האיחוד האירופי הוא גוף אנטי ציוני פרו פלשתינאי? נורווגיה? הולנד? תביא הוכחות שגופים אנטי ציוניים תומכים בארגונים כמו בצלם וכו. בהצלחה.
אתה דורש ראיות? א-ת-ה? המשיח הגיע ועל גבו רכוב חמור. :aaa021: הרשה לי להסביר לך איך עובד דיון נורמלי: אתה שוטח את טענותיך - 1, 2, 3..., אני מתייחס אליהן - 1, 2, 3..., ואז אתה עונה - 1, 2, 3... הדיון איתך עובד אחרת משום מה: אתה אומר, אני עונה ואז אתה מתעלם וזורק לאוויר משהו חדש כהתחמקות. עכשיו, לאחר שנדרשת וכשלת להראות סימוכין למספר גדול של הצהרות, אתה דורש, עם שורה ביריקה בתגובה להודעה ארוכה ומנומקת שמפריכה ערימה נוספת של שטויות פרי מקלדתך, דווקא ממני להוכיח משהו? איפה ההוכחות שלך לגבי התורמים הכהניסטים של ביבי? איפה ההתייחסות שלך לאופי התרומות של האוונגלים? איפה הראיות שלך לגבי השפעה כלשהי של ההון הזר על המדיניות של ביבי? איפה ההתייחסות שלך לכך שהארגונים הזרים מחזיקים את השמאל הישראלי בחיים (ההון האמריקאי לא מציל את ביבי מדבר)? ללא שום קשר, הצצה בקישור שנתתי לך קודם הייתה עוזרת לך קצת ואולי אפילו חוסכת ממך שאלה כזו. http://www.ngo-monitor.org/article/b_tsele...d_zaydes_fa_ade ללא שום ספק, אנשים שטובת ישראל קרובה לליבם. הקרן החדשה לישראל מפזרת כספים רבים בישראל. http://wikileaks.org/cable/2010/02/10TELAVIV439.html גלול מטה לדבריה של בכירה בקרן (סעיף 7c): להערכתה בעוד 100 שנה ישראל תפסיק להיות מדינה יהודית - וטוב שכך!
זה רק מראה עד כמה אתה לא מבין מהם ויתורים אמיתיים, על זכות השיבה הם לא מוותרים, על ההסתה הם לא מוותרים, זה שהם נותנים לך את השכונות היהודיות זה לא ממש ויתור כי עד עכשיו לא הועלתה שום הצעה לויתור עליה, בינתיים מי שמוותר זה רק הצד הישראלי. יפה גם שאתה מתעלם מההתעלמות של אבו מאזן במדינה יהודית, הכרה בסיסית במדינה השנייה זה הבסיס לכל הסכם... ומצד שני אתה מאיים עלינו במדינה דו לאומית... אתה מתעלם מזה שביבי מילא אחר חלקו כשנסוג מחברון ובכך מילא באופן מלא אחר התחיבויות ישראל באוסלו, עוד משהו שאתה שוכח זה שביבי נסוג מחברון תוך כדי כך שהקואלציה שלו עשתה לו את המוות ועוד אחרי שהארכי טרוריסט מהצד השני פתח במהומות מנהרת הכותל. כמובן שאתה מתעלם מזה וממשיך לזרוק ססמאות כמצופה מאיש דתי ואדוק. יפה שאתה מסתכל רק על זה ולא על העובדה שמיליון אזרחים נמצאים עכשיו בטווח רקטות, בקרוב גם מדינת תל אביב, אתה מתעלם מהשורה התחתונה של דברי והיא שחמאס נהייה ארגון הרבה יותר חזק מאז ההתנתקות. א. המספרים "קצת" שונים.. ב. אתה אשכרה עם הראש תקוע בתוך החול? ב"מומחיות" אתה אומר "אולי אחד, שניים" ושוכח שנורתה כמות נכבדת של טילים(רק מהזכרון אני מעלה לפחות 5 מקרים). הקורנט זה לא טיל מספיק טוב בשבילך? אולי אתה רוצה שיהיה להם גיל/תמוז/נימרוד? או שנעביר את ה-8 וה-6 ת"פ אחמד ג'עברי כדי שזה יתחיל להדאיג אותך? יהודים לא זורקים אבנים על חיילי צה"ל שמנסים לעצור אותם...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4140288,00.html על אף הסלידה שלי ממפלגת הליכוד, צריך לציין לטובה את האיש הזה, שהוא אחד השרים הבודדים שעושים דברים בשטח ולא רק מדברים. בתור אחד ששייך לארגון שגרירי רוטשילד, יצא לי להיות נוכח באותה הרצאה, אני חייב לציין שצורת הדיבור של כחלון היא מאוד צנועה ואמיתית, בשונה מהאיש שעומד בראשות מפלגת הליכוד. רק חבל שהשר לא התייחס לתפקידו כשר הרווחה.
