יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Jun 30, 2011.

  1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    :aa1: הסוכן של מרקו וראטי, הקשר בן ה-19 של פסקארה אישר שיש מו"מ עם יובנטוס ושוראטי רוצה להגיע לטורינו. אגב, לוראטי יש פוסטרים של דל פיירו בחדר. :aaa8:

    רק לחשוב כמה טוב יעשה לילד הזה לשחק ליד פירלו בשלב כזה של הקריירה, לחשוב על השיפור האסטרונומי שהמאסטרו יכול ליצור בו. אני בהחלט מחכה בקוצר רוח לילד הזה. לחשוב שקנייה שלו+פוגבה (סותמת כנראה הגעת קשרים נוספים), אסטורי בחינם כפי שפורסם בימים האחרונים להגנה, וזה משאיר את כל התקציב לחיזוק ההתקפה, רכישתו של קאסרס וקניית מגן שמאלי. נראה אם מארוטה יעמוד בציפיות הפעם.

    למי שרוצה להתרשם קצת מביצועי יוטיוב:

     
    Last edited by a moderator: May 1, 2012
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    אותי דווקא הרכישות האלו מטרידות.
    אז נכון שמדובר בשחקנים עם פוטנציאל גדול שהראו שיש להם סיכוי להגיע לרמות הגבוהות, ויכול להיות שזה יהיה הימור מעולה ונפגע בול, אבל מצד שני - קבוצה שרוצה להגיע רחוק באירופה וגם בזירה המקומית כמו יובה, אם תסתמך על שחקנים כאלו ואלו יהיו הרכישות שעשינו בסופו של דבר, זה יהיה מאכזב.

    אם זה בנוסף, ואולי גם נפגע לפחות ב1 מה2, אז מה טוב...
    הזמן יעשה את שלו, רק שכבר יראו סימנים שהקבוצה מכוונת להחתים גם שחקנים 'גדולים', לפחות בלבל אחר מאלו כרגע.
     
  3. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,415
    Likes Received:
    1,356
    שחקנים גדולים צריך אחד להתקפה, בכל שאר העמדות צריך שדרוג של מחליפים וזה מה שיובה מנסה לעשות
     
  4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,637
    Likes Received:
    3,748
    גם אם יובנטוס לא תזכה באליפות שווה לעצור ולנתח את ההצלחה של הקבוצה השנה.
    אני בעצמי כבר אוכל את הכובע פעמיים, פעם לגבי קונטה ופעם לגבי סימונה פפה, אחרי הפסימיות של העונות האחרונות אני לא ראיתי משהו משתנה השנה אבל עובדה - סיכוי ממשי לדאבל.

    הסתכלות על היובנטוס הטובה האחרונה ( זאת של קאפלו) שנחשבה באותן עונות לאחת מהטובות בעולם בעיקר בזכות הגנת הברזל של קנאברו-תוראם והיעילות הצינית בהתקפה

    אז הנה קצת מספרים :
    בשנת 04/05 ספגה יובנטוס 28 שערים והבקיעה 67 וצברה 81 נקודות
    בשנת 05/06 שיפרה יובנטוס את עצמה, בעיקר ביעילות. 24 שערי חובה ו71 שערי זכות שנצברו ל 91 נקודות
    באותה שנה ההגנה הזו הובילה את איטליה למונדיאל בלי לספוג שער שדה אחד ואת קנאברו לשחקן השנה.

    ומה השנה?
    כשעוד 3 משחקים בקופה ו9 נקודות יובנטוס במצב של 18(!) שערי חובה ו62 שערי זכות על גבי 77 נקודות

    המספרים האלו, בעיקר בהגנה הם מדהימים, הזכרונות מקנאברו של 06 גורמים לי להזיל ריר.
    ובכל זאת יובנטוס כנראה לא תספוג 6 שערים עד לסיום העונה, האם ההגנה הזו טובה משל קנאברו וקפלו?

    לא בטוח אבל המספרים בהחלט לטובתם, כמובן שאז היה גם ליגת אלופות ויותר שחיקה, אבל בכל זאת. אם יובנטוס תזכה באליפות הנתון הזה בהחלט מסביר הרבה
    גם עניין הנקודות, בעוד היעילות הצינית של קאפלו הביאה 91 נקודות הרי שהשנה 86 הם המקסימום, וזה בהחלט מזכיר את כל תוצאות התיקו העלובות במהלך השנה.

    מעניין.
     
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    0
    אני לא מבין למה קונטה משווה את יובה של השנה לורונה בעונת האליפות היחידה שלהם, ורונה של אז היא אולי האלופה הכי אנדרדוגית בהסטוריה של הליגות הגדולות, מה שיובה ממש לא.
     
