אני מבין את הגאווה שלך כאוהד יונייטד, אבל איך שהם גרמו לנו להיראות בגמרים של האלופות... לא תודה, לא רוצה לראות את הקבוצה שלי מתגוננת באולד טראפורד ומתבנקרת בקאמפ נואו. על התגובה של קנצ'לסקיס... אם זאת הייתה פעם ראשונה, שנייה, הייתי מציע לו לשתות מים קרים ולהירגע. אבל, זאת הפעם המיליון. חשבתי על גולאג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אומציות זה בסדר, אבל שמסתכלים על התמונה כולה, מבינים שאנחנו בסוג של משבר מאז אותו משחק בסיטי ואנחנו יוצאים ממנו בהדרגה. היום היה שיפור ומזה יש להיות מעודדים. תחושת פיספוס אכן מתסכלת, מעצבנת, כולנו כאן מרגישים כך, אבל בכל זאת צריך להסתכל לאן אנחנו הולכים מכאן והלאה. אם נשחק כך ואולי אף קצת יותר טוב בליגה במשחק הבא, אז דיינו. אנחנו בכיוון הנכון.
דווקא אני חושב שיונייטד אם תקבל ברצלונה/ריאל בשלב שהוא לא גמר עדיף להם מאשר לקבל בגמר... יש ביונייטד את המשהו הזה שכל אוהד של קבוצה אחרת שונא, שלא משנה מה אתם תדעו לעלות שלב, תדעו לנצח את המשחק וכו'... דווקא במתכונת של שתי משחקים מול הספרדיות לדעתי הסיכוים שלכם יותר גבוהים כי יונייטד מסוגלת לתת שני משחקי בונקר ולגנוב איזה ניצחון קטן בבית ולתסכל את היריבה דווקא במשחק אחד שיונייטד חייבת ליזום ולתקוף בשביל לנצח אז אני חושב שיראו את ההבדלים ברמות של הקבוצות
גם באוהד ממוצע ביציע המזרחי בטדי יש הרבה אמוציות. שיפור בהחלט יש, אבל זה כל כך מבאס ופוגע במוראל של הקבוצה שאנחנו לא יכולים לקחת תגמול על השיפור הזה. וזה מתמיה ומפליא למה שיפור בהתקפה בא על חשבון הפקרות ורשלנות בהגנה, למה כל כך קשה לנו העונה למצוא את האיזון הנכון?
את ברצלונה או ריאל אפשרי לעבור רק בתצוגה הגנתית, אין מה לעשות בנוגע לזה.. אבל קודם כל שנעלה, ולא בטוח שנקבל אותן..
כן אה...,אבל האמת שב08\07 היה לנו סגל שלפי דעתי היה עדיף אבל העדפנו לשחק הגנתי,ובסופו של דבר עלינו לגמר (באותה עונה בארסה קיבלה רביעייה מריאל ובקושי עברה את שאלקה,ונראה לי ריאל לקחה אליפות בפער של 18 נקודות מהם ),אז לפעמים לשחק הגנתי בשלב נוק אאוט זה לא סוף העולם,למרות שבאמת הייתי מעדיף לא להיפגש איתם אחרי מה שהם עוללו לנו ברומא ובוומבלי.
לשחק הגנתית לפעמים חייבים, בעיקר נגדם. תיזכר במפגשי חצי הגמר בעונה שזכינו במוסקווה... 2 תצוגות ענקיות של ההגנה, שער ענק של המלך פול אארון סקולס (ופנדל מוחמץ של רונאלדו בספרד). אנחנו ממש ממש צריכים את וידיץ', בין אם זה ברצלונה או נוריץ' סיטי. ריו לא מצליח להשרות ביטחון על הבלם השני כשהוא אמור להנהיג את ההגנה. אבל וידיץ' מוציא מ-ריו את המיטב.
תגידו, היה בית חלש יותר השנה בליגת האלופות? זה לא רק מתסכל, כי משחק אחד ואפילו 2 אפשר להחמיץ ולפספס, גם מותר להיות חודש במשבר וזה עדיין לא יפול על יותר מצמד משחקים בליגת האלופות, אבל המפעל רץ כבר חודשיים וחצי ומשום הגענו למצב כל כך מסריח. אני מבין למה כולם מתוסכלים, בצדק. אני מעודד רק שרואים את האור. השיפור המיוחל הגיע, אבל אני חייב להיות זהיר במחשבות ובתקוות, כי אין לדעת. נקווה להמשכיות בליגה ושנעשה עוד צעד קטן קדימה. עריכה: מסכים עם סקולס. וידיץ הוא ה-דמות בהגנה בימים אלו ואיש מפתח יותר מתמיד בקבוצה, בעיקר בתקופות כאלו.
משחק עם המון נקודות אור להמשך הדרך.אבל עם חוסר מזל שהחשיך לנו את הדרך הלכה למעשה המקום הראשון בבית מובטח לבנפיקה בזכות שערי החוץ. לא רואה את גלגל"ץ עם רזי ברקאי מדגדגים לפורטוגלים בליסבון. לגבינו זה או העפלה מהמקום השני כתוצאה מתיקו ומעלה בבאזל. או חלילה וחס נשירה לליגה האירופית (רק מלחשוב על זה יש לי בחילה קשה) זה מה יש.ועם זה ננצח. לא מוצא טעם לבדוק את מי נקבל או לא נקבל.קודם צריך לעבור את המשוכה הגבוהה בבאזל.תיקו בהחלט אפשרי.אבל אסור להגיע בגישה של נסתפק בתיקו אלא בהחלט בגישה של קודם נכבוש ומהר.
תאורתית יש עוד סיכוי לעלות מהמקום הראשון, איפה כל האופטימיות נעלמה? ואני מאמין ובטוח שנבוא בגישה של לנצח, מן הסתם.
לא ידידי אין סכוי רק בגלל שזה לא תלוי בנו. גם אם ננצח 8:0 בבאזל.נראה לך רציונאלי שבנפיקה לא מנצחת בביתה את הרומנים? יש להיות אופטימי ויש להיות שוגה באשליות.זה לא בידיים שלנו (בגלל שבטבלה הפנימית ביננו לפורטוגלים הם בעדיפות.אין משמעות ליחס השערים הכללי אלא רק ליחס השערים בין שתי הראשונות.במידה ואכן כך יהיה)עדיף להתפקס על המשימה האפשרית מאשר על חלומות לא מציאותיים.