ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏16/10/11.

  1. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
  2. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,643
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    אלכס צ'וברביץ' מתאמן כרגע עם מכבי נתניה, לא יודע עדיין אם הוא חתם או לא.
    נגר בהתקפה אבל שחקו מפחיד בהגנה וריבאונדר טוב, שיחק כבר בקבוצה, מי שלא יודע הוא ישראלי עם גובה של 213 ס"מ!
    שמח שהוא מגיע כי פחדתי שגואטה יישאר כגבוה מהספסל. יאללה להביא את אבי אליהו וסגרנו אחלה סגל.
     
  3. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/2/28/Ligat_Hahal.Xxx/150px-Ligat_Hahal.Xxx


    הערב יצא לדרך המחזור ה-11 בליגת לוטו במשחק בו תארח בני השרון/הרצליה את מכבי ת"א.
    בני השרון/הרצליה תנסה להתאושש מהתבוסה באשדוד.
    לעומתה, מכבי ת"א שהבטיחה את המקום הראשון בתום הסיבוב, תנסה לסיים אותו עם ניצחון.
    שאר משחקי המחזור ייערכו ביום שני בשל חג המולד.
    במוקד המשחקים - מ.כ. הבקעה תארח את הפועל י-ם.
    הבקעה תנסה להתאושש מההפסד למכבי ת"א. לעומתה, י-ם תנסה להמשיך את המומנטום מהניצחון הדרמטי על ראשל"צ.
    במשחק מעניין נוסף תארח גלבוע/גליל את מכבי אשדוד.
    גלבוע/גליל ינסו להתאושש מההפסד לנתניה. לעומתה, מכבי אשדוד תנסה להמשיך את המומנטום מהניצחון הגדול על בני השרון/הרצליה.
    במשחקים נוספים יפגשו מכבי ראשל"צ ו-מכבי חיפה, אלדן אשקלון ו-ברק נתניה.
    מכבי ראשל"צ חופשייה במחזור הזה. להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !



    http://img217.imageshack.us/img217/7908/l11z.Xxx


    ראשון בליגת העל: הצהובים מגיעים להרצליה (מתוך וואלה).

    מכבי חיפה נקנסה ב-3,000 שקלים.

     
  4. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
  5. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    עודד קטש התפטר

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx חבל, דווקא נהניתי לראות אותו הורס את ירושלים עוד יותר, אבל לא רק הוא הבעיה של ירושלים. ביום שדני ה"עבריין הצ'כי" קליין יעזוב, אולי יתחילו בירושלים להתחיל ולבנות קבוצת כדורסל נורמלית שמונעת מעצם קיומה ולא בעיסוק המרדף אחרי מכבי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/12/11
  7. original Gal Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/11
    הודעות:
    77
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בוואלה דווקא רשום שהוא פוטר,בכל מקרה עודד קטש אכן נכשל בהפועל ירושלים בשתי העונות האחרונות גם מבחינת בניית הקבוצה וגם מבחינת ההסתדרות על הסגל שהוא בנה.
    גם לפני שנה שהוא ציפה שיהיה לו שקט עם שלושה זרם כמו דאוול,ריץ? ו(בעיקר) וויל סולומון וזה התפוצץ לו בפרצוף עם עונה חלשה מאוד גם בליגה וגם באירופה +אין ספור בעיות מחדר ההלבשה וגם העונה למרות שלא נשמעו יותר מדי בעיות בחדר ההלבשה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל העומס שהוא גרם בצבע עם רנדל,קוקיה,כדיר,ורנאדו ותומאס הוביל לאי וודאות ובילבול מבחינת הדקות של קוקיה וכדיר ואכזבה מצד תומאס שפעם בכמה משחקים משחק משהו כמו10 דקות שגם בהן הוא לא עושה כלום חוץ מלהכנס לבעיית עבירות וגם הכישלון עם לוק ג?קסון(זה בחירה מס? 10 בדראפט זה?!) והתלות הבלתי נגמרת ברנדל הן בעיות שקטש יצר.
    אבל גם האשליה של הניצחון בנוקיה והפציעה של נעימי שהותירה סימן שאלה גדול בעמדה הכי חשובה במגרש(אי אפשר לשער איך נעימי יחזור מהפציעה,איך מקאמי יהיה ועד מתי היכולת היחסית טובה של גוני תפסק).
    ושנייה אחת בלבד לאחר שעודד קטש התפטר/פוטר כבר התחילה בורסת השמות-שרון דרוקר וצביקה שרף הם לפחות כרגע המועמדם הבכירים לאימון הפועל ירושלים ושניהם אימנו את הקבוצה ומכירים את המערכת אבל קשה לי לחשוב כיצד אחד מהם יוציא את הפועל ירושלים מהבוץ. 
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/12/11
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אין פה עניין של להוציא. סביר להניח שירושלים יגיעו לפלייאוף ובשיטה הביזיונית הזו עדיין יכולים לקחת אליפות למרות שהם נראים כמו שהם נראים. אם אני אוהד (ומזל שאני לא), אני מקווה שצביקה שרף יוחתם, אבל אצל דני קליין אין דבר כזה בלי להתערב למאמנים ואני בספק עם צביקה יסכים לזה. בכל מקרה, קטש מוכיח פעם שניה שהוא מאמן של תקשורת ושלא השיטה המטופשת, הוא גם לא היה לוקח אליפות. כשאתה אנדרדוג ולא מצפה ממך לכלום, הרבה יותר קל לרשום הבלחה פה ושם. כשהוא אימן בשתי הקבוצות הכי גדולות ולחוצות בארץ, לא רק שהוא נכשל, הוא נכשל באופן טוטאלי.
     
