מלך השכונה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by fanger, Dec 22, 2011.

  1. fanger Member

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    אלירן עטר הוא סוג של חידה בכדורגל הישראלי, אין בכדורגל הישראלי כמעט שחקנים שדומים לו. אם נעז לחפש לו מקבילים באירופה יהיה ניתן להשוות אותו לאנטוניו קסאנו או מריו באלוטלי- פרחחים מלאי כישרון וחסרי רסן. אלירן עטר הוא בדיוק אחד כזה, שחקן מפוצץ כישרון שאי אפשר להפריד את השכונה ממנו.
    על היכולת והכישרון שלו אין עוררין, את קללת החלוצים של מכבי ת"א הוא ניפץ בעונה הקודמת עם 18 שערי ליגה והעונה,לאחר הסיבוב הראשון, הוא עומד על מאזן של 3 שערי ליגה. אם ננסה להגדיר מקצועית איזה סוג חלוץ הוא אז התאור הטוב ביותר יהיה "חלוץ שיכול ליצור לעצמו לבד את השערים", הוא לא מריח שערים כמו דמארי ועמאשה והוא לא דומיננטי ופיזי כמו טוטו תמוז, למעשה, השחקן שמזכיר אותו יותר מכל הוא ברק יצחקי חברו להתקפת מכבי- שני חלוצים שמחפשים את השואו ולא את הת'כלס.


    הרבה מצביעים על המשחק השכונתי הזה כסיבה לכך שעטר הוא לא החלוץ הטוב בארץ היום או כזה המשחק באירופה. למשחק השכונתי הזה יש שני צדדים: מצד אחד ישנם המבצעים הנהדרים והגולים המרהיבים אבל מצד שני יש את האנוכיות המעצבנת, הויכוחים עם השופטים והעימותים עם שחקני היריבות.

    בקרב אוהדי בני יהודה אלירן עטר היה סוג של אליל, היהלום של השכונה, הקהל הכתום מאוד התחבר אליו כי הוא בא מהם, מהשכונה. התקופה שלו בבני יהודה זכורה כתקופה של הצלחות וכדורגל יפה, בליגה ובאירופה.

    בקהל הצהוב לא קיים הקונצנזוס הזה כפי שהיה בבני יהודה. למעשה הקהל מחולק לשלושה מחנות:
    מחנה אחד זוכר לו את העונה הנהדרת אשתקד ואוהב את השואו והכדורגל היפה - הקהל הזה יזכור לעטר את השער היפה על פני ההחמצות והנסיונות להעביר עוד שחקן.

    המחנה השני לא מקבל את הסגנון הזה ומחפש את הכדורגל היעיל - הוא יעדיף את הבישול לשער על פני עוד ניסיון למספרת.

    המחנה השלישי והגדול ביותר הוא הקהל שלמעשה עוד לא עיכל את עטר, בשבילם הוא עדיין חידה לא פתורה וקיים ספק אם יקבל את התשובה.

    עד שיימצא הפתרון על הקהל בכללותו פשוט לקבל את עטר כפי שהוא-על יתרונותיו וחסרונותיו.
    http://fangerscout.blogspot.com/
     
    Last edited: Dec 23, 2011
  2. LIVERPOOL87 Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    0
    תן לי סיבה אחת לקבל את עטר? הוא פרחח.
    ועזוב את העבירה הקשה שהוא עשה, שעליה הייתי שם אותו מאחורי הסורגים לשנתיים-שלוש,
    הוא שבוע אחר שבוע מוכיח שגם עם משכורת של 6 ספרות הוא עדיין אותו אלירן עטר לפני הפרסום.
    אין לו מקום בכדורגל, אולי בכדורגל הישראלי כן, אבל בכדורגל האירופאי בכלל ובנבחרת בפרט אין לו מקום.

    אתה רוצה לקבל אותו בבקשה, אל תגיד לכולנו אם לקבל אותו.
     
  3. Fanatic Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    מבחינת כישרון נטו, אין שני לו בארץ. אבל אין לי ספק שאם הוא ימשיך בדרך שהוא הולך בה עד עכשיו, הוא לא יגיע לשום מקום.
    עטר העונה מתעסק בהכל חוץ מבכדורגל.
    רואים עליו שהוא מת לתת כבר גול (כמו כל חלוץ בבצורת), הבעיה היא שזה משפיע עליו בצורה שלא ראיתי אצל הרבה חלוצים. במקום לשחק את המשחק הרגיל שלו, הוא מסתבך והולך לבד הרבה יותר מבעונה שעברה. הוא מנסה בכוח וזו אחת הסיבות לכך שלא הולך לא.

    עטר כבר לא ילד והוא חייב להתבגר ולהבין שאם הוא לא יעשה את השינוי אף מאמן לא יעשה את השינוי הזה בשבילו.
     
  4. זכאי Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    717
    Likes Received:
    8
    ממש לא מסכים
    ולא ממש צריך ללכת רחוק כדי להבין את זה,
    משחק לידו, באותה קבוצה ואפילו באותו מחנה חברתי, חלוץ הרבה יותר מוכשר ממנו (אם כי גם כזה שאוהב להתעסק בהרבה דברים שהם לא ממש כדורגל, וזה בא לידי ביטוי לאחרונה...)
     
  5. Fanatic Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    יכול להיות שאתה צודק, אבל קשה להגיד את זה על שחקן שהיה פצוע כמעט שנה וחצי. ובכלל, גם אחרי שהוא חזר מהפציעה הוא לא מצליח להשלים יותר משני משחקים רצופים בהרכב בגלל פציעות (גם היום באימון הוא נפצע וכבר בספק לאשדוד). ולהזכירך, זה לא שהוא חזר ישר להרכב, לקחו איתו את הזמן והחזירו אותו בהדרגתיות.

    לעטר יש פונטציאל להגיע הרבה יותר רחוק. זה תלוי אך ורק בו, במכבי הוא מקבל את כל התנאים להצליח. בינתיים זה לא עובד.
     
    Last edited: Dec 22, 2011
  6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3403553/1wa.Xxx
     
  7. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    אולי גולסה, ורד לא כזה מוכשר.
     
  8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    דוגמא ומופת לכל שחקני הארץ
     
  9. Fanatic Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    ורד וגולסה (בעיקר השני) הם שחקנים מוכשרים מאוד, בזה אין ספק.
    מי יותר מוכשר מבין השלושה זה כבר ככל הנראה עניין של דעה. בכל מקרה, אתה לא חייב לחשוב כמוני, אחרי הכל זה לא הפואנטה של הטופיק הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    פוזה מטרידה של עידן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

    לגבי עטר - הערס יכול לצאת מהשכונה, השכונה לא יכולה לצאת מהערס.
     
  11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    האמת צודק אבל זה עדיף התמונה עדיפה על תמונת פאפרצי מהערב מהרוזה (ככל הנראה)...