רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י חייל שוקולד, ‏30/6/11.

  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    שמועה שהופרכה עוד באותו יום.

    אך בכל מקרה, ביום שאראה את דה רוסי מחזיק את החולצה של ערב הסעודית אפסיק לראות כדורגל. ברצינות.
     
  2. Rossolevy Member

    הצטרף ב:
    ‏28/12/10
    הודעות:
    259
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שוב כמו שאמרת זאת רק שמועה. וגם אם זה נכון, מה שווה סרט קפטן ללא מסירות ואהבה למועדון?
     
  3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://cdn.corrieredellosport.it/images/02/C_3_Media_1398202_immagine_oleft.Xxx

    במהלך אימון הקבוצה אוסבאלדו התפתל מכאבים בירכו הימנית ולא יכל ללכת בכוחות עצמו. החלוץ יעבור סדרת בדיקות ולא ייכלל בסגל הקבוצה נגד קייבו ביום ראשון. החשש הוא שמדובר בפציעה רצינית ואוסבאלדו יעדר למשך חודשיים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/1/12
  4. AS R Member

    הצטרף ב:
    ‏14/9/08
    הודעות:
    2,590
    לייקים שהתקבלו:
    505
    מין:
    זכר
    עכשיו מדברים על איזשהי עסקה במסגרתה פאביו קוואליארלה יעבור לרומא בטרייד עם בוריילו ואולי פיזארו. אישית אני לא מת על הרעיון, קוואליארלה כבר בן 29 והוא לא באמת הוכיח את עצמו עדיין כחלוץ ברמה גבוהה, למרות שנתן שהיה טוב מאוד בחודשים הראשונים שלו ביובה לפני הפציעה. ברור שהוא עדיף על בוריילו אבל אני חושב שצריך לחפש שחקן אחר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/1/12
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    אם הייתי רואה בתחילת העונה שאוסבלדו יעדר חודשיים, לא הייתי טורח בכלל להתעכב על הידיעה הזאת. היום ברור לכולם שזאת מכה מאוד לא נעימה לקבוצה. אך עם זאת, אין שום צורך לצרף חלוץ דומה לזה שרק לפני כמה ימים כל כך שמחנו להיפטר ממנו. לשלושת הילדים - בויאן,בוריני וקפרארי ניתנת כאן הזדמנות לעשות פריצה רצינית בקבוצה ומוטב שסבאטיני יתרכז בהבאת מחליף הולם לבורדיסו.
     
  6. Lupo Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    1,847
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אז נראה שיש התקדמות כלשהי בין הצדדים, דה רוסי אמור לחתום בימים הקרובים על החוזה המדובר של 6 מיליון יורו ל5 שנים, עם סעיף שחרור שינוע סביב 25 מיליון יורו.
    למה סעיף שחרור? מקורבים אומרים הוא לא בטוח שהוא ירצה להישאר כל הקריירה בקבוצה שלא תתן לו הזדמנות לזכות בתארים משמעותיים. בכל מקרה אין לשחקן כוונה לפגוע בקבוצה ולהשתחרר מהחוזה בסוף העונה במצב שרומא לא תקבל כסף על העברה. בינתיים החלו לעלות שמועות על קורס אנגלית שהוא מקבל.?

    גם חואן מתנדנד, קיבל הצעה מקבוצה סינית שמוכנה לשלם לו 5 מיליון יורו בעונה. למרות זאת הצפי הוא שהוא יסיים את העונה ברומא ויחזור לברזיל לקראת העונה הבאה.
     
  7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    סכום של 25 מיליון זה מגוחך עבור שחקן ברמה של דה רוסי. אם היה לו כל כך אכפת מהמועדון, הוא היה מסכים לסעיף שחרור של 50 מיליון +-, אם בכלל.
     
