גביע המדינה 11/12: התואר אדום בפעם השלישית ברציפות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 11, 2011.

  1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

    הרחתי את שער השיוויון של קריית שמונה בדקות האחרונות, אבל כנראה שאני סובל מתתרנות ספציפית.
    שמח בשביל ראובן עטר, אם מכבי חיפה תודח הערב בבושת פנים, אז אני עם היהלומים עד הגמר.

    נ.ב - אחמד סבע חייב להיות בסגל של נבחרת ישראל!
     
    Last edited: Mar 21, 2012
  2. Mr Mahamid Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    371
    Likes Received:
    0
    נכון כמה אוהדים התפרעו עוד לפני ה 3-1 אפילו, וזה לא בגלל התוצאה כי באמת היינו גאים בבחורים שלנו, אבל שהם מקללים אותנו ואומרים "מוות לערבים" מה אתה תצפה מהכמה אוהדים האלה?

    בושה שהתקשורת לא שמה לב לקללות של האשדודים ורק שמה לב לכמה אוהדים האלה...
     
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,632
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male

    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1052326.Xxx

    אי-גיבור. חשבתם שהוא עוד אחד מאלה המסתובבים בתחנה המרכזית ומחלקים סוכריות על מקל? האמת שרוב העונה הוא היה נראה לא קשור לענף, אבל בזמן האחרון הוא העביר הילוך. לא, לא, לא אומר נוסא. איגבור=רונאלדו, רונאלדו, רונאלדו! סתם. אם ניצן שירזי יצליח להוציא ממנו בעונה הבאה 50% מהפוטנציאל הטמון בו - יהיה בסדר. מהחלקים המעטים שראיתי היום במשחק - איגבור נתן 2-3 פריצות סולו מהרמה הגבוהה ביותר, עבר שחקנים כאילו הם אבק. בזמן האחרון הוא באמת משחק יותר טוב. אבל עדיין אני מספר פיליטון לחבר'ה שהנה הוא יוחתם עכשיו ל-5 שנים וחבל.

    לא יודע מה יהיה בהמשך ולמרות שהקבוצה נראית יותר טוב קשה לצאת בהצהרות כמו בשנים עברו ולהגיד שהנה אנחנו לוקחים גביע ומסיימים את העונה בטעם טוב. אבל כנראה שהפועל ת"א חזקה, עלינו לא יעשו סיבוב סינדרלה, אנחנו לא מכבי ת"א או בית"ר. פיגור ממש ברגע האחרון של המחצית והרחקה של השוער, יריבה מתלהבת שכבר עשתה סנסצייה ורוצה להמשיך, סגל קצר - היו להפועל את כל 'התנאים' להתפרק אבל השיוויון של אורמוש(גם הוא משתפר) הרגיע את הרוחות והפועל בחרה יפה להתאושש. אין ספק שניצן שירזי משפר את המניות שלו בזמן האחרון. כל הכבוד לשחקנים.

    ולגבי המשחק השני: נהדר לשמוע שק"ש עפה גם היא מהגביע, רק הפתעה היום במשחק של מכבי חיפה ויהיה בסדר. ק"ש עשתה עונה נהדרת אבל טרבל זה כבר יותר מידי, זו לא קבוצה שאמורה ליצור תקדים עד כדי כך משמעותי. נתניה קבוצה חביבה שנמצאת בכושר טוב ואין כאן סנסצייה. לא טיבעי שסגל כמו של ק"ש שלא עמוס בכוכבים יתפקד בצורה כזאת בכל המסגרות. אני חותר לכיוון שאין קשר בין מה שקרה בתוך המועדון לבין ההדחה מהגביע. השחקנים עלו בראבאק כדי לעשות היסטוריה והפעם המזל היה קצת פחות לצידם. כל זה לא יגרע מהעונה של ק"ש.


     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,612
    Likes Received:
    6,331
    0-0 בכפ"ס. מיותר לציין שלא ציפיתי למשחק מבריק של הקבוצה שלי. לא מן הנמנע שהקבוצה הביתית תוכל לבסוף לשמוח כי הגנת מכבי חיפה הפקירה כבר מספיק פעמים בעבר את השוערים שלה. אני מקווה שבסופו של דבר החיפנים יצליחו לכבוש ולגמור את המשחק הזה.
     
