מארונה, ג'אקריני, אפלט... כמובן שהם ברמה יותר נמוכה, למרות שמארונה וג'אקריני מעולים בחודש האחרון, אבל קשה לדרוש מחליף ברמה של שחקני הקישור שלנו בינואר. כנ"ל. מצד שני, הבנתי שגם פאציינצה הייתה בקשה של קונטה. ובכל זאת אני חושב שהשאלה הייתה אופציה טובה יותר, לפני שאנחנו מהמרים על שחקן כזה שהסתובב רק בקבוצות בינוניות ומטה. שוב מארוטה נדחק אל הקיר בשניות האחרונות של המרקאטו, במקום להכין תוכנית ב' אמיתית. עדיין חובבן.
הבחור חתם ל-5 שנים. ואולי זה לא כל כך נורא. אולי מקרה די ליביו יחזור על עצמו, אולי נקבל שחקן לא רע, ואולי הוא יצטרף לרשימת פלופים ארוכה שמתחילה מ-2006 (טיאגו, אלמירון...). כרגע אין טעם לקבוע את זה.
אייאקס אישרה את מעברו של Ouasim Bouy לקבוצה שלכם לדעתי הבחור עושה את טעות חייו, אבל ברור שסוכנו של בוי (מינו ראיולה) היה האיש שהכניס לבחור הצעיר כל מיני שטויות לראשו. כשרון גדול? הקשר בן ה-18 רק הצטרף החורף הזה למחנה אימונים של הבוגרת זו בשעה שחבר'ה אחרים מגילו כבר שיחקו בקבוצה הראשונה. בגיל הצעיר הזה אין שום ביטחון לעתיד מובטח אלא אם כן שמו 'ליונל מסי'. אני אישית לא מבין למה בוי עזה קבוצה שבסופו של דבר היתה נותנת לו הזדמנות לשחק בבוגרים. את האמת, איפה לדעתכם יש לבוי יותר סיכוי לקבל דקות ראשונות? בוי היה צריך ללמוד למשל מקאסטניוס שגם בגיל 17 עזב את פיינורד. אינטר כל כך התלהבה בחלוץ הצעיר שהוא עכשיו כבר מושאל לכל מיני קבוצות קטנות. ראיולה ויובנטוס פיתו בחור צעיר עם הרבה כסף, אבל ברגע שהבחור אפילו לא שיחק בבוגרת של אייאקס הרשו לי לפקפק באחוזי ההצלחה של העסקה הזאת. בשביל השחקן ולכם האוהדים אני רק יכול לקוות להצלחה בעתיד, אבל לי יש ספקות מאד גדולות.
קונטה חייב להקשות על החיים. לחשוב שאם היינו מנצחים את כל המשחקים עד מילאן (לא רצף קשה כל כך) וגם מנצחים בסן סירו היינו יכולים להיות - 9 נק' מהמקום השני. אבל כמובן ששום דבר לא יילך בקלות. הקטע עם אלייה מביך. אני מתקשה לחשוב מה צריך לעשות כדי לגרום למאמן לשרוף אותך כל כך מוקדם.
ההגיון אומר שקונטה פשוט מסוכסך עם אלייה. אחרת אני לא רואה סיבה ששחקן ששילמו עליו 11 מיליון יורו אפילו לא יהיה בסגל,ושחקן מהנוער אפילו ישחק לפניו. אלייה הוא שחקן שמחזיק מעצמו ואולי קונטה לא אוהב את זה.בכל מקרה הסיבה תתפוצץ החוצה מתישהו אבל כפי שזה נראה אלייה צריך להתחיל לחפש קבוצה חדשה.
מוטיביציה. מקצועית הוא לא יותר טוב לא מאמאורי ולא מיאקווינטה, אבל קיים בו הדרייב הנכון להחיות את הקריירה שלו.
ברצאלי על סף הארכת חוזה עד 2014. הוא כיום בן 30, כך שאת החוזה הוא יסיים בגיל 33, ואני מאמין שעוד יהיה חוזה אחריו. הגיע הזמן והגיע לבחור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
הודעות נאצה על בונוצ'י פה. מישהו ספר את כמות הפעמים שהוא היה האשם הבלעדי בגול, כמו אתמול? אני זוכר כבר שתיים. ואפאנקולו! אגב, אם יש משהו טוב שאפשר לקחת מאתמול זה מאטרי בכושר. אין לי ספק שמאטרי בכושר פותר את הבעיות שלנו בהתקפה, ואם הוא הצליח לשים "צמד" מול מילאן אז הוא כנראה בכושר טוב. פורצה מאטרי. (ההפך על בוריילו, נגר)
יובנטוס אני כל כך גאה בך אחרי המשחק אתמול. הטעות של קונטה באמת היה שטוית, היינו יכולים לפרק את מילאן עם מטארי ווצינץ'/דל פיירו. חבל שהוא לא שיתף את דל פיירו כנראה משחקו האחרון בסן-סירו במדי יובה.
לא חושב שהיינו מפרקים את מילאן בכל הרכב, אבל אני בטוח שקונטה הוא המוטיבטור מספר אחת בעולם. מעולם לא כשל בזה. ולגבי דל פיירו, אני מתכחש לכל מה שיהיה איתו בעונה הבאה. ממשיך להתפלל מדי יום שמשהו ישתנה והוא יישאר אצלנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
דינו זוף חגג אמש 70, באתר הרשמי של יובנטוס ובערוץ ביוטיוב הקדישו לו סרטון לכבוד יום ההולדת: כמה מההצלות שם נראות לא אנושיות. שוער ענק.
קונטה: I say this very sincerely weve had today to prepare for the match with Chievo. Almost everyone who has returned is tired. Clearly, yesterday I had to give them a day of recovery. And then we have only one workout, one day to prepare for a game as important as the one against Chievo. That said, I am always delighted to see our players called up to the national team because it means that the work you are doing at your club is appreciated. לא צחוק. 3/4 מהסגל שלנו שיחק באמצע השבוע, אני באמת רואה את זה משפיע על המשחק. לדעתי המשחקים של הגדולות צריכים להיערך בראשון אחרי שבוע כזה. Juventus squad to face Chievo: Buffon, Chiellini, Caceres,Marchisio, Del Piero, De Ceglie, Manninger, Vucinic, Barzagli, Elia, Quagliarella, Bonucci, Padoin, Pirlo, Borriello, Giaccherini, Lichtsteiner, Krasic, Estigarribia, Storari, Matri, Marrone אני מקווה שבשל המשחקים באמצע השבוע נראה יותר את אלכס ואת אלייה. האחרון לא סביר בעליל. גם הראשון בעצם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx