נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

  1. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הצעה פשוט אידיוטית, למה ששחקן ערבי ישיר "נפש יהודי הומיה"?
    "עין לציון צופיה"?

    בן ארי מתנהג בדיוק כמו זועבי המחבלת רק מהצד השני של הגדר.

    רק שיעברו על זה הלאה ושנשכח את השטות הזאת.
     
  2. gilad16 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    2,631
    לייקים שהתקבלו:
    973
    הלוואי שיעבור החוק, שאני כלל לא מסכים איתו, ישים גלוי על השולחן את מה שקורה פה בפועל. בן ארי לפחות לא מתבייש באופי של המדינה והגזענות שבה, עדיף על כל הצבועים.

    כתבת יפה, ספקולציות, כי בעיתון ספורט הכי גדול של ארגנטינה לא הופיע רעש על כך שמסי שר או לא שר את ההמנון. לפי אלי, שקורא יותר עיתונים ממני, גם בשאר כלי התקשורת החשובים לא התייחסו כמעט או בכלל לסוגיה זו. שב-ONE ימשיכו להמציא, או להגזים, ושאתה תמשיך לאכול את זה עם כפית לפה.

    עם כל "הפטריוטיות" שיש בארגנטינה זה לא מתקרב לישראל, גם אם מקור כמו ONE מנסה לשכנע אותך אחרת.
     
  3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הצעה מטומטמת וחסרת הגיון של גזען ממדרגה ראשונה. גם אם שחקני הנבחרת הערבים ישירו את ההמנון, מה זה בדיוק ייתן לו? אין להם שום קשר ל"תקווה", הם לא ציוניים ולא יהודים ולכן אין לו שום זכות לכפות עליהם לשיר אותה. במילים אחרות הוא מנסה להגיד שבנבחרת ישחקו רק שחקנים יהודיים. מלבד סיכון לתסיסה והתלהטות היצרים, הצעת החוק הזאת לא תוביל לשום מקום.
    אני לא מבין במה בדיוק בן ארי מכבד את המדינה ומיצג אותה בכבוד יותר מאשר השחקנים הערבים שהוא מרשה לעצמו להציע חוק גזעני שכזה. הם לובשים את תלבושת הנבחרת שעליה דגל המדינה, בשבילי זה מספיק.אם הוא בעצמו היה נאמן למדינה הוא היה מכבד את צביונה הדמוקרטי. מלבד זאת, אין שום קשר בינו לבין כדורגל אז עדיף שישתוק.
    למרות שאני בטוח במאה בוודאות שההצעה הזאת תיעלם כלא הייתה, אני מתבייש כיהודי וישראלי שאחד (בעצם יש הרבה כמוהו) מעמי מבייש את המדינה ואת ערכיה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/10/11
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    בוואלה הביאו סרטון מארגנטינה שבה השווה את כל השחקנים והתנועות שלהם בהמנון, ספקולציות, אבל אם מרימים מהספקולציות האלה משהו זה ראוי להיות חיובי יותר מזה שהתקשורת מתעלמת מזה ששחקנים בזום מלא חותמים את שפתיהם (אותי זה מרגיז, וגם לדעתי זה הרבה יותר פוגע בתדמית המדינה מאשר להחתים שחקנים על קוד אתי של שירת תקווה/ הזזת השפתיים (כלומר למנוע משחקנים למחות על ידי שתיקה) כשהפנים שלהם מצולמים לכל העולם).

    מקוממת אותי הצביעות פה- לישראלים אוהדי איטליה לא הפריע להשתלח בקמוראנסי המתאזרח והטענות שלו שהוא לא מכיר את המילים, לתקשורת בארץ ולאוהדי צרפת לא הפריע להיטפל למצב החברתי בנבחרת עם שחקנים שלא יודעים את ההמנון ולהשתלח באנלקה וחבריו. וכיאל ושות'? הם יכולים חופשי גם לדרוש שיורידו מהם את סמל ההתאחדות לכדורגל כי יש בו מגן דוד שפוגע בהם.

    אתה עד כדי כך תמים? אתה חושב שחוטבא וטוואטחה הולכים לנבחרת כי בראש מעיניהם לייצג את ישראל בכבוד (או יותר נכון, את ערביי ישראל?) ולא בוא נגיד- לעזור לסוכן שלהם להשיג להם חוזה טוב?
    משום מה כל הערבים האלה לא מוכנים להכיר בישראל ולייצג אותה על ידי שירות לאומי (מה שלפי תקנון ההתאחדות, צריך למנוע מהם לשחק בנבחרת).
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/10/11
  5. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
  6. johnnie walker Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/08
    הודעות:
    2,350
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://sports.walla.co.il/?w=/316/1877547

    נו, אז מתי מתחיל הקמפיין התקשורתי להחתמת חוס הידינק לנבחרת
    כששנה אחריו יתחיל הקמפיין התקשורתי לפיטוריו והחתמת מאמן ישראלי במקומו?
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    לוח משחקי מוקדמות גביע העולם פורסם היום (שישי), כאשר נבחרת ישראל, שלא העפילה לטורניר הגמר, תפתח את הקמפיין בספטמבר 2012 במשחק חוץ אצל הנבחרת החלשה בבית אזרבייג'אן. הטורניר לברזיל יסתיים במשחק ביתי מול צפון אירלנד באוקטובר 2013. במשחק החמישי תארח ישראל ברמת גן את הנבחרת הפורטוגלית.

