תסלחו לי על התגובה הקצרה, אין לי מילים לתאר את הניצחון המתוק הזה. לירן סיכם את התחושות בצורה טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. מלבד חיימוב אף אחד מהשחקנים לא נתנו משחק גדול, וזה בלשון המעטה, אבל הדרבי הזה הוא תוצאה של מלחמה אדירה של השחקנים. ראו מהדקה הראשונה כמה הם רוצים לנצח את חבורת הבכיינים באדום. אני שמח שהקהל של הפועל הראה היום את הפרצוף האמיתי שלו. הפעם הוא לא יוכל להסתתר מאחורי התירוץ של 'זה רק קומץ'. מי שהיה בבלומפילד ראה זריקת חפצים לעבר שחקני מכבי ושירת 'שואה למכבי' מכל היציעים ולא רק מ4-5.
איזה קהל דוחה. פשוט לא יאמן. מעניין כמה משחקי רדיוס על תנאי הם יקבלו. אבסורד. בית"ר להזכירכם, על כוס אחת קיבלה עונש כבד ביותר. אחרי האינתיפיאדה שהלכה היום שלא הייתה מביישת את מחנה פליטים בלאטה בימיו הטובים אני לא אתפלא אם הם יצאו מזה בכלום.
מעצבן אותי שגורמים מבית"ר החליטו לפתוח את הפה המטומטם שלהם לפני שבכלל נפסק פסק-דין נגד הפועל, ושעה אחרי שהמשחק הסתיים.
-הפסדנו בדרבי אחרי ארבע שנים בנחיתות מספרית 11 מול 14, ועדיין אפשר לסמן וי על עוד דרבי שהיינו שווים בו מאניטה. - שחקנים - להפועל ת"א אין בעלים, אין הנהלה ואין מאמן. לכן אל תתפלאו שכל השחקנים עושים מה שבזין שלהם, מורחקים שבוע אחרי שבוע, הולכים מכות ביניהם, מדליפים לתקשורת וכמעט מרביצים לשופט. חוץ מזה, אחרי תצוגת שיפוט כזאת אני מצפה מכולם להתנהג כמו ידין וטועמה. אני לא יודע אם אני הייתי מתאפק, ואני הבנאדם הכי רגוע שאני מכיר. קהל+ שופט - תצוגה ראויה של הקהל בסיום נוכח הבן אלף שרמוטות משיח שהכריע את המשחק הכי מכור שראיתי בחיים. בדיקת מציאות - מי שחושב שתצוגת שיפוט כזאת נגד הקבוצה שלכם הייתה מתקבלת במחיאות כפיים ופרחים בשער 11, בטדי ובקריית אליעזר, חי בסרט. עונשים- יכול להיות שאם היינו במאבק על אליפות, כמה מהדברים שהקהל עשה הערב לא היו קורים, כי אז היה לנו מה להפסיד. בעת הזאת - אין לנו מה להפסיד. פחחח כאילו מה אתם מאיימים? הפחתת נק'? רדיוסים? יש לנו אלי טביב בפועל. יותר עונש מזה?
תקשיבו טוב אני ממש לא בנאדם אלים ואני מצדיע לכל אוהד שזרק מכל הבא ליד לדשא היום לא ייתכן שאדון משיח יבוא ויזיין אותנו פעם אחר פעם שיפוט כזה בזיוני לא זכור לי וחלאס כבר לנפח עוד לא מת אף אחד מכוס קולה או ממקל מפלסטיק קהל אלים באמת פורץ למגרש ולא רואה ממטר די עם הצביעות הזו גם 1000 כוסות קולה ו5000 מקלות פלסטיק ביחד לא מסוכנים כמו מוט ברזל שנזרק על אלישע מיציע ג'. אני גאה בהפועל ובשחקנים שלמרות ש4 שנים רצוף הם רק מנצחים דרבים כואב להם להפסיד והם נתנו הכל, לא הלך. מ*בי- אתם מועדון קטן ועלוב ומשיכות הזמן, ובעיקר החגיגות כאילו בזה הרגע המועדון זכה בדאבל, רק מוכיחות את זה.
אני לא אוהד הפועל בכלל. פשוט עיצבן אותי שבית"ר ישר קפצו בראש במקום לחכות לפסק הדין. אני יותר שונא את בית"ר מכל דבר אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
מה שהלך במגרש נראה היה יותר כמו צילומים של סרט מלחמה מהתקופה הקדמונית מאשר יציע של אוהדי כדורגל. הפועל תל אביב חייבת להענש על כך ובצורה הכי חזקה שרק אפשר. תמונות כמו אלה שראיתי אחרי הדרבי מוציאות את כל החשק להגיע למגרשי כדורגל. אף הורה לא ישלח את הילד שלו לראות משחק כדורגל אחרי שיראה את התמונות האלה. לא רוצה לנקוב במספרים בכל הנוגע לעונש, אבל ברור שזה צריך להיות משהו מהפכני, משהו שעוד לא היה כאן.
לפחות הקהל של הפועל ממשיך לעודד בניגוד לקהל של מכבי ששורק בוז. מנשה משיח הוא לא שופט, הוא בא מהתחלה במטרה לדפוק את הפועל, אם זה בצהובים הלא מובנים שהפועל קבלה או האדום שעטר לא קיבל אחרי שהוא התגרה בו עם הנבדל. הייתי בטוח שאחרי ששטראובר הלך לא נצטרך לסבול את היכולת האלוהית שלו בדרבי ואת הפרובוקציות שלו אבל הנה בא יורש שהוא כמעט מעצבן כמו המקורי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אסור להצדיק את ההתנהגות של אוהדי הפועל אבל גם אי אפשר להתעלם מאחת מתצוגות השיפוט החלשות שראיתי מאז שאני רואה כדורגל.
איך שגלגל מסתובב..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx