מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

  1. skyday20 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    7,340
    לייקים שהתקבלו:
    3
    אחרי שיובנטוס כנראה בדרך להחתים את פוגבה למורת רוחו של פרגי,http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_argue.Xxx הם רוצים להתערב עוד פעם ולקנות שחקן שפרגי מתעניין בו, הבינלאומי של באזל Xhaha.
    http://www.talksport.co.uk/sites/default/files/imagecache/ts_news_article_header_image/Granit-Xhaka-Basel-Man-United-Transfer-Target_0.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/12
  2. Lazarobbie Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/07
    הודעות:
    987
    לייקים שהתקבלו:
    12
    איך לעזאזל הוגים את השם שלו?
     
  3. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,779
    לייקים שהתקבלו:
    26,920
    מין:
    זכר
    גרניט צ'אקה אני מאמין.
     
  4. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    עוד שנייה חטפתי שבץ. זה נראה כמו נגד ברצלונה בוומבלי.

    תוחלף התלבושת של באזל לאלתר.
     
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    באזל היו קודם.
     
  6. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    אבל הם הרבה הרבה פחות מזוהים עם האדום-כחול הזה,
    אפילו אם יש בכך Historic Avell http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    למה כותבים שפרגי כל כך עצבני על המעבר הצפוי של פוגבה? (וזה עדיין לא סגור, לדעתי זה רחוק מלהיחתם)
    כבר שנים שהוא לוקח צעירים ממחלקות נוער שונות תחת הסיבה של "סוכנים תאבי בצע", לפעמים תוך ניצול של חוקים במדינות אחרות (כמו באיטליה) שלא מאפשרים להחתים שחקנים מתחת לגיל 18 על חוזים מקצוענים. הגיע הזמן שהוא יבין איך מרגיש הצד השני.
     
  8. nwish Member

    הצטרף ב:
    ‏7/7/11
    הודעות:
    973
    לייקים שהתקבלו:
    302
    זה שונה לגמרי, הוא לא כועס על יובנטוס, הוא כן כועס על פוגבה הסוכן שלו שמתנהגים בחמדנות ובכפיות טובה.
    הרי אתה לא יכול לטעון שמעבר מיונייטד ליובנטוס (עם כל הכבוד, כמובן) הוא עלייה ברמה, כך שיש כאן רק אלמנט של גרידיות, פרגי שונא את זה, בעיקר כשזה מגיע משחקן שלא עשה כלום כדי לקבל את מה שהוא דורש, וקיבל חינוך באחת האקדמיות הטובות בעולם כדי להיות השחקן שהוא כרגע.

    יונייטד הציעה לו שכר של 25 אלף ליש"ט בשבוע לפי הדיווחים, ראיולה רצה 40 אלף לפי האתר של הסטרטפורד אנד, אבל אם הדבר היחיד שהוא רואה זה כסף? טוב, לא אצלנו.
    "You don’t need to chase money at a club like Manchester United, it will eventually find you" - Sir Matt Busby
     
  9. Wazza Member

    הצטרף ב:
    ‏3/10/11
    הודעות:
    1,405
    לייקים שהתקבלו:
    47
    מין:
    זכר
     
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,290
    לייקים שהתקבלו:
    7,332
    אתם מדברים מהרגש והרבה מהדברים גם נכונים אבל אני חושב שצריך להסתכל על עזיבה של שניים מהשחקנים היותר כישרונים שלנו בתקופה כל כך קצרה (אם פוגבה באמת יעזוב) במבט הרבה יותר ביקורתי.
    זה יפה לדבר על עקרונות אבל איפה הם היו כשהצענו לאחד כמו פטרוצ'י כמעט 100 אלף פאונד לשנה (לא לדבר על מימון הטיסות ונתינת עבודה לאביו) כדי שיעזוב את רומא (שהייתה מוכנה, בגלל עקרונות משלה, להציע רק 16,000) ויבוא אלינו?
    איפה היו העקרונות האלה כשהבאנו בדרך דומה שחקנים כמו רוסי, פיקה ויתכן גם את פוגבה בזמנו. ואם פוגבה היה משחק היום בבלקבורן נגיד, והיינו רוצים להביא אותו בקיץ, כמה היינו מוכנים לשלם לו אז (בקיץ אגב פוגבה יהיה באותו גיל שג'ונס היה כשרכשנו אותו בקיץ).

    אז לא, אני לא אומר שצריך לשבור את כל הכלים ולהיכנע לדרישות מוגזמות מצד הסוכן. ולא, אני לא בא לבטל את העקרונות של המועדון שלנו. אני כן חושב שיש משהו מוזר בעובדה שיתכן ותוך זמן קצר נגיע למצב שאיבדנו 2 מהכישרונות הכי גדולים שגדלו אצלנו בשנים האחרונות. אני כן חושב שבעבר כבר הוכחנו שאפשר לפעמים לחרוג מהעיקרון המנה במקרים מסוימים. לא להתעלם ממנו לחלוטין אבל כן להתגמש.
    אם את העזיבה של מוריסון יותר קל לבלוע, העזיבה של פוגבה עוברת הרבה פחות חלק בגרון, ואני לפחות חושב שלפני שפוסלים פשרה בשם עקרונות צריך לבדוק את המקרה לעומק.
     
  11. nwish Member

    הצטרף ב:
    ‏7/7/11
    הודעות:
    973
    לייקים שהתקבלו:
    302
    ואתה באמת מאמין שפרגי לא בחן את המקרה לעומק? אני מאמין שהוא יודע בדיוק מה פוגבה שווה, יותר מפוגבה עצמו ובטוח שיותר מהסוכן שלו, ואם פרגי היה חושב שפוגבה שווה את השכר שהוא דורש, או לצורך העניין יהיה שווה אותו עוד שנה-שנתיים - הוא היה נותן לו את החוזה ומשתיק את ראיולה.

    חוץ מזה, כשרונות גדולים ימשיכו לצאת מהאקדמיה, פוגבה לא עשה משהו יוצא דופן, ואל תשכח שוויל קין, ראיין טאניקליף, מאטס דאהלי וג'קי בארמבי תכף יהיו בגיל של לקבל דקות משמעותיות במשחקי גביע כמו שפוגבה ומוריסון קיבלו, אתה באמת חושב שפרגי מוכן לתת לפוגבה להיות תקדים שיובל לדרישות שכר לא הגיוניות (שים לב - שכר שגבוה ב-10 אלף ליש"ט לשבוע מזה של אנדרסון) מצד שחקני נוער, שהם אולי מוכשרים, אבל שעוד לא סיימו משחק בבוגרת?
    ברור שלא. כל אחד מהם יוכל לבוא, אחד חצי משחק בבוגרת, ולדרוש שכר של 40 אלף ליש"ט ע"ס מקרה פוגבה (ולפחות שניים מהם פרוספקטים שלדעתי עולים עליו), ופרגי בצדק לא נותן לזה לקרות.
     
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,290
    לייקים שהתקבלו:
    7,332
    השאלה היא האם פוגבה הוא מקרה מיוחד, האם אי אפשר להיפגש בדרך האמצע, ובעיקר עד כמה פרגוסון באמת מעורב בנושא המשכורת. מהפרסומים שאני קורא כרגע, התמונה שמתקבלת היא שפרגוסון רוצה את פוגבה, אבל בכל הקשור למשא ומתן הכספי, הוא מסתכל מהצד ומחכה להתפתחויות.

    זה נשמע טיפשות לוותר על צאנס ביוניטד בשביל עוד כסף, במיוחד כשזה ברור שאם פוגבה יוכיח את עצמו ביוניטד הוא יתוגמל בהרבה כסף. יתכן וזה באמת טיפשות. השאלה אם יש מקום מצד יוניטד להתעלות מעל הטיפשות של פוגבה והחמדנות של הסוכן שלו כדי להשאיר אותו כאן. האם יתכן ובמקרה של פוגבה אנחנו מתנהגים כרגע כמועדון צודק ולא כמועדון חכם.

    ואם לדבר על קצת כדורגל, אחרי שפגעתי בהרכב בפעם הקודמת, הפעם יש לי הרגשה שההרכב שאני רוצה שיעלה היום יהיה שונה מאוד מזה שפרגי יעלה איתו במשחק. אחרי ההפסד לאיאקס נשמעו ביקורות רבות על ההרכב ובעיקר על החלק האחורי חסר הניסיון ולכן יש לי הרגשה שנראה היום גם את פרדיננד וגם את אברה בהרכב. גם בקישור יש לי הרגשה שנראה שחקנים בכירים כמו קאריק לוקחים חלק במשחק.

