מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 7, 2011.

  1. Wazza Member

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    47
    Gender:
    Male
    הוא ינסה הכל כדי למנוע מיונייטד לקחת 6 נקודות בשני המחזורים הקרובים, הוא יודע שקיים סיכוי שסיטי יאבדו נקודות גם נגד ארסנל.
     
  2. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    העלתי את הדברים כי סתם נחמד לראות אותו מתבכיין כל פעם, זה לא כזה מעניין. פרגי כבר התמודד עם עשרות דמויות מורכבות ממנו, את מנצ'יני לא צריך לספור יותר מידי.

    איזה הרכב יהיה נכון לדעתכם למשחק הערב?
     
  3. Wazza Member

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    47
    Gender:
    Male
    דה חאה
    אברה--ריו--אוונס--ג'ונס/רפאל
    יאנג--סקולס--קאריק--ולנסיה
    רוני--הרננדס/וולבק

    או אולי

    דה חאה
    אברה--ריו--אוונס--ג'ונס/רפאל
    קאריק--סקולס
    וולנסיה--רוני--יאנג
    הרננדס/וולבק

    לא שווה לנסות?
     
  4. Eric Cantona Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    2,728
    Likes Received:
    177
    Gender:
    Male
    למרות שגיגס לא ממש בשיאו, אולי דווקא משחק מוקש כזה דווקא נכון עבורו. מה שבטוח, סקולס הוא באנקר למשחקים כאלו. את הרננדז הייתי מכניס אולי כג'וקר אם לא יפול שער עד דקה 60.

    אין סיבה לשחק יותר עם רוני בקישור כשכולם בריאים, הוא יפתח כמובן בחוד.
     
    Last edited: Apr 2, 2012
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,254
    Likes Received:
    7,324
    אם אני לא טועה לא הייתה שום קבוצה שהצליחה לנצח אותנו פעמיים השנה בשני המפגשים בליגה. קשה לי להאמין שדווקא בלקבורן תהיה הראשונה. ושלא תחשבו שיהיה קל, בלקבורן יכולה להקשות עלינו מאוד בטח כשהיא צריכה את הנקודות לאור המאבק שלה בתחתית. אבל אני עדין לא מאמין שאחרי המכה שחטפנו מבלקבורן בפעם הקודמת נרשה לעצמנו להפסיד לה שוב.
    וכאן נכנסת השאלה הכפולה, עם מי אתם הייתם פותחים בהרכב היום, הרננדז או וולבק? או שאולי שוב לשחק עם וולבק באגף על חשבונו של יאנג? ומה בנוגע לעמדת המגן הימני, עם מי אתם הייתם משחקים שם היום, רפאל או שאולי ג'ונס/קלברלי?
     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    קלברלי מגן ימני? אני מניח שהתכוונת לסמולינג. בכל אופן, התשובות שלי הן צ'יצ'אריטו-מכיוון שאנחנו בשלב של העונה שכבר אי אפשר לדבר על פוטנציאל, על העתיד, כרגע צ'יצ'אריטו סקורר יותר טוב מוולבק ולכן צריך לשחק, וסמולינג, מכיוון שהוא המגן הכי הגנתי מבין השלושה ולדעתי מתאים למשחק של היום.
     
  7. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    אני לא הייתי פותח עם רפאל בשום משחק ליגה ולא רק היום.שחקן עם המון פוטנציאל אבל כרגע זה לא מספיק.
    סמולינג או ג'ונס יעשו עבודה הרבה יותר טובה לדעתי.
     
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,254
    Likes Received:
    7,324
    ולנסיה מוכיח בפעם המי יודע כמה שצדקתי בתחילת השנה כשאמרתי שאני מעדיף אותו בהרכב על פני כל קיצוני אחר. שער ובישול וכמו תמיד לא מפסיק לנסות ולתקוף עד שזה מצליח לו.
    יאנג מוכיח שגם לגביו צדקתי ושהתפקיד שלו חייב להיות הג'וקר מהספסל, זה שעולה כשכולם עייפים ומנצל את זה לטובתו. כמחליף מהספסל הוא יהיה נשק קטלני.
    אני חושב שנאני היה מאוד חסר היום. שחקן כמו נאני במשחק היום, כשהכל צפוף והמשחק תלוי בהברקות אישיות ובמשחק של אחד על אחד היה בא לידי ביטוי בצורה מושלמת והופך את המשחק לקל הרבה יותר.

    ניצחון גדול וחשוב, צריכים לנצח את QPR כדי לפתוח פער של 8 נקודות ולהפעיל לחץ על סיטי שיוצאת למלחמת עולם בחוץ מול ארסנל.

    הניצחון הזה מגיע לכל אלה שהאמינו בזמן שכולם חיפשו לחבוט בנו ודיברו על כך שבשלב הזה של העונה הסיטי כבר תבטיח את האליפות.

