הליגה הברזילאית 2011 - קורינתצ'יאנס אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י benos, ‏1/9/10.

  1. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    http://i18.photobucket.com/albums/b146/GuedeX/By%20GuedeX/Guedex_20111109E.Xxx

    ריאל מדריד? ברצלונה? לא! סאנטוס :aaa8:

    הילד מוכיח עוד פעם שהוא מייצר את הטרנדים ולא פועל לפיהם, וחותם עד 2014 קרוב לבית(עם קרוב ל-2 מיליון דולר בחודש אם הדיווחים נכונים) וקרוב למשפחה ולתינוק החדש שנולד.

    אומנם אני חושב שמבחינה מקצועית להשאר בברזיל זה טעות מבחינתו כי אין הרבה דברים שיכולים לדחוף אותו להשתפר ולהשתדרג כמו שהוא צריך בליגה המקומית ובדרום אמריקה כי הוא באמת כמה רמות מעל וצריך לקחת על עצמו אתגר חדש ולטעום כדורגל שונה - אבל מצד שני לעבור או למדריד או לברצלונה גם יכל להיות בעייתי עם מצב אותן הקבוצות כשכנראה היה על הספסל.

    זה פשוט משהו חסר כל תקדים בכדורגל בברזיל או בכלל בדרום אמריקה, כשקבוצות על עומדות בתור כדי לשלם עליו סכומים מטורפים גם במשכורות והוא בוחר להשאר ולא לעבור ליבשת הישנה.

    עוד סימן למה שאמרתי לא מזמן, שפני הכדורגל הברזילאי משתנה בזמן האחרון וכנראה רק ימשיך להשתנות בעתיד, כשהמועדונים הגדולים והשחקנים הגדולים בוחרים להשאר איפה שהם כשהיכולות הכלכליות של המועדונים מאפשרות לכל החלום להיות למציאות - אני בטוח, כמו כל דבר אחר שניימאר עושה - שהמון ילדים וכוכבים צעירים יחקו אותו וירצו לעשות אותו הדבר, מה שרק יעלה את הרמה בליגה עוד יותר (וכבר אתמול לוקאס הצהיר שהוא רוצה להשאר בסאו פאולו)

    יפה לראות שאפשר גם אחרת, ומי יודע - אולי זה יהיה סימן של עידן חדש עם הצמיחה הכלכלית בכדורגל בברזיל.

    מבחינתנו אלה פשוט חדשות יוצאות מגדר הרגיל גם מבחינה כלכלית ובעיקר מבחינה מקצועית. רק העובדה שניימאר משחק אצלנו תעלה את ערך כל השחקנים שלנו ברמה מטורפת ותגרום לנו לרווחים רבים(כמו שאפשר לראות שקרה כמעט לכל ההרכב שלנו) וערך כל הילדים הצעירים והמאוד מוכשרים שרק מחכים לפרוץ בשנתיים-שלוש הבאות כמו ויקטור אנדראדה ובמיוחד גבריאל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/11/11
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    לא ממש חסר תקדים, אבל בהחלט אחד מהמקרים שהם יוצאי הדופן.
     
  3. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    בסדר גודל כזה מבחינת המחיר שלו ומה שמוכנים להציע עליו ולשלם לו כמשכורת? לא זכור לי משהו קרוב אם לומר אמת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/11/11
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    גם מקרב שחקנים שקוראים להם ניימאר זה חסר תקדים... נו באמת, כמה העברות בסדר גודל כזה יש בכל עונה בעולם? אז כן, בסדר גודל המדויק הזה, בטח ובטח בקרב שחקנים שנקראים ניימאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx, זה חסר תקדים.

    יש עוד מספר מקרים של שחקנים שקיבלו הצעות של משכורות גבוהות במאות אחוזים ממה שהרוויחו, גם ממועדונים בעלי שם גדול באירופה, ובחרו להישאר. כולל שחקנים לא צעירים כל כך כמו ניימאר, שיודע שכנראה את הצ'אנס שלו עוד יקבל.
     