  5. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    מעניין את מי הפועל תקבל בשלב הבא: אני מהמר על הפועל נצרת עילית בבלומפילד.
     
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,612
    Likes Received:
    6,331
    עדיף לאדומים לקבל את מכבי חיפה...
    הארכה בכפ"ס. אין מה להגיד, משחק חלש להחריד. בצורה הזאת עדיף מיד ללכת לפנדלים כי די ברור שאף קבוצה לא תכבוש.
     
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    איזה כיף להיכנס לפורומים, לפייסבוק ולקרוא הודעות SMS כל הדרך חזרה מקריית שמונה ועד עפולה. היה ערב קסום ומרגש. ערב של נחישות, התמדה והקרבה בלתי מתפשרת של השחקנים. ערב שהחזיר אותי שנה אחורה, לקבוצה שכל כך אהבתי.

    סבלנו מחוסר מזל בחצי שעה הראשונה. הקבוצה רצתה מאוד, אבל בכל פעם שהיה מאבק על כדור, איכשהו זה נפל לרגליים כחולות. אני תמיד טוען שקבוצה שיודעת לאסוף את כל הכדורים המתים היא זו שרוצה יותר וכנראה גם תנצח, אבל זה ממש לא היה המקרה - הכל נדבק להם, בזמן שלנו מלא דברים לא הלכו. לקח לנו זמן להשתחרר, אבל בסוף הצלחנו.
    אחמד סבע וחן עזרא עם השערים. פירס מוגרבי עם צמד בישולים. יופי של משחק לחלק הקדמי שלנו.

    עירוני קריית שמונה קבוצה מעולה והם לחצו אותנו מעולה, במיוחד בדקות הסיום, אבל על המשחק הזה היה כתוב כבר בהתחלה 'מכבי נתניה' בשחור על גבי צהוב. הפנים לרבע הגמר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,612
    Likes Received:
    6,331
    איזה ביזיון, אבל העונה שחר ואלישע לוי החליטו שהם הולכים נגד כולם. כל הכבוד לשחקני כפר סבא שלמעשה שיחקו היום בחוץ...מצטער אם יש פה אנשים שאוהדים את הקבוצה הזאת, אבל אם אתה מביא למשחק גביע מול אחת מהקבוצות הגדולות בארץ רק 500 צופים אז אולי כדאי שהקבוצה תתאחד עם קבוצה מהאזור.

    בכל מקרה עצוב לי בשביל שחקני כפר סבא שבהחלט לא נפלו מהיכולת הנוראית של האלופה היוצאת. בדקה ה-119 הם אפילו היו צריכים לעלות ליתרון. על הקבוצה שלי לא אגיד עכשיו הרבה, העונה הזאת לא נכנסת לספרי ההיסטוריה וקצת חבל לי שמאמן שכבר היה צריך ללכת הביתה יכול הלילה עוד לחלום על גביע. עד כמה שזה נשמע אירוני ומצחיק, אני מקווה שמכבי חיפה תפגוש את מכבי נתניה בקופסא...
     
  9. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    כשקריית שמונה רואה צהוב-שחור משהו בהם מאבד את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

    שמחה שמהולה באדישות. אני תמיד רוצה שהקבוצה שלי תנצח, גם במשחק אימון, אבל כשאני יודע שבעקבות ההעפלה לשלב הבא לאלישע יש במה להיאחז, החיוך יורד לי מהפנים. מצטרף לתקווה שלך!
     
  11. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,601
    Likes Received:
    26,858
    Gender:
    Male
    קולקציה של אפסים. יאללה עוד חודשיים לסוף הסבל.
     
  12. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    במה יש לו להאיחז? גם ככה לפחות עד תום העונה אתם נשארים איתו ובסוף העונה אומרים לו שלום, לא עדיף לקחת גביע לפניי זה? אני חושב שכןץ.
    מה שבטוח אחריי היום מכבי נתניה זו קהבוצה שלי, אם הם מגיעים לחצי אני הולך לעודד אותם
     
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,601
    Likes Received:
    26,858
    Gender:
    Male
    גביע תמיד עדיף לקחת, רק שלי אין שום אמונה שזה יקרה.
    מועדון שתוך חמש שנים מודח פעמיים מול הפועל ר"ג, זה מועדון שלא סופר את המפעל.
    גם היום ראינו את היחס של השחקנים למפעל שאמור "להציל" את העונה.

