השמועות לגבי ברבאטוב מתחזקות, אבל בל נשכח שמדובר בחודש ינואר וגם סקאיי כבר לא הרבה יותר אמינים משאר החרטטנים (ראיתי כתבה שלהם שטוענת כי אדן האזארד נצפה במתחם האימונים של ניוקאסל... פחחח). ברבאטוב כדורגלן מוכשר בטירוף, אף פעם לא היה לאף אחד מאיתנו ספק בכך, ויש לו מה לתרום לנו, אבל אנחנו מכירים את פרגוסון כמי שחושב גם על טובת השחקן; בגיל 30 (משהו כזה...) להיות חלוץ 3-4 זה לא חלומו הרטוב של מישהו כמו דמיטאר. אם אנחנו יכולים לקבל עליו סכום הוגן ולתת לו לסיים את הקריירה עם יותר דקות משחק, זו עסקה טובה לכל הצדדים.
הבעיה היא העיתוי. מכירה שלו תשאיר אותנו עם שלושה חלוצים ועשירית (אואן הוא העשירית, מי יודע מתי הוא חוזר, אם אי פעם). בדיוק שלחנו את מאקדה להשאלה... אם היתה לו אפשרות לקידום אני לא בטוח שהיינו עושים את זה. אני לא חושב שברבאטוב יהיה כאן בעונה הבאה, אבל עדיין חושב שעזיבה בהעברה חופשית בקיץ היא אפשרות סבירה יותר.
זה שטויות. אף מנג'ר, ובטח לא שועל קרבות ותיק כמו פרגוסון, לא חושב על "טובת" השחקן כשהוא מחליט למכור אותו. טובת המועדון היא היחידה שעומדת למול עיניו של פרגוסון כשהוא מדבר בתקשורת, מנהל מו"מ ומוכר שחקנים. ובהתאם, הוא גם לא מוכר אותו (ע"פ הדיווחים?) כדי לתת לו לסיים את הקריירה עם דקות, אלא רק כי הוא מאמין שהוא יוכל לקבל מחיר טוב ולנצל את הכסף לצרכים מועילים יותר.
במירור כתוב שסקולס הסכים לחזור רק שבוע לפני המשחק הגביע מול סיטי. ולא היה לו נעליים לשחק איתם, אז במקום להתקשר לנייקי, ולבקש נעל אישית מותאמת ויקרה, חוזה ספונסר וכל מיני שטויות נוספות. הוא פשט הלך לסניף הקרוב של JJB, קנה נעליים פשוטות ב40 פאונד בעצמו, ועלה לשחק איתם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
* מנצ'סטר יונייטד השאילה את ג'ושוע קינג להאל סיטי עד סיום העונה. החלוץ הנורבגי בן ה-20 פתח את העונה כמושאל לבורוסיה מנשגלדבאך אבל לא זכה להזדמנויות רבות בגרמניה.
מן הסתם שהוא חושב קודם כל על מנצ'סטר יונייטד, אבל זה לא שטויות. ניקח כדוגמא את ג'רארד פיקה. אז נכון שלא היה נראה כאילו יש לו אפשרות סבירה להתפתח אצלנו לטווח הקרוב-בינוני - פרדיננד ו-וידיץ' נראו כמו שתי מפלצות, אוואנס כפוטנציאל מאוד מבטיח- אבל כששחררנו אותו פרגוסון התחשב גם ברצון של פיקה לעזוב.
וגם בזה שנשארה לו שנה בחוזה ולא היה עוזר לנו להשאיר אותו בכוח עוד שנה רק כדי שיעזוב בסיומה בחינם. זה מכלול של שיקולים.
הדבר המגוחך ביותר ששמעתי According to AS, Manchester United are refusing to spend in this transfer window because they're preparing a huge bid to bring back unsettled Real Madrid star Cristiano Ronaldo. According to his friends, Ronaldo, who is constantly being jeered by Real fans, is considering his future at Real.
במקרה של ברבאטוב, יש לנו סעיף שמאפשר להאריך את החוזה בשנה ופרגי אמר שאנחנו הולכים לעשות את זה. האמת, לא קונה את הדברים. הארכת החוזה בשנה משמעותה הארכת ההתחייבות הכספית (הגבוהה) שלנו כלפיו בשנה נוספת. אני לא רואה אותנו ממשיכים לשלם לו את המשכורת הנוכחית (לא משנה מה היא, הדיווחים נעים בין 70 ו-80 אלף פאונד בשבוע ועד ליותר מ-100), זה הרבה עבור מי שהוא בעצם חלוץ רביעי. ואם סתם נאריך את החוזה ואז ננסה למכור אותו, מי אמר שנצליח? מי אמר שהוא יסכים לעזוב? הרי בודדים המועדונים שישלמו לו את המשכורת שאנחנו נצטרך לשלם לו. ואז, אם אנחנו צריכים לפנות את הכסף הזה כדי להחתים שחקן אחר, ניתקע.
חדשות טובות בנוגע לתום, הוא צפוי לחזור ביום ראשון הקרוב אחרי פציעה בקרסול. כליפ יפה. שחקן מצוין שיהיה כיף לראות אותו משחק ומכניס קצת ברק ויצירתיות לקישור. :aaa12:
חחח כבר עשו לקלברלי וידאו ב יו-טיוב. כמה משחקים הוא השלים אצלנו? חח לגבי הדיווח מהעיתון הספרדי, זה באמת אחד המשעשים. "הכוכב שלא התאקלם..." LMAF
תשמע, הווידאו כולל קטעים מ... שני משחקים. הייתי אומר שזה מסכם את העניין. אגב, בשביל שלוש דקות משני משחקים, זה דווקא מראה אותו באור טוב יותר משזכרתי, עם המון תנועה ומסירות קצרות. מצד שני, זה רק תקציר, שרובו מבוסס על משחק של שמינייה נגד קונוסים מחוזקים בוואן פרסי.