  5. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    הכוונה שלי היא לא רק לשחקן עצמו, אלא גם לסכום שהמועדון מקבל והוא בוחר לדחות אותו ומוניטין המועדונים שרוצים להעביר אותו לשירותם(לדעת רוב מספר 1 ו-2 בעולם)

    סה"כ מכלול הדברים מבחינת גודל הסכומים הן בשכר השחקן והן בסכום ההעברה, המועדונים המדוברים שרצו להעביר אליהם את השחקן והעובדה שהם נדחו ועוד מקבוצה בדרום אמריקה הם הדבר חסר התקדים, זו הייתה כוונתי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/11/11
  6. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    בעניין אחר, הנבחרת סיימה כרגע משחק ידידות מול גאבון, 2-0 משערים של סאנדרו והרנאנס - 2 שחקנים שטוב לראות שמקבלים דקות בהרכב.

    לא אפשר לקחת הרבה מהמשחק, כי המגרש היה פשוט על הפנים ולא ממש אפשר היה לשחק כדורגל, אבל לפחות אלכס סאנדרו ערך את הופעת הבכורה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx


    בליגה אנחנו נכנסים ליישורת האחרונה - כרגיל הגדולות פישלו בשבוע שעבר כשקורינתיאנס בעטו בדלי מול אמריקה מיניירו בחוץ, ו-ואסקו הפסידו לנו בוילה בלמיירו ומאוד איכזבו ביכולת שלהם.. משחקים כאלה גורמים לצביטה בלב ותהיות של "מה אם" - כי אנחנו בהחלט קבוצה שהייתה חייבת להתחרות עכשיו יחד איתם על האליפות.

    פלאמנגו ופלומיננסה ניצלו את המעידות לחזור למירוץ עם 5-1 על קרוזיירו(שנמצאת במצב רע ומר בתחתית, ואם זה לא מספיק מונטיז'ו נפצע ובספק ל-5 המחזורים האחרונים. כואב הלב על הבחור הזה ומה שהולך שאיתוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx) ו 2-1 על אינטר בהתאמה, ועכשיו 5 מחזורים לסיום יש הפרש 3 נקודות בין מקום ראשון לחמישי.

    עם איך שהליגה הולכת השנה, לא יהיה מפתיע לראות פתאום את פיגריינסה המפתיעה פתאום נותנת גז ועולה קדימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    אגב אפשר לשם עין על ילד צעיר מפלאמנגו ששמתי לב אליו באליפות הקופיניה שנה שעברה - שמו תומאס, קשר התקפי\חלוץ בן 18 שערך את הופעת הבכורה שלו בהרכב מול קרוזיירו כשב-2 המשחקים הקודמים נכנס במחליף והיה מאוד פעלתן ומאוד הרשים בכל פעולה.
    אני לא יהיה מופתע אם נתחיל לשמוע את השם שלו יותר ויותר אם באמת יקבל הזדמנויות לשחק, הוא כ"כ זריז ומהיר ופשוט משחק בלי פחד בעיניים עם המון ניידות..אחד הכשרונות הגדולים של פלאמנגו יחד עם אדריאן שעדיין צעיר מידי לקבל חולצה בבוגרת ובכלל יהיה אחד ההפתעות של שנה הבאה אני משוכנע. ברגע שיוסיף אלמנט של בישולים\שערים ברמת הבוגרים הוא יהיה כוכב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/11/11
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אם לוקחים את כל מכלול הדברים בחשבון, אז מן הסתם הדבר חסר תקדים - אבל אז המושג "חסר תקדים" חסר משמעות בדיוק בגלל זה. זו הנקודה שרמזתי אליה בהתייחסות לתקדימיות במקרה של דחיית הצעה ממועדון גדול ע"י שחקן בשם ניימאר...

    אם מחפשים מקרים של שחקנים מאמריקה שסירבו ודחו הצעות מיליונריות ממועדונים גדולים באירופה, אז ניימאר מצטרף לרשימה מצומצמת, אבל רשימה קיימת. לדעתי הוא אפילו לא מקרה הקיצון, בגלל גילו הצעיר והמשכורת הגבוהה גם ככה שהוא מרוויח מכדורגל ועוד. מצטער שאני "הורס" לך, אבל זה מה יש.
     