  8. Lupo Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    1,847
    לייקים שהתקבלו:
    16
    דה רוסי בקיץ יהיה בן 29. 25 מיליון יורו זה סכום סביר לשחקן בן 29. במידת החשיבות שלו ברור שרומא לא תרצה למכור אותו גם ב40 מיליון יורו אבל זה המצב שנוצר.
    לגבי מידת ה"אכפתיות" שלו לקבוצה, אני יכול להגיד שגם בנצחונות השוליים ביותר כמעט תמיד תראה את דה רוסי חוגג כאילו זכה באליפות(וזו דוגמא קטנה), כך שאם יש מישהו שאכפת לו מהקבוצה, מחובר לאוהדים ולהיסטוריה של המועדון תמצא מחליף ראוי ביותר לקבל את סרט הקפטן מטוטי.
    לגבי השמועות למעבר לסיטי וכו', גם אני שומע ורואה ושואל מדוע.. כנראה שלא נדע לעולם. אבל גם על טוטי סיפרו לנו לפחות אלף פעמים בזמנו שהוא שחקן של ריאל/צ'לסי, כך שאפשר להיות אופטימים גם לגבי דה רוסי.
     
  9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    25 מיליון יורו זה סכום סביר (לא מטורף, אבל סביר) לשחקן בן 29. אם עוזבים את הרמה שמציג דה רוסי העונה וברוב עונותיו האחרונות, כן זה סביר. אבל על סמל רומאי אמיתי כמו דה רוסי אסור בשום פנים ואופן לוותר, והוא כרומאניסטה אמיתי אמור להרגיש אותו דבר. הייתי מבין את הסאגה אם היה מדובר על כל שחקן אחר, לא על דה רוסי.
     
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    אחד קורא לו חמדן, השני טוען שלא אכפת לו מהמועדון, וכל זה על סמך כל מיני שמועות והסקת מסקנות מגוחכת. תחכו לסוף הסיפור ותגיבו בהתאם.

    נכון לרגע זה, דה רוסי מחזיק ביד הצעה של 9 מיליון יורו לעונה מסיטי ומענק חתימה הגבוה בהיסטוריה של הכדורגל. יש כאן מישהו שהיה מסרב להצעה כזאת? (תסתכלו על עצמכם במראה ותחשבו טיפה לפני שאתם עונים) האם יש שחקן כדורגל בעולם (חוץ מטוטי) שהיה במצב דומה וסירב להצעה כזאת?
    דה רוסי רוצה להישאר במועדון שלו (למרות שהיה קל יותר לברוח מהבעיות האישיות שלו עם הכסף לחו"ל) אך עם זאת רוצה שיעריכו אותו בתמורה לנאמנות והכדורגל שמציג על המגרש. מול בעלים עשיר, ולאחר שהחוזה שלו נדחק לסוף סדר העדיפויות, אין זה פסול שהסוכן שלו ינסה למתוח את הגבולות למיימדים שמתאימים לשחקן ברמתו רגע לפני שחותם על החוזה האחרון בחייו.

    ב2003 נדמה לי, לריאל מדריד היה מנהג להביא גלקטיקו אחד בכל קיץ וכל שחקן שרצו, הגיע אליהם בסופו של דבר. אחרי פיגו,זידאן ורונאלדו הם סימנו את טוטי. רומא, לאחר אליפות וסגנות, סיימה במקום ה8 וטוטי עצמו נתן עונה חלשה יחסית לסטנדרטים שלו. הצעה אסטרונומית לאותם זמנים (סכום העברה ומשכורת) לא איחרה להגיע וסנסי שהתחיל להתרסק כלכלית העביר את ההחלטה לטוטי. אחרי שבועיים של שקט מפחיד, פרנצ'סקו יצא לתקשורת והודיע שלעולם לא יעזוב את רומא. למי שעבר את השבועיים האלה על בשרו, ה"סאגה" של דה רוסי פשוט לא מזיזה שום דבר.
     