  6. yoni10 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    982
    Likes Received:
    10
    אנשים לא תופסים ולא מעריכים את מה שקונטה עשה העונה ביובנטוס. הבחור קיבל לידיו קבוצה מפורקת שסיימה פעמיים רצוף במקום השביעי והייתה מודרכת ע"י מאמנים ליצנים. קונטה שינה כמעט הכל בקבוצה ולצד החיובי כמובן. הוא הפך חצי קבוצה כמעט מבחינת סגל שחקנים, שינה את המערך הטקטי והנהיג שיטת משחק חדשה שגורמת ליובה לדרוס כל מה שזז ואשכרה להתעלל ביריבות שלה. מכאן ההשוואה של קונטה לורונה של 85, שכן אני בטוח שאפילו גדולי האופטימיסטים לא הניחו שניהיה בסוף העונה קרובים כל כך לדאבל ועוד ביכולת כל כך משכנעת של הקבוצה.

    גם אם לא ניקח אליפות קונטה הוכיח העונה שהוא מאמן גדול והעתיד שלו נמצא ביובנטוס לעוד הרבה שנים. 90% מההצלחה העונה חייבת להיזקף לזכותו. באמת שאנשים בארץ ובעולם לא נותנים לו את ההערכה שמגיעה לו.
     
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    זאת לא תהיה הפעם הראשונה שהוא מדבר שטויות.
     
  8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    גם לא שלך יניב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

    יוני הסביר לפרטי פרטים למה העונה הזו מזכירה ובצדק לקונטה את האליפות של ורונה מ-85' (וזה לא שאנחנו זכינו בסקודטו עדיין). אני ארכז לכם ברשימה אם יהיה לכם קל יותר:

    1. הסיבה הכי חשובה - פעמיים במקום השביעי. כמה פעמים בהיסטוריה קבוצה שסיימה שתי עונות ברציפות במקום השביעי הצליחה לסיים בעונה העוקבת במקום הראשון? אם זה יקרה העונה, זה יהיה הישג מדהים, מכל הבחינות - היסטורית ולא היסטורית.
    2. כמה שחקנים שרדו מההרכב של שנה שעברה? לא הרבה. קונטה התחיל קבוצה כמעט חדשה מאפס והגיע למאבק על הסקודטו כפייבוריט תוך עונה אחת בלבד. זה קצת פחות נדיר מהסעיף הקודם, אבל באמת, כמה מאמנים הצליחו לקחת קבוצה חצי חדשה ולהוביל אותה כל כך גבוה בכל כך מעט זמן?
    3. היכולת. 8 המשחקים האחרונים היו דוגמה לקבוצה שמשחקת ונותנת 200% מעצמה. היכולת של הקבוצה של קונטה מדהימה בישורת האחרונה, וזה לא מובן מאליו בכלל. עם אחוזי החזקה בכדור שמזכירים את בארסה הגדולה ועם חלוצים טיפה יותר טובים אז זה היה מזכיר אותה גם מבחינת תוצאות. עם הגנה שספגה 18 (!) שערים בלבד העונה. אני נותן קרדיט מלא לקונטה על כך.
    4. מי האמין שניקח? עזבו סטטיסטיקות. מי באמת ובתמים האמין שיובנטוס תגיע השנה לאן שהגיעה?

    עמרי הזכיר פה את יובנטוס של קאפלו - אין ספק שמבחינת מספרים אנחנו מתעלים על 2004/05, אבל כמו שנאמר זה קרה בלי הצ'מפיונס. עונת המבחן, כפי שכתבתי על כך לפני כמה שבועות, תהיה העונה הבאה. בקצב הזה השמיים יהיו הגבול.
    קונטה :aaa8:
    Haters gonna hate
     
    Last edited by a moderator: May 2, 2012
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    הזכייה שלכם שהולכת וקרבה מעבירה אתכם על דעתכם. אם אתם באמת הולכים להשוות את האליפות שלכם לזו של ורונה אשריכם.

    1. זה שהיו לכם מאמנים ליצנים לא אומר שהיה לכם חומר שחקנים כל כך גרוע.
    2. חומר השחקנים הנוכחי שלכם מעולה ויובנטוס הוזכרה לא פעם כמועמדת לסקודטו, גם אם לא ראשית.

    בחיי, קצת פרופורציות חברים ומספיק לקשקש. אפס הפסדים זאת סיבה יפה להתגאות בה, ההשוואה הזו מיותרת ומגוחכת במקרה הטוב.
     
