הפועל באר שבע 11/12: מבטיחים עונה נוספת בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏8/7/11.

  1. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    טישו? אני לא חושב שיש קבוצה שעד כה התחזקה יותר מכם. עם כל הכבוד לאבידות של יחיאל, שבחון ודניאל ליפשיץ.

    משה- איך הרצון לשלב שחקני בית צעירים משתלב עם זה שיש אינספור שמות בגזרה של באר שבע שמועמדים/ אלישע דיבר איתם/ על סף סיכום?
     
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    ^ מלבד מכבי תל אביב, זה נכון, אבל לא בגלל שהחתמנו שמות מפוצצים מדיי, שוק ההעברות דיי מת העונה.

    לגבי השאלה השנייה, אלישע מעולם לא הצהיר שהוא רוצה לשלב את שחקני הנוער. בעונה שעברה קלינגר הוכיח שזה קורה בבת אחת זו טעות פאטאלית.
    משה רק ציין שלכל שחקני הנוער יש הזדמנות לדף חדש, הרי הסבירות שאלישע מכיר מישהו מהם היא נמוכה. לי זה נראה דיי צפוי ש2-4 שחקנים יתפסו מקום קבע בספסל, בודדים יושאלו והשאר יתמקמקו להם ביציע הכבוד בכל משחקי העונה או יגלו פטריוטיות ויבואו לשער 5 (למה לא בעצם?)

    אגב, מה עם מסיבת העיתונאים המסורתית לפתיחת העונה? אין לאלישע מה להגיד?
     
  3. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אוסטין אג'ידה בחינם ותומר סוויסה תמורת חצי מיליון שקל זה לא צחוק. עדיף לדעתי על 2 החתולים בשקל שמכבי הביאה...

    משה הזכיר הרבה שחקני נוער ודיבר עליהם הרבה, אז נוצר לי רושם מוטעה. אוקיי.

    הוא רגיל ששחר אומר לו מה לומר :aaa021:
     
  4. ראיין אדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    880
    לייקים שהתקבלו:
    3
    אל תשכח שהעפנו את כל השחקנים הזרים שהצטרפו שנה שעברה (ובצדק) ובנוסף, גם שחקנים שהיו חלק חשוב בהישארות הלכו. (וחלק מהשחקנים הנוכחיים נמצאים במצב לא ברור)
    זה מצב בעייתי ברגע שאתה צריך למצוא בלם/קשר/חלוץ/מגן ימני... זה כבר לא צחוק, וחייבים לפעול כמה שיותר מהר שלא יקרה מצב כמו שקרה בעונה שעברה, ואסור לשכוח איפה סיימנו עם אותם שחקנים.
    אז בסך הכל הבאנו את אג'ידה ואת סויסה, שחצי סגל אצלנו הם שחקנים צעירים ולא מנוסים בגרוש
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/6/12
  5. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    כאילו שמישהו מהזרים היה קריטי, אולי רק איבן גארידו...
    מי עזב ועוד לא הגיע לו תחליף? כרגע רק יחיאל, שבחון ועוד לא סגרו את העניינים עם דיעא סבע. והבנתי שרק וויליאם סוארז מתנדנד. לא מבין מה בוער לכם עוד חלוץ- סוויסה, אקסברד, גבאי ואבולאבן ובטח יש עוד צעיר שיכול להיות חלוץ חמישי.
    לבאר שבע יש שחקנים צעירים- אבל לחלקם כבר יש ניסיון של שנתיים וזה לא תירוץ.

    ובכל זאת כל יום עולים בהקשר שלכם מועמדים שנפגשים במ"ומ עם אלונה/ אלישע/ רחמים בזמן שבכל שאר הקבוצות הכל מוקפא/ מביאים זרים חתולים בשק/ הצליחו להחתים 2 מגנים בינוניים. אתם לא אלה שצריכים לדאוג.
     
