לא כי לך יש מושג אחרי שראית משחק אחד של אסטוניה בו הם שיחקו חלש ולפי זה קבעת שהפ 10 רמות פחות טובים מישראל, לך תגנוב דעת במקום אחר, ליצן.
לא ליצן, אפילו לא ראיתי את המשחק שלהם נגד אירלנד. אם בקמפיין היורו האחרון קרענו לגזרים את אסטוניה 4-0, וניצחנו אותם בטאלין 1-0 עם שתי ניצחונות קלים בטירוף עם סגל פי 5 פחות מוכשר מימה שיש לנו היום, אז אני בטוח 100 אחוז שאנחנו עולים עליהם בהרבה. גם מבחינת סגל שחקנים אי אפשר בכלל להשוות. ההתעלמות שלך מהשטויות והטעויות שפרננדס עשה בקמפיין האחרון היא יותר ממגוכחת, ואין לך שמץ של מושג על השחקנים הישראלים, אולי בודדים. המאמן הזה חירב לנו את הקמפיין.
גם אינטר העפילה לשלב הנוק אאוט של הצ'מפיונס ליג בעונת 2009/10 רק בזכות שני שערים מאוחרים בקייב (וכולנו זוכרים איך זה נגמר); אפילו קבוצת הטרבל הגדולה של בארסה הגיעה לגמר הטורניר בזכות תצוגת שיפוט שערורייתית ושער שיוויון בדקה ה92 (במקרה או לא, זה היה מול קבוצה שהודרכה על ידי הידינק). אם להסתמך על אותו היגיון שהביא לקביעה הנחרצת של YYY בנוגע להידינק, האם ניתן לומר כי גם מוריניו וגווארדיולה הם "פוקסיונרים חסרי מושג בטקטיקה"? אם כך, אתה לא שופט את אסטוניה על פי משחק חלש אחד, אלא לפי התוצאות מול ישראל בקמפיין שהתרחש לפני 4 שנים. אכן, מדובר בהוכחה חותכת לטענתך.
וואו איך הגזמת והבנת לא נכון את ההודעה שלו... הוא התכוון לזה שכשמינו את הידינק ציפו(אם אפשר להגיד) שמגע הקסם שלו יפעל גם בטורקיה ולאחד שנחשב לאשף בנבחרות (קוריאה ורוסיה חצאי גמר) עם נבחרת טובה ציפו שגם בטורקיה יעשה את הקסם שלו ויביא את ה"מזל" שאיתו אתה לקחת את זה למקומות אחרים ולא נכונים בכלל
תמיד טענתי שהזכיה של אינטר לפני שנתיים הייתה פוקס לא נורמלי. רבים שוכחים, שגם אחרי שהדיח את יונייטד עם פורטו, הישג ענק, הוא קיבל הגרלה של ליגה אירופית עד הזכיה. מוריניו הוא מאמן עם לא מעט מזל בחיים.
וכיצד תתאר את הזכיה של בארסה ב2009? ואת הנפת הגביע של היונייטד בעונה לפני כן? שלא להזכיר את הגמר באיסטנבול. לא זכור לי שליון מודל 2003/4 (שהייתה אז השליטה הבלתי מעורערת בליגה הצרפתית) עונה להגדרה של "קבוצת פארק". גם דפור של השנים ההן היוותה חלק אינטגרלי מהצמרת הספרדית, וזה מבלי לומר מילה על המהפך המפורסם מול מילאן.
בשביל להצליח בכדורגל(ובחיים) צריכים הרבה מזל... בכל דבר שיש בעולם אפשר להגיד שזה בזכות המזל... זה לא רציני
קשה לי להאמין ש"שניים וחצי משחקים נורמליים" מספיקים כדי לגבור על בארסה וצ'לסי במפגשים כפולים, ולהניף את גביע אירופה על חשבונו של ואן חאל ובאיירן בגמר.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx אינטר מהשמינית ועד לזכיה עברה את צ'לסי,ברצלונה ובאיירן שהם הטופ של הטופ
ארדה יכול לעזור לך. הידינק לא מכבד את הרוח של השחקן הטורקי. במשחק הבית הוא בחר לשחק פחדני, עם חלוץ בודד.
פורטוגל קורעת את בוסניה ונראית נהדר... 2-0 בדקה ה 23,בוסניה פשוט לא הופיעה למשחק וחבל בשבילם קרואטיה,צ'כיה ואירלנד רשמית ביורו