לו הוא רק היה איש ליכוד, הייתי אומר שיש גם שם צדיקים בסדום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אין ספק שהוא מנסה אבל בפועל לא ראיתי ירידת מחירים דרסטית מחברות הסלולר. אז נכון הוא הוריד את ההתחייבות שפעם הייתה ל 36 חודשים בחצי ל 18 חודשים, אבל אותן חברות העלו את המחיר לדקת זמן אויר, ובפועל לא הרווחנו הרבה. כרגע לפי מה שהבנתי החברות החדשות שנכנסנו במכרז שבוצע לפני מספר חודשים, מתקשרות להכנס לשוק בגלל בעיות תקציביות. נחכה ונראה.
היום ב250 ש"ח אתה סוגר לעצמך אייפון ואת כל חשבון הטלפון (1000 דקות ו1000 הודעות). כתבה מעניינת בנושא שדנו בו פה הרבה. http://www.calcalist.co.il/local/articles/...3545927,00.html
אני רק לא מבין למה הוא מדבר על וושינגטון או על איזו וושינגטון הוא מדבר (עיר הבירה המזעזעת או המדינה החביבה שבצפון מערב ארה?ב). תשתית הסלולר והאינטרנט בארה?ב גרועה ואין מה לחקות אותה או את המצב שלה. ישראל צריכה לשאוף להיות סינגפור או דרום קוריאה.
התשתיות בארה"ב היא על הפנים, וחלק מהרשתות שם עדיין מבוססות על ה TDMA וה CDMA המיושנות והדפוקות, ולא על ה GSM המוכחת והטובה. בוושינגטון DC הרשת היא אחת הגרועות שנתקלתי בה מאז ומעולם, הכיסוי חרא, המכשירים חרא, המחירים בשמיים, והניתוקים רבים. כנראה שהרשת תואמת לרוב האוכלוסיה בעיר הזו... בניו-יורק/ניו-ג'רסי המצב טוב בהרבה. בארץ, בהשוואה, הכיסוי טוב מאוד, והמחירים לא בשמיים, אם כי הם עדיין גבוהים ממה שצריכים להיות. ממה שראיתי, בארה"ב פחות אנשים משתמשים בסלולר, ולא תראה כמו בארץ שכולם מסתובבים עם שני מכשירים, וכל הזמן מדברים. נתון שאין לי, ואולי לייזר כדרכו יחפור וימצא תוך כמה שניות, הוא ההשוואה בין עלות השיחות הקוויות, שבו יש לבזק מונופול, והמחירים גבוהים מאוד. מעניינת עוד השוואת מהירויות אינטרנט, ומחירים.
דבר שהדהים אותי כשהייתי בסין זה שיש לך בכל חור, ואני מתכוון בכל חור קליטה מקסימלית בסלולרי. כנראה שההמשלה שם הבינה שהרבה יותר זול לשים אנטנה כל כמה קמ"ר מאשר לחבר הכל בחוטי חשמל. ארה"ב עוד מרושתת מהתקופה שלא היו סלולריים ולכן יש עדיין שימוש לטלפונים קוויים ולכן גם הרשתות לא מגיעות לאיכות המקסימלית שלהן.
לא מפתיע. בארה"ב, אחרי הקריסה הענקית ב 1929, החל ה"ניו-דיל", שבו אנשים הועסקו בעבודות יזומות שעיקרן תשתיות: מערכת הכבישים המצויינת שמשרתת את ארה"ב עד היום, וכן הרכבות. היום העולם שונה, וחלק מהמסחר/בנקאות וכדומה הוא אלקטרוני, ומבוסס תקשורת, ואינני מתפלא שהסינים החכמים הבינו שבלי תשתית אין כלכלה מתפתחת. העיקר שבישראל הכבישים פקוקים והרכבות נשרפות.
מאוד לא נעים שאבא מתקשר אליך ללונדון, מספר לך שהייתה נפילה 20 מטר מהבית והאוטו בחנייה התפוצץ. העיקר החזרנו 1000 אסירים.
אחרי שחיסלו להם את החוליה הם אמרו שבתוך מספר שעות תגיע תגובה. שעתיים אחרי הם כבר חזרו לירות, ולפי מה שאני שומע מאשדוד הם גם ממשיכים.
בימים כאלו אני אוכל את הלב: למה לא ברחתי כבר לפני שנים להיכן שלייזר נהנה עכשיו משוליה של סופת-שלג נחמדה. בקרוב, ת"א תחטוף משני הכיוונים: החיזבאללה מצפון, והחמאס מדרום. אולי אז יהיה סוף סוף שקט לתושבי מדינת-ישראל.