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    לאט לאט, נושא נושא:
    1. יוסי שבחון -
    החלטה נכונה של המועדון. במשך שנים ביקרו את התנהלות הקבוצה, וכעת כשהקבוצה למדה את השוק ולא מסכימה לשלם סכומים מוקצנים (החוזה של שבחון בעונה שעברה היה בסביבות ה200 אלף דולר!) אז גם יש ביקורת?
    שבחון אומנם שחקן עם המון חוכמת משחק אבל מדובר בשחקן לא יציב שנמצא אחרי השיא. שבחון לא היה שווה את הסכומים שהרוויח בשנה שעברה. אם הוא לא מוכן להישאר כאן כשחקן רוטציה במשכורת נמוכה יותר, הוא מוזמן לחפש את הקבוצה שתסכים לתת לו 200 אלף דולר.
    בכל מקרה, מדובר באדם אינטליגנט עם אופי מצוין ולכן אני לאחל לו בהצלחה בהמשך.

    2.הזרים -
    מתוך 5 הזרים של שנה שעברה 4 שוחררו: גארידו שהיה מעבר לשיאו והיה עושה לפחות טעות של גול למשחק, קיסו שעליו הומצאה המילה שחקן פרווה, בוזוביץ שהספיקה לגיא לוי מחצית אחת מול נתניה וחן עזרא שהרג אותו כדי לשלוח אותו ליציע עד סוף העונה וגרביץ' שהראה המון כישרון אבל לא בשל עדין ובנוסף מדובר גם בשחקן יהיר שהתנהל בעצלנות על המגרש. הזר החמישי הוא סוארס שנמצא כאן כבר מס' שנים ומאוד מחזיקים ממנו. בשיאו הוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ. אלישע כמובן מעוניין שימשיך אבל סוארס לא רוצה להמשיך ולכן יהיה מעניין איך הסאגה הזאת תגמר.
    בכל מקרה, הקיץ מי שעוזר לאלישע בבחירה של הזרים הוא דודו עזריה, חבר קרוב שלי שפירסמתי את הטורים שלו כאן בעבר ושמוכר מאוד בבאר שבע (בעבר היה יו"ר מועדון האוהדים) גם בשל ההבנה שלו בזרים. יש לו קשר מצוין עם לא מעט מהזרים ששיחקו כאן (רמיק יזרסקי למשל) ובעיקר יש לו תשוקה לנושא. אין לי ספק שהזרים שיגיעו הקיץ יהיו טובים הרבה יותר מאלה שהגיעו לכאן בשנים האחרונות.

    3. הרכש שהוחתם נכון לעכשיו הוא רק של אג'ידה וסויסה. אפשר לציין גם את פיראס עווד הצעיר שהוחתם בינואר בשנה שעברה והושאל למכבי באר שבע.
    מהצד השני השחקנים שעזבו הם לוויטה, יחיאל וכניראה גם שבחון.
    במקביל מתנהל משא ומתן עם נאסר כדי להאריך לו את החוזה (לדעתי זה הולך להיות הסיפור של הקיץ שכן נאסר, שהחוזה שלו נגמר בקיץ הבא, דורש סכומים מופרזים כדי להאריך את החוזה) ועם סוארס כדי שיסכים לכבד את החוזה שלו (אתם שומעים נכון).
    שמועות יש תמיד, בזמנו דיברו על ניבאלדו (זה לא יקרה לדעתי, ההרגשה שלי היא שמי שיוחתם הוא הבלם המקדוני דניאל מויסוב), עכשיו מדברים על ראדי ופלצוק (הלוואי, שני שחקנים נפלאים).

