מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

  1. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הא? נוצ'רינו רך? בואטנג?! האלגנטיות של מונטוליבו מטעה אותך?
     
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נוצ'רינו תופקד העונה כשחקן יצירתי יותר ולמרות שהוא יורד לחפות על ההגנה, אינני יודע עד כמה כדאי עבורו ועבורנו לשנות לו תפקיד לאחר עונה נהדרת במדינו. בואטנג למרות הפיזיות שלו (והעובדה שנפצע לא פחות מפאטו...) הוא שחקן יצירתי למדי שצריך לתפקד בעמדה של סיידורף, כשחקן שמהווה את החלק ההנתי בקישור הוא יאבד הרבה מתכונותיו ההתקפיות. מונטוליבו אמנם מסוגל לשחק כקשר הגנתי, אך רג'יסטה כמו פירלו, זה שבונה את המשחק מאחורה ולא בהכרח השחקן שאמור לבלום את התקפות היריב.

    אני לא שולל את אשר כתבת, אך עולות מספר תהיות בנוגע להצלחתו של קישור זה מבחינה הגנתית ואישית אני מעדיף שחקן מרתיע ושאחראי על הצד ההגנתי בעיקר כמו ואן בומל או גאטוזו.
     
  3. Yiftach Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/12
    הודעות:
    263
    לייקים שהתקבלו:
    10
    צריך איזון, אני מסכים עם זה שהקישור שלנו צריך חיזוק, מונטוליבו בהחלט מוסיך אלגנטיות סטייל פירלו שחסרה לנו, אני יותר חושש מעמדת הקשר ההתקפי והמגן השמאלי, לא יכול להיות שקבוצה שקוראת לעצמה מעצמה אירופאית לא יכולה לשחק עם אנטוניני או מסבח (מגוחך) ולא להזכיר אורבי משמאל, והמצב העלוב שרוביניו ובואטנג משחקים בתור קשרים התקפיים שזו בכלל לא העמדה שלהם.
    קרישיטו לשמאל ולפחות גאנסו בתור קשר התקפי.
    אם לא - אינטר ויובנטוס יאכלו אותנו שנה הבאה....
     
  4. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הא? נוצ'רינו הובא כמחליף לגאטוסו ותופקד ככזה. במערך שלי הצבתי אותו בדיוק איפה שהוא הכי הצטיין.
    הא? שוב אתה הוזה. העמדה של סיידורף היא בשלישיית הקישור וגם בואטנג יועיל לנו שם יותר מאשר מתחת לחלוצים. הוא מעולם לא שיחק וגם לא ישחק כקשר הגנתי, זה התפקיד של נוצ'רינו.
    שיחקנו עם פירלו בעמדה הזאת והוא לא ירד לגליץ' יותר מפעמיים בעונה, אבל זה היתרון של מונטוליבו - הוא הרבה יותר פיזי, מתקל ונאבק על כדורים במרכז המגרש.
     
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נוצ'רינו הגיע בסיום מועד ההעברות לאחר שמילאן חיפשה מחליף לפלאמיני הפצוע. בתחילת העונה גאטוזו עוד היה שחקן הרכב עד לפציעה בעינו.

    מעולם לא טענתי אחרת.

    הכל טוב ויפה, אבל אתה באמת רואה את מונטוליבו כמי שיהיה כאחראי הבלעדי בקישור על החלק ההגנתי, זה שיפה על ההגנה נגד הקבוצות הגדולות באיטליה ובאירופה? אני לא.
     
  6. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הובא כמחליף לקשר הגנתי ותופקד ככזה במשך כל העונה. לא מבין מאיפה המצאת שהיה לו תפקיד "יצירתי יותר", אולי זה בגלל היותו שחקן כדורגל שיודע לבעוט בכדור בניגוד לגאטוזו. כבר בעונה שעברה אלגרי הכניס שינוי בתפקוד של הקשר האחורי שלו וצירף אותו יותר להתקפות.

    מי שאחראי על רדיפה אחרי יריבים וחילוץ הכדורים מהם הוא נוצ'רינו. בואטנג גם הוא עושה עבודה נהדרת בקישור מבחינת הלחץ והפיזיות שהוא מפעיל. מונטוליבו יוסיף את שלו וגם ינהל את מרכז השדה. אם הצלחנו לשרוד הרכות של פירלו במשך כל כך הרבה שנים, אין סיבה לדאגה גם עכשיו.
     
