דיון החדשות עונת 2011/2012

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, May 26, 2011.

  1. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
  2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    עירוני קרית שמונה מחתימה את הקשר חלוץ דוויד סולרי אחיו של סנטיאגו (וגם של ליז...) ובנו של המאמן חורחה.
     
  3. fanger Member

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    השחקנים שהשינוי העונה עשה להם רק טוב..
    יש את השלב בקריירה של שחקן שהוא מבין שהוא "גמר את הקריירה" בשפת הכדורגל. לפעמים זה קורה כבר בגיל צעיר ( ערן לוי, עידן סרור, ראובן עובד) אבל לרוב זה קורה באופן טבעי בגיל מבוגר.
    לפעמים שינויים בקריירה כמו מעבר קבוצה או ירידת ליגה מצליחים לגרום לשחקנים לפרוח מחדש- לממש את הפוטנציאל שהיה טמון בהם או לשחזר את ימי הנעורים המוצלחים.

    חאתם עבד אלחמיד - מ.ס אשדוד

    חלוץ צעיר ומוכשר בן 21, היה הבטחה גדולה בנוער של מכבי ת"א לאחר שהגיע מבני סכנין. תפקד בנוער כחלוץ 9 קלאסי שהבקיע הרבה שערים וכבר בנוער בלט במימדים הגופניים המרשימים ובכוח הפיזי.
    למרות ההצלחה שלו בנוער של הצהובים הוא לא הצליח למצוא את מקומו בקבוצה הבוגרת של המועדון מה שהוביל אותו בינואר אשתקד אל קבוצת שרלואה הבלגית בהשאלה.
    גם העונה הוא לא מצא את מקומו בקבוצה הבוגרת עקב ריבוי החלוצים ואפילו לא היה בתכניות של איווניר.לאחר החיזורים של ת"א אחרי מגנה השמאלי של אשדוד רחמים צ'קול אשדוד הסכימה להעביר את צ'קול למכבי בתמורה לסכום כסף ואלחמיד.

    לאחר פתיחת עונה לא טובה אישית וקבוצתית אלחמיד מתחיל להראות ניצוצות של כישרון ומרגיש מאוד נוח באגף של אשדוד. במחזור הקודם מול סכנין ( קבוצת הילדות שלו) הוא הפגין את משחקו הטוב ביותר עד כה ובלט עם שתי פריצות יפות שאחת מהן נוצלה לשער הניצחון.
    היכולת הטובה לא נעלמה מעיניו של גיא לוזון שזימן אותו באחרונה לסגל הנבחרת הצעירה.
    כבר עכשיו מכבי הבינה איזו טעות היא עשתה כשנתנה לכישרון הזה לחמוק ממנה במיוחד לאור האכזבה מרחמים צ'קול.

    יגאל אנטבי - הפועל פ"ת

    בגיל 37 המגן המחונן הזה לא רוצה להיגמר. השחקן שהחל את הקריירה אי שם בתחילת שנות ה-90 של המאה הקודמת הגיע העונה להפועל פ"ת על תקן המבוגר האחראי ולא מפסיק להפתיע. במשחק אמש מול מכבי ת"א אנטבי לא הפסיק לרוץ ולתמוך בהתקפה ועם יותר פירגון מצד חבריו בקבוצה היה אף מבקיע, לפרקים היה נדמה שהוא השחקן הצעיר במגרש.
    אם תשאלו אוהדי הפועל ת"א, רבים מהם יגידו שגם היום יש לאנטבי מקום בהפועל במיוחד לאור הפזיזות ואי היציבות של המגן גל שיש.

    רביד גזל - קרית שמונה

    גזל הוא מהשחקנים הללו שנדמה שעברו כבר את כל קבוצות הליגה. קרית שמונה היא התחנה השישית שלו בקריירה לאחר שירד ליגה עם אשקלון בעונה שעברה. קרית שמונה החליטה להמר על גזל ועד מהרה הוא "נדבק" ביכולת הטובה של הקבוצה והפך להיות בורג מרכזי בהצלחת הקבוצה העונה. תמיד גזל היה נחשב לשחקן כישרוני שלא הצליח לפרוץ בקבוצות גדולות ( מכבי חיפה ומכבי ת"א) ונדמה שהשנה בגיל 29 זה יכול לקרות.

