מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

  1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    crazyblue5 - אנחנו לא יורדים ליגה, אבל חשוב לי שהקבוצה תצליח והיא לא מסוגלת להצליח כשהיא רואה את היציעים מלאים. אנחנו יודעים להיות הקבוצה הבינונית הכי טובה בעולם, אבל כשאנו נדרשים להיות קבוצה טובה, השחקנים לא עומדים בזה. ולא רק הם, גם אלה שקדמו להם.

    Gaudi - הדבר האחרון שמרתיע אותי הוא להפוך להיות אוהד הצלחות. הרומנטיקה בשקל הזו כבר מזמן הפסיקה לרגש אותי. אני בן 23 וחצי, כ-17 שנים פוקד את מגרשי הכדורגל ועד היום אני מנסה להבין - מה לעזאזל קיבלתי מהקבוצה הזו מלבד שברון לב עונה אחרי עונה?
    שנים שהיינו בסרט הזה של 'הקבוצה הנחמדה', זו שלא שתגיע בחיים שלה לכלום, אלא זו שידברו עליה ויגידו עליה "היי, טוב שיש קבוצה עם קהל כזה בליגה. זה מוסיף צבע ועניין". אם מכבי נתניה לא מסוגלת לשחק את אחד התפקידים הראשיים בהצגה הזו שנקראת 'כדורגל ישראלי', אין לי מה להריע לניצבים במקרה הטוב ולחפצים ותפאורה במקרה הרע.
    כל הכבוד למי שמסוגל לשאת את זה. אני מודה שאני לא מסוגל. לא בושה.
     
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    אבל מה לעשות שהתקציב שלכם כרגע, או יותר נכון חוסר הבעלים שלכם, לא יכול לגרום לזה שתתמודדו עם כל ארבעת הגדולות על האליפות. מעבר לזה שעדיין אתם כבר כמה שנים רצופות מתמודדים בצורה די יפה מול הקבוצות הגדולות, למרות שהתקציב פחות מחצי מהן, לא רואה איפה יש כאן טענות. אם היה מגיע משהו כמו שחר ששם לאורך 10 שנים 50 מיליון כל עונה, הייתי מבין את התלונות והאכזבה, אבל המצב הוא ממש לא כזה. אין לכם בעלים, בקושי מגרדים את התקציב לפתיחת העונה, יכולים לסיים במקום השני (!), ועדיין יש אצלך אכזבה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/4/12
  3. abcd Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/12
    הודעות:
    2,668
    לייקים שהתקבלו:
    2,192
    תקציב או לא תקציב יש לנו את אחד הסגלים הטובים בליגה. השחקנים שלנו יותר מבוקשים מאלה של הקבוצה שלקחה אליפות 5 מחזורים לפני הסוף. נכון, מול חיפה של רפאלוב וחמד או הפועל של ורמוט וזהבי אין לנו מה למכור, אבל בעונה כזאת למה לא לשאוף גבוה? למה להתבטל כל פעם שמגיע משחק חשוב. למה להגיד כל העונה "פלייאוף עליון, פלייאוף עליון" כאילו מדובר באיזה הישג יוצא דופן לאחת הקבוצות הותיקות בליגה להצליח לסיים מקום 8?! המשחק אתמול היה ככל הנראה המשחק הכי חשוב שלנו לשנים הבאות. הסגל הזה הולך להתפרק לחלוטין עונה הבאה, המאמן יעזוב ואיך שנראית קבוצת הנוער שלנו ייקחו עוד שנות אור עד שהילדים שלנו יהיו מהבולטים בליגה(לדעתי רק אחד מהם שווה את כל הדיבורים אבל זה כבר נושא אחר). מולנו עמדה קבוצה חזקה, קבוצה מנוסה א-ב-ל קבוצה עם אין ספור בלאגנים וסכסוכים, עם שחקנים שרובם לא היו חלק מהשנים הגדולות האחרונות וחוץ מהסמל על החולצה אין הבדל ביכולת בינם לבין אלה מהצד השני. אבל מה קיבלנו? 80 דקות בלי בעיטה לשער ואם לא הגול של אלרואי כהן אולי גם 120 דקות. כמה שאתה מתרגל לזה מניסיון העבר זה לא עוזר, זה היה אחד ההפסדים הכי כואבים שהיו לי. לא יודע אם היינו לוקחים גביע אבל אין ספק שהיינו שוברים את כל השיאים שלנו מבחינת כמות קהל לחצי הגמר אם היינו מגיעים לשם ואי אפשר לדעת מתי ואם תהיה לנו עוד הזדמנות.
     
