:aa1: סניידר: "רובן, בוא לאינטר!". ההולנדי של אינטר קרא לחברו לנבחרת להצטרף אליו אחרי בעיות מצד האוהדים הבווארים. לפני שאנשים יתחילו להיכנס לאקסטזה, סניידר לא אחראי לתחום הרכש באינטר, אבל הוא כן יכול להוות שיקול אם הגרמנים ירצו למכור והאיטלקים ירצו לקנות. :aa1: אינטר ויובה נמצאות בקרב ראש בראש על מתיה דסטרו הצעיר מסיינה. המצב הוא כזה: כרטיס השחקן שייך לסיינה ולג'נואה. יובנטוס יכולה לקנות יחסית בזול את החלק של סיינה (היא דורשת עליו 6 מיליון) ואילו לאינטר יש עדיפות על החלק של ג'נואה בשחקן.
אני לא אוהב שחקנים בכיינים ואגואיסטים, רובן הוא השחקן המוביל בשתי הקטגוריות, לא כל כך בא לי לראות אותו באינטר. לעומת זאת, אני מאוד אשמח אם דסטרו יצטרף, הוא חלוץ עם פוטנציאל גדול, הוא עדיין צעיר ולא פחות חשוב, הוא איטלקי, מאז ימי ויירי לא נחת באינטר אף חלוץ איטלקי נורמלי. (למעט באלוטלי שנמכר ופאציני שהולך להימכר).
גם בוגר מחלקת הנוער של המועדון כמובן. לא ראיתי אותו שנה שעברה - ההתרשמות הכי גדולה שלי ממנו לאורך השנים הייתה המגע נוצה שיש לו בכדור כשהוא משתלט עליו ממסירות קשות ומייצר לעצמו מצב לבעיטה, או הסיומת שלו באחד על אחד ברחבה - אבל תמיד היה חסר לו הגרוש ללירה מבחינת היכולת שלו לעבור את שחקן ההגנה בדריבל והיה מאבד הרבה כדורים כשהיה מנסה.. אולי אני אוריד כמה משחקים שלו משנה שעברה לראות איך הוא באמת השתפר אם נחזיר אותו הביתה כדי לקבל כמה הבהרות, כי הסכום שדורשים עליו גבוה לשחקן שאני זוכר מהפרימברה או האזוריני. לא הבנתי מדוע אינטר לא יכולה לרכוש את חצי הכרטיס של סיינה ולסגור סיפור אגב? האם רק ליובה יש אופציה עליו?
יופי של החתמה. משדרג אותנו מיידית בהתקפה, עדיף על כל הריקי והזארטה שהלכו פה עד עכשיו. כל עוד הוא נותן לי את ה10-13 שערים + קרוב ל-10 אססיסטים מה שנראה לי שיעשה לפחות, הוא שווה את הכסף.
בקיץ שעבר כששמו עלה בהקשר לרומא קיוויתי בכל כוחי שהשמועה תחלוף הכי מהר שרק אפשר. העונה האדירה שלו שינתה את דעתי עליו מקצה לקצה. הוא סקורר, יוצר מצבים, מבשל, מסוגל לשחק בכל עמדות ההתקפה ומגיע בשיא הקריירה שלו. אינטר הרוויחה שחקן מנוסה לתפוקה מיידית שמהווה חתיכת שידרוג על החומר הקיים, ובציוות עם מיליטו ואולי גם לאבצי יכול ליצור משולש התקפי הכי מסוכן באיטליה. אם הסיבה לחוסר שביעות רצון מההחתמה היא היותו "זקן" בן 30, פשוט תודיעו בתחילת ההודעה ותחסכו קריאה מיותרת לאנשים שחיפשו דעה מקצועית. זה אחד הדברים המצחיקים שיש. מספיק לראות כמה מהללים את בוריני ודסטרו ה"כישרונות הגדולים" כשהם ביחד לא הראו אפילו חצי מהיכולת של פלאסיו העונה.
הבחור עבר עונה פנטסטית והוא בצדק ראוי לקבוצה גדולה יותר, לטעמי באינטר הוא יצליח יותר מאשר ברומא בגלל האווירה הדרום אמריקאית בחדר ההלבשה ושחקנים כמו מיליטו שיעזרו לו להשתלב. בכל מקרה, מבחינת הכדורגל, לדעתי הוא לא נופל מאף חלוץ שנמצא כרגע באינטר, במיוחד בתפקיד החלוץ היוצר (והוא גם מסיים לא פחות טוב), כלומר פורלאן וזראטה. אם אינטר תצליח בעונה הקרובה, וכל הסימנים עד כה מבשרים שכן, אני סבור שלפלאסיו יהיה חלק גדול מכך.
הבעייה שלי עם החתמתו של פלאסיו אינה היכולת האישית שלו, אני בטוח שאין לאינטר כרגע אף חלוץ/חלוץ שני שעולה עליו, למעט מיליטו. הבעייה שלי עם ההחתמה שלו היא שאינטר ממשיכה עם הקו שהתחילה מאז שמוריניו עזב, אנחנו יותר מדי קונים שחקנים נחמדים ופחות קונים שחקנים "משפיעים" שיכולים לשדרג את אינטר ולהוביל אותה. בקיצור, מעצבן אותי ששחקנים כמו נגאטומו נחשבים לשחקנים לגטימיים במועדון כמו אינטר, אני כן יודע שפלאסיו הוא שחקן ברמה יותר גבוהה מהיפני, אבל גם הארגנטינאי הוא לא ברמה של השחקנים שאינטר צריכה להחתים, בעיקר בתקופה הקשה הזו שבה אנחנו נואשים לשחקנים שיכולים להוציא את הקבוצה מהמשבר שנקלענו אליו בשניה הראשונה שבה מוריניו עזב.
