מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    לא יודע כמה פעמים יצא לך לראות את סוניגה ולפעמים זה נכון מה שאתה כותב, אבל כשזה מצליח בחלק גדול מהפעמים, ובהרבה מקרים זה מצליח, אז יש לך מגן שתומך יפה מאוד בהתקפה ויוצר מצבים. קצת חמור מדי לטעמי להגדיר שחקן כזה כטיפש. לא תמיד הוא עם הראש בקיר ולא תמיד הוא מאבד את הכדור בדריבל. בנבחרת ובקבוצות הקודמות שלו כשהוא שיחק בעמדה הטבעית שלו בימין, הוא דווקא תרם הרבה יותר למשחק ההתקפה. כמגן אני מסכים שיש לו עוד מקום לשיפור.
     
  2. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    7,977
    לייקים שהתקבלו:
    2,756
    מין:
    זכר
    ראיתי את סוניגה הרבה מאד, ולמרות שאני מאד רציתי שהוא יפתיע אותי ויתברר כשחקן גדול, לצערי כרגע הוא לא כזה. אני דווקא חושב שהלחימה הגדולה שהוא מביא היא זו שתורמת לקבוצתו יותר מאשר משחק ההתקפה המהוסס (לעיתים) שלו. הסגולות ההגנתיות שלו בנאפולי תרמו הרבה השנה.
     
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    סוניגה לא שחקן גדול. הוא מוכשר לטעמי, אבל פחות טוב מפאבלו ארמרו למשל, שהוא גם מגן טוב יותר. אני לא ראיתי מה ייעדו לסוניגה בנאפולי, אולי הוא תופקד כקשר, אולי הוא שם יותר דגש על ההגנה, אבל בקבוצות הקודמות ובנבחרת, הוא דווקא מאוד תרם למשחק ההתקפה. אני חושב שהוא בהחלט שחקן טוב שיכול להתאים לכם, רק חבל ששום מייעדים לו את צד שמאל.
     
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא ברור לי מהיכן העליתם את השמועות בדבר רכישת קולארוב או סוניגה. רק בשבוע שעבר התוודענו למצב הפיננסי הקשה של המועדון, אז שפתאום נרכוש מגן יקר? לא נראה לי. עם זאת אני אהיה מאושר אם קולארוב יגיע, בלאציו הוא היה אדיר וביצע טעות כשעזב לאנגליה. כרגע, הוא יותר קרוב ליריבה מעבר לכביש. לסוניגה יש את המינוסים ואת הפלוסים שלו שעליהם כבר דנתם כאן, שיפור ביחס למצב הקיים בוודאי שהוא ייתן, אבל נאפולי לא תשחרר אותו למרות שעם קצת מאמץ ניתן להשיג אותו בסכום חד ספרתי.

    מצבו של המועדון בכי רע, לכל היותר דוסנה יגיע.
     
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
  6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מכיר את האתר, אבל לאור מצבה של מילאן והעובדה כי לא מצאתי אזכור לידיעות הללו באף אתר בכיר, אני נוטה לפקפק באמינותה.
     
  7. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי סקיי, ג'נואה הגיעה להסכם עם קייבו ורכשה את 50% שלה (4 מיליון) וכעת הוא יכול לעבור למילאן בבעלות משותפת.
     
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ממשיכים לעסוק במגנים השמאליים: לצד דיווחים נוספים בדבר הסכמתה של נאפולי למכור לנו את דוסנה, גוברות ההערכות כי בלצארטי מתקרב למילאן. המגן הבינלאומי מסרב להאריך את חוזהו בפאלרמו אשר מסתיים בשנה הבאה וזאמפריני עשוי למכור אותו במחיר מופחת כבר עכשיו כדי שבלצארטי לא יעזוב בחינם בעונה הבאה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/12
  9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    בלזארטי יהיה נכס לכל קבוצה שתקנה אותו. כן, יש לו חסרונות, אבל כשמסתכלים על התמונה השלמה אני בטוח שאין עוררין על כך שהוא עומד ברשימת המגנים השמאליים הכי טובים בעולם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/12
  10. Rossolevy Member

    הצטרף ב:
    ‏28/12/10
    הודעות:
    259
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עצוב קצת להגיד דברים כאלה היום בהתחשב בכך שאין מספיק דמויות משמעותיות בעמדה הזאת ברחבי אירופה. נותר לקוות שבעתיד יושם דגש על פיתוח העמדה הזאת.
     
