http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Zrqv...ED&c41t4nzVQ=FH שי ודרור במערכון יוצא מהכלל על אקסל רוז.
יש פה הומור מצוין בדיון ה NBA. מוראד ואליאור קורעים אותי מצחוק, צריך לשים לב לפרטים, בכל פוסט יש איזה משפט מאוד מצחיק. No pressure boys' אבל תמשיכו ככה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...0&#entry1648137
עשו על המוקדנית המסכנה עליהום מיותר. הכוונה שלה הייתה שברגע שדייהסו ובמוו יוצאים מאותה נקודה, הבמוו תאיץ מהר ייתר - וזה נכון - היא מגיעה יותר מהר ל100 קמ?ש ולכן ברגע ששתי המכוניות יינעלו על מהירות 100 קמ?ש, הבמוו תהיה קדימה יותר.
מכירים את זה שאתם משלשלים מטבעות למכונת משקאות והיא מסרבת לקבל את השקל האחרון ואתה מנסה להוציא את יתר המטבעות והיא לא נותנת לך ואתה מביא לה מכה וזה לא עוזר אז אתה נותן לה בעיטה וגם זה לא עוזר ואתה כבר מחליט לוותר כי אתה ממהר לפגישה חשובה אז אתה נותן לה עוד בעיטה אחת לפרידה ובדיוק אז מגיע שוטר ושואל אותך מה אתה חושב שאתה עושה ואתה מעצבים אומר לו זה לא עניינך והוא מבקש ממך תעודת זהות ואין עליך והוא אומר לך להתלוות אליו לתחנה ואתה אומר לו למה כבר תפסתם את כל העבריינים הכבדים שאתה רוצה לעצור אותי והוא תופס לך ביד ואתה מתנגד אז הוא אוזק אותך ומכניס אותך לניידת ומסיע אותך לתחנה ומייבשים אותך שם שעות ואז ופותחים לך תיק על תקיפת שוטר והשחתת רכוש בקיצור, איזה מזל שלא הייתי צמא היום!
חילות בצה''ל. חיל הרגלים, לוחמיו ידועים בכך שהם הולכים כל הזמן ברגל ומסרבים לעלות על כלי רכב. החיל אחראי על ביצוע פשיטות על בתים ריקים, על הסתערות לתוך מסגדים נטושים ופיזור הפגנות בעזרת השיר של KESHA. חי"רניקים הם אלו שבפועל נכנסים לכל בית והופכים שם את הכול בחיפוש אחרי תחמושת ודיסקים צרובים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%97...%D7%94%22%D7%9C