    יש!
     
  9. WellNeverDie Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    2,230
    Likes Received:
    235
    איי ולנסיה, תענוג! הוא אפילו דפק חיוך אחרי השער...
    אם רק היית לו רגל שמאל הוא היה אלוהי. אני במקומו בפגרה לוקח כדור ורק לומד למסור ולהגביה עם הרגל החלשה שלו, זה ישפר את המשחק שלו בצורה מפחידה. אי אפשר לדרוש ממנו שליטה בשתי הרגלים כמו נאני (או רונאלדו) אבל הבחור לא מסוגל לגעת בכדור בשמאל וחבל. ובכל מקרה, שמאל או לא, אי אפשר לעצור אותו!

    וגם לדה חאה מילה טובה:
    http://i.minus.com/iFC3QRSA5MNqF.Xxx
    http://i.minus.com/isdsIiEyb4PpH.Xxx
     
    Last edited: Apr 3, 2012
  10. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    צוות השידור של צ'רלטון אתמול היה כרגיל מתחת לכל ביקורת, אבל הם אמרו משהו נכון-
    כשהקבוצה שלך כל הזמן מתגוננת, אתה כשוער הרבה יותר נכנס למשחק. אתה 'חם'.

    דה חאה נתן אתמול 3-2 הצלות גדולות כשברוב המשחק הוא פשוט מגרבץ. זו גדולה.
     
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,754
    Likes Received:
    5,259
    זה נקרא להיות שוער ביונייטד... היה לו משחק נהדר נגד בילבאו לפני כמה שבועות, בהפסד הביתי, אבל הייתי מרוצה יותר ממשחקי הליגה האחרונים. כי זה קל לשוער, בטח לשוער צעיר, להיות מעורב במשחק כזה בו הוא עסוק ומתזז כל הזמן, הדיפה אחרי הדיפה. ביונייטד זה לא קורה הרבה. תפקיד השוער אצלנו במשחקים רבים הוא להיות צופה רוב הזמן, לשמש לעתים סוג של בלם אחורי, להתמודד מדי פעם עם כדורי גובה, ולשמור על ריכוז כדי להתמודד פעם-פעמיים-שלוש במשחק עם איום של היריבה. זה מה שהיה אתמול ונגד פולהאם ונגד וולבס ונגד ווסט ברומיץ', והוא עשה את זה מצוין.

    מי ידע, אבל הפציעה של לינדגארד היתה רגע גדול מאוד עבור העונה שלנו. לא ראיתי את דה חאה חוזר לשער באופן קבוע, בטח אחרי שהניסיון להחזיר אותו הסתיים בהופעה לא ממש מוצלחת באנפילד בגביע, אבל אז לינדגארד נפצע ולא נשארה ברירה. ודה חאה הראה שהוא אולי ילד, אבל גם גבר.
     
  12. Wazza Member

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    47
    Gender:
    Male
    דווקא אצל יונייטד השוער די פעיל, קשה להיות שוער ביונייטד, כי לפעמים יש משחקים שהוא צריך לעבוד הרבה, ויש משחקים שהוא צריך לעבוד פחות, אבל להיות מפוקס כל הזמן. וגם להיות שוער בקבוצה כמו יונייטד זה קשה יותר, זה מושך יותר תשומת לב מהתקשורת ובשנייה יכולים לקטול אותך.

    אגב, איך אהבתי אתמול את קהל החוץ, מהדקה הראשונה עד סוף המשחק לא הפסיק לעודד, בניגוד לקהל הבית הזוועתי שלנו שכשלא הולך פשוט סותם.
     
  13. WellNeverDie Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    2,230
    Likes Received:
    235
    פרגוסון התייחס לקהל בסוף המשחק ופרגן. חבל באמת שככה זה לא בבית.
     
  14. Wazza Member

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    47
    Gender:
    Male
    אם האווירה בOT הייתה אותה אווירה כמו של אנפילד או כמו קהל החוץ שלנו, הרבה קבוצות היו משתתקות במגרש הזה. קהל מהסוג הזה משפיע המון על היריבה. זה סוג של פיק ברכיים.
     
  15. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני לא חושב שיש הבדל מהותי בין האווירה בין אנפילד, אולד טראפורד או בריטניה סטדיום. גם במשחקי הבית של ליברפול היה שקט לעיתים מאוד קרובות. הבעיה היא שעם הגלובליזציה גם יש המון תיירים וטרמפיסטים שבאים לראות כדורגל ולא מעניין אותם לשיר ולקרוע את הגרון. במשחקי החוץ יש הרבה יותר אוהדים 'אמיתיים' ולכן שומעים אותם חזק יותר, גם אם הם במספרים נמוכים יותר.

    זה תקף לרוב המשחקים הרגילים (לא משחקי גביע/דרבי/משחקי עונה כמובן) ואני לא חושב שיש מה לעשות בנוגע לזה.