מחזור 8 בליגת העל: באר שבע ומכבי חיפה נפרדות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏13/10/11.

  1. סטפן שאלוי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    1,606
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לחיפה, ההפסד הזה של מכבי ת"א לא הוריד אבן, הוא הוריד לה סלע מהלב. ואני צריך לאכול את הכובע אחרי שכתבתי שמכבי ת"א יזכו באליפות, ושהיום הפער יגדל ל 7 נקודות.

    מכבי פשוט לא שיחקו במחצית השניה.

    דור מיכה כהרגלו אחלה שחקן, וגל אלברמן אחלה בלוף ואוברייטד, בוזגלו 2.
     
  2. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,763
    לייקים שהתקבלו:
    26,914
    מין:
    זכר
    תסביר לי רק איזה בנאדם שפוי יהמר כל פעם על מכבי ת"א כאלופה אחרי כל השנים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    למה לחזור על אותה טעות כל קיץ.

    קודם שבאמת יוכיחו שהם השתנו.

    אנשים מושפעים מתקשורת תל-אביבית ושוכחים שמכבי ת"א לקחה 4 אליפויות ב- 30 שנה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/10/11
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,269
    לייקים שהתקבלו:
    7,325
    לא הושלכו לפני כן רימוני עשן "נקיים" אלא שלוש אבוקות. אחת מהם הושלכה על ידי המטומטמים לעבר הגוש המעודד (בניסיון כמובן שהמשטרה לא תתפוס אותם) מה שגרם לכוויה ברגל של חבר שלי (שהזדקק לטיפול רפואי במגרש). שתיים נוספות נזרקו סמוך אלי, מה שגרם לי להיות מוקף בעשן מכל כיוון עוד לפני אותו רימון מקולל.
    אז כן, היו אנשים שמחו נגד האבוקות עוד לפני הרימון שכלל גז מדמיע. המזל הגדול של חבר שלי היא שהאבוקה שנזרקה מלמעלה פגעה ברגל ולא בראש (כוויה דרגה 2 אגב).

    לא ערכתי השוואה בין תופעת החוליגנים שהייתה קיימת באנגליה למצב הקיים בישראל מבחינת ציבור האוהדים. מה שעשיתי הוא לדבר על השיטה האנגלית להתמודד עם מעשי אלימות כמו שהתרחשו אתמול: מצלמות במעגל סגור ואחריות אישית וקשה של כל אוהד שלוקח את החוק לידיו. אבוקות ורימוני עשן אסורים במגרש הכדורגל ובצדק, ברגע שהם מודלקים ללא השגחה ובצורה פיראטית הם מסוכנים, כפי שהוכח אתמול.

    לא מעניין אותי למה התכוון או לא התכוון אותו טמבל. מה שמעניין הוא המחדל שלו הוא היה שותף, חוסר האחריות שלו והתוצאה של המעשים שלו שבנס לא הייתה קשה יותר.
    אותו מטומטם לקח אחריות על החיים של אלפי אנשים, בהם ילדים ונשים בהריון. באיזה זכות הוא עושה זאת? באיזה זכות אתה יכול לתת לגיטמציה למעשים שלו רק כי הוא לא התכוון לתוצאות ההרסניות שלהם הוא גרם?
    מעניין כיצד אתה היית מרגיש אם הבן שלך או האחיין שלך היה מתעלף לידך או מקיא לידך כפי שהתרחש לידי אתמול, עד כמה אתה היית סלחן. המראות שראיתי ביציאה מהאיצטדיון של ילדים שלא עומדים על הרגליים עם עיניים דומעות הייתה מבישה, קשה ולא מתאימה למשחקי הכדורגל.