  11. AS R Member

    הצטרף ב:
    ‏14/9/08
    הודעות:
    2,590
    לייקים שהתקבלו:
    505
    מין:
    זכר
    אפשר לחשוב שחסר לו כסף, זה לא באמת משנה אם בסוף הקריירה שלו הוא ירוויח סך הכל 60 או 75 מיליון אירו (סתם מציג סכומים) במידה ויעבור לסיטי. ההבדל הוא מבחינה מקצועית- מן הסתם שזאת התקדמות מבחינתו בקריירה לקבוצה שבין השלוש הטובות בעולם כרגע, שבדרך לאליפות עכשיו. זה לא שהוא הגיע להרבה הישגים בקריירה, מקום 2 בליגה כמה פעמים וכמה גביעים זה נחמד, אבל לשחקן ברמתו מגיע הרבה יותר.

    כנראה שבסוף הסאגה תסתיים עם העלאה גדולה במשכורת שלו ברומא. בסך הכל הוא עושה כאן מהלך חכם, עכשיו כשלרומא יש אפשרות לשלם סכומים גבוהים יחסית, אבל כן זה לא מוסיף להערכה אליו שבכלל עולה האפשרות שיחתום בסיטי.

     
  12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא רואה שום דבר פסול בדרישתו של דה רוסי להעלאת משכורתו ואין הדבר פוגע בתדמיתו. זה שדה רוסי שחקן נשמה, מנהיג או כל דבר אחר, לא מונע ממנו לדרוש שכר גבוה יותר. בוודאי שאם הוא היה מסתפק במשכורתו הנוכחית או מקצץ בשעת הצורך הוא היה זוכה להערכה יוצאת דופן, אך זכותו המלאה לדרוש את מה שמגיע לו.
    תחשבו שאדם עובד במקום מסוים קרוב לעשור, פתאום רוכש אותו בוס עשיר. תהפכו לעובדים מסורים פחות אם תבקשו חודשית גבוהה יותר?
    אני בטוח שדה רוסי לא מעוניין לעבור למנצ'סטר כדי לזכות בתארים. הוא סך הכל רוצה משכורת גבוהה יותר והסיטי היא אחת שיכולה לפנק אותו מהבחינה הזאת, כך הדברים מתחברים בתקשורת.

    אם שחקנים היו מחקים את אישיותו של דה רוסי, הכדורגל של ימינו יכל להיות מקסים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/12
  13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
    אין לי בעיה עם זה שדה רוסי רוצה להרוויח יותר, זה לגיטימי לשחקן ברמה הזאת ובמיוחד כשהגיע דיבנדטו, אבל חורה לי שאני רואה אותו מחפש להכניס סעיף שחרור כ"כ נמוך שההיגיון היחיד שאני מוצא לו הוא עזיבה בזמן הקרוב.

    AS R

    רומא בדיוק נקנתה ע"י אדם עשיר שלא חסך בהוצאות הקיץ. הוא לא בזבז כמו שייח ערבי אבל הוא יצר את הבסיס אולי הכי טוב בליגה. אם יש תקופה שבה אני צופה מרומא לגדולות, זה עוד עונה-שתיים.
     
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    היום בערב יוחלט האם להשאיל את קפרארי לפסקארה.

    מצד אחד, השאלה אצל זמאן יכולה להיות מקפצה לקריירה שלו. מצד שני, אנריקה ביקש לצמצם את הסגל ואף לא לצרף מחליף לאוסבלדו הפצוע במיוחד בשביל להשתמש יותר בדור המוכשר של הפרימברה ואחרי שנפטרנו מבוריילו ואוקקה קרוב לפארמה, מוטב לו להישאר ולהילחם עם בוריני על החילוף הראשון בהתקפה.
     
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההתקפה שלכם מצטמצמת, בעיקר עד לחזרה של אוסבאלדו (את אוקקה אני לא מגדיר כשחקן). אם אנריקה אינו מעוניין בחלוץ נוסף אתם אכן תצטרכו להשתמש בקפרארי כגיבוי. פסקארה יכולה להתאים לו אך שחקן הרכב הוא לא יהיה שמה.