מחזור 24 בליגת העל: עירוני ק"ש מנצחת את מכבי חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Feb 2, 2012.

  1. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,401
    Likes Received:
    1,351
    א. אוהד אחד טמבל זרק כמה אבנים עד שהשוטרים באו וזה הספיק למאה איש שלכם לזרוק אבנים ואת ברזים שתלשתם מהכיורים, ואז עוד כמה אוהדי בית"ר הגיבו, ולפניי שאתה קורא לי בכל מיני שמות תואר, אני אגיד: שאתה תספר את הגרסה שלך, אני אספר את הגרסה שלי, שנינו כנראה לא אוביקטיבים.
    ב. אני סיירתי ביציע שלכם לפניי המשחק והיו ברזים ובפעם הראשונה בחיים שלי גם ראיתי ב"טדי" שירותים נקיים.
    ג. במהלך המשחק אתם הכתם שוטר ושרפתם 2 כיסאות, ואז הם נכנסו אלייכם לאיזה חצי דקה וחזרו אחורה.
    ד. הראל סג"ל הוא האיש האמיתי היחיד בתוכנית הזאת.
    ה. יחס גורר יחס זה אומר שאם אתה מתייחס לבן אדם כאילו הוא כלב בצד אחד אל תצפה שהוא יתייחס אלייך בצורה יפה יותר בצד השני, לאורך השנים כשבאתם ל"טדי" קיבלתם כבוד של מלכים, נכנסתם ויצאתם בלי בעיות, לא הובילו אתכם בדרכי עפר ולא נתנו לכם הרגשה שאתם טרוריסטים שהרגע יצאו בעסקת חילופיי שבויים, אני שמח שהרגשתם אפילו מאית ממה שאנחנו מרגישים כשאנחנו באים לכפר שלכם.

    לא שרנו שום דבר על מוחמד גם אחריי שהם ביזו את ההמנון, השירים על מוחמד באו אחריי שהם שרו "נפדה את ירושלים בדם" וכל מיני קשקושים שרק לאוהדי סכנין מותר לשיר.
     
  2. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

    חד כתמיד
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    0-0 בצפון. ק"ש נועצת פעמיים כדור באלומיניום של ניר דווידוביץ'. בוקולי מחמיץ ממצב נהדר וחוץ מזה לא ראיתי דבר. משחק חלש.
     
  4. Lupos Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    אהבתי ממש את הגול של ק"ש חילופי מסירות מהירות וסיום יפה של בדש....אחרי 6 החמצות בערך הגיע לק"ש לשים את הגול.
    האלופה שבדרך :aaa025:
     
  5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,794
    Likes Received:
    191
    Gender:
    Male
    crazyblue5 במחזור ה-23:
    כנראה שזה כבר לא יקרה, וקריית שמונה ממשיכה לזחול לעבר האליפות.
     
  6. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,554
    Likes Received:
    26,842
    Gender:
    Male
    המשחק הזה הצביע הכי טוב מה ההבדלים בינינו לקריית שמונה. איך בונים קבוצה ואיך לא.
    איך משתמשים נכון בותיקים ואיך ממשיכים עם ותיקים שהורסים מקצועית את המועדון.
    איך מבצעים רכש נכון גם כשאין סקאוט, ואיך מתפקדים כשהסקאוט שלך הוא בנאדם עיוור וחושב שבוליאט זה בלם.
    איך משלבים צעירים נכון ואיך סתם זורקים צעירים.

    כתבתי כבר אחרי ההפסד בסיבוב הראשון, צריך לבחור בין יציבות להצלת העונה. הבחירה של שחר לא מפתיעה, אז גם הבושה לא מפתיעה.

    אין סיבה למכבי חיפה לשחק ככה גם בעונות הפחות טובות שלה יחסית.

    אלישע לוי לא מאמן מודרני. אין שום מושג איך נראה כדורגל מודרני ואני בספק אם יש לו צ'רלטון בבית.
    אלישע לוי הוא מאמן ישראלי טוב, אפילו טוב למדי. אבל הוא מאמן ישראלי. הוא היה מצוין לנו בשלוש העונות של השפיות, אבל אין לו שום יכולת לקדם את הקבוצה לעבר רמה יותר גבוהה שמצופה ממנה בתנאים הנוכחיים. נתנו לו הרבה כסף לחזק, אז הוא בחר לחזק ב - 700 חלוצים והשאיר את הקישור האחורי עם סיידו ובוקולי, שזה הקישור האחורי ברמה של ליגה לאומית.

    לפחות ישאיר בסיס טוב, ולמאמן הבא תהיה פחות עבודה מאשר לאלישע הייתה.

    ועוד משהו: על הבאת שחקנים כמו בוילאט, סקאוטים הולכים הביתה.
     