    למרות שאם זה היה תלוי בי, ההרכב צריך להמשיך להיות בנוי משחקני ספסל ומכאלה שצריכים את הדקות כדי לחזור לכושר:
    דה חאה
    רפאל, סמולינג, ג'ונס, פביו
    נאני, גיגס, אנדרסון, יאנג
    הרננדז, בארבטוב
     
  13. nwish Member

    הצטרף ב:
    ‏7/7/11
    הודעות:
    973
    לייקים שהתקבלו:
    302
    לטעמי, אלכס פרגוסון הוא מנצ'סטר יונייטד, אפשר להיות בטוחים שאם פוגבה הלך, זה כי פרגי נתן לו ללכת, ואינני חושב שאם פוגבה היה שווה את הכסף, פרגי לא היה נותן לו אותו.
    פוגבה כישרון גדול, אבל יש לנו עוד כאלו וכנראה שעליו לא יקום או ייפול עתידה של יונייטד, מה גם שהכישרון הגדול האחר שלנו בעמדה הזו יותר משופשף, נמצא בהשאלה ומשחק טוב, וכנראה שלפרגי מספיק שטאניקליף יישאר אצלנו.
    לגבי הקשר ההתקפי, מוריסון, מקרה ראש שכמוהו, דאהלי אולי פחות מרהיב ממנו, אבל עושה פחות טעויות ומזכיר את קלברלי בתנועה שלו במגרש (שוב, ממה שראיתי), ובדיוק כשמוריסון עזב החתימו את דאהלי על חוזה ארוך טווח, כנראה שיש בזה משהו.

    לגבי המשחק היום, תוצאה היא חובה, ניצחון ורשת נקייה, הייתי רוצה לראות את אותו הרכב בגדול, אבל אברה צריך להיות שם בגלל הניסיון שלו. בנוסף הייתי מעדיף שיאנג ינוח ולתת לפארק לשחק באגף של מוניאין. לגבי השאר אני לגמרי מסכים.

    עריכה:
    הנה, ראיין טאניקליף מול ליברפול, מפלצת, וזה לפני שנתיים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/3/12
  14. Wazza Member

    הצטרף ב:
    ‏3/10/11
    הודעות:
    1,405
    לייקים שהתקבלו:
    47
    מין:
    זכר
    United's squad bus: De Gea, Amos, Rio, Fabio, Rafael, Jones, Evra, Smalling, Evans, Nani, Carrick, Anderson, Park, Young, Rooney, Welbeck, Chicharito, Berbatov.
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,784
    לייקים שהתקבלו:
    5,262
    בזמן שהיה נחמד לחשוב שאלכס פרגוסון שולט בהכל - הוא לא. מה, הוא באמת רצה למכור את רונאלדו? ברור שלא. השחקן רצה ללכת. הוא באמת רצה לשחרר את פיקה? ברור שלא. השחקן רצה ללכת. כוחם של השחקנים חזק היום מאי פעם וגם פרגי צריך לפעמים להיכנע בעניינים האלה.

    יש ליונייטד מדיניות מסוימת, ואם המדיניות הזו קובעת שאנחנו לא משלמים לסוכנים על חידושי חוזים של שחקנים ויובה מציעה לסוכן של פוגבה מיליון וחצי, אנחנו לא נפר את המדיניות הזו. גם פרגי יקבל את המגבלות שהמועדון הטיל על עצמו, בין אם מדובר בתשלום לסוכן או בשכר לא פרופורציונלי לשחקן שלא עשה עדיין דבר, ובמקרה כזה בהבנה מלאה.

    בניגוד לאחרים פה, אני לא הולך להתחיל לזלזל בכישורים של פוגבה רק בגלל ש"פרגוסון נתן לו ללכת", כי ממש לא בטוח שפרגוסון נתן לו ללכת. נראה שבמועדון ראו בו כישרון מיוחד. אבל אף כישרון לא גדול יותר ממנצ'סטר יונייטד. פשרות אפשר לעשות עם וויין רוני. לא מתכופפים בפני פול פוגבה.