ברור שיש צדק בכאב של כל אוהד שלנו היום, אבל נמאס לי לראות את המילים האלה רצות כאן. סתכל, גם אני יכול: ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@! ביזיון, גועל נפש, כולם הביתה!111!@@!
פרגוסון לא פראייר. שחקנים ישלמו על זה. הקבוצה גמורה אחרי 6:1. ושלא יספרו סיפורים. אה ומי אמר שיונייטד עפה מגביע הליגה?
אין מה לומר, הבאנו את זה על עצמנו. בזלזול, בהרכבים החלשים, בחוסר היכולת לסגור משחקים. למשחק היום היה את החלק הכי קטן בהדחה הזאת. רוני ממשיך להתנהג כמו דוב גריזלי ולישון כמה חודשים בשנה, גיגס ניסה היום יותר מדי מסירות מתוחכמות ולא מתאימות, ההגנה איומה, נאני לקח את המשחק על גבו ומגיעה לו הערכה על זה אבל לא הצליח יותר מדי. בליגה האירופית מצדי יכולים לשחק עמוס, יחזקאל, צפניה וישעיהו, אם כבר קיבלנו "פרס" של הורדת העומס מאירופה שננצל אותו עד הסוף.
יש לכם עוד פוטנציאל לפגוש את סיטי שם.... לא יאומן! זה פשוט בלתי נתפס, יונייטד מודחים בשלב הבתים, מבית קל על הנייר. ראיתי רק את החצי השני של המחצית השנייה, יונייטד לא הפעילו את המכבש שהייתי מצפה מהם להפעיל בפיגור של 1-0, השווייצרים המשיכו לשחק כדורגל ואז שער שמתאים לקבוצה בליגת העל לספוג, ונסגר הסיפור. מדהים.
אנחנו בליגה האירופית :aaarofl: שכחתי מזה בכלל, ושכחתי כמה מעליב זה. או להעפיל או לסיים מקום רביעי. נו באמת! בושה...
כואב לי הלב.כואב לי בבית החזה.כואב לי כל שריר.כואבות הצלעות.תערובת של בחילה וכעס עצב ואכזבה.אבל תתפלאו לא כואב לי שהודחנו.לא מגיע לקבוצה שלנו השנה יותר מהשלב הזה ובאיזשהו מקום צריך לומר תודה לשוויצרים שחסכו מאיתנו השפלה בצמד משחקים נוסף מול אחת מאריות אירופה.כי כפי שאנחנו נראים אנחנו אפילו לא זנב לאריות גם לא זנב לשועלים.גם לא זנב לחתולים. כואב לי רק דבר אחד.נמניה.נמניה נמניה.אני מקווה מאוד שזה לא כזה חמור כפי שזה נראה. אחרת מהעונה הזו ניקח רק מנדבושקס.
:aaarofl: באמת לא יאומן. ציפיתי שבמחצית פרגוסון יכניס את השחקנים לטירוף, שילחצו, ירוצו. בפועל באזל השלימה בערך אותה כמות מסירות של מנ' יונייטד, וגם אותן היא עשתה לא תחת לחץ מי יודע מה. קשה למצוא הסבר לזה, שנים על גבי שנים כולם יודעים ש-they always score, אבל העונה זה לא מצליח - פעמיים נגד באזל, נגד ניוקאסל, ובטח אני לא זוכר משהו. מכה מנטלית קשה. לפחות באזל העלו חיוך גדול על פניי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
הפיינלסיטית של שנה שעברה, זאת שהשאלה הייתה האם הם יצליחו לעשות את ההתאמות הנדרשות כדי להצליח ולנצח את ברצלונה בגמר במינכן, תראה את שלב הנוק אאוט בטלויזיה. ומי תפסה את מקומה? באזל. בלתי נתפס.
יואו בדיוק באתי לכתוב! אבל וואלה, צריך להיות יותר בוגרים מזה בסופו של יום. גם סיטי עם כל הכסף ששמו שם לא העפילו. אבל זה בהחלט setback עצום לחלאות.
כן סטבק אדיר, כמו שהיה בהדחה ב - 05/06. להזכירך לך מה קרה אחר כך? 3 אליפויות, ובצ'מפיונס חצי גמר, זכיה וגמר.
חח האמת שזה מצחיק... מקווה שוידיץ' יהיה בסדר. אני מתכוון, כאוהד שאכפת לו מהבן אדם. צריך לקרות משהו יוצא דופן כדי שניקח אליפות עם צמד בלמים של פרדיננד + סמולינג/אוואנס/ג'ונס, כשרוניים ככל שהחבר'ה האלה יהיו. וזה עוד בהנחה שפרדיננד כשיר מעכשיו עד סוף העונה.