    מדובר באדם בוגר שצריך לקחת אחריות על מעשיו. והסיבה שנתתי כדוגמא את המודל האנגלי היא העובדה שבאנגליה זה בחיים לא היה קורה. מדובר באדם שהורשע בעבר בהכנסה וזריקה של אמל"ח ממגרשי הכדורגל והוא הורחק לחצי שנה מהמגרשים. את זה אני אומר בוודאות מידע אישי. יש גם שמועה שלפני שבועיים הוא וחבריו תקפו אוהד מכבי ת"א וגרמו לו לכוויות כשזרקו עליו צעיף בוער. באנגליה אדם כזה היה נכנס לכלא ולא רואה מעולם מגרש כדורגל. בישראל הוא קיבל את האפשרות לעשות השנה מנוי בלי שום הפרעה.

    למשפט האחרון בדברייך אני מעדיף לא להתייחס כי הוא לא שווה תגובה. אתה לא מבין שאתה נותן לגיטמציה לעבריין בדברייך וזה חמור בעיני.
     
  4. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    לא צריך לומר הרבה - פשוט הגנה זוועתית. פונצ'ץ וייני לא מתואמים כלל(ודי בצדק), עומר ורד במשחק הכי חלש שלו במכבי שלא מפסיק לשבור את קו ההגנה ויואב זיו כרגיל עם המון חורים בהגנה.
    לוגסי ממשיך להיות חלש, דור מיכה במחצית השנייה לא הופיע, קונאטה חלש מאוד וקולאוטי לא יכול לבד.

    קריית שמונה קבוצה טובה עם מגרש קשה, כבר כמה שנים שאנחנו לא מסתדרים בו, ידעתי שיהיה משחק קשה, בטח עם כל החיסורים שלנו. לא להוריד את הראש, צריך להמשיך הלאה.
     
  5. קרלוס קרמונה Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/11
    הודעות:
    46
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ק"ש הוכיחה שהיא הכבש השחור של מכבי בבית שלה בהרבה משחקים היא עשתה לה שם חיים קשים..מחצית שניה הם עשו מה שהם רוצים בהגנה הלא מתואמת של מכבי ולולא ההחמצות של שמעון המחמיצן זה היה יכול להיגמר גם ברביעייה
     
  6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,811
    לייקים שהתקבלו:
    6,099
    משה, לצערי יש לך הבנה חמורה בהבנת הכתוב. שלי ושלך.

    אם כך - מה אנגליה רלוונטית לדיון? התחלת בכך שלא השווית בין בעיה א' לבעיה ב' והמשכת בהצעת פיתרון ב' לבעיה א'.

    ראשית - נהל דיון ענייני והמנע מדמגוגיה. לא רמזתי בפסיק מדבריי על מתן לגיטימציה לפיזור גז מדמיע במגרשי כדורגל. אני כן חושב שיש מקום לברר מקדמית לדיון את כוונת המשליך - יש הבדל בין השלכת רימון עשן - אמצעי עידוד ברחבי העולם, בצדק או לא - לבין פיזור גז מדמיע. אין ויכוח על כך שהתוצאה היתה קשה. אבל אם אנחנו פה כדי לדבר מהותית על מה שקרה, קורה ויקרה במגרשי הכדורגל אז לשאלה הזו יש חשיבות אקוטית. אם אנחנו פה כדי לרחם על נפגעי אתמול אז אני מסכים איתך, זה לא משנה. בנימה אישית הייתי מציע לך לתת לי קצת יותר קדיט בכל הנוגע לניסיון שלי במגרשי הכדורגל בארץ. לא המצאת את הגלגל ואתה לא הראשון שנפגע מאמל"ח.

    מקומו לא ביציעים - מסכים. 3 שנים בכלא? נו שויין...
     
  7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    פשוט לא יאמן עד כמה שהליגה שלנו חלשה;
    הפועל, אותה הפועל בינונית שלפני שבוע-שבועיים 'הודיעו' שהיא במשבר חריף בין השחקנים למאמנה נמצאת במקום הראשון;
    מכבי ת"א, שהתחילה את העונה מצויין עם סגל צעיר ורענן, כבר משחק 2 רצוף שמשחקת על הפנים, כאילו היא נלחצה מהפתיחה הטובה יחסית שלה.
    חיפה, אותה אלופה דאשתקד, נמצאת רק במקום ה6 עם 12 נק'.