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אבירם, נתניה היא לא הקבוצה הבינונית הראשונה. גם אוהדי אברטון (יש 2 בפורום...), אתלטיקו מדריד, טוטנהאם ובכלל מיליוני אוהדים בעולם של קבוצות שלא מצליחות לזכות ולהגיע לטופ וחסר להן כל שנה הגרוש ללירה- חיים בין שגרה של עוד מקום 5, לבין אכזבה שהם פספסו את זה הפעם, והם חיים.
    כמו שקרייזיבלו (שם?) אמר, עונת אחת בתחתית תזכיר לך למה מקום טוב באמצע ולהיות קבוצה בינונית זה כיף- ואם לא, ואתה לא מסוגל להיות אוהד של קבוצה לא מצליחה, אז אתה אוהד הצלחות, ובינינו- זו כן בושה.
     
  5. abcd Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/12
    הודעות:
    2,668
    לייקים שהתקבלו:
    2,192
    אני לא חושב שבהכרח עונה בתחתית זה יותר גרוע מעונה במרכז הטבלה. תגיד לי אתה מתי יותר נהנית וחיכית לבוא למשחקים, בתקופה האחררונה או עונה שעברה? ולא רק אתם, אני לא זוכר את הפועל פ"ת כקבוצת מרכז טבלה מביא 1500 איש לבלומפילד או קרוב ל-6000 למשחק בית. אותו דבר הפועל ב"ש והפועל חיפה. לא שאני אומר שחלום חיי הוא להיות קבוצת תחתית וברור שהחיסרון הגדול הוא שאתה גם עלול לרדת ליגה, אבל להגיד שעונה באמצע זה כיף זה רחוק מהאמת, כשהניצחונות וההפסדים חסרי משמעות אז בשביל מה אנחנו בכלל טורחים להגיע למגרש?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/4/12
  6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    אין ספק שעונה בתחתית ומלחמות הישרדות מביאות קהל.
    אבל נתניה בסגל שלה בשנתיים האחרונות מוציאה מעצמה הרבה מעבר למצופה ויש הרגשה שהקהל שלה נהיה קהל קנאי ומפונק שלא רואה את התמונה הכוללת

    תאמין לי שאם הפועל פ"ת בסגל כזה חלש הייתה עושה עונה באמצע טבלה היא הייתה מביאה כמויות כאלה קבוע.

    נתניה כבר שנתיים מתחילה עונה כמועמדת לירידה ועושה דברים יפים ובמקום שזה יביא קהל זה רק מרחיק את הקהל ממנה.
    לצפות שלא יבואו 1000 איש למרות שיש לכם עדיין סיכוי לסיים במקום שני ולהגיע לאירופה?

    מישהו מטומטם שיקרא את ההודעות האלה יחשוב שאתם מאוכזבים שלא לקחתם אליפות.
    תיכנסו קצת לפרופורציה, אתם רק מכבי נתניה לא יותר מזה.
    לא תקחו אליפות בשנים הקרובות והציפיות שלכם צריכות לרדת המון
    יש הרבה מאוד קבוצות שהיו חותמות על עונה כמו שלכם והיו עושות מהעונה הזו הצלחה גדולה ומביאות קהל
    רק אצלכם זה הפוך.
     