  9. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,643
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    סוף סוף עודד קטש פוטר.
    במשך שתי עונות עודד קטש נכשל באירופה ובבניית הסגל, נכשל בענק.
    בניית סגל כל כך רחבה ולא איכותית, בעונה שעברה זרים כל כך בינוניים בהפועל ירושלים (דיון דוואל? סם קלנסי?), החתמה הזויה של ליאור חכמון (כל כך שמחתי שהוא גמר את העונה בנתניה), סגל יותר מידי רחב.
    העונה, בניית הסגל עברה כל גבול, 12 שחקנים בכירים, 6 ישראלים בכירים עם מחירים הזוים, נעימי, גרנופלד וכדיר מקבלים 140 אלף דולר! בנקס לא מקבל שכר כזה ורוב הזרים בליגה. נגרים כמו גוני, מזרחי וקוקיה מקבלים 80 אלף דולר, אוסברי מקבל את הכסף הזה, פשוט ביזיון בישראלים, עדיף להסתמך על ישראלים בינונים וזולים ולא חסר כאלה, ברקוביץ', שמחון, אורלנד לא חסר. זרים כל כך בינונים ויקרים ולמה לעזאזל להביא 6 זרים?!?!?! 4 מספיק, מקסימום 5.

    טוב שהלך הביתה סוף סוף.
     
  10. original Gal Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/11
    הודעות:
    77
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם צביקה שרף אכן ימונה זה יהיה כמו דז?ה וו של מכבי 2007/8 כשהוא לוקח את הקבוצה שקטש בנה ומציל אותה,אמנם צביקה בסיומה של אותה עונה הפסיד את האליפות,אבל בכל זאת מכבי הציגו כדורסל מצוין והגיעו לגמר היורוליג וגם בגמר הפיינל פור של הליגה שלנו התמודדה מולה הקבוצה החזקה ביותר שהתמודדה מול מכבי בליגה ב20 שנה האחרונות ואפילו יותר.
    בכל מקרה הנקודה שלי היא שלצביקה יש מוניטין של מאמן שמצליח להחיות קבוצות מתות והוא יודע להיות ?בוס? קשוח של השחקנים לעומת קטש שמנסה להיות סוג של חבר מבחינתם,דבר שלא מצליח בדרך כלל(תשאלו את וויל סולומון)מבחינת האופציה השנייה שהיא שרון דרוקר נראת מבחינתי פחות טובה מכיוון שלמיטב הבנתי דרוקר למרות היותו מאמן אהוב במלחה בשל זכיתו בגביע יול?ב בעונת 2003/4 הוא לא אימן בליגה הישראלית מעונת 2005/6 ומאז מה שהוא עשה זה רק להיות עוזר מאמן של פיני במכבי ולהכשל באריס סלוניקי ובקבוצת תחתית מהליגה האיטלקית וזה בהחלט לא רזומה מרשים מדי אז גם אני כאוהד נייטרלי מעדיף את צביקה בירושלים לא את דרוקר.
    לגבי קטש, אני חושב שהכשלונות שלו במכבי ובי-ם לא נובעים מזה שהוא מאמן גרוע אלא מבעיה מנטלית שקיימת אצלו ואצל המועדונים האלו שאחרי כל הפסד קטן נוצר רעש עצום בניגוד לשקט התעשייתי שהוא קיבל בגליל בעייה שאכן מקשה עליו להיות מאמן מצליח אבל צריך לזכור שהוא המאמן ש?טיפח? את אוחיון,מקל,כדיר וכספי בקדנציות השונות שלו בגליל וכידוע לכולנו כל אחד מהשחקנים האלה נחשב כאחד מהישראלים הבכירים כיום ובנוסף אולי בעזרת לובין הביא זרים מרשימים מאוד לארץ כמו פארגו,רנדל,דאוול,סיומונס וסוואן אז לומר שהוא מאמן של תקשורת והצליח רק בגלל הפיינל פור זה לא נכון,בדיוק כמו לומר שהוא מאמן ענק רק בגלל הסיבות שציינתי. 
     