  7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    אלכס,

    אני סבור כי אתה מגזים מעט. ניתן היה להבחין בליקויי הבניה במכבי חיפה כבר כאשר הקבוצה התחילה לספק תצוגות נפל (לפני 3 חודשים בערך), ובאותה מידה - אין זה חדש שבקרית שמונה נעשתה עבודה מצוינת בכל הקשור להרכבת התלכיד הקבוצתי. לאור העובדות הללו, תהיה זו פזיזות להכריז על הפסד חוץ מינימלי מול האלופה שבדרך כ"בושה": בסך הכל נפלנו מול קבוצה טובה מאיתנו.
     
  8. ראיין אדלי Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    879
    Likes Received:
    3
    כבר לאף אחד אין ספק - קריית שמונה אלופת המדינה לשנת 2011/12...
    האמת שלא דימיינתי שהאלופה תקבע כבר בשלב הזה של העונה, כל כך מהר
     
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,554
    Likes Received:
    26,842
    Gender:
    Male
    העונה הזו היא בושה. נקודה. בניית קבוצה כזו במכבי חיפה זה בדיחה ומאמן צריך לשלם במשרה כי לדעתי במועדון עם תנאים טובים, שהוא גם במקרה המועדון מספר אחד בכדורגל הישראלי צריכים להיות דרישות מינימום ממאמנים.
    לא מסוגל לעמוד, תודה רבה על ההישגים הנפלאים. מעריך מאוד, אבל כאן זה צריך להגמר.

    בניית הקבוצה שעשה אלישע היא לא סבירה. אצלי הוא לא היה עובר את ההפסד לק"ש בסיבוב הראשון. וכן אני יודע שמבחוץ זה היה נראה כפיות טובה.
     
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    אין לי הרבה מה להוסיף. אלכס שוב הביא אחלה תגובה. לא מקובל עליי שאפילו בעונה פיננסית הפער בין האלופה שבדרך למכבי חיפה תהיה 21 נק'. זו פשוט בושה ולא מעניין אותי שום דבר אחר. לא צריך לפטר מאמן אחרי הפסד אחד, אבל מה שקורה העונה בקבוצה פשוט לא מקובל עליי. אלכס צודק, ההשפלה שחווינו בסיבוב הראשון מול ק"ש היה צריך להיות המשחק האחרון של אלישע לוי. העובדה שהוא חס על גולסה ועזריאל עדיין מאד מרגיזה אותי.

    אלכס פשוט פוגע בול. זה לא רק העניין עם בוליאט, למה גולסה הפך להיות באנקר בהרכב? על משחק אחד טוב של הבחור אנחנו מקבלים לפחות 15 חלשים. קטן ממשיך להראות כושר של שחקן שגמר את הסוס, וחוץ מזה אין לנו שום דבר.

    קרית שמונה זוחלת לעבר אליפות היסטורית. קבוצה עם חלוץ כמו בדש לא תבקיע בצרורות. הבחור צריך אפילו יותר הזדמנויות מדבאלישווילי, אבל ברגע שהגנת היריבה נותנת לך כל כך הרבה חופש אז גם האח התאום של זלאטן איברהימוביץ' יכול להבקיע לנו...

    הקבוצה שרצה לאליפות היא קבוצה מאד בינונית, אבל היא קבוצה. כנראה שזה ההבדל בין מכבי חיפה, הפועל ומכבי ת"א לקבוצה מהצפון. על הנייר אין לק"ש מה למכור מול הקבוצות הגדולות, אבל המציאות מספרת סיפור שונה לגמרי. לי אין בעיה עם זה שק"ש קרובה לזכייה באליפות היסטורית, אבל מבריקה היא ממש לא. עד כמה שזה נשמע מצחיק, בן שמעון יכול להיות התלמיד של אלישע לוי...שתי האליפויות האחרונות של הירוקים הושגו באותה השיטה.

    לסיום, הפער מהמקום השני הוא כרגע 12 נק'. לפני שנתיים ראינו אותו פער בין מכבי חיפה להפועל ת"א והסוף ידוע. רק הפעם שאין קיזוז...רק התמוטטות של ק"ש מונעת ממנה אליפות ולמרות שכולם כבר מכתירים אותה לאלופה הבאה אני עדיין מחכה. שוב, ק"ש באמת לא נראית מבריקה למרות שהפועל ת"א עושה רושם של קבוצה במשבר (בעיקר עם טביב והאוהדים).
     
    Last edited: Feb 5, 2012
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    ברכות לקריית שמונה על האליפות ההיסטורית והסנסציונית שלה. על הנייר, מצחיק שהחלוצים הבכירים של האלופה הנכנסת הם ברק בדש ושמעון אבוחצירא, אבל קבוצה טובה לא נמדדת על פי מספר הכוכבים בסגל שלה, אלא על פי היותה קבוצה. שמח עבור התושבים שמאוד רחוקים מאור הזרקורים, למעשה הדבר היחיד שיש לעיר הזאת להציע זה כדורגל, אם הייתי גר שם סביר להניח שמזמן הייתי מתאבד. איזי שירצקי הביא המון נחת לגליל.

