נאתכו לא צריך להישאר ברוסיה הוא יכול להגיע לקבוצות גדולות באמת שמעתי שטוטנהאם עוקבים אחריו, זה יכול להיות מעבר מעולה בשבילו
נאתכו צריך להתרחק מהליגה האנגלית כמו אש. ממש לא בשבילו לדעתי. צסק"א אחלה קבוצה ואולי הבמה הכי גדולה ברוסיה, אם באמת תגיע הצעה שייקח אותה בלי להסס...סה"כ מהליגה האחרות ספרד הכי מתאימה לסגנון המשחק והמגבלות שיש לו.
חוץ מזה, הבנאדם משחק שם בקושי שנה וחצי. שחקנים לא עוברים קבוצה כל שנה רק בגלל שהם קצת טובים. עדיף לו להשאר בקאזאן, היא קבוצה מספיק טובה עם חשיפה מספיק גדולה.
מקבץ ישראלים בליגה אירופית: נאתכו, כאמור, כבש את שער הניצחון של קאזאן מול טוטנהאם. 11 דקות לליאור רפאלוב בתיקו 2 של קלאב ברוז' בברמינגהאם. בירם כיאל היה בשוק כאשר רנס עלתה ליתרון כבר אחרי 2 דקות בסלטיק פארק, אבל סלטיק התעשתה וניצחה 1-3 את המשחק שבכולו שותף כיאל. 88 דקות לביטון בהפסד של ויסלה לפולהאם 4-1, הפסד שחיסל את סיכוי העלייה של ויסלה לשלב הבא. בוזגלו חימם את הספסל בניצחון של ליאז', משה אוחיון עשה זאת בניצחון של לגיה ורשה.
טוב עכשיו אפשר להגיד באופן רשמי שרפאלוב איבד את מקומו בהרכב ברוז' אחרי שקיבל קרדיט בחודשיים הראשונים של העונה. חבל מאוד. בוזגלו כנראה גם יהיה מחמם ספסל בליאז' אגב שלשום (רביעי) התפרסמה בידיעות ספורט כתבה של 2 עמודים על אי ההצלחה של בוזגלו ורפאלוב בבלגיה עד כה. האמת שהכתבה עשתה עוול לרפאלוב ואל הזכירו בה את המשחקים ששותף בהם הרבה דקות בגביע ובאירופה.
יש שורה של מעוניינות בנאתכו: צסק"א דינמו קייב, שטוטגארט ומיורקה. כשגם רובין עצמה מאוד מעוניינת להאריך לו את החוזה בעוד שנתיים. כל קבוצה שהוא לא יבחר תהייה עבורו שיפור. גם להישאר ברובין זה לא רע כרגע...
בהופעת שישי הקבועה שלו, לירן כהן פתח ושיחק 78 דקות בתיקו של ביאלסקו-ביאלה מול ז'בז'דה. מכלן הובסה 6-2 בגנט, 80 דקות ללירוי צעירי שממשיך לקבל את הקרדיט בהרכב מכלן.
אני חושב שכל מיני לגיונרים כמו לירן כהן, שבכל מקרה לא יגיעו כבר לנבחרת, לא ממש ראויים לסיקור, כלומר ההצלחה/אי הצלחה שלהם בחו"ל, ממש לא משנה דבר לכדורגל הישראלי. לעומתם כשלון של שחקנים כמו רפאלוב, בוזגלו וגילי ורמוט הוא מאוד מאכזב
אני דווקא מופתע. כן ציפיתי שרפאלוב יככב בברוז' וגם ההתחלה בישרה על זה. מאוד חבל על מה שקורה לו, מקווה בשבילו שחילוף המאמן יעזור, למרות שלא נראה שזה יקרה.
החוכמה היא המשכיות. בהתחלה גם טועמה כיכב בבלגיה. בהתחלה היריבות לא מכירות את השחקן. חילופי המאמנים דווקא יכולים רק להזיק, כי כאמור רפאלוב היה אהוד על קוסטר. ליאור גם טיפש גמור, בגלל הטוויטר הוא כבר מתחיל ברגל שמאל אצל המאמן החדש. עכשיו זה מבחן אופי ענק לרפאלוב, אם לא יעבור אותו, יחזור ללבוש את המדים הירוקים בקרוב. אם יעבור, יוכיח שהוא ראוי לקריירה אירופית משמעותית.