מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

  1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    נמאס לך להביט על העולם מבעד למשקפיים ורודים? טיאגו סילבה אוטוטו עוזב את המועדון ולא מדובר יותר על שמועות מפגרות מהדפורזיבי. סיבת ההתאפסות היא...
     
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    זה לא עניין של פסימיזם/אופטימיזם/ריאליזם. זה עניין של להפסיק להתלהם כמו ילדים קטנים ולדבר שטויות שמבוססות על דימיון פורה מדי. זה מביך.
     
  3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    ברור, התגובות הילדותיות שצצות פה לא מוסיפות כבוד. השטות היחידה (כן, אני מודה) שיצאה לי מהמקלדת הייתה בדבר רצוני להתנגד להבאתם של ברזילאים לקבוצה. היא נעשתה ברגע של כעס שפקד אותי לאור אירועי העבר, מעבר לכך לא תמצא שום התלהמות ילדותית.
     
    Last edited by a moderator: Jun 12, 2012
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    נראה לי שהאכזבה הגדולה של האוהדים נובעת מכך שלא היו מודעים לחומרת המצב הכלכלי בו נמצא המועדון. כשפרנקו סנסי מכר את וולטר סמואל בקיץ בו חתם על חוזה חדש ל4 שנים, האוהדים קיבלו את זה בהבנה בגלל השקיפות שהייתה בין הבעלים שירד מנכסיו לאוהדים. אבל עדיין, החרטות והקשקשנות המביכה (מיסטר ז') שההנהלה משדרת לאוהדיה, זה הקייס היחידי שיש לכם כדי לבוא לברלוגליאני בטענות.
     
    Last edited: Jun 12, 2012
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    "גליאני לא נשכח ולא נסלח!"

    מה זה אם לא התלהמות ילדותית?

    בסדר אבל, ברור שהתלהמות אחת פחות או יותר זה לא העניין. מעצבן שההתלהמות הזאת באה ברובה, כמו שקובי אומר, על סמך חוסר ידע משווע ופנטזיות הזויות שלא קשורות לכלום - לא רק בנוגע למצב של מילאן, אלא בנוגע לכל עולם הכדורגל. אנשים פה מדברים כאילו הם זבובים על הקירות של שייח מנסור, לאונרדו, גליאני, רוסל ופרז בו זמנית. הם יודעים בדיוק איזה הצעות היינו מקבלים על איזה שחקן וממי. אחר-כך הם לוקחים את ערמת הפנטזיות הזאת ומשחקים איתה מנג'ר. כשהם מסיימים את כל התהליך ההזוי הזה, הם מסיקים מסקנות ויוצאים למסע צלב נגד גליאני וברלוסקוני.

    גם אני חטאתי פעם בשטות הזאת, אבל בדיוק בגלל זה אני מנסה להבהיר עד כמה שזה מגוחך, מביך ופאתטי.

    נ.ב.
    אנדריי - לא חוזר בי. גם עכשיו אני מתעקש שכל שמועה מפגרת שיצאה מהמונדו דפורטיבו או ספורט או כל זבל קטאלוני אחר הייתה חארטה שהתבססה על שילוב בין ווישפול ת'ינקינג, פרופוגנדה ושיווק כותרות 101.
     
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    איזה קשקשת? גליאני כבר שנים בוכה על המצב הכלכלי של הכדורגל האיטלקי. כל יומיים הוא מדבר על הצורך באיצטדיון מודרני. כל יומיים הוא מדבר על כך שאנחנו לא יכולים להתחרות עם מועדונים מליגות אחרות.

    דרך אגב, לכל מי שרוצה להחמיא ליובנטוס על כך שבנתה איצטדיון ועל כך שהיא כביכול מובילה את הדרך עבור קבוצות איטלקיות ביוזמה שלה וכו' וכו' - חארטה לא נורמלית. ההבדל היחיד בין יובנטוס לאחרות הוא שיובנטוס מצאה דרך לכופף את עיריית טורינו לצרכים שלה (לא רוצה בכלל לדעת ולדמיין איך), זאת בניגוד למועדונים אחרים שהרשויות המקומיות תוקעות להם מקלות בגלגלים כבר שנים. באמת נראה לכם שגליאני לא יודע מה שווה איצטדיון עצמאי? אי פעם קראתם ראיון איתו?

    חוסר הידע והבורות בהודעות שנכתבות בדיון הזה משווע.
     
    Last edited by a moderator: Jun 12, 2012
  7. yoni10 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    982
    Likes Received:
    10
    אוהדי מילאן, תרגעו. סילבה עוד לא עזב וגם אם יעזוב מילאן תוכל להפיק מהכסף דברים חיובים.

    בזמנו אוהדי יובנטוס בכו על מכירת זידאן, אבל עם הכסף קיבלנו את בופון, טוראהם ונדבד כך שיכול להיות שלגליאני יש איזה שפן או שניים בכובע, ולכן הייתי מצפה מכם להיות סבלנים את סוף הקיץ. אני בטוח שהוא לא ימכר עד שימצא מחליף ראוי.
     
    Last edited: Jun 12, 2012
  8. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    קובי,אני אדבר בשם עצמי ואגיד שאני כועס על כך שלא בחרו למכור את רוביניו ו\או זלאטן כדי לייצב את הספרים ובחרו דווקא בתיאגו סילבה,שעתיד להיות הפנים,הלב והנשמה של המועדון אחרי עזיבת הסנאטורים,כדי להיות "הקורבן".

