לקבוצה הזו לא מגיע לסיים מעל טוטנהאם. שייחים מקטאר, בעלי בארות מאבו דאבי או רואי צאן מטייבה שעברה עליהם שנה כלכלית טובה - תקחו את הקבוצה הזו מהיהודים, תזריקו לפרגוסון 150 מיליון ליש"ט ובואו נתחיל לשחק מנג'ר כמו סיטי אחרת אין לנו סיכוי.
לא קצת הגזמנו? אומנם הפסד, אבל לסיטי מגיעה תקופה קשה. אליפות אפריקה מתקרבת ובלי טורה יהיה להם הרבה יותר קשה. נקווה שהפציעות אצלם יתחילו מתישהו, וגם להם המצב לא כזה להיט.
חסר לנו אולי 3-4 שחקנים ואנחנו לא נופלים מהם בכלום,מה גם שיש לנו בסיס טוב,אין לנו סגל של קבוצת תחתית כמו שהיה להם והם קנו את כל העולם ואחותו,אני מסכים שבעלים חדש יתן רוח חדשה וזה יתן לנו בוסט גדול,אבל אל תשכח ההפרש שערים שלנו לא כזה נורא ביחס לשלהם (חבל במיוחד על האיבוד הראש באותו משחק ארור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) ועשינו 45 נקודות בדיוק כמוהם נכון לעכשיו אולי זה ישתנה מחר (שיהיה בהצלחה לאוניל ולמילואים שלנו סנדרלנד).
א) 3-4 שחקנים בקונטקסט שאנחנו מדברים עליו זה ה-מ-ו-ן ב) התגובה של Dude על גבול המגוחכת. איפה הוא היה בשני המחזורים הקודמים?
יונייטד נפלה היום אבל אין ספק בכלל שאת הנקודות שלהם הם ימשיכו להוציא בכל דרך אפשרית, ולתת תחרות אמיתית לסיטי. התוצאה היום, כמה שהיא מבורכת ומשמחת, נבעה הרבה מאד מהרכב יהיר של האף. מבחינתי הסיכויים של סיטי כנראה לא נראים הרבה יותר טובים משל יונייטד, גם הם בהמשך ימעדו, והם לא הוכיחו שבימים גרועים שלהם הם יכולים להוציא נקודות כמו יונייטד.
בזמן שלא אהבתי את ההרכב של יונייטד היום, יהיר הוא לא היה. ארבעה בלמים פצועים, מספר קשרים חסרים, רוני חסר. זה מה יש. אמנם היה לי קצת מוזר שרפאל הוצב בקישור ו-ולנסיה כמגן ימני, אבל אני באמת לא חושב שזה היה מתוך יהירות או מחשבה של 'נגד בלקבורן אני יכול לעשות ניסוי', אלא ניתוח ממשי של המציאות ושל האיכויות שלהם והרכבתם בהתאם. בכל מקרה, לא על ההרכב נפלנו. בלי השטויות האישיות של שחקנים כמו ברבאטוב ודה חאה, היינו יוצאים מזה בשלום. מבחינתי, זה על השחקנים. המשחק היום היה one of those days. נורא הזכיר לי את ההפסד למידלסברו ממש לפני חג המולד ב-98'. מה שקרה היום לא קשור לצורך ברכש ולא לנעליים. כל ההיעדרויות הפכו אותנו לפגיעים יותר מכרגיל, והיום הפגיעות הזו נחשפה כי עשינו כמה שטויות. רכש יתקבל בברכה, אבל אני לא מצפה לו ולא מאמין שהוא בדרך. מה שחשוב לי זה שהשחקנים הפצועים שלנו יחזרו. קשר מרכזי מצוין לא יעזור אם נמשיך להרכב הגנה מאולתרת ולשנות אותה כל הזמן, אם קאריק יתבזבז כל הזמן בהגנה, וגם ג'ונס (אני פשוט חושב שהוא כישרון מגוון מדי וחבל לבזבז אותו שם, לא בקביעות בכל מקרה).
לא הבנתי מה היה כ"כ יהיר בהרכב של פרגוסון היום? הרכב סופר התקפי ועמוס בכישרון על הנייר שנועד להכניע מהר את היריבה. שיחקו גרוע ושילמו על כך, השחקנים הם הראשונים שצריכים לתת דין וחשבון. ב-19 מתוך 20 משחקים כאלה, ביכולת הזו, יונייטד מטיילת להנאתה ובלקבורן מקבלת את השלישייה או הרביעייה הקבועה לרשת. אירוע מקרי ומבודד לגמרי, היופי בכדורגל ושלל הקלישאות הנלוות לכך, אבל לא יותר מזה. עריכה: בקיצור, מה שאמיר כתב.
אתה צודק לגבי דה חאה אמיר, אך חשוב מאוד דווקא אחרי משחק כזה לתת לילד הצעיר במשחק הבא את הביטחון ולהשאיר אותו בהרכב הראשון. כל דבר אחר עשוי לפגוע בילד.
אין לי בעיה, למרות שזה קצת מצחיק שכל כך קל לנו להוציא אותו מההרכב שוב ושוב אחרי הופעות טובות. לא אהבתי את השינויים התכופים בשער בעידן הווארד/קארול - כל פעם שלאחד היו שתיים-שלוש טעויות, הוא מיד ירד לספסל. ואני לא רוצה את זה גם עכשיו. מצד שני, אנחנו לא צריכים טעויות כדי להחליף ביניהם כל הזמן. לא יודע. לומר את זה על פרגי זו כמעט בגידה שדינה תלייה, אבל התחושה שלי היא שחילופי השוערים נבעו מכך שזה הכי קל לו, ולאו דווקא הדבר הכי נכון מקצועית לקבוצה. כי הבאנו את דה חאה בים של כסף וברור שהוא מיועד להיות שוער ראשון, וברור שאי אפשר להחזיק אותו לאורך זמן כשוער שני, ובגלל שלינדגארד נראה פשוט טוב מדי בשביל להיות שוער שני לאורך זמן, וייתכן שבשלב מסוים גם הוא יתמרמר. אז פרגי נותן לזה ונותן לזה. כמובן שהוא לא חושב שזה ישנה יותר מדי מקצועית, הוא מחליף ביניהם כי הוא מאמין שאנחנו מספיק טובים כדי שזה לא יפריע לנו, ועובדה שבמשחקים הגדולים זה תמיד היה עד כה דה חאה. ועדיין, לא אוהב את זה.
אני גורס חד משמעית שדווקא הרוטציה המיותרת שמבצע פרגוסון בשער מאז תחילת העונה היא זו שפוגעת בביטחונו של דה חאה וגורמת לו להציג יכולת עלובה שכזו, מה ההיגיון בלהושיב את הילד יותר מדי משחקים על הספסל ואח''כ לצפות שהוא יציג יכולת גבוהה?! אם פרגוסון באמת בונה על דה חאה כעל שוער העתיד שלנו הוא חייב לתת לו לשחק ויהי מה אחרת יהיה מדובר כאן בגרסה חוזרת של בוסניץ,הווארד,קארול ועוד כל מיני שוערים שבנו עליהם כשוערים להמון זמן....
כשהרוטצייה עובדת אף אחד לא מתלונן, אבל כשהקבוצה מפסידה ואולי לא בגלל הרוטצייה הפעם (לא משנה אם בעמדת השוער או מחוצה לה) אז כולם ממהרים לבקר אותה. הייתי נותן קצת יותר קרדיט לסר אלכס על מה שהוא מנסה לעשות. בסופו של דבר יש לדה חאה הרבה יותר ביטחון מאשר בתחילת העונה ורואים שכולם מקבלים יפה את הרוטצייה בשלב זה. אל תנבאו רעות כל עוד הכל דופק כמו שעון רק בגלל מעידה מאוד לא אופיינית.
סליחה, Vanitas, אבל גם כשהרוטציה עבדה אנשים התלוננו. איננו יודעים איך השוערים מקבלים את הרוטציה וזה פחות חשוב - בלי רוטציה, סביר להניח ששוער אחד יהיה מאושר והשוער השני שלא משחק בכלל יהיה קצת פחות... השאלה היא איך וכמה היא משפיעה. האם מה שאנחנו צריכים כשההרכב כל הזמן משתנה וכך גם הרביעייה האחורית, זה שינוי מרצון בשער?
אני לא אוהב את זהות השוער שעליו בנו כמחליף ל - VDS בטח בסכום כזה. שאלה פשוטה. עם אדווין עשו רוטציות כאלה בשער בעונת בכורה? מנגד אם זכרוני אינו מטעה במקרה של שוער צעיר אחר, הוורד, גם בסופו של דבר נעשו רוטציות(עם קארול), בסוף זה נגמר בפרידה. זה בסדר, גם לסר מותר לטעות. בלתי אפשרי לא לטעות, כשאתה 25 שנים מאמן את הקבוצה וכמות הטעויות שלו הכי מינימלית שיש, אבל עדיין הן קיימות ולדעתי זו אחת מהן. עדיין מחפש שוער שהצליח ביונייטד בגיל כזה צעיר ולא מוצא אחד כזה.