ניסו לגנוב העונה שחקן אחר מפולין נדמה לי. בעבר נענשו בהפחתת שש נקודות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/7/12