  7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    אין ספק שעונה הכוללת מאבקי תחתית תגביר את רמת הרגש והאדרנלין של האוהד הממוצע בהשוואה ל"עונה סתמית במרכז הטבלה", אבל היא בוודאי לא תועיל עם הקבוצה האהובה עליך. מכאן, נותרת שאלה אחת פתוחה: מדוע בחרת לאהוד את מכבי נתניה? האם זה משום שאתה מעוניין להתרגש ולצעוק, או מכיוון שאתה רוצה בטובתה?
     
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    למה מטומטם? הוא דווקא יצא חכם, כי הוא יקרא נכון את התמונה. אם כבר, מטומטם מי שחשב בפתיחת העונה שהסגל הזה צריך להאבק על הירידה. בעונה שכזו, מכבי נתניה הייתה חייבת לקרוא תיגר על התואר. יצאנו הפועל ירושלים כדורסל.

    במחילה מכבודך, הוד מעלתו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/12
  9. abcd Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/12
    הודעות:
    2,668
    לייקים שהתקבלו:
    2,192
    להגיד לך שחשבתי לפני העונה שאנחנו יכולים לקחת אליפות? בטוח לא. להגיד לך שאני חושב היום שאנחנו קבוצה יותר טובה מק"ש? למרות 2 ניצחונות עליהם, גם לא.
    אבל אני חושב שהפערים בינינו לא גדולים ובעונה כזאת(שאני מקווה שהתחזית שלי תתממש והיא לא חד פעמית כמו שכולם חושבים)היינו צריכים לשאוף ליותר. במיוחד בגלל העובדה שזאת בהרבה מובנים העונה האחרונה של הקבוצה הזאת.
    אולי לאנשים מהצד זה נראה כאילו אנחנו מפונקים ושלא תבין אותי לא נכון זה שאנחנו לא מביאים 4000 צופים לפחות כל משחק בית(כמו שהיו באים בעונות זוועתיות הרבה יותר)זה בושה, אבל השאיפה שלנו היא תמיד הצמרת הגבוהה ותארים. אם זה ריאלי או לא זה כבר עניין אחר אבל לפחות העונה זה היה ריאלי ועוד איך. סכנין, הפועל ר"ג, ב"ש וק"ש לקחו תארים בשנים האחרונות. ב"ש, בני יהודה, הפועל חיפה, מכבי פ"ת, מכבי הרצליה(!) והפועל אשקלון(!)הגיעו לגמר גביע. זה כזה מוזר שאנחנו לא מסתפקים בלהיות קבוצה נחמדה ומפתיעה?
     
  10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    לקרוא תיגר על התואר? אתה רציני?
    אתה באמת יכול להשוות את הסגל של מכבי נתניה לק"ש? או לבני יהודה? או לאשדוד?

    עם מי רצית לקרוא תיגר על התואר? עם ההגנה החלשה שלכם?
    או עם כל שחקני הנוער האנונימים שמשחקים אצלכם בהרכב ולרובם זאת עונה ראשונה או שנייה בקבוצה הבוגרת

    אני מצטרף לשאלה של קפטן קנדה, למה אתה אוהד מכבי נתניה? ולא את אחת מהגדולות?
     
  11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    איזה תואר באר שבע לקחה?

    זה שאתם שואפים גבוה זה יפה, כל קבוצה שואפת להגיע כמה שיותר למעלה אבל אתם שם
    אז לא לקחתם אליפות אבל אתם בצמרת הגבוה אתם עדיין במאבק על מקום שני ואירופה
    הגעתם עד רבע גמר גביע וקיבלתם את ההגרלה הכי קשה!
    אני גם מסתכל על זה שבשנים האחרונות בגביע הגעתם כמה פעמים לחצאי גמר ותמיד נפלתם על היריבה הכי קשה