    הייתי שולח הלילה את בולייאט במטוס בחזרה למקום ממנו בא, שלא יביאו לכאן תירוצים של חוסר ביטחון וכדומה, הוא בלם גרוע, נקודה.
    גם החלוץ הקרואטי לא הותיר עליי שום רושם חיובי, אם הוא לא שיחק שלושה שבועות רצופים, למה לפתוח איתו מלכתחילה?
    לא ברור לי מדוע אלישע התמהמה עם החילוף של תורג'מן, הוא חיכה שנספוג בשביל להוציא את בוקולי הגמור ולהכניס חלוץ נוסף?

    קשה עד בלתי אפשרי להבין את ההתנהלות של אלישע העונה...

    נרוץ, נרדוף, נשיגה - מקום רביעי בליגה.
     
    Last edited: Feb 5, 2012
  12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    אני מצטער, אבל עם הסגל שחקנים הזה אנחנו צריכים להיות לפחות קבוצת אמצע טבלה משעממת.
    אני לא רואה איפה הסגל של הפועל פ"ת, הפועל ב"ש, ראשל"צ, הפועל חיפה, רמה"ש, מכבי פ"ת, בני יהודה, נתניה ועכו טוב יותר משלנו למשל.. ויודע מה? אני בספק גם אם של סכנין הוא כזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

    פשוט בושה. מאמן שלא יודע לעשות שומדבר חוץ מלצעוק.
    לפחות הפעם הוא לא יכול לתרץ שאין לו חיזוק (או כמו שהוא אמר אחרי המשחק: "מנגד אל תשכחו שבתחילת העונה לא הבאנו אף אחד..."). לך תתקעווד.

    הנה עוד פנינה מבית היוצר של מרשינו:

    "לא אתפטר, הקבוצה נמצאת במקום הריאלי שלה".

    מקום ריאלי? מבחינת מי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
    Last edited: Feb 5, 2012
  13. LIVERPOOL87 Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    0
    רשימת המשחקים של ק"ש לפני הפועל במחזור האחרון לפני הפלייאוף:
    באר שבע בית,מכבי פ"ת חוץ,בני יהודה בית,בית"ר חוץ ועכו בית.
    להפועל תל אביב מחכה מכבי תל אביב שתעשה הכל כדי לגנוב "תיקו אליפות" ומכבי חיפה בקריית אליעזר לפני המפגש מול המוליכה.
    אם קריית שמונה תגיע לפחות ב-12 הפרש, למשחק מול הפועל לא תהיה חשיבות.
    לקריית שמונה היום בהתחשב בלוח המשחקים אין שום סיבה להגיע בפחות מ-12 נקודות הבדל למפגש הזה.
     
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,554
    Likes Received:
    26,842
    Gender:
    Male
    להזכיר לך מי היו החלוצים של הפועל חיפה באליפות שלה?
    אה ובמקרה רב"ש היה הקפטן של אותה קבוצה.

    במיוחד בק"ש, שהיא בכל זאת לא הקבוצה הכי עשירה בליגה וגם לא השנייה הכי עשירה, אין אפשרות להביא חלוצים מהדרג הכי בכיר, אבל הקישור שלה מעולה וכל הקבוצה יודעת להתגונן. זה הכדורגל המודרני, ברור שזה לא ברמה של האלופות הכי טובות שהיו כאן, אבל אין לק"ש את הכלים לשחק ככה.
    וחוץ מזה לאבוחצירא יש כבר 10 שערים. לדעתי אף חלוץ הפועל חיפה לא כבש את הכמות הזו באותה עונה.

    ברכות לק"ש לאליפות. גם אם יפסידו 3 פעמים ברציפות עכשיו, זה לא משנה.
     
    Last edited: Feb 5, 2012
  15. yedidel Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    7,658
    Likes Received:
    3,927
    קרית שמונה - והלוואי שתיקח את האליפות - היא אלופה סופר ראויה וקבוצה מצויינת.

    לא יודע מה בדיוק אנשים זוכרים מאלופות קודמות, אבל הם לא היו ברצלונה ומדריד.

    קרית שמונה לוקחת אליפות בדיוק כמו שהכדורגל הישראלי צריך - עם בניה איטית לאורך עשור, מחלקת נוער מושקעת, שקט תעשייתי וסקאוטינג רציני במקום חיבור לסוכנים ויועצים מפוקפקים.

    לא לקנות את כל הליגה שאתה יכול (מכבי חיפה ובית"ר) ולא בעסקאות שחקנים מפוקפקות וקיזוז (הפועל ת"א). בשיטה הכי נכונה והכי שפויה שקבוצה ישראלית צריכה להתנהל.