  7. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    סרוטמן לא ממש עילוי הגנתי, הוא תורם יותר בצד השני של המגרש. יותר קשר מרכזי מאשר קשר אחורי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/5/12
  8. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,339
    לייקים שהתקבלו:
    7,234
    שאנחנו הולכים לאבדון אם אלה השמועות.

    הרכב המנג'ר שלי:
    אביאטי (אם יישאר עודף כסף הגיע הזמן לקנות את המחליף שלו ולהשאיל אותו)
    מגן שמאלי, בין אם זה ג'ורדי אלבה או מישהו אחר, סילבה, מקסס (אוגבונה), אבאטה
    אקווילאני, נוצ'רינו, בואטנג
    מריו גצה/אדן הזארד/כריסטיאן אריקסן (בסדר יורד לפי עדיפות)
    קבאני/ג'ירו ואם יישאר עודף כסף אז יובטיץ'. אם לא אז שקסאנו ואל שעראווי יתחלקו בדקות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/5/12
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

    כמובן שזו ספקולציה ולדעתי הם התכוונו בכלל לסגן קפטן אבל עדיין, רק עצם הרעיון..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/5/12
  10. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,339
    לייקים שהתקבלו:
    7,234
    לא אמרו שברלוסקוני הולך לחזור להיות הנשיא? עד מתי נצטרך לסבול את השרץ הזה?
     
  11. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גליאני אחראי על כל מה שקורה בקבוצה עוד מלפני שנולדת וזה לא משתנה בתקופות שהוא לא נושא תואר פיקטיבי כלשהו. עובדה שברלוסקוני כבר מזמן חזר לתפקיד הנשיא באופן רשמי ולא שמת לב לכך.
     
  12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ספקולציה, לא ספקולציה, עצם השמועה היא דבר מבחיל ודוחה שבין היתר מפריחה את הדיווחים על עזיבתו. על מה ולמה לשחקן עם אופי כמו שלו מגיע את סרט הקפטן ועוד כשהוא אצלנו שנתיים בלבד וחושב שהוא נמצא מעל המאמן.
    יש את אמברו, אביאטי, סילבה, אבאטה, בונרה ואנטוניני שלהם מגיע לקבל את הסרט לפניו.
    1997-1982 בארזי
    1982-2009 מאלדיני
    2009-2012 אמברוזיני
    2012- זלטאן - עידן הכסף ושכירי החרב שולט על הכדורגל.

    http://gifsforum.com/images/Xxx/disgusted/grand/19378612_disgusted_gif.Xxx
     
  13. Legend_PaoloMaldini Member

    הצטרף ב:
    ‏9/12/11
    הודעות:
    111
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואו כמה זמן לא הייתי והגבתי כאן, עכשיו כשיש זמן עברתי על כל הדפים לאחרונה והתגובות אבל אני אדבר ישר לעניין כי המארקטו נכנס חזק ואחריי עזיבה רצינית (למרות שבואו נהיה אובייקטיבים כל מי שעזב לא פתח יותר מדיי השנה במשחקים פרט לנסטה )
    אז אני לא באמת חושב שהעזיבה פוגעת בנו אלא יותר מרווחת אותנו כלכלית.

    אין שום ספק שצריכים להיות כמה שינוים מהותיים ואין זמן יותר מתאים מעכשיו.
    כשמילאן באמת אבל באמת מסיימת דור של שחקני פאר איטלקיים שבכל רמה תצוגתית זה אומר "מילאן חדשה וצעירה!".. למרות שעל בשרנו חווינו שכבר איאפשר לדעת עם ההנהלה המוזרה הזאת.

    עמדות רציניות שמילאן חייבת בשביל באמת להצליח להאבק על 3 תארים או לפחות 2 זה שוער, מגן שמאלי, 2 קשרים ו2 חלוצים.

    אביאטי מעולה מבחינתי בשער ונכון שהיו לו כמה פאדיחות העונה אבל יכולתי לספור אותם על יד אחת שלא כמו מיליון ההצלות הבטוחות שלו שמנעו מאיתנו הפסדים מביכים שאת זה כבר הפסקתי לספור.

