ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

  1. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Easy there, rexi.

    אני לא עוקב אחרי הקריירה של אברה ובאופן כללי הוא לא מעניין אותי. לדעתי אם המועדון בחר להשתמש במילים האלה אז הוא יודע למה, לא אמרתי שאני יודע.

    ---------
    Diego Lugano: I can't believe it. They're making a big mistake.This sentence has no solid arguments. Luis Suarez is the victim here. I don't know how Evra can do this. He's breaking all the codes of football. We all know what kind of person Luis and his values.

    Poyet: The ban is incredible, shocking, disproportionate. I back Luis to death. Things have happened before with Evra. He is not a saint. I don't know in which world we are going to live in from now on. People will accuse each other of anything.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/12/11
  2. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חברים לנבחרת? אם הגיבוי של ליברפול לא היה מספיק...
     
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,889
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    המועדון שלך לא יודע כלום. בחודשיים האחרים נכתב שוב ושוב - גם באתר של ליברפול, על ידי אחד הבלוגיסטים - דברים שקישרו ישירות בין אברה לבין סיפורי ה"גזענות" הן בהקשר של פינן והן בהקשר של צ'לסי. איכשהו הדברים האלה התקבעו בתודעה כ"טענות של אברה" ומסתבר שליברפול אינה חסינה מלהאמין לשטויות במקום להתעמק באמת.
     
  4. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    אני רגוע, נינוח ושליו. תודה על הדאגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  5. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ברור שאינך יודע, כי אתה טומן את הראש באדמה. גם אמיר שלח לא קיבל הרבה אדומים בקריירה שלו, אבל חלוצים ששיחקו מולו קיבלו בגלל שהכניסו לשלח מרפקים, ירקו עליו וכו'. אתה יודע למה? אין צורך שתענה, זאת שאלה רטורית. סטיב פינאן הרי סתם בא ואמר לו משהו גזעני, גם סוארז, גם עובד המגרש בסטמפורד ברידג', הם כולם אגב חברים ב-BNP.

    אברה הוא פשוט שחקן שכולם נטפלים אליו, פינאן, סוארז, עובד המגרש בסטמפורד ברידג'. כולם גזענים ורק אברה טלית כחולה מתכלת. אברה הוא ילד טוב דקאר.
     
  6. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האתר הרשמי העלה את הוידאו הזה ליוטוב:

     
  7. Roy_Keane Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    345
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה מרגש,ליברפוליות במיטבה צריך רק YNWA ברקע.
     
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,889
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    אברה יכול להוציא לשון לכל אחד ואחד מהם. הוא יכול לבוא לכל קבוצה וקבוצה לפני המשחק, ולרדת עליה, כמו שהוא ירד על ארסנל (יש לי תחושה שזה מה שמפריע לך באמת, מסכן). הוא גם יכול לבוא לשחקן ולומר שהוא מכוער והוא חסר כישרון. אני לא מת על זה, אני מעדיף שישמור על הדיבורים לכדורגל נטו, אבל כל זה עדיין לא יצדיק התבטאויות גזעניות ולא יהיה רלוונטי לשאלה אם כאשר אברה - בפעם הראשונה - יוצא ומאשים מישהו בגזענות, ניתן להאמין לו או לא.

    אבל אתה מתעקש, בילדותיותך. מה העניין בכלל עם סטיב פינן? אוהד אמר שהוא קרא את השפתיים שלו. הסיפור נסגר, לא היה כלום. אבל לא רק שאתה מתעקש להעלות באוב את העניין המת הזה - אתה גם מעלה אותו כראייה *נגד* אברה.
     
  9. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    אף אחד לא אמר את זה.
    מסבירים לך שוב ושוב שבעניין התקריות עם סטיב פינאן ועם העובד ההוא בברידג',
    אברה לא אמר שום דבר וגם לא רצה להגיש שום תלונה. זה הכל.

    אני לא יודע למה אני ממשיך לכתוב כאן, כי אנשים קוראים רק מה שהם רוצים לקרוא.
     
  10. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://img685.imageshack.us/img685/6645/shekel.Xxx

    ---------
    ג'ינג'י, מאיפה אתה יודע מה אברה רצה או לא רצה, מה אמר ומה לא אמר? אולי רצה אבל מישהו הקדים אותו והקל עליו? אולי אפילו ביקש? שאלת אותו? היית שם?
     
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,889
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    אוהדים שצפו במשחק בבית והתלוננו למשטרה שוכנעו לעשות כך על ידי אברה? אתה יודע כמה זה נשמע פאתטי? הוא לא התערב בעניין, הוא לא התלונן בעצמו - מן הסתם אם היה מתלונן בעצמו בנוגע לפינן, העניין היה נראה אחרת.

    הסיפור עם צ'לסי מסובך יותר, כי היו מעורבים בו אנשים אחרים מהמועדון. אבל כיוון שעל מקרה פשוט כמו פינן אנשים פה לא מסוגלים להסכים שלאברה לא היה קשר, לך תיכנס לזה...
     
  12. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://mit.zenfs.com/210/2011/12/1143056_FULL-LND.Xxx
     
  13. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא. גם ויו אנדרסון, השחקן השחור הראשון של נבחרת אנגליה ולשעבר במנצ'סטר יונייטד, אמר בראיון:

    Viv Anderson on Suarez/Evra: "If somebody said something that in their culture isn't as bad as we take it to be you have to allow for that"
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/12/11
  14. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    Reina, Enrique, Johnson, Agger, Skrtel, Henderson, Adam, Downing, Maxi, Kuyt, Suarez.

    אז סוארז פותח היום. נשתדל להנות ממנו כמה שיותר.
     
  15. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    נכון לשעה זאת מה שכתבת פה זו המצאה. אין שחקנים, אין עדים, אף לא אחד. לפי מה שפורסם בתקשורת עד כה, אף אחד לא שמע את טרי אומר משהו. להפך, לפני כמה שבועות היו שמועות שלשלושה שחקני QPRיש מה להגיד בנושא ולהעיד, והם התנערו מזה לגמרי וכעסו שקשרו אותם לסיפור. גם המועדון שלהם הכחיש את זה בתוקף.

    אחרי מה שדווח היום לא הופתע אם אכן יש עד שלא נחשף ששמע את טרי, אך נכון לעכשיו אתה טועה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/12/11