תחילת מחצית השנייה במשחק של סנטראל מול ריבר, מחצית ראשונה רעה ושליטה של ריבר שאי אפשר לאפשר את המשכה אם הקבוצה רוצה לנצח. מקווה שבהמשך המצב ישתפר אבל זה נראה לא טוב.
המשחק בין סנטראל לריבר אמנם נגמר ב0-0 ולא היה בו כדורגל גדול, אבל האמת היא שממש נהניתי ממנו. ראסינג מנצחת 1-0 מגול במצבע יפה מאוד של מי אם לא- ג'יובאני מורנו. אחרי המשחק הוא אמר שמבחינתו התוקף "הוא לא אוהד ראסינג", ושהוא "תמיד אמר שהוא רוצה להישאר... נראה מה יהיה". סאחה כרגיל גם הצטיין, אבל מי שבאמת שלט הפעם במרכז השדה היה דווקא יותר זוקוליני מאשר פלטיירי. ורק לגבי משהו שקראתי מקודם, אליאס, אני ממש לא חושב שסאחה מסיים חוזה. אתה בטוח?
לא יודע איך ניצחנו במשחק כל כך חלש, אבל העיקר הנקודות. שמח בשביל ג'יו, מגיע לו קצת נחת ואני מקווה שסיבוב הפרידה שלו מראסינג יהיה מוצלח כמה שיותר בשביל שנקבל יותר כסף. אפשר לשכוח מהתחתית לעונה אמנם, אבל בגלל הממוצעים לא באמת אפשר לשכוח מהתחתית לעונה הבאה. אתה צודק, הוא לא מסיים. זו הבעיה כשאין זמן ומתעדכנים רק מכותרות.
התחלתי לראות את המשחק בדיוק ברגע הנכון, דקות הסיום. סאן לורנסו עושה סאן מרטין לניואלס, שחלמה על המקום הראשון בזמן המשחק כנראה, וחוזרת מפיגור 2 לניצחון 3-2 דרמטי שמעלה אותה מעל טיגרה ומעל הקו האדום התחתון! חגיגה גדולה ביציעים, אבל שלושה מחזורים לסיום סאן לורנסו עדיין במקום שמוביל לפלייאוף ורק נקודה אחת מעל טיגרה והירידה הישירה. ג'יגליוטי :aaa8: בישול יפה לפיפי רומאניולי
איזה ביצוע נהדר של הילד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx עושה רושם שהוא בדרך לחולצת ההרכב הראשון לטורניר האפרטורה, לא?
כן אני מסכים, הוא בנוי נהדר ללא ספק וראיתי אותו כבר כמה פעמים כובש שערים כשהוא מנער מגינים מעליו. אני חושב שרק יכולת מצויינת של מוריאל במדי הנבחרת הצעירה מנעה ממנו להיות שחקן הרכב. הוא מאוד מזכיר לי את נאסארית בזמנו, מבחינה פיסית, רק שלטעמי הכישרון שלו גדול משל נאסארית והלוואי שהוא בדרך הנכונה.
אני לא אוהב אותו, לא מקצועית ולא אישית. יש לי טינה אישית כלפיו מאז הכניסה המכוערת שהוא דפק לפולאקו באסטיה לפני כמה שנים טובות (כששיחק בחימנאסיה), כניסה שהשביתה את הבלונדיני לזמן ארוך עם קרע ברצועות. מבחינה מקצועית בשיאו הוא שחקן בינוני מאוד במושגים של הליגה המקומית, מפצה על כך שאין לו הרבה מושג במשחק מאוד אגרסיבי על גבול האלים. מבחינה הגנתית הוא טוב, למרות שהוא לא קורא את המשחק ברמה יוצאת דופן ולכן לבד לא תמיד יסתדר, גם בשל היעדר יכולת ניהול משחק רצוי שישחק לידו עוד שחקן עם יכולת טובה יותר בתחום. בקלאוסורה הוא כבר לא ממש פקטור מרכזי בקבוצה, גם בעבר היו תקופות בהן קיבל יותר קרדיט ותקופות שפחות. זו דעתי עליו תוך התייחסות לליגה המקומית, אולי לליגת העל זה אמור להספיק אבל שדרוג רציני קשה לי להאמין שהוא יעשה למכבי חיפה.
קולמה נראה לי ילד טוב ועדין לידו. אהבתי אותו מאוד בקבוצה של קאפה, אבל מאז הוא לא מצליח לשחזר את אותה יכולת לאורך זמן (כמו כל אותה קבוצה להוציא את פאסטורה).