    מגן שמאלי, אוי אוי אוי כמה שנים אנחנו בבעיה הזאת מאז שמלדיני התבגר ועבר לעמדת הבלם, אנחנו פשוט בלתי נסבלים בעמדה הזאת.. זה פשוט הזמן לתת לעוד שחקן בית סטייל אבאטה את הצ'אנס כי במידה ואין כסף להביא מישהו ברמה גבוהה אני מעדיף לראות שחקן בית כושל על הקו השמאלי ולא רכש גרוע שעוד יותר יעצבן את האוהדים כמו הליצנים שרצים שם עכשיו.

    אין ספק שבקישור בעונה הבאה חייבים לפתוח מונטוליבו ונוצ'רינו.. בחוליה ההתקפית בואטנג חייב לפתוח כל משחק ושהצוות הרפואי יעשה משהו עם הפציעות שלו כי אני לא חושב שהוא שיחק בכל כך הרבה משחקים יותר מפאטו העונה, שזה נתון מביך.
    מי שחייב להצטרף אל בואטנג ואני מצפה מההנהלה להשקיע את מירב המאמצים זה גאנסו, שמעו רבותיי אני לא מצהיר הרבה על שחקנים.. אבל אין ספק שגאנסו זה השילוב המוצלח בין רונלדיניו לקאקה, הטכניקה, מהירות, בעיטה, ויש לנו עוד יתרון שהוא שמאלי, טאצ' מדהים זריז, יעיל.. ראיית משחק מדהימה.
    עקבתי אחרי השחקן הזה המון בשנה האחרונה ואני חושב שאם לא נשים עליו את הידיים הוא יהיה הפספוס הכי גדול שלנו כי תזכרו מה אני אמרתי.. גאנסו הולך להיות לא פחות טוב ממסי והרבה יותר בכיר מניימאר (שלועמת הרבה אחרים אני לא תופס ממנו בכלל אפילו שהוא עושה דברים משוגעים ).
    קסאנו ואקיוולאני יכולים להיות אחלה של מחליפים ואני בעד שיהיו כמה שיותר איטלקים בהרכב בשביל ליצור חיבור טוב בקבוצה.

    עכשיו מגיע באמת עוד בעיה לא קטנה, איך נפתרים מהעול שמפילים על זלאטן? אומר לכם את האמת.. וקראתי כאן את כל תגובותיכם.. אני דוגל בשתיי הדעות שנאמרו כאן שהחצי הראשון אמר להעיף את זלאטן בגלל שמסתמכים עליו ואת החצי השני שאסור להעיף אותו בגלל שאין לו באמת חלוץ ברמתו לידו ואל תשכחו שבאמת אבל באמת באמת שרוב העונה הוא שיחק גם בלי קשרים איכותיים, אחד כזה שירוץ מאחוריו, שייתן לו את הפס, שימשוך לו שחקנים.. אני חושב שמבחינת בישולים איברה בישל יותר מכל שחקן אחר השנה במילאן וזה נתון דיי הזוי לחלוץ אם כמה שזה מרשים.

    תקראו לי פנטזיונר משוגע, אבל אני לא רואה סיבה שטבס וגאנסו לא יגיעו באותו חלון העברות וסיבה שמילאן תקרוס תקציבית אם יהיה לה 3 גלדיאטורים כמו איברה,טבס וגאנסו.. היא תרוויח ממכירת חולצות, עוד מנוים, עוד רעש תקשורתי סביבה שיעשה לה רק טוב כלכלית.. וזה מבלי שאני מדבר על בואטנג.
    אין ספק שאחד מצמד הברזילאים חייב לעוף ולאלה מכם שזוכרים כמה שמאוד רציתי להעיף את פאטו בתמורה לטבס והייתי מאוד בעד המהלך הזה.. אם כבר הגענו לסוף העונה ורוביניו נראה כמו שהוא נראה.. אין סיבה שנעיף את פאטו, שווה לתת לו עוד הזדמנות אחת אחרונה אם טבס ואיברה ישחקו בחוד.

    עוד שחקן ששכחתי לגעת בו זה מקסס.. נכון שגם עמדת הבלם היא בעייתית אבל הכי הכי פחות בעייתית משאר העמדות שציינתי, מה שהופך את העמדה הזאת לבעייתית היא שיש לנו בלמים מחליפים שהם סוג ***.
    ונכון שמקסס עשה לא מעט פאדיחות העונה אבל אני חושב ששווה לתת לו הזדמנות קבועה בהרכב כי סך הכל אני אוהב את הקילריות שהוא מביא למשחק כמה שזה ישמע מטומטם מבחינתי.. את האגרסיביות הזאת, העצבים, הפאולים המסריחים שלו.. שאלה בדיוק אותם דברים שכולנו אהבנו בגאטוסו.

