מטעמים שאתם מכינים לעצמכם!

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by John Frusciante, Aug 10, 2004.

  1. John Frusciante Member

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    כול מי שיש לו איזה רעיון למשהו טעים שהוא יודע להכין או משהו...
    שירשום.
    אצלי למשל....
    זה פיצה על פיתה.
    אופן ההכנה(הלא כול כך קשה...
    לוקחים פיתה,מורחים עליה קטשופ,שמים טיפה פילפל שחור על הקטשופ,גבינה צהובה,(אפשר להוסיף זיתים,אנשובי,תירס,פטריות,מה שעולה לכם...)- לתנור,מיקרוגל...!!

    עוד משהו שקשור לגבינה צהובה,עליתי על זה לבד- ובהשראת "אפרופו". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    כול אידיוט יודע להכין בצק... אז אני לא יפרט.
    אחרי שהכנתם בצק,לוקחים את הבצק,לשים אותו בצורת עיגול,לא גדול מידי-
    לוקחים משהו חד...-מחוררים חור באמצע העיגול ודוחסים גבינה צהובה...
    אחר כך מורחים על הבצק טיפה ביצה או שמן... לא משנה,ושמים בתנור!!
    זה טעים!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    נ.ב-אפשר לשלב את זה במרקם פטריות.
    למי שיש כוח ,המרקים המוכנים האלה של "קנו ","אוסם"...
     
    Last edited: Aug 10, 2004
  2. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    5,156
    Likes Received:
    0
    הדבר היחיד שאני יודעת להכין- פוקפקורן...
    לוקחים שקית שקנינו במכולת, שמים במיקרוגל על 2-5 דקות, מוציאים, שמים בקערה ואוכלים
    (אם מישהו צריך עזרה נוספת או מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית)
    בתאבון
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
     
  3. Ilan Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    2,634
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  4. John Frusciante Member

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    זה בסדר...
    נראה לי שאני כבר יסתדר בהכנת הפוקפורן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  5. שבצ'נקו Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    1,382
    Likes Received:
    0
    פופקורן,בשר מוכן להכנה במיקרוגל,פרוסות וסנדויצ'ים, זהו...
     
  6. ראול Member

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    4,578
    Likes Received:
    0
    מתעוררים בלילה, ורעבים רצח? רוצים לאכול משהו אבל לא כבד מדי?
    שימו לב.

    מצרכים:
    2 פרוסות לחם
    2 ביצים
    קצת מלח
    קצת חמאה

    אופן הכנה:
    חותכים בלבן של הלחם (אני די בטוח שיש לזה מילה) עיגול בקוטר הכי גדול שהלחם מרשה (כחצי ס"מ מהקשה). שמים חמאה על מחבת ומחכים שתימס, על זה שמים את הלחם, מחכים חצי דקה ושוברים פנימה 2 ביצים. סוגרים את המחבת במכנסה ומחכים עד שהחלק התחתון יזהיב. הופעים ומחכים גם לצד השני.
    מי שאוהב את הביצים שלו קשות, שיעשה הכל על אש נמוכה מאוד; זה אמנם ייקח יותר זמן אבל זה ייצא יותר טעים.

    ארתור, בתאבון (עוד בהמשך.)
     
    Last edited: Aug 10, 2004
  7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    רעבים רצח?

    מתכון פשוט:

    1. לוקחים את הטלפון.
    2. מקשרים לפיצה האט.
    3. מזמינים פיצה (מן הסתם)
    4. מחכים לשליח
    5. כשהוא מגיע נותנים לו את הכסף ולוקחים את הפיצה
    6. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  8. Ljungberg 8 Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    משהו טעים רצח אבל נגמר מהר ולא ממש משביע
    לשים מרגרינה או שמן במחבת שמים מלוואח, כשהוא מוכן שמים אותו בצלחת ומורחים על כולו רסק עגבניות אח"כ שמים חתיכת גבינה באמצע ושמים 40 שניות במקרוגל (שלי) חותכים את זה ל4 חלקים ואוכלים את זה כמו משולשי פיצה... בתאבון
    אם זה מענין מישהו במקום שממנו אני בא קוראים לזה מלוואח פיצה
     
  9. RMCF Member

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    1,002
    Likes Received:
    0
    טעמתי את זה פעם.
    בדיוק כמו שאמרת.
    נ.ב זה טעים.
     
  10. ראול Member

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    4,578
    Likes Received:
    0
    ליונברג, מתי אפשר לבוא ולהשתמש לך במיקרוגל?http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

    אממ... עוד רעיון זה להתחיל להכין את המלאווח ואז כשהוא עוד לא הספיק להשחים לשבור מתחתיו ביצה (להרים את המלאווח ולשבור על המחבת. אחרי זה להוריד.) ולחקות שתזהיב.
    אחרי זה לעשות אוו דבר בצד השני. זה מסביע כמו ארוחה ענקית.
    הולך הכי טוב עם פאנטה, לא הבנתי למה אבל זה ככה.

    ארתור, אהרוני (?)
     
  11. E-tam-R Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    703
    Likes Received:
    0
    וואי המתכון של איתי ממש טוב, ניסיתי אותו כמה פעמים.. אני מכיר אותו

    מתכון בן זונה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  12. John Frusciante Member

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    יופי,אחלה מתכון,אהבתי...
    אבל לפני שאתה רושם מתכונים,תשים לב שאתה נותן את כול הפרטים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    איפה המספר של "פיצה האט"?
    איפה המחיר ליחידת פיצה?
    תוך כמה זמן בערך האוכל לשרותך?

    ת'אמת?
    שיקרתי,סתם חרא של מתכון...
    תהיה יותר מדיוק.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  13. Ljungberg 8 Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    ימים א-ד בין 6 ל6 וחצי 1.20 שקל ל-10 שניות, הנחות לחיילים
     
  14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    אצלי התאילנדית מכינה.
     
  15. Ljungberg 8 Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    יש כסף אה?
    לא משנה עוד בקשר למלוואח אפשר לשים במלוואח שעוד לא הספיק להתבשל עד הסוף גבינה בולגרית וצהובה ולא ניסיתי אבל נראה לי טעים להוסיף גם זיתים