  10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    אגב, תגובה שלי מה-26 באוקטובר השנה, רגע אחרי המשחק מול פיורנטינה:

    שמח שצדקתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    מעניין, פתאום זה סגל לא רע. בתחילת העונה זה היה סגל בינוני- שהיה מספיק

    אולי

    למקום בליגת האלופות. וזה בתקווה שנאפולי איכשהו תסתבך עם הלחץ בשתי התחרויות... בקיצור דו פרצופי המשפט הזה, בתחילת העונה אף אחד לא ספר אותנו. תראה לי תגובה אחת שהעמידה את יובנטוס במקום לקרוא תיגר על הסקודטו ואני מוותר לך על הבירות.
    יותר מזה. תראה לי מישהו שאמר שפירלו הולך להיות כל כך אלוהי על המגרש אחרי התקופה אצלכם. או מישהו שאמר שבונוצ'י בלם לא רע (מעניין בזכות מי הוא ככה היום), או שברצאלי הולך להיות הבלם הכי טוב בליגה האיטלקית (מעניין שוב בזכות מי). או שמרקיזיו הולך להבקיע קרוב ל-10 שערים, ושפפה הולך להיות יותר מלמלם. היום זה נראה סגל טוב, אז זה היה אוסף של שחקנים בינוניים ביום טוב. קצת כמו ורונה של 85...
     
  11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    http://images5.fanpop.com/image/photos/28400000/Sheldon-3-sheldon-cooper-28404006-500-260.Xxx
     
  12. yoni10 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    982
    Likes Received:
    10
    אולי ההשוואה לורונה קיצונית מדי, אבל יש דמיון ואי אפשר להתכחש לזה. רוב הפרשנים והאוהדים אמרו בתחילת העונה שהסגל בינוני ושהמקום הריאלי של יובנטוס הוא באיזור 3-4 ויש שהקצינו ואמרו שנסיים בליגה האירופית. אני גם זוכר אנשים שאמרו שהסגל של פאקינג נאפולי ולאציו עולה על שלנו, שלא נדבר על אינטר שגם הייתה חזק למעלה מבחינת ההימורים.

    עוד נקודה לגבי קונטה היא כמות השחקנים ביובנטוס שהתקדמו ועשו שיפור משמעותי תחתיו העונה. לרשימה הזו אני יכול להכניס את קייליני, ברצאלי, פפה, דה צ'ליה, מרקיזיו ואפילו את פירלו שבשלוש שנים האחרונות היה כבוי במילאן. את הפגיעות בול במארקטו בשחקנים כמו וידאל, ליכשטיינר ופירלו גם צריכים לזקוף לזכותו וזה עוד אחרי שנים עם רכש גרוע שהמילה פלופ הייתה נאמרת הרבה בהקשר.
     
  13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    אני אגיד את זה בפעם האחרונה, אין שום אבל שום דימיון ביניכם לבין ורונה. בחיי, מה פשר השטות הזאת? נכון, לא הייתם הפייבוריטים לסקודטו אבל בואו לא ניסחף? לאציו? נאפולי? מי אתר את זה? האוהד לאציו פה?

    הסקודטו ה-28 הזה, הוא אכן לא הכי צפוי שיש אבל אל תגזימו. תהנו אבל באחריות מה שנקרא..
     
  14. yoni10 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    982
    Likes Received:
    10
    http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=29619&st=0

    שים לב להימורים שהם פחות או יותר היו מקבילים להערכות הפרשנים באיטליה ותבין על מה קונטה מדבר.
     
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,637
    Likes Received:
    3,748
    יותר מזה, לפי המספרים אנחנו עולים כמעט על 05/06! שזה בהחלט מרשים.

    אגב לגבי עניין ורונה, זו בהחלט הגזמה של קונטה, אנחנו אומנם לא היינו בכלל מועמדים אבל אנחנו לא קבוצה לא מוכרת. ונהנו מלא מעט דברים מקלים ( חוסר בליגת אלופות, אצטדיון חדש וגם יריבה מלאה בפציעות), כל הדברים האלו כמובן לא מקלים מההישג הבאמת נהדר שלנו!

    ואם זאת יש עוד המון איפה להשתפר, אני אעדיף את הציניות של קאפלו עם זו תאפשר לנו לתפקד בשני מפעלים.
    עולות לא מעט שאלות לגבי העונה הבאה..

    תפקוד פירלו?
    ומה עושים כשהוא לא משחק?
    ומי יבוא לרוטציה בקישור( שהרי חייבים להגדיל אותה)
    חלוץ מרכזי ברמה גבוהה?
    עונה ראשונה בלי אלכס!
    עיבוי עמדות כללי לקראת כניסה לשני מפעלים?
    כן ג?ובינקו או לא ג?ובינקו?
    איך מתרגמים אץ היכולת ליעילות?
    איך אנחנו בהשוואה לקבוצות כמו באיירן ריאל או צ?לסי?