    לסיכום הפטנזיה שלי או המציאות העתידית שלנו? תקראו לזה איך שתקראו אבל אני מקווה שזה יראה לפחות אבל לפחות ככה.

    ------------------אביאטי-----------------
    (שחקן בית)---מקסס----סילבה--------אבאטה

    ------------מונטוליבו-------------------------

    ----------------------נוצ'רינו-----------------

    ---------בואטנג-----------גאנסו--------------

    -------טבס----------------------------------
    ------------איברהימוביץ'---------------

    מחליפים : קסאנו,אקווילאני,פאטו ואולי עוד הפתעות שמילאן תצליח להביא.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/5/12
  14. Yiftach Member

    הצטרף ב:
    ‏14/5/12
    הודעות:
    263
    לייקים שהתקבלו:
    10
    כתבת ממש יפה אחי, אני מסכים איתך כמעט על הכל.
    אכן גאנסו הוא הדבר הבא, לא להגזים מסי הבא אבל בהחלט אחד הקשרים ההתקפיים המרשימים בדורו- חייב חייב חייב לבוא אלינו כמה זמן לא ראינו במילאן שחקן שיכול לעבור שחקן ואז למסור....יש לנו אחד כזה אבל קוראים לו זלאטן...
    חוליית קישור שמחברת בין נוצ'רינו בואטנג ומונטוליבו נראית מדהים - כל עוד יהיה לפניהם גאנסו כזה...אם לא אז אבדנו, אין מקום לאקווילני או אמברו מקום בהרכב...
    לגבי החלוצים - מאוד פשוט ותמיד דגלתי בזה, מי שרוצה לעזוב שיעזוב...פירלו הלך לא נורא...הפסד שלנו אבל אם הוא אומר שהוא רוצה לעזוב לבריאות..אז ככה עם פאטו - הוא פשוט שיחק (אם בכלל) זוועה בשנתיים האחרונו, אשכרה אין לו מה להציע - אני בטוח שאם יעבור קבוצה הוא יפרח שוב - אבל זה לא יקרה במילאן צריך למכור אותו ולהשתמש בכסף כדי להתחזק, ככה אפשר להביא את גאנסו ועוד קשר נחמד...מגן שמאלי יצא אפילו ספר- http://u.goal.com/60000/60074_hp.Xxx
    היחידים שרלוונטיים הם קרישיטו ואוגבונה שמשחק מעולה בשמאל בנבחרת...
     
  15. Legend_PaoloMaldini Member

    הצטרף ב:
    ‏9/12/11
    הודעות:
    111
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תודה גבר, כמו שאמרתי באמת שאין דבר שאני רוצה לראות יותר ממה שציינת.. את הקשר הזה שייתן את הדריבל הזה שיעבור איזה שלושה שחקנים.
    מישהו זוכר כמה היינו מתרגשים כשקאקה רק היה נוגע בכדור? איך פינטזנו בראש שהוא רץ עם הכדור בין 2 עם המהירות שלו? כמה זמן לא היה שחקן כזה מאז קאקה? נכון היה רונלדיניו, אבל אני פחות אוהב את השחקנים עם הטכניקה על המקום וגאנסו הוא בדיוק השילוב של שניהם.
    מילאן,ברלסקוני,גליאני.. זה הזמן לפעול, האוהדים חיכו יותר מדיי זמן לקשר הזה שיקפיץ לנו את הלב כשהכדור רק מתגלגל אליו.

    השאלה הבאמת גדולה עבור ההנהלה, האם טבס,איברה וגאנסו ביחד באותה קבוצה זאת לא מילה גסה מדיי מבחינה תקציבית? כי כמו שציינתי.. אני לא רואה סיבה שכן כי כל מי שצוין עכשיו אלה שחקנים שתורמים תקשורתית לקבוצה ואוטומטית מגבירים את הרווחים בשידורים של המשחקים של מילאן, מכירת חולצות כמו שציינתי, מנוים ועוד הרבה דברים אחרים שזה גורם מהצד.

    יש סיכוי שמילאן תפתיע אותנו כבר?