  8. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אני יודע שכנראה לא כדאי לי להגיד את זה בליגה כזו, אבל אני אלך על זה כל עוד הביטחון של אחרי המשחק זורם בגוף :

    And then there were two..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/11/11
  9. צ. שיף Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/09
    הודעות:
    12,047
    לייקים שהתקבלו:
    678
    מין:
    זכר
    בכלכליסט נכתב מאמר שמתייחס בעצם למונדיאל בברזיל אבל מלמד גם קצת על התנהלותו של הכדורגל הברזילאי ומזכיר לנו מה זאת מדינת עולם "מתפתחת".
    http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3551660,00.html
     
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    קורינתצ'יאנס מנצלת מעידה של ואסקו כדי לפתוח פער של 2 נקודות בצמרת הטבלה 3 מחזורים לסיום העונה. הקבוצה הביתית, סהרה (?), הקשתה מאוד על השחקנים של צ'יצ'ה, אבל לקראת הסיום הבקיע הפרואני המחליף ראמירס שער מצוין כדי להעניק 3 נקודות חשובות לקבוצתו חרף היכולת החלשה. אדריאנו, עם משקל עודף ניכר, ערך חימום ואפילו התכונן להיכנס למגרש, כשראמירס כבש ושינה את התוכניות.

    המשחק המטורף של המחזור התרחש בריו, שם פלומיננזה מנצחת את גרמיו 5-4 כשארבעת השערים האחרונים נכבשים תוך 7 דקות. היתרון התחלף מספר פעמים, כשאף קבוצה לא פתחה פער של 2 ובסיום המשחק מוכרע משער של פרד שרשם רביעייה. פלו עדיין בתמונת האליפות, מרחק 5 נקודות מהפסגה.

    השערים מהמשחק המטורף בריו:

     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/11/11
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    שמע אור, סנטוס פשוט תלויה בניימאר בצורה כל כך לא בריאה. כל ההתקפה עובדת רק על מנת להביא לו את הכדור ואז מחכים שיבוא הנס. גולאסו של גאנסו בסיום עושה צדק חלקי לאור העובדה שהאורחת עברה את החצי פעם פעמיים בכל עשר דקות, ולא ברור איך יצאה עם תיקו. המהלכון של ניימאר שנגמר בכרטיס האדום, אם אני לא טועה זה היה המהלך הזה, מהדריבלים הגדולים שראיתי משחקן שהוא לא פאלקאו מהקטרגל.
     
  12. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אני מסכים, וזה כבר ככה מהפציעה של גאנסו שנה שעברה מול גרמיו.

    הבעיה היא שגאנסו פשוט לא חזר אותו שחקן מאז אותה פציעה, כל משחק שעובר שאני רואה אותו משחק אני מודאג יותר ויותר. לא שולט בקצב, לא דורש הכדור(ולפעמים נדמה שאפילו מתחבא ומעדיף שמישהו אחר יקבל אותו), גם כשמקבל לא בטוח בעצמו ומאבד יותר מידי.
    פעם הוא היה ה-שחקן, זה שגורם להכל לתקתק כמו שעון שוויצרי, וניימאר יותר המוציא לפועל מאשר היוצר.. מאז שהוא נפצע ניימאר לקח על עצמו יותר את תפקיד היוצר(וזה פגע בסיומת שלו אגב, הוא פחות חושב על השער וזה לא טוב לדעתי) ופשוט אין לנו מישהו אחר שיעשה את זה.

    בסה"כ התקווה הייתה שתחילה אלאנו ואח"כ איבסון ייתנו לנו את האפשרויות הנוספות האלו - אבל אלאנו עם הבעיות האישיות שלו מאחרי סוף הפאוליסטה שם היה נהדר נראה כמו הצל של עצמו, ואיבסון פשוט אכזבה אדירה ולא נראה בכלל כמו השחקן שהיה בפלאמנגו.