את האינדונזים אינטר ניצחה 4-3 מצמדים של קוטיניו ופאצני. Indonesia 2-4 Inter Scorers: Coutinho 5, 42 (Int), Wanggai 11 (Ind), Pazzini 61, 74 (Int), Pahabol 92 (Ind) Indonesia: Maulana (Ridwan 78); Ardiles (Bachtiar 71), Rahman, Saputra, Diego; Aiboy (Yulianto 54), Sakti (Syam 62), Wahyu (Busari 42); Maniani, Wanggai (Bonai 12), Sinaga (Bachdim 30) Inter: Orlandoni (Castellazzi 46); Maicon, Cordoba, Samuel (Dellafiore 60), Zanetti (Crisetig 90); Palombo (Poli 63), Cambiasso (Terrani 86); Jonathan (Biraghi 70), Coutinho (Tremolada 78), Longo (Pazzini 46); Milito Ref: Nagor Amir Bin Noor Mohamed (Malaysia)
מצד אחד פאלאסיו חלוץ לא רע בכלל בליגה האיטלקית, מצד שני, הוא בן 30, מצד שלישי, גם מיליטו הגיע בגיל הזה לאינטר, טוב נו שנה קודם, ונתן את עונת חייו. אני מבסוט האמת מהרכישה של פאלאסיו אבל הוא ומיליטו לבד זה לא יספיק, אינטר חייבת עוד חלוץ ברמה גבוהה, לאבצי יכול להיות פיתרון טוב מאוד, שישלים שלישיית חוד נהדרת. הייתי רוצה לראות את באלוטלי חוזר לאינטר אבל הסיכוי לכך אפסי. ההגנה היא סוג של תעלומה בעיניי. מצד אחד נפטרנו מלוסיו שנה אחת מאוחר מדי, גם קיבו נקווה יילך, אבל השאלה מה יהיו התחליפים. אני קורא על אנדראולי שהאמת השתפר מאז עזב את אינטר אבל אני עדיין סקפטי לגביו וזה שאלה מאוד גדולה מי יבוא, מה שכן, וולי, גם בגילו המופלג, ביחד עם פופי זאנטי, חומה בצורה, שניהם באנקרים והיו נקודות האור בהגנה של אינטר השנה. נקווה שניפטר ממאייקון והלוואי שהיינו יכולים גם מנאגאטומו...
פלאסיו: "לאבצי, בא לאינטר!" http://affaritaliani.libero.it/static/upload/pala/palacio-inter1.Xxx רודריגו פלאסיו שסגור באינטר תמורת כ 11 מיליון אירו התראיין לגאזטה וחשף את רצונו לשחק בקבוצה הכחולה במילאנו יחד עם לאבצי. "הגעתי לאינטר בזמן הטוב ביותר ואני כל כך שמח להיות כאן. המועדון התעניין בי גם בעונה שעברה, אך הדבר בחשוב ביותר הוא שלבסוף הגעתי לכאן. הנשיא מאסימו מוראטי והמאמן אנדראה סרמאצ'וני נורא הרשימו אותי. אני בן 30 כך שזהו זמן מצוין להגיע למועדון גדול כמו אינטר. אינטר היא הקבוצה הגדולה ביותר שיכולתי לחלום עליה. אני כבר מכיר הרבה מאוד שחקנים; מיליטו, זאנטי, קמביאסו. כולנו עשינו דרך ארוכה ומדי פעם נפגשנו בנבחרות של ארגנטינה. אינטר היא כבר עכשיו קבוצה מצוינת ואני לא יכול לחכות עד שאשחק יחד עם מיליטו ואפילו פאציני שהרשים אותי במהלך שהותו בסמפדוריה. אם גם לאבצי יגיע, אז אנחנו באמת נצטיין בהתקפה. גם פריס סן ז'רמן מתעניינת בו, אבל אני מקווה שהוא יגיע לאינטר". אני לא יודע אם אינטר עדיין מתעניינת בלאבצי, אך שילובו עם פלאסיו ומיליטו בהתקפה הנראצורית ייצור את החוד המאיים ביותר באיטליה, כל שחקן מוסיף אספקט אחר למשחק ההתקפה.
אגב 11 מיליון יורו לא נראה לכם מוגזם? בזמנו אינטר שילמה 15 על דייגו מיליטו, אבל עדיין הוא היה צמוד לזלאטן בטבלת מלך השערים (או שעבר אותו אפילו?) כך שזה מתקבל על הדעת. הייתי רוצה לראות את אינטר מביאה את מתיאה דסטרו יחד עם לאבצי, אם יביאו אותם, אז לאינטר תהיה רביעיית התקפה קטלנית.
פלאסיו סיים את העונה עם 18 שערים ו5 בישולים בקבוצה הרבה יותר מעורערת תוך כדי שהראה איכויות נוספות פרט לכיבוש שערים (לעומת מיליטו). 11 מיליון עבור שחקן עם נתונים כאלה זה בדיחה.