  11. original Gal Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/11
    הודעות:
    77
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נערך לאחרונה ב: ‏27/12/11
  12. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,643
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    הבעיה של הפועל ירושלים כיום לדעתי היא השכר של הישראלים, שימו לב:
    יובל נעימי, דן גרונפלד, אלישי כדיר - שכר של 140 אלף דולר לכ"א.
    גוני יזרעאלי, משה מזרחי, אורי קוקיה - שכר של 80 אלף דולר לכ"א.
    רביב לימונד מאשקלון מקבל שכר של 180 אלף דולר והתרומה שלו היא עלובה יחסית לשכר שמשולם לו.
    אדריאן בנקס מקבל 130 אלף דולר, אוסברי 80 אלף דולר וככה רוב הזרים בליגה, כל מאמן בליגה מקבל 500-700 אלף דולר לזרים, הפועל ירושלים ביזבזה את זה רק על ישראלים.

    לא עדיף להפועל ירושלים להתמקד בישראלים בינונים וזולים במקום ישראלי יקרים שם ככה לא תורמים שום דבר, שישקיעו ת'כסף בזרים ברמת יורוליג.
    לבנות סגל ישראלי כמו כל קבוצה בליגה לדוגמא.
    מה דעתכם?
     
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    חבל לי על מה שקרה לעודד קטש, אבל טוב לראות שאיש מקצוע מהרמה של שרון דרוקר חוזר לכדורסל הישראלי. אין לי ספק שאיתו הפועל ירושלים תראה טוב יותר. לא בטוח שזה יקרה כבר השנה, אבל אין לי ספק שכבר בשנה הבאה תיבנה שם קבוצת כדורסל אמיתית, כזו שתתרכז בעצמה ולא באיך לעצור את מכבי תל אביב.

    אני מקווה שלעודד קטש אין חלומות לחזור לאויר הצלול שבגלבוע.
     
  14. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
    נערך לאחרונה ב: ‏31/12/11
  15. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/2/28/Ligat_Hahal.Xxx/150px-Ligat_Hahal.Xxx


    הערב יצא לדרך הסיבוב השני עם המחזור ה-12 בליגת לוטו.
    במוקד המשחקים - האלופה והמובילה, מכבי ת"א, תארח את סגניתה והשנייה בטבלה, גלבוע/גליל.
    מכבי ת"א ששיחקה השבוע 2 משחקים באדריאטית, תנסה להמשיך את המומנטום גם בליגה.
    לעומתה, גלבוע/גליל תנסה להמשיך את המומנטום מהניצחון הגדול על אשדוד.
    במשחק מעניין נוסף תארח מכבי ראשל"צ את הפועל חולון.
    במשחקים נוספים יפגשו עירוני אשקלון ו-מכבי נתניה, מכבי חיפה ו-מ.כ. הבקעה.
    מחר במשחק שינעל את המחזור יפגשו בני השרון/הרצליה ו-הפועל י-ם.
    ברק נתניה חופשייה במחזור הזה. להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !



    http://img341.imageshack.us/img341/2526/la12k.Xxx


    ראשון בליגת העל: פפאלוקאס מחכה לגלבוע/גליל (מתוך וואלה).

    שרון דרוקר: "כן, אפשר להצליח בהפועל ירושלים" (מתוך וואלה).

    מכבי חיפה: ג'רמיס סמית' חתם לשנתיים (מתוך וואלה).

    דמונד מאלט: "החבר'ה קיבלו אותי בזרועות פתוחות" (כולל קטע וידאו, מתוך וואלה).

    ברק נתניה: ליאור שגב סיכם לעונה וחצי (מתוך וואלה).