    במשחק אתמול הבעיה הייתה יותר בורג'ס לדעתי, ממש לא היה חד ומרוכז - ביום רגיל שלו הוא עושה 1-2 שערים, היה לו מצב שגאנסו שם לו כדור על מגש והוא פיקשש את המגע הראשון ברחבה ואיבד את ההזדמנות למשל... אבל סה"כ אני לגמרי מסכים שזו תלות לא בריאה - בטח כשהילד מתקרב כבר ל-70 משחקים השנה, וזה לא סתם 70 משחים אלא 70 משחקים שבועטים ומרביצים לו בהם כל המשחק, ומשחקים שהוא לא מפסיק לרוץ.. הוא באמת פריק רציני בעניין הזה שהוא פשוט לא מתעייף ולא נפצע(טפו טפו טפו)

    הבעיה שלי עם ניימאר היא, ש-א' כמו שאמרתי לפני בגלל שהיה חייב לעשות את הסוויץ הזה במוח הוא חושב פחות על השער ולא מסכן אותו קרוב למה שהוא צריך, הייתי רוצה לראות אותו עם הרבה יותר בעיטות אפילו אם זה לא ייכנס - יש לו שמאל וימין חזקות ומדוייקות והוא בקושי משתמש בהן.
    דבר שני הפיזיות. הוא עושה את המהלכים שלו מצויין ברמה עולמית כמו שהבאת דוגמא, אבל כהוא לקראת הפוש האחרון כדי ממש להגיע מול השוער או לעבור עוד שחקן ולשם גול הוא _תמיד_ מחפש את הנפילה או פשוט נופל כי הוא לא יכול יותר להחזיק את השחקן ומאבד שיווי משקל.
    השופטים בברזיל נותנים לו יותר מידי כבוד(למרות באתמול דווקא השופט התעלם מלא מעט נפילות כאלו), אבל הוא חייב להתחזק פיזית כדי באמת ליישם ולהראות מה הוא יודע עד הסוף עם הכדור כמו שמסי עושה למשל, ולא לעשות רק חצי עבודה... הדריבל שאמרת באמת היה ענק אבל באמת לא משהו ממש יוצא דופן אצלו - הוא עושה מהלכים כאלה כמעט על בסיס שבועי, הקטע הוא שעוד פעם הוא לא מצליח להיות בשליטה מספיק אחרי שעבר את ה2-3 שחקנים והאופציה היחידה שלו היא לקוות שיכשילו אותו או ליפול ולסחוט עבירה... אומנם הוא רק בן 19 וצריך לתת לו זמן לגדול - אבל אני מפחד שאולי מבנה הגוף שלו הוא כזה ולעומת מסי וכריסטיאנו לא נראה שיפור רציני, אבל נקווה שאני סתם דואג יותר מידי.

    סה"כ אני מקווה שהשער ירים לגאנסו את הביטחון העצמו שלו בחזרה, כי ברור שיש לו בעיה בראש, ביישנות כזו שלא מאפיינת אותו על המגרש..בהגנה אפשר לראות את ההשפעות המיידיות של הפציעה כשהוא נייד כמו בן 36 שמחכה לפרישה מאשר ילד בן 22 שעדיין לא בשיא - מה שלא היה בצורה כזו דרסטית בעבר... אבל בהתקפה לפחות זה הכל אצלו בראש.. אנחנו חייבים אותו בחזרה לשנה הבאה אם באמת יישאר חד ובטוח בעצמו... השנה המשחקים שנשארו לנו זה סתם הכנה והרצה לגביע העולם לקבוצות ככה שהתוצאות לא באמת מעניינות אף אחד(שבוע שעבר למשל עלינו בהרכב משני לגמרי כדי לתת לחבר'ה לנוח)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/11/11
  13. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    בכל מקרה היה יופי של שבוע בליגה.. "המיתוס" דדה ניסה אבל ואסקו איכזבה במחצית שנייה עם לא מעט החמצות ובלי מספיק התקפה מול פאלמיירס ואיבדה 2 נקודות מאוד יקרות.
    דווקא היה נדמה במחצית שהכל הולך לה, כשהיה נדמה שקורינתיאנס יצאה בשן ועין מהמחצית מול סארה, ואצלה הכל זרם כרגיל כשהבלם הכי טוב בברזיל כבש שער רביעי ב-3 המשחקים האחרונים, ומצד שני סגר הרמטית את חצי המגרש של ואסקו כשלא נתן לשחקי פאלמיירס לנשום.. הבחור הזה ממש הופך להיות סופרסטאר לכל דבר, והרצון שלו להשאר בואסקו למרות שפחות או יותר כל איטליה ולא מעט קבוצות נוספות מתחננות שיגיע רק מעצימה את זה - אבל מחצית שנייה פושרת מאוד עם החמצות של ואסקו בעיקר גרמו לה לאבד את הנקודות.