    אם זה מכבי חיפה בעונות האליפות שלה ואם זה על בית"ר בעונת הדאבל
    תמיד קיבלתם את הקבוצה הכי חזקה שיכולה להיות
    אז עשיתם הישג יפה ועברתם את האלופה בשמינית הגמר ושיחקתם יפה אתמול
    אני מבין את האכזבה אבל זה נראה שאתם קצת מגזימים

    בסך הכל יש לכם עונה יפה, לאורך רוב העונה הייתם הקבוצה היחידה שניצחה את קריית שמונה, השגתם תוצאות יפות לצד תקופה פחות טובה כמו שיש לכל קבוצה

    שוב, אין לי בעיה עם הרצון שלכם לתואר וזה לגיטמי לכל אוהד
    אבל הגביע הזה בעיקר מזל ואתה צריך להסתכל על ההגרלות שעברתם
    אשקלון הגיעה לגמר אחרי שהיא ניצחה את הפועל רמת גן בחצי
    מכבי הרצליה הגיעה לגמר אחרי שהיא ניצחה את אשקלון בחצי
    אתם נפלתם על ההגרלות הקשות ואין מה לעשות עם זה.

    אין לי בעיה עם הצפיות שלכם וגם אני מצפה מהקבוצה שלי ליותר אבל הרצון הזה לא יבוא קהל בגלל שלא מגיע לשחקנים שהוא יבוא או להגיד שאני לא בא יותר זה לא נתפס בעייני.
    אתם לא קבוצה קטנה ובאמת שחבל לי לראות משקים לאורך העונה שיש בקופסא 1500 איש, במיוחד שאתם בצמרת.



    אם הייתם אוהדים מכבי חיפה והייתם רגילים כל שנה לאליפות ולהגיע לגמר בגביע ( לזכות הם לא זוכים )
    אז הייתי מבין את האכזבה מהקבוצה ואת הייאוש הזה שכבר באפריל אתם מסכמים את העונה ( למרות שהיא לא נגמרה והמקום השני בהישג יד )
    אבל אתם לא, ובהתחשב בסגל שלכם ובמצב הכלכלי של המועדון אתם עושים דברים יפים ואני באמת חושב שאוהדים צריכים לעמוד אחרי הקבוצה שלהם בכל מצב.
     
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    זו שאלה הזויה. איך אני בכלל מתחיל לענות על שאלה שכזו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

    אני לא חושב שהרחוב הישראלי הכיר את אלעד גבאי, שיר צדק ואיתן טיבי לפני שהתחילה העונה ואני די בטוח שהרוב היה חושב שסלח חסרמה בכלל פרש.
    הם לא טובים יותר מעידו לוי ועמרי בן הרוש (כבלם, לא כמגן שמאלי), אבל הם קיבלו הזדמנות הוגנת, לקחו אותה ברצינות ובאו על שכרם. עידו לוי היה צריך שראובן עטר יבין שהוא נפל עם כל שחקני הקו האחורי שהוא החתים לעונה נוספת או הביא בקיץ כדי להוכיח שהוא טוב מהם בכמה דרגות.

    אתה מפספס לגמרי את הגישה שלי - זה בסדר גמור שמכבי נתניה לא אלופה, אבל בעונה כזו, כפי שהתפתחה, מכבי נתניה הייתה חייבת לקרוא תיגר על התואר. הרי גם מועדון ספורט אשדוד לא זכתה באליפות וכנראה גם לא תגיע לאירופה, אבל בניגוד אלינו, היא לא ריחמה על עצמה. עצם זה שבעונה כזו אפילו לא הוזכרנו כמועמדים להיות אלופים, זהו כשלון. זה בדיוק כמו שבהפועל ירושלים כדורסל עד היום אוכלים את הלב שבפעמיים שמכבי תל אביב השמיטה אליפות, הם אפילו לא הגיעו לגמר כדי לנסות ולהרים אותה מהרצפה.