    לוח המשחקים המלא:

    07.09.12: אזרבייג'אן - ישראל
    11.09.12: ישראל - רוסיה
    12.10.12: לוקסמבורג - ישראל
    16.10.12: ישראל - לוקסמבורג
    22.03.13: ישראל - פורטוגל
    26.03.13: צפון אירלנד - ישראל
    6/7.09.13: ישראל - אזרבייג'אן
    10.09.13: רוסיה - ישראל
    11.10.13: פורטוגל - ישראל
    15.10.13: ישראל - צפון אירלנד


    שיהיה בהצלחה.
     
  8. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    לוח משחקים לא משהו בכלל
    משחק הפתיחה לא נוח, באקו זה מוקש רציני ונבחרות טובות מישראל (טורקיה,רוסיה, בלגיה) כבר לא נצחו שם לפנינו, למשחק פתיחה הם יבואו מלאי מוטיבציה ותכלס אני לא חושב שננצח שם משחק ראשון.

    שני מחזורים לסיום ומחזור אחד לסיום יש לנו שני משחקי חוץ הכי קשים בבית, שזה גם לא סימפטי.
    מצד שני יש מצב טוב שנעשה 1/6 או 0/6 שני המשחקים הראשונים ואז לכולם יהיה ברור שלא עולים, ונוכל לבנות אולי נבחרת לטורניר הבא.
     
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,616
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    מי שבשלב הזה בונה על עלייה לא מציאותי. תפסיקו בבקשה להשלות את עצמכם. אני כבר אהיה מבסוט אם נוכל לסיים במקום השלישי. רוסיה ופורטוגל נבחרות הרבה יותר טובות מאיתנו. הן יותר טובות מיוון, נבחרת שאותה לא הצלחנו לנצח אז באמת למה ששוב נתחיל עם כל הדיבורים המיותרים?

    בוא נכנס פעם אחד קטנים ולך תדעו מה יכול לקרות. אנחנו לא לוקסמבורג, אבל גם לא פורטוגל או רוסיה...מבחינתי המטרה היא המקום השלישי. להציג כדורגל טוב ואולי בבית לגנוב נקודה מהנבחרות הגדולות. יותר מזה לא מציאותי!
     
  10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    מה זה משנה סדר המשחקים? בראש תקבלו בכל מקרה
     
  11. ייא Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/10
    הודעות:
    4,703
    לייקים שהתקבלו:
    815
    מין:
    זכר
    'בראש תקבלו' אמר אוהד אוסטריה. להקיאיכס!

    סדר גרוע לדעתי כי שוב ימשכו תשאליה שהכל בסדר והנה עולים אבל בשני המש מול הגדולות בחוץ בסיום נקבל בראש והביתה

    מקום 3 יהיה הישג
    אני בדעה שבמשחק הראשון אנו מוציאים גג תיקו ולהתראות ריו 2014
     
  12. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה במחזור או משהו? מה זה משנה איך הוא כתב את זה? תקבלו או נקבל, הנבחרת הולכת לקבל בראש בבית הזה!

    הגרלה גרועה אבל זה לא צריך לשנות לנו הרבה, ממילא אין סיכוי לעשות כלום בבית הזה.
    עדיף להתרכז ביורו 2016 שם יש לנו סיכוי להעפיל.
     
  13. Roy_Keane Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    345
    לייקים שהתקבלו:
    0
    על הנייר זה לא הבית הכי קשה שיכלנו לקבל (יכלנו לקבל את ספרד וצרפת במקום פורטוגל ורוסיה למשל ),אבל בכל זאת אנחנו נושפל עד עפר בבית הזה,וגם צפון אירלנד ואזרבג'אן יחגגו עלינו.
     
  14. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    איפה נסיים אי אפשר לדעת, כל עוד אין לנו מאמן, אם אלי גוטמן ימונה, אני יחלום על העפלה. אנחנו הנבחרת השלישית בטיבה בבית, אבל תמיד אפשר להפתיע.
     
  15. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,641
    לייקים שהתקבלו:
    26,869
    מין:
    זכר
    חיזוק גדול לנבחרת. עמאשה קיבל אישור לשחק בה.
    כך פורסם בואללה.