    את המשחק של פלו ראיתי תחילה רק אחרי ה5-4 כשפשוט אמרתי לעצמי שאני חייב להעביר ולראות מה הולך שם(וכמובן אז הפסיקו כל השערים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) אבל מהשידור החוזר שתפסתי באמת משחק לא נורמלי. פלו עם דקו ופלו בלי דקו זה פשוט שמיים וארץ, פשוט הצגה לראות אותו משחק מאז שחזר מפציעה ולקח את המקום שלו בהרכב... פרד יכל לכבוש חמישייה אגב אבל בתוספת הזמן הוא החטיא כשהוא לבד לגמרי מ-8 מטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אבל קשה לי לראות את פלו מצליחים לחזור למירוץ, המשחקים שנשארו להם קשים מידי כדי להוציא נקודות 9 נקודות.

    סאו פאולו ובוטאפוגו, שניהן בשלהן - ממשיכות בנפילה התהומית שלהן לא רק מחוץ למרוץ האליפות - אלא אולי גם מחוץ לליברטאדורס. היה נדמה שליאאו מצליח לייצב את הספינה התקפית בסאו פאולו, ובעיקר להחזיר את לוקאס לדרך הישר עם יכולת מצויינת אחרי תקופה ממש גרועה שלו - אבל המשחק בחוץ נגד פאראנאנסה היה גרוע וסאו פאולו פשוט לא ייצרה מצבים.
    עוד מישהו שעובר תקופה קשהמ אוד בסאו פאולו - קאזמירו - נכנס כמחליף לקרליניוס פאראיבה אחרי 20 דקות, וליאאו החליט להוציא אותו במחצית השנייה לטובת ריבאלדו אחרי שיותר הזיק מאשר תרם לקבוצה... חבל על הילד ואני מקווה שבאמת הנוקשות וההכוונה של ליאאו תעזור לו כמו עם לוקאס - בנתיים פחות או יותר כל הקשרים של סאו פאולו או פצועים או מושעים ולפי דיווחים אפילו אז הוא לא יקבל הרכב כשז'יאן שהוא מגן יועדף על פניו בקישור.

    בבוטא המאמן קאיו ג'וניור התפטר, אחרי שהם הפסידו פעם נוספת - הפעם לאמריקה מיניירו הצנועה ממעמקי התחתית. נדמה שהחבר'ה שם ויתרו לגמרי על הליגה וחבל... אולי זיעזוע כזה יוכל להחזיר להם את המרץ ולהציל משהו קטן מהעונה היפה שעשו בתחילת\אמצע הטורניר - למרות שאינטר עם איך שהיא נראית(ד'אלסנדרו בכושר נהדר השנה בעיקר מאז הפציעה של דאמיאאו) דיי בטוחה ב-5 הראשונות.

    בתחתית אתלטיקו מיניירו ממשיכה במסע ההשרדות המרשים שלה וכנראה יצליחו להשאר בליגה, כשהמאבק הוא בין קרוזיירו, אתלטיקו פאראנאנסה וסארה - כשהמחזורים האחרונים יהיו מרתקים עם מפגשים ישירים כשקרוזיירו תארח את ופאראנאנסה כבר מחזור הבא, ותתארח אצל סארה מחזור אחרי - כל זה כאמור כנראה בלי הכוכב הגדול שלהם וולטר מונטיז'ו.

