לא זכור לי שהקבוצות שאתה מדבר עליהן הגיעו לגמר איזורי עם 8-0 בפוסט סיזון. אני זוכר בעיקר את דאלאס מפסידים סיבוב ראשון לגולדן סטייט, ואת סאנס נמצאים בפיגור 3-1 נגד לייקרס החלשה בסיבוב הראשון. איפה זה ואיפה סן אנטוניו. אם לפרק את יוטה וקליפרס בשני סוויפים זה לא קילר אינסטינקט, אז אני לא יודע מה זה קילר אינסטינקט. אם לעשות את הקאמבק שהספרס עשו במשחק 3 נגד קליפרס זה לא קילר אינסטינקט, אז אני לא יודע מה זה קילר אינסטינקט. אני מסכים שזה סדרה של 50-50 כי אוקלהומה באמת מצויינים, אבל כל ניסיון לגמד את סן אנטוניו נראה כרגע די מגוחך. יש להם את אחד הסגלים הכי עמוקים שאני זוכר בקבוצת NBA באיזושהי עונה ואני לא מגזים, יש להם שילוב שעובד מושלם בין צעירים כמו לאונרד וגרין לזקנים כמו ג'ינובילי ודאנקן וסופרסטאר אחד שנמצא בשיאו כמו טוני פארקר. הם נראים הרבה יותר בשלים גם מאוקלהומה. אם הסדרה הזאת תוכרע על שיקול דעת של רכזים, כמו שסדרות צמודות מוכרעות בד"כ, לסן אנטוניו יהיה יתרון אדיר של שחקן חכם מול טמבל שהולך ראש בקיר (שנה שעברה היה ניגון דומה לפני שווסטברוק חירב לOKC את הגמר האיזורי). הספרס כבר הוכיחו בסדרה הקודמת שיש להם את הכלים להתלבש על שחקן ולחסל אותו כמו שעשו לפול. אני כאוהד ספרס אופטימי גם לפני הסדרה הזאת. ספרס ב-7 משחקים!
איך אפשר לא לקום בשלוש בבוקר כשיש לנו ביד סידרה כזאת? מודה,אני מת על הת'נדרס אבל בנבא יש חוק לא כתוב שאומר שקבוצה צריכה לעבור מספר מפחי נפש שיחשלו אותה על מנת לזכות באליפות וכשהיריבה שלך מורכבת משלושת המופלאים ועל הקווים מאמן הכי אנדרייטד בליגה ועם כל הניסיון שלהם במשך כל כך הרבה שנים מול רכז{?} שיכול לקלוע מתי שהוא רק רוצה אבל מצד שני יכול לחרב סידה שלמה עם קבלת החלטות של ילד בן 15 קשה לי מאוד ללכת עם דוראנט וחבריו. הספרס ב6 משחקים.
אני זוכר גם את הסאנס מודל 2004/5 (ההקבלה הכי טובה שהצלחתי למצוא לספרס הנוכחית - חרף העובדה שכל השוואה בין שתי הקבוצות הללו נראית אירונית לחלוטין) משייטים לגמר המערב ונמחצים שם על ידי אותה חבורה קשוחה, ואת דאלאס, שהגיעה עד לגמר הגדול של 2006, נחנקת במאני טיים מול ההיט. בכל אופן, הסברה שלי גורסת כי דווקא הלהט הגדול והרעננות המסוימת השוררת בסגל של הת'אנדר (אמנם, את הקאדר של הספרס מעטר מספר לא מבוטל של צעירים - אך הכוכבים הגדולים באמת כבר רשמו מספר אליפויות ברזומה ובוודאי "שבעו" בהשוואה לדוראנט ולווסטברוק נטולי הטבעת) תתגלה כפקטור שיטה את הכף לטובתם, כיוון שמבחינה מקצועית נטו - סיכוייהן של שתי הקבוצות נראים שוויוניים לחלוטין. יחד עם זאת, מדובר בסך הכל בתחושת הבטן שלי, וכפי שכבר ציינתי - לא מן הנמנע שהחבורה הטקסנית תסדר לנו בפועל את התרחיש ההפוך.
לא היו הרבה סדרות שהתקשיתי אפילו לנסות לחזות אותן כמו הסדרה הלילה. באמת שהרבה זמן אני לא זוכר שתי קבוצות בכושר כזה טוב ושכל כך הרבה מעל הליגה כמו הסדרה שמתחילה הלילה. הכל תלוי בווסטברוק והאם מה שנקבל ממנו הסדרה זה את הטיפש משנה שעברה או את הרכז האחראי מהפלייאוף הזה.
גל, אני יודע שאתה רוצה לחשוב שהסדרה הזאת יכולה להיות מוכרעת על היתרון שיש בעמדות הרכזים, אבל המצב הוא לא כזה. סדרות מוכרעות על הגנה ולקבוצה שתעלו לשחק נגדה הערב יש את ההגנה הטובה בליגה. תצטרכו למצוא המון פיתרונות איך לעצור את המשחק הקבוצתי של הת'אנדרס ויותר מכך, תצטרכו למצוא את הדרך לצבע מול ההגנה שלהם.
1 -0 לספרס במשחק שאם הת'נדרס משחקים קצת יותר קבוצתי הם גם לוקחים אותו. נכון, ההגנה הנוכחית של הספרס רחוקה מלהזכיר את הגנת הברזל של לפני 6 ו 7 שנים {ויותר} אבל במהלכים החשובים ידעו הספרס לעצור ולהפוך לגמרי את המומנטום ואת זה הת'אנדרס עדיין לא למדו לעשות. אם הת'אנדרס ימשיכו להסתמך רק על הכשרון והאתלטיות זה עלול להיגמר בסוויפ כואב וחבל משום שיש לנו פוטנציאל לסידרה של לפחות 6 משחקים. אהה, עוד משהו קטן, מנו ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
מאנו תמיד ענק שמגיעים לשלבים המכריעים האלה. אוקולוהומה לא יכולה להרשות לעצמה יכולת נוראית של הרדן ויכולת בינונית של ווסטבורק. דוראנט זה יפה וטוב אבל לבד הוא לא ינצח את הסדרה הזאת. קבלת החלטות טיפה יותר והם יכלו לקחת את המשחק הזה הלילה, נקווה שהם יקחו את המשחק הבא כי אני רואה את הספרס לוקחת לפחות משחק אחד שם.
איך נאמר בעדינות סלע, בוא נגיד שאתה לא תהיה זה שייעץ למהמרים בווינר לגבי המשחקים של יורו 2012... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
דווקא אם היית מקשיב לו והולך על OKC היית יוצא מרוצה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הם עמדו ב Point Spread +5.
המזל שלי שאני בכלל לא ממלא ווינר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx וגם אם כן, גם ככה לא הייתי מקשיב לסלע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הכל היה תחת שליטה עד שהכדורים של סאן אנטוניו התחילו למצוא רק את הטבעת. למשך שלושה רבעים הת'אנדרס שמו את הספרס בדיוק איפה שרצו, אבל מה לעשות שכדורסל הוא משחק ריצות וכל קבוצה יכולה ברגע נתון להתפוצץ. אם אוקלאומה לא תשבר בגלל המשחק הזהו ותמשיך לשחק את המשחק שלה, הם יעמדו במטרה ויקחו את הביתיות. לא צריך לנצח פעמיים בחוץ. מה אני יועץ ווינר? מי שמגיע למסקנה הזאת אז מצידי שיפסיד גם את הבית. לא תגיעו רחוק מלהקשיב לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
my point exactly http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בגלל זה שמת שספרד זוכה ביורו הקרוב, תודה לפחות.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx