אליאס, ברור לי שאנחנו מסתכלים מזוויות שונות כי אותי כאוהד הנבחרת מעצבן לראות סקורר נהדר כמו טאו שזו כבר הקבוצה השניה שהוא מתחיל עונה מעולה ובגלל דברים שקשורים באופי הדפוק שלו, הוא כל פעם ממשיך להסתבך. לא אמרתי שאין גזענות או שהתקשורת נקייה מהאשמות, אבל אני לא מקבל את זה שהתלבשו עליו בגלל שהוא טאו כמו שאסף אמר. אולי בגלל שהוא טאו עם פה גדול ושחצני שחוץ מ-30 שערים בעונה במדי ג'וניור לא עשה יותר מדי וכבר כשהגיע לארגנטינה התחיל לפתוח את הפה, כי כשכן הלך לא, לא ראיתי יותר מדי עליהום עליו בתקשורת. אם בארגנטינה לא אוהבים זרים, אז למה לא התנכלו לג'יו מורנו? כי כמו שאמרת, יש לו כנראה אופי כובש וצנוע (למרות שהוא הגיע ככישרון גדול מטאו), לעומת גוטיארס שהספיק להתקוטט עם השוער השני, הספיק לקבל כמה וכמה אדומים ואני מניח שהפה הגדול שלו סיבך אותו עם עוד כמה שחקנים ואז כבר התקשורת עושה מזה חגיגה. אבל לטעמי אין שום קשר ללאום שלו (אולי צבע עור, אבל אז זו כבר גזענות) למרות שלדעתי זה יותר קשור לאופי השחצני שלו ואז כאילו הארגנטינאים אולי נעלבים שאיזה קולומביאני בא ופותח עליהם פה. שוב, אני לא זורק פה הכל על טאו כי אני לא באמת יודע מה קורה בראסינג, אבל אני כו מכיר את האופי והעבר של טאו וכן יודע שלפחות 50% מכל מה שקרה זה בגלל האופי שלו ולא בגלל שהתקשורת מחפשת אותו מהדקה הראשונה.
התלבשו עליו גם בגלל שהוא טאו. אמרת שאתה לא בוחר צד פה, אבל אתה כן עושה את זה בכל התגובות האחרונות שלך ולדעתי זה רחוק מלהיות שחור ולבן כמו שמשתמע מדבריך. זה שאת ג'יו אוהבים לא אומר שהיחס לזרים זהה (והוא לא) והסברתי את זה כבר קודם.
אני לא חושב שטיגרה תנצח מחזור הבא, אבל גם אם כן אני בטוח שבוקה לא תפסיד. לאסטודיאנטס היה פער של 4 מבוקה שני מחזורים לסיום, ואותה בוקה הייתה הרוסה מיחסי המאמן-שחקנים, פה זה כבר רחוק מדי.
אני לא בוחר צד כי לא מעניין אותי מה אמרו השחקנים על טאו בתקשורת ומה הוא חושב עליהם. אותי מעצבן שהאידיוט הכישרוני הזה, לא מצליח להתרומם עם הקריירה שלו בקבוצות מחוץ לקולומביה למרות שהוא פתח מצויין. זה מה שמעצבן אותי. הבנתי שהוא נפגע מהחברים שלו, מהמאמן שלו, אבל עד שהוא לא יתחיל להסתכל גם על עצמו, שום דבר לא ישתנה. מעולם לא אמרתי שהיחס לכל הזרים הוא טוב, כי אני לא מכיר את ניחס שנתנו לכל הזרים. אבל חוץ מהעובדה שטאו כנראה העלה את הסעיף לארגנטינאים בזכות האופי הבעייתי שלו, הייתי שמח לדעת איזה אינטרס יש לתקשורת לצאת דווקא עליו, שוב, בלי קשר לאופיו השחצני. טאו דווקא נחשב לאחד שמפיק מהפה שלו הרבה מטעמים לתקשורת, לא ברור לי למה ירצו להתנכל לו.
idans10, אולה שמחים להתנכל לכל אחד, בטח שהוא זר וכפול מכך אם הוא מראסינג שזה גם מועדון גדול וגם מועדון שבאולה לא אוהבים. הם הרוויחו שני דברים מטאוגייט 1. כותרות ושמח לשבוע בינתיים והספירה ממשיכה. 2. פגיעה בראסינג שזו מטרה של המערכת באולה מאז שאני למדתי לקרוא ספרדית. חוץ מזה שבשביל לעשות בלגן הם לא צריכים סיבה מלבד ההנאה הסדיסטית שהם שואבים מכך כנראה אצל טאו זה לא פעם ראשונה אל תשכח ותפסיק להתעלם מכך, גם זה שלא היה כתוב באולה לא אומר שליצ'ט וסאחה לא ביקשו סליחה גם כן. אנחנו לא יודעים בדיוק מה היה התוכן בשיחה. חוץ מזה מה כבר סאחה אמר, משפט אחד לא במקום שניתן לפרש לפה או לשם. ליצ'ט הלך רחוק מדי, אבל בשבילי אם צ'ולו סגר איתו את העניינים זה מים מתחת לגשר. פאטו זה סיפור אחר, אני חושב שזו כבר הפעם השלישית שהוא פותח פה על צ'ולו בתקשורת, לי כבר נמאס ממנו על המגרש ומחוצה לו באותה מידה. אם לא היה רק מקום לשני שחקני רכש בפגרה, בידיעה שטאו וז'אקוב יעזבו כנראה, הייתי כבר אומר לזרוק את פאטו מכל המדרגות יחד עם טאו וכל הזייני שכל. אני מאמץ את הגישה של ג'יו: לשתוק ולשחק כדורגל ממליץ לכל השחקנים לעשות אותו דבר.
זה לא יותר אכילת ראש מהויכוח שלכם על כמה תארים יש לכל אחד ונושא האב הבן ורוח הקודש....חוץ מזה תודה שהיית רוצה את טאו אצלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx גלעד, מי אוהב או שונא את ראסינג אין לי מושג, אני דיברתי עם יש משהו אישי נגד טאו. אם עשו עליו עליהום בגלל ששונאים את ראסינג, זה משהו אחר. חוץ מזה, רק באולה התפלו עליו או גם בשאר אמצעי התקשורת והעיתונים?
וואלה טוב לי עם קאבגול. שייחנקו עם גוטריירז הזה. אבל כמה אפשר לטחון מים על זה. או שאוהבים אותו או שלא.
עידן, לדעתי, ל-OLE אין דבר אישי נגד טאו, במובן שהוא בסה"כ כלי למכור עיתונים. אבל היחס שלהם אליו, הדרך בה מציגים אותו והדרך בה מתייחסים אליו, מושפעת ונובעת לא רק מאופיו אלא גם מהיותו זר ועוד כהה יחסית. לכן במובן הזה, הוא כן זוכה ל"יחס אישי" ולא אובייקטיבי. הבלאגן בראסינג הופיע בכל כלי התקשורת, אבל לא מתקרב למידה שהופיע אצלהם ובעל אופי שונה ופחות פיקנטי. לגבי מה שגלעד אומר, אני חושב שכיום מאז שדה טומאסו עזב את ראסינג, העיתון כבר פחות מנהל פרופוגנדה אנטי ראסינגיסטית, אבל עדיין מדובר במועדון גדול ובכל הזדמנות שיש לך להכנס בו אתה בתור איש תקשורת (צהוב) תכנס. גלעד, אני לא יודע מה היה בשיחה ואני מסכים איתך לגבי טוראנסו.
גלעד מזכיר לי את עצמי לפני שנתיים, וזה מצחיק אותי כי הוא גדול ממני בכמה שנים טובות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אני שותף לדעה של אליאס ש'אולה' כבר לא נטפלים אל ראסינג כמו פעם, הם פשוט זבל של עיתון באופן כללי, צהוב ומסריח. (ועדיין אני קורא אותו באופן יום-יומי) דוגמא מצויינת למשל היא ההבדל ביחס בין טאו ואלמיידה והמעשים של כ"א בבומבוניירה, כמו אליאס הציג כמה הודעות קודם אם אני לא טועה. לגבי טוראנסו- כשחקן נטו אני בניגוד לכם לא החלטתי עדיין, לפעמים הוא ענק ולפעמים הוא סתם. מחוץ למגרש זה כבר בלתי נסבל כמה שהוא מדבר, למרות שמבחינת התוכן של הדברים אני מסכים איתו, הוא לא יכול לעשות מה שמתחשק לו. עידן- סתם בקשר למה התקשורת "מרוויחה" כשהיא יוצאת נגד טאו- אני קראתי איפשהו ש'טאו' לוקח כסף על כל כתבה שהוא עושה להם, ושלכן הם עצבניים עליו. כמובן שזה בגדר שמועות בלבד ואין שום הוכחות או משהו כזה (ככה שהאמת שזה בכלל לא שווה התייחסות, אבל לא משנה, כבר כתבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ) ולהגיב תגובות כאלה בטח עוזר... אתה מוזמן להעלות נושא ואני בטוח שאנשים יזרמו איתך, אני יודע שזה אולי מבאס שלא מדברים פה על ריבר אבל תבין שבאופן טבעי אנשים יותר מתעניינים בליגה הראשונה.
גם ככה כל העולם מדבר רק על ריבר גם שהם בליגה השנייה. ממש עקצת אותי, חמוד. מעניין עוד כמה עמודים תוכלו לסחוב עם החפירה האטומית הזאת...
אתה מוזמן לדלג על התגובות שאוכלות לך את הראש ולדבר עם כל העולם על ריבר. אמנם הדיון השנה לא מגוון יותר מדי ועוסק בראסינג יותר מאשר בעבר, אבל זה מה יש. וכמו שאסף כתב, אם יש לך נושאים אחרים יותר מעניינים, אתה מוזמן לעלות אותם ואני אשמח להגיב. בינתיים, לא ראיתי שיש יותר מדי עניין בנושאים שונים שאני מעלה פה... אסף העניין עם הכסף לא כזה מוגזם, שהיה את כל הסיפור עם באסטייה מתיאס סאנצ'ס אמר למכרה שלי שהכל בולשיט והצעירים מעריצים אותו והסכסוך רק עם סאבה. לטענתו, OLE לא אהבו את זה שהבלונדיני לא אוהב להתראיין וסירב להגיב להם כמה פעמים. וזה בא משחקן כדורגל שיודע את הדברים האלו ולא סתם זורק באוויר, כנראה.
אז מה, ממש נהיה קר בלילות האחרונים אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ראמון דיאס אמר כי הוא מעוניין לצרף לשורות הקבוצה את סנטיאגו סילבה, אקס ולס שעבר לאחרונה לפיורנטינה. לא ירדתי לפרטים אבל נשמע הזוי. גם רולפי חזק על הכוונת. 18 בדצמבר, תאריך בחירת נשיא המועדון החדש. אין לי כבר ציפיות, ככל הנראה שנמשיך עם קופראדה וחבריו כמושכי החוטים.
סילבה לא פוגע באיטליה ולא ישרוד שם עוד הרבה עושה רושם, אבל דיאס אולי מכוון גבוה מדי לכיס של קומפראדה. בטח כשהתחרות על החלוץ היא בוקה לפי השמועות. אגב, המשחק שלכם בגביע שודר בטלויזיה בסוף?