    מכבי נתניה קבוצה גדולה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/12
  13. abcd Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/12
    הודעות:
    2,668
    לייקים שהתקבלו:
    2,192
    אני מאמין שאני אוהד מכבי נתניה מהסיבה שאתה אוהד הפועל פ"ת והיא שאף אחד לא שאל אותי.
    סליחה שאני שואל אבל מה מיוחד בסגל של בני יהודה או אשדוד? איזה כוכבי על מסתובבים שם? חוץ מזה שיש לנו יתרון (במיוחד על אשדוד) בקטע של הקהל. שוב, ק"ש קבוצה יותר טובה מאיתנו ואני אומר את זה למרות שניצחנו אותם פעמיים והפסדנו מגול עצמי, אבל אם היית שואל 100 אנשים לפני העונה מי תסיים לפני מי אני חושב שהתשובות היו בערך 50 לפה ו-50 לשם. ההבדל הוא שהם ראו הזדמנות וניצלו אותה עד הסוף.
    ההגנה ה"חלשה" שלנו מורכבת משחקן שמבוקש בכל הגדולות(בן הרוש), בלם הנבחרת הצעירה שלדעתי אפילו פוטנציאל יותר גדול(עידו לוי), קרופניק המשתפר שכבר לקח אליפות בחיפה ועוד חוליה חלשה שמתחלפת בין טופי לליאור ראובן. סתם להשוואה בהגנה הטובה בליגה משחקים חסארמה, צדק ואיתן טיבי.
    בנוסף עד כמה שידוע לי לא מורידים נקודות על אנונימיות כי אם כן אז ק"ש היו בפלייאוף תחתון.
    עוד פעם, אליפות זה כמעט תמיד לא ריאלי, העונה קרה מקרה וזה היה אפשרי(לדעתי אפילו יותר מבעונות הכסף הגדול)והכאב הוא שלא היה נראה שהשחקנים מאמנים בעצמם בכלל. גביע זה משהו אחר, משהו שאתה מחכה לו כל השנה ואחרי שאתה מדיח את האלופה בחוץ, כשאתה נשאר מול 2 יריביות עיקריות בכושר לא מזהיר ואתה מקבל אחת מהן בהזמנה אצלך בבית לפני שמגיעים לר"ג אז ברור שזאת אכזבה עצומה וזה שיש לנו תקציב נמוך לא מנחם אותי בכלום.
     
  14. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,669
    לייקים שהתקבלו:
    2,488
    יש לנו הרכב חזק שיהיה יכול לקחת אליפות בליגה חלשה, הבעיה היא בספסל שאנחנו לא צריכים כי לא הייתה לנו מכת פציעות.
    הבעיה היחידה בהרכב היא עמדת המגן השמאלי וזהו, ההגנה הגרועה נובעת בגלל שראובן לא קלט שראובן וקרופניק הם סרטן בהגנה שלנו ושם אותם מחזור אחרי מחזור בהרכב, בגלל שבן הרוש בעונה בינונית ומטה ובגלל שאמיר אדרי רק בחודש וחצי האחרון נהיה שוער טוב.
    יש לנו את אחת משלושת ההתקפות הכי טובות בליגה, אנחנו היום בליגה ההתקפה ה-4 בטיבה בליגה כשדג'אני בעונה בינונית פלוס, נחום בעונה זעוותית, מוגרבי ועזרא התעוררו רק בחצי השני.

    להשוות את הסגל שלנו לקריית שמונה, בסדר, להשוות את הסגל שלנו לבני יהודה (שעדיפים עלינו רק בעמדת השוער והבלמים) ואשדוד (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx) זה פשוט עילבון או שכנראה לא ראית את מכבי נתניה העונה מספיק.
     
  15. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    כבר יותר מ20 שנים שהיא אינה כזאת.

    מקריאה נוספת של משפט זה, אגב, אני סבור כי ניתן לעלות על שורש המחלוקת בדיון הזה: אתם (אוהדי נתניה) עדיין חולמים על התקופה של שפיגלר ומכנס, בעוד שהמציאות מעידה על זמנים שונים לגמרי.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/12