    פרט לשחקנים שצויינו אפשר להוסיף גם את מהראן ראדי שהפך מעוד שחקן בבני יהודה למנהיג הבלתי מעורער של סכנין העונה ותומר סוויסה שיובש על הספסל של קרית שמונה בשנים האחרונות ופורח העונה ברמה"ש.

     
    Last edited by a moderator: Dec 18, 2011
  4. Fanatic Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    אלחמיד אולי שחקן כישרוני, אבל אחת הסיבות שבמכבי הסכימו לשחרר אותו בעסקת צ'קול היא הנטייה שלו להפצע. בזמן הקצר שלו במכבי התגלו אצלו יותר מידי בעיות בריאותיות. כמובן שלא היה אף אדם "חכם" במכבי שבדק את זה לפני ששילמו עליו כמה עשרות אלפי דולרים לסכנין.
     
  5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
  6. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    אין לו ערך בויקיפדיה, בעמוד שלו בטרנספרמרקט גם לא התרשמתי יותר מדי... אם הוא בא על תקן קשר ימני אז הגיוני, אבל קרית שמונה צריכה עכשיו יותר בלם שיוכל גם לשחק מגן ימני כמו שהיה לה את ברק בכר, למשל.
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,349
    Likes Received:
    10,506
    יש לקרית שמונה את אחד המגנים הימניים הטובים בליגה, גם 3 בלמים טובים ובכלל ההגנה שלהם מתפקדת מצוין השנה.
    עוד שחקן אחד לרוטציה בקישור וסולארי הזה להתקפה(אם רב"ש החליט להחתים אותו כנראה שיש בו משהו) והם לא צריכים יותר.
     
  8. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,563
    Likes Received:
    1,409
    פעם היה שחקן שבית"ר רצו להחתים וקראו לו אסטבן סולארי, הוא חלוץ.
     
  9. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    כן והוא גם אח שלהם...

    לא רצים לאליפות עם מגן ימני אחד...

    חסארמה מעולה- אבל הוא בן 37 ואי אפשר להתעלם מזה. וחוץ ממנו יש לק"ש בסגל רק עוד 2 בלמים (טובים ככל שיהיו) וזה לא מספיק.

     
  10. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,636
    Likes Received:
    2,451
    יש להם את ליאור לוי ששיחק בשנה שעברה בכפר סבא.
     
  11. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    הוא לא שמאלי?
     
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    אולי כילד, היום לא נראה לי שהוא יכול לשחק קשר. בארגנטינה הוא לא עשה כלום ובזמנו זכה ללא מעט בדיחות על חשבונו בקרב האוהדים של 2 הקבוצות בהן עבר, אבל זה אומר מעט מאוד לגבי סיכויי הצלחתו פה. מה שכן מדאיג, מבחינת אוהדי הקבוצה כמובן, זה שגם בליגה הבכירה של קפריסין הוא לא עשה משהו מיוחד למיטב הבנתי.

    ויש לו ערך אגב:
    http://es.wikipedia.org/wiki/David_Solari
     
    Last edited: Dec 19, 2011
  13. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    בפאפוס בשנה שעברה הוא דווקא היה סביר עם 7 שערים ב-27 משחקים...
     
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    אתה בטוח שהוא היה סביר ולא בינוני, או חלש, או מצוין, או סביר פלוס, או כל רושם אחר?

    בכל מקרה, רושם מיוחד הוא לא הותיר בקפריסין לפי סקאוטרים שועקבים אחרי הליגה, לא בפאפוס שם באמת שיחק ולא באלקי שם העביר את הזמן לאחרונה.

    כמובן שאין בכך להעיד על עתידו בישראל, למרות שמעודד זה לא, אם רן בו שמעון החתים אותו על סמך מבחנים שעבר כנראה שהוא ראה בו פוטנציאל למשהו.
     
    Last edited: Dec 20, 2011
  15. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    בוא אני אדייק: בעונה שעברה בפאפוס הוא העמיד מספרים סבירים...