    4. יש לנו כמות גדולה של שחקני בית צעירים שצפוים להתחיל את האימונים עם הקבוצה. כמה מהם יהיו שחקני הרכב? כמה מהם יהיו שחקני רוטציה? כמה מהם ישארו בקבוצה אחרי הקיץ הנוכחי? לא יודע. אני כן יודע שכאשר אלישע הגיע למועדון הוא קיבל דוח מפורט על כל שחקן שעולה השנה ממחלקת הנוער לבוגרים. לאחר שקיבל את הדוחות הוא ביקש שכל השמות שציינתי בהודעה הקודמת שלי יגיעו לפתיחת האימונים של הקבוצה. מה שיקרה מפתיחת האימונים זה כבר תלוי בשחקנים עצמם ובהתרשמות של אלשיע.
    לי לפחות אין ספק שסולימנספור (השוער), אבו לאבן, לוגסי, אבו חצירא, זינו וועקנין יהיו בסגל בעונה הבאה. בקשר לכל היתר, באמת שקשה לי לדעת למרות שאני מקווה שהסגל הרחב של הקבוצה יהיה בנוי על שחקני הבית הצעירים.
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    היה דיי צפוי שאיזשהוא אתר אינטרנט יקשור את יצחקי אלינו. סיכוי גדול יותר שנבחרת ישראל תעלה למונדיאל מאשר שזה יקרה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    בלי קשר ליצחקי בינתיים אתם בדרך להחתים את פלצ'וק חלוצה של הפועל עכו. נכון שלא עקבתי אחריו שבוע אחר שבוע, אבל מהמעט שכן ראיתי מדובר באחלה חלוץ, נוכחות ברחבה, בהחלט יכול לתרום לכם. החתמה טובה לדעתי.
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    פלצוק? הנה קליפ שלו -



     
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    סוויסה חתם רישמית ל4 שנים, בהצלחה תומר! אגב, הבחור מאורס ויתחתן בשנה הבאה.

    גן אני לא עקבתי באדיקות אחרי ניקולס פלצ?וק, אבל מבין שהוא חלוץ לא רע בכלל, ואם יחתום החוד שלנו יהיה מורכב מ4 חלוצים ישראלים(!) ?לא רעים בכלל? ורעבים, והעניין בהחלט משמח אותי.

    בנוגע למסיבת העיתונאים שהזכרתי - כמו לפני שנתיים (לג זוכר מה היה עם קלינגר בשנה שעברה), מסיבת העיתונאים תתקיים כמה שעות לפני אימון הפתיחה ביום ראשון הבא.
     
  11. ראיין אדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    880
    לייקים שהתקבלו:
    3
    דבר חשוב לא פחות הוא שוויליאם סוארס ימשיך איתנו גם בעונה הקרובה אחרי שלא מצא קבוצה חדשה באירופה.
    וכיף לדעת שאלונה סוף סוף מוזילה את מחירי המינויים באופן משמעותי, נקווה לראות היענות רבה יותר מהקהל הבאר שבעי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    פלצ'וק יותר קשר מחלוץ.
     
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838

    אני ל יודע כמה זה טוב שסוארז יישאר. נכון, הוא מקצוען והוא צא יעשה דווקא, אבל כבר בשנה שעברה ראינו שהלחץ מצד המשפחה שלו לעוף מישראל עושה את שלו וזה לא אותו שחקן שהתרגלנו אליו. ברור שגם הוא בעצמו לא רוצה להמשיך כאן ואין ספק ששחקן שלא שמח בקבוצה לא יתן אץ מלוא התפוקה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/6/12
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    אתה יכול להתרשם קצת מפלצ'וק בקליפ ששמתי בהודעה למעלה. אני עקבתי אחריו יותר מקרוב ומאוד התרשמתי. היתרון אצלו הוא בעובדה שהוא יכול לשחק גם כחלוץ וגם כקיצוני וכמובן גם בעובדה שהוא לא נחשב לזר. אני באופן אישי מאוד מקווה שהוא יחתום כי הוא שחקן מאוד מעניין.

    הסיפור עם סוארס הוא מאוד מסובך. אני מחכה לראות האם הוא יגיע לאימון הראשון של הקבוצה ומשם נתקדם הלאה. מצד אחד מדובר בשחקן שקשה לוותר עליו בגלל האיכויות שלו והניסיון שלו בקבוצה. מהצד השני לקח לו עד ינואר בשנה שעברה לאפס את עצמו ולהתרכז בכדורגל וזה לוקסוס גדול מידי כשהעונה עושה רושם שהמצב לא יהיה פשוט יותר.

    ובעניין אחר, תומר סוויסה חתם היום רשמית בקבוצה, בלינק הבא ניתן להתרשם מהביצועים שלו, ילד מאוד מוכשר, שיהיה בהצלחה -
    http://www.one.co.il/Article/11-12/1,1,22,0/200856.html
     
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    שמועות שפלצ'וק חתם בקבוצה...