    בצמרת לקורינתיאנס על הנייר יש משחקים יותר קלים מאשר לואסקו, כשהיא מארחת שבוע הבא את אתלטיקו מיניירו שכאמור אחרי שכנראה הבטיחה את ההשארות לא צריכה להיות מוקש גדול כ"כ - במחזור הלפני אחרון יגיע המשחק המוקש הגדול ביותר כשהיא מתארחת אצל הפתעת השנה פיגיירנסה - ובמחזור האחרון יגיע ה"דרבי פאוליסטה" הגדול, אחד הדרבים הכי חמים בעולם - כשפלאמיירס ש"בטעות" עזרה ליריבה הגדולה עם התיקו מול ואסקו תגיע לפאקאמבו למחזור הסיום בתקווה לתקן את המעשה ולהרוס את חלום האליפות של קורינתיאנס - שמצידה מקווה להגיע למשחק כשניצחון ככל היותר יבטיח לה את התואר.

    לואסקו כשאמור עם 2 נקודות מתחת למוליכה, נשאר לארח את אבאי האחרונה בטבלה במחזור הבא, אז תצא למשחק חוץ קשה נגד פלומיננסה למרות שהיא עד אז אולי תצא מהמירוץ ולא יישאר לה על מה להלחם(אבל עדיין תהיה יריבה קשה ואיכותית).
    ואז במחזור האחרון גם היא תארח את אחד הדרבים הכי גדולים בברזיל נגד היריבה הכי מרה שלה, פלאמנגו של רונאלדיניו, שכנראה גם לה יהיה מה לשחק עם הקרב על המקום בליברטאדורס, ככה שיהיה לה רצון לעבוד ולשחק בשביל עצמם מלבד הרצון העז להרוס לואסקו.

    בקיצור - לא לפספס.

    הטבלה אחרי 35 מחזורים(ואסקו זכתה בגביע ובכרטיס לליברטאדורס כך ש-5 הראשונים מקבלים כרטיס, לא כולל סאנטוס שאם תסיים בטופ 5 אז גם השישית תקבל) :

    1. קורינתיאנס - 64
    2. ואסקו - 62
    3. פלומיננסה - 59
    4. פיגיירנסה - 57
    5. פלאמנגו - 56

    6. בוטאפוגו - 55
    7. אינטרנאסיונאל - 54
    8. סאו פאולו - 53
    9. סאנטוס - 52
    10. קוריטיבה - 51
    11. גרמיו - 47
    12. אתלטיקו גויאניאנסה - 43
    13. פאלמיירס - 43
    14. אתלטיקו מיניירו - 42
    15. באהיה - 42
    16. קרוזיירו - 38
    17. אתלטיקו פאראנאנסה - 37
    18. סארה - 35
    19. אמריקה מיניירו - 34
    20. אבאי - 30
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/11/11
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אני מתקן, הדריבל לפני האדום אכן היה מצוין אבל לא יוצא דופן אצל הילד, אבל הדריבל שאני התכוונתי אליו היה משהו יוצא דופן. עברתי על התקציר המורחב יחסית ולא הציגו אותו שם, זה היה בערך באותו איזור כמו זה שנגמר באדום. אמשיך לחפש בתקווה למצוא, שווה את זה.
     
  15. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58


    דיי משוכנע שאתה מתכוון להשתחררות כאן, אלא אם כן הוא באמת עשה משהו לא נורמלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx כנראה קרה כשהסטרים שלי נתקע בפעם ה105 כי לא ראיתי את זה במהלך המשחק.

    עוד פעם המפתח איתו ומתי שאני באמת יוכל להגיד בפה מלא שהוא בין השחקנים הבאמת הכי טובים בעולם, זה מתי שהוא יילמד ויידע לשמור על יציבות כשהוא מתקרב לרחבה כדי באמת לעשות משהו מסוכן לכיוון השער בצורה מתמידה, אבל לפחות את 70% מהדרך יש לו שזה משהו שרוב גדול של השחקנים בעולם לא יכולים להגיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/11/11