:aa1: הנכס הכי גדול של ברמן, קלאודיו פיזארו, מנצל את הסעיף החוזה שלו ויוכל לעזוב בתום העונה את ברמן בחינם. אולי למרות זאת באיירן?
הכתבה מדברת גם על טרייד אפשרי. לואנדווסקי יעבור לסיטי בתמורה. אני נגד המהלך הזה. מאוד אוהב את לוואנדוסקי ולא מאמין בהעברות של חלוצים. אין ספור העברות כאלו הוכיחו בעבר שמעבר של חלוץ מקבוצה לקבוצה מחזירה אותו 10 צעדים אחורה.
באופן לא מפתיע, מדברים על מחליף לרובין דוט. מה שאותי מפתיע זה שבכלל הוא הגיע ללברקוזן. על מה הם בדיוק חשבו שם כשהחתימו אותו.
אמנם עבר למעלה משבוע אבל עדיין שווה אזכור כאן. בקטלוניה פרסמו לפני מספר ימים כי ברצלונה מעוניינת בכריסטיאן פוכס כתחליף לאריק אבידל.. לכתבה נ.ב זו לא בדיחה מאוחרת של אחד באפריל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
במשחק הליגה נגד וורדר ברמן הוצגו בסוד טריבונה כמה שלטים נגד הקהילה ההומוסקסואלית (בגלל ההזדהות של ברמן עם הקהילה) האוהדים שהיו אחראים לשלטים אלו הורחקו ל-3 שנים מהזיגנאל אידונה פארק ע"י המועדון עצמו.
אחרי פיאזרו גם ויזה עוזב את ברמן בסוף העונה. נו, אולי סוף סוף מישהו בברמן יבין שצריך לעשות מהפכה כללית הן בשחקנים והן בתפיסה.
טוב מאוד, ההחלטה להגדיל את הקאדר של הקבוצה מצויין. קודם כל עם קנייתו של מרקו רויס ועכשיו להעמיד לעמדת החלוץ עוד סקורר מכובד... לגבי בריוס, אם וכאשר העסקה תצא לפועל, בורוסיה דורטמונד תקבל 15 מיליון יורו מהסינים, אם זה טוב או לא? אני אישית נגד. בורוסיה דורטמונד צריכה, חייבת להגדיל את הקאדר ולמלא לכל עמדה עוד שחקן אחד טוב לפחות כמו מה שהולך בבאיירן. העסקה של באריוס כרגע עומדת באוויר. רנה אדלר, שוערה של באייר לברקוזן קרב ובא להמבורג ד''א.. איך על זה לא מדברים!?
אדלר סגור כבר בנמל.האם היכולת שלו תהייה דומה ליכולת שלו ליפני הפציעה?אני בספק. אני מאמין שהחבר'ה בלברקוזן וויתרו אליו בכזאת קלות לא רק מפני שהם קיבלו בחזרה את לנו.אלא מפני שיש דברים בגו ואדלר הוא לא אותו הבטחה גדולה של פעם. הלוואי שאתבדה.דרך אגב,ממתי גרמניה נהייתה מעצמת שוערים? נקודה למחשבה. החששות מהפרישה של אוליבר קאן מהנבחרת שהיו אז,נמוגו כלא היו.
איזה חששות בדיוק?! גרמניה תמיד הייתה מעצמת שוערים... אני אתן לך רק כמה : בודו אילגנר (פ.צ קלן וריאל מדריד), האנס-יורג בוט, רוברט אנקה ז''ל, שטפאן קלוס, סאפ מאייר, הראלד שומכאר, ינס להאמן, פרנק רוסט, אוליבר רק, אנדי קופקה, האנס טילקובסקי... אלה רק חלק מהשוערים הטובים בעברה של הנבחרת הגרמנית. עכשיו יש לך בכלל אופציות : רון-רוברט צילאר (האנובר), מנואל נוייר (באיירן), רומן ויידנפלאר (דורטמונד), טים וויזה (ברמן), רנה אדלר (לברקוזן), ברנד לנו (לברקוזן) ולעניות דעתי אפילו סוואן אולריך (שטוטגארט). לגבי רנה אדלר, פה בגרמניה הפרשה בכלל לא גמורה, אני לא יודע מה מראים לכם בישראל. לברקוזן והמבורג עדיין לא חתמו על הסכם העברתו של רנה אדלר להמבורג.
ד"א היורש של ויזה בברמן יהיה כנראה עוד יוצא קייזרסלאוטרן, קווין טראפ. אחלה שוער, וויין ויין לברמן, אולי הימים היפים של אלופס ושאאף יחזרו אם הם ימשיכו להתחמש בצורה חכמה.