  11. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,293
    לייקים שהתקבלו:
    7,216
    אז זהו שאני לא ממש חושב שהוא יהיה יקר. המניות שלו די צנחו מאז שעזב את לאציו, אני מניח שגם הוא בעצמו רוצה לעזוב לקבוצה שבה יהיה שחקן הרכב קבוע ומדובר במנצ'סטר סיטי, קבוצה שלא כל כך מעניין אותה כמות הכסף שתקבל עליו כי גם ככה הבאר שם היא ללא תחתית. תקביל את זה לריאל מדריד שמכרה לאינטר שחקן כמו סניידר ב-15 מיליון יורו ולבאיירן את רובן במחיר דומה...

    החיזוק חייב להגיע בכל מקרה, אתה לא תשאר במצב הנוכחי, צריך לראות מאיפה מקצצים (החוזים של השחקנים שעזבו הפחיתו הרבה מהמשכורות), איפה מוכרים (בתקווה שנראה כסף על רוביניו ואולי על זלאטן) ואיזה שחקנים אפשר להביא במקום במחיר מציאה ולהושיב אותם על חוזים צנועים יחסית למה שכמה שחקנים הורגלו בעבר. זה אפשרי, צריך רק להרים את הכפפה ולבחור את השחקנים הנכונים. הבעיה שבמילאן לאורך השנים תמיד היו מביאים או גמלאים בני 50 כמו פבאלי או כוכבנים שהתועלת שלהם לקבוצה מוטלת בספק ובמשכורת שנתית בעלת 8 ספרות כמו רונאלדיניו. אם יתחילו לחשוב שם בצורה יותר הגיונית ופחות פחדנית אז אולי הצרה הכלכלית הזאת היא לטובה.


    ולא, אני לא מאמין שקולארוב יגיע. דוסנה באמת נראה הכי ריאלי. בלצארטי הוא אחלה של פשרה אבל יש לי הרגשה שדוסנה יהיה האיש. הרי פעם לפני 400 שנה הוא היה כישרון גדול ועכשיו הוא יגיע כמעט ללא עלות...
     
  12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הלך העניינים בעמדת המגן השמאלי:
    בלצארטי הוא האופציה הראשונה של מילאן אשר תנסה לשלב את מסבאח בעסקה. מנגד, זמפאריני טען היום שנפגש עם סוכנו של המגן שצפוי להאריך את חוזהו בשלוש שנים, דבר שיעלה את מחירו ויפחית משמעותית את סיכויי הגעתו למילאן.
    האופציה השנייה היא כמובן דוסנה הפנומן של נאפולי. במידה והתכולים אכן ירכשו את עלי סיסוקו, סיכויי הגעתו של דוסנה יגדלו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/12
  13. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סקיי: קווין קונסטנט (25) יגיע בהשאלה עם אופציה לרכישה.

    מילאן היתה מעוניינת בקשר הגינאי כבר בעונה שעברה כשהצטיין בשורות קייבו, אבל ג'נואה היתה היחידה שהציעה עליו את הסכום הנדרש (7 מיליון).
     
  14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://net-storage.tccstatic.com/storage/milannews.it/img_notizie/thumb1/bfe36c5fec97dbfcbc123180a51fc646-26756-2949380efa673bd8c4523694a3f5f4dd.Xxx

    בנוונוטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  15. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הסיבה מאחורי הרכישה: הפציעה האחרונה של מונטארי במדי הנבחרת היתה חמורה מאוד והוא נאלץ לעבור ניתוח שישבית אותו לחצי שנה.