    יש אווירה של "מתי כבר העונה הזו תסתיים". המאמן מיצה את עצמו ונמאס על כולם ולאף אחד אין כבר כוח אליו. אני פסימי כי שחר לא פיטר את אלישע בדצמבר.
    אני מעריך את אלישע על הישגיו הקודמים ויודע שהוא בנאדם טוב ונעים הליכות, אבל העונה הוא לא עמד ברף המינימלי שצריך להיות ועל כן היה צריך ללכת, בטח כשממילא יש לו חוזה רק עד סוף העונה. זה היה עשוי להפיח רוח חדשה ולשפר את האווירה ואז הייתי יותר אופטימי.

    אגב אם היה הולך בצדמבר, הוא גם היה עושה טובה לעצמו. יש לא מעט מאמנים שגם "אחזו בקרנות המזבח" ושאחרי מכבי חיפה היה להם רק כיוון אחד - למטה. רובם עדיין לא מצאו את עצמם מאז.

    אצלי הכעס על אלישע נובע מכך שהוא עושה טעויות של חוסר הבנה בכדורגל.
     
    Last edited: Mar 21, 2012
  14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    הדגשתי משפט מהציטוט שלך.

    החשש הכי גדול שלי הוא שאם וכאשר נזכה העונה בגביע (מה שלא יקרה, אבל בוא נצא מנקודת הנחה), יענקל'ה ישאיר את אלישע לעונה נוספת.
    הרי הוכח יותר מפעם אחת שהוא אוהב ללכת נגד הזרם... אני מוכן שנסיים עונה אחת עם אפס תארים, בשביל עתיד טוב יותר.
    מסכים עם דבריו של אלכס, אלישע גורם לעצמו נזק תדמיתי בכך שהוא מחליט להישען על קרנות המזבח, הוא יכל לצאת גדול (בדיעבד) אם היה מניח את המפתחות ומתפטר, אבל כשיש לך גב תומך מההנהלה, למה שתבזבז כסף רב?

    אחד המשתמשים כאן כתב לפני שבוע בערך שלדעתו אלישע יאמן בעונה הבאה בהפועל ת"א. אני באמת לא רואה אותו חוזר למועדון גדול בעתיד הקרוב, אולי בעוד כמה שנים טובות. אם ראובן עטר אכן יאמן את מכבי חיפה בעונה הבאה (אמן כן יהי רצון!) ואלי כהן העכואי יתפוס את מקומו על הקווים באצטדיון החדש בנתניה (כנראה), סבירות גבוהה שמלך בית שאן יאמן את הפועל עכו או קבוצה בלבל שלה. זאת בעקבות העקשנות הבלתי נסבלת שלו להישאר בתפקיד, על אף התוצאות הגרועות והיכולת שרחוקה מלהשביע רצון.
     
    Last edited: Mar 21, 2012
  15. הפועל_כפר_סבא Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    0
    אני יוצא מהמשחק הזה עם רגשות מעורבים.
    מצד אחד הפסדנו בצורה אכזרית ופיספסנו הזדמנות אדירה להדיח את מכבי חיפה.
    אבל מצד שני אני גאה בשחקנים על משחק לחימה חסר פשרות, הם החזירו במעט את כבודה של הפועל כפר סבא.
    אנחנו לא מאוכזבים יותר מדי כי אנחנו פשוט רגילים להתאכזב, כבר 4 שנים שאנחנו בעיקר מתאכזבים, יבוא יום וזה עוד ישתנה!

    לאוהד החיפאי, אנחנו ממש לא הבאנו הערב 500 אוהדים, להערכתי היו 1,200 כפר סבאים במשחק.
    וחוצמזה, מה כבר אפשר לצפות מקהל שכבר 4 שנים אוכל חרא בלי הפסקה? להגיד שצריך פה איחוד זאת בדיחה מצחיקה במקרה הטוב..