    האוהדים מודעים למצב הכלכלי של הקבוצה והספינים שגליאני מוכר כל מרקאטו במטרה להשיג יתרון מסויים במו"מ על שחקן מסויים לא מעידים על חוסר שקיפות מצד ההנהלה.

    בניגוד למכירה של קאקה, שהיה הנכס היחידי בסגל שיכל להכניס סכום נכבד שיעזור למועדון,הפעם,יש לך את זלאטן+רוביניו כאופציה להכנסת סכום דומה (ואפיל גבוה יותר) ובגלל זה הכעס,לפחות מבחינתי.
     
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    הנה עוד זבוב...
     
  10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    יותם,

    איכשהו זו פעם ראשונה שאני שומע את הספקולציה הטיפשית הזאת. ובכלל, אני אוהב את הספקולציות שאין להן כל שחר על "עבריינות" של ראשי יובה. עושה לי רק טוב.

    אלוהים יודע מי מכניס את השטויות האלה לראש שלך, במיוחד לאור העובדה שהיריבה העירונית שלכם כבר בחרה מיקום חדש לאיצטדיון וגם רומא בתהליכים מתקדמים. מה, פתאום העיריות כן מאשרות? בדיוק אחרי שיובנטוס בנתה את הבית שלה? נשמע לי צירוף מקרים גס מדי.

    וזה שגליאני מדבר רבות על רמת האיצטדיונים באיטליה לא אומר שמילאן מתכננת/יכולה/רוצה לבנות איצטדיון חדש משלה.
     
    Last edited by a moderator: Jun 12, 2012
  11. yoni10 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    982
    Likes Received:
    10
    אחת ההודעות ההזויות.

    קודם כל, מאיפה הבאת את השטויות האלה? באיזה פורום זר של אוהדי מילאן בני 12 קראת את זה?
    יובנטוס קנתה את האדמה ואת האצטדיון מעיריית טורינו כחוק. לא שמעתי אף פעם תלונה לגבי המהלך. אז במקוםלבלבל תמוח ולגבב שטויות תוכיח את מה שכתבת.

    "חוסר הידע והבורות בהודעות שנכתבות בדיון הזה משווע." לא ראיתי בורות וחוסר ידע פה כמו שלך הרבה זמן.
     
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    ובין לבין מוכר לאוהדים מיסטרים X,Y,Z ולוקשים מרגשים על כך שמילאן לא תמכור את שחקניה החשובים. תראה, אפילו אוהד יותר מתוחכם (שמכיר את המרקאטוים לא מאתמול) כמוך נפל בפח הזה.


    חבר'ה, קצת יותר כבוד אחד לשני בבקשה. שלא אצטרך לפזר אתכם עם מטף כיבוי אש.
     
    Last edited: Jun 12, 2012
  13. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    להוציא על זלאטן 40 מיליון יורו ועל רוביניו 10 זה ממש לא תלוש מהמציאות..

     
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    גם אם לא בסכומים האלו (לא תקבל על זלטאן סכום שכזה) זה בהחלט חבל שלא מכרנו את השניים האלה במקום הצפי לגבי סילבה.
     
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    אינטר "בחרה מקום", כמו ש"רומא בתהליכים". אני יכול למצוא לך דיווחים כאלה מעשר השנים האחרונות ל-80% מהקבוצות בליגה. יודע מה, 80% מהקבוצות בשתי הליגות העליונות. קדימה, תאתגר אותי ואני אעשה את זה. איך ידיעות הסרק הנ"ל מהוות בכלל טיעון לגבי זה שהעירייות לא מערימות קשיים אני לא יודע. יודע מה זה כן טיעון טוב? תבדוק איפה הקבוצה שלך חגגה אליפות ולמה דווקא שם. זה אמור להיות רמז מספיק גדול לגבי עד כמה לראשי המועדונים נמאס מהרשויות.

    ובכלל, אתה באמת חושב שבהנהלה של יובנטוס יושבים כאלו גאונים ביחס להנהלות הכביכול מפגרות של שאר הקבוצות? למה נראה לך שביובנטוס קלטו יחד עם כל אירופה שלבנות איצטדיון זה משתלם ושכל שאר הנשיאים משום מה חיים בעולם משלהם ולא קלטו כלום?

    כבר כמה שנים טובות שרצה מחאה מצידם של אוהדים וגורמים של טורינו (FC, לא העיר מן הסתם) נגד חוסר האיזון שבטיפול של הרשות המוניציפלית של טורינו בענייני שטחי איצטדיונים ומגרשים. הקלות שבה יובנטוס רכשה את הדלה-אלפי בנוסף לשטח הע-צ-ו-ם שמקיף אותו, זאת בניגוד לתסבוכות האינסופיות שבהן שרויה טורינו (הקבוצה) כשהיא בסה"כ מנסה לשפץ את הפילדלפיה ומתחננת לעוד שטחים ורשיונות, מעלים חשד יותר מסביר (בטח לנוכח התדמית של מערכות השלטון האיטלקיות ושל הנהלות יובנטוס לדורותיהן) שלא הכל היה כשר. אני לא זוכר את כל הפרטים במדויק ובהחלט יכול להיות שהתבלבלתי כאן במשהו כי עבר הרבה זמן מאז שקראתי בנושא, אבל סיפור המסגרת אמור להיות מדויק למדי.