    אף קבוצה לא מצליחה לברוח.
    אפילו בית"ר, שעם 10 נק', משחק חסר, סגל קצר עם פציעות בלתי נגמרות, אם תנצח מחר את ראשל"צ תהיה במרחק של 4 נק' בלבד מהפיסגה.
    ברור שזה לא המטרה של בית"ר העונה, אבל זה רק כדי לחדד את המצב ההיפותטי בליגה העונה שאף קבוצה לא רוצה לברוח, אף קבוצה לא 'מעל הליגה'.
    וזה לא שהליגה חזקה מאוד והקבוצות 'הקטנות' התחזקו.
    אם כבר ההפך...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/10/11
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,269
    לייקים שהתקבלו:
    7,325
    אנגליה רלוונטית לדיון בגלל צורת הענישה שם. העלתי את הפיתרון האנגלי בגלל העונש הנפוץ בישראל (משחקי רדיוס ללא קהל) כשהפיתרון שאני מציע הוא דומה לזה שמיושם באנגליה - ניצול המצלמות באיצטדיון כדי לבוא בדיון וחשבון עם העבריין הספציפי ולא ענישה של כל הקהל.
    אפשר בהחלט לקחת פיתרונות מהמודל האנגלי או להגיד שהוא מתאים גם מבלי להגיד שהעבריין הישראלי שווה לחוליגין האנגלי.
    מדוע אנחנו צריכים להגיע לאסונות כמו שהיו באנגליה או לדימוי דומה בקשר לקהל האוהדים לפני שנגיע לפיתרון שהושג באנגליה?
    לקחתי סעיפים מסוימים מהפיתרון האנגלי שמתאימים לכל מקום בעולם, ואין זה משנה האם מדובר בחוליגן אנגלי או בעבריין ישראלי.

    אתה זה שהשתמש בדמגוגיה כשאמרת שאני זה שצריך להיכנס למאסר לשלוש שנים בגלל הדעה שלי בנושא. קשה לך להבין את זה, אבל ההודעה שלך אומרת במילים פשוטות שהדעה שלי בנוגע לעונש אותו צריך לקבל הבחור היא קיצונית ובכך אתה נותן לגיטמציה למעשים של הבחור.
    אין כאן אמצע, או שהמעשה לא חמור ולכן העונש צריך להיות קל או שמדובר במעשה חמור והעונש צריך להיות בהתאם.

    אותו עבריין (לא ראוי להקרא אוהד הפועל באר שבע) עבר על החוק בכוונה תחילה. גם אם הוא לא התכוון להכניס גז מדמיע לאיצטדיון, הוא עבר על החוק בכל כך הרבה דרכים ובצורה כל כך מדוקדקת ומתוכננת שהוא ראוי לעונש חמור וקשה. ואם היה נזרק רק רימון עשן רגיל, האם זה הופך את הפעולה לפחות חמורה? לפני מס' שנים נזרק רימון עשן "רגיל" במשחק שלנו מול הפועל ת"א בוסרמיל. גם שם אנשים סיימו את הלילה בבית החולים בגלל שאיפת עשן. מה הרף אצלך? מהו אמצעי לגיטמי ומה לא? עד כמה אנשים צריכים להפגע כדי שנחמיר עם אותם עבריינים?

    ברגע שאדם מחליט להכניס אמצעי לחימה למגרש כדורגל, לא משנה אם מדובר ברימון עשן, אבוקה או גז מדמיע, הוא עובר על החוק ומכניס לסיכון אלפי אנשים. מי הוא שבגללו אני אצטרך לשאוף עשן או גז מדמיע?

    שלוש שנים בכלא, שנתיים או שנה אחת, זה פחות קריטי עבורי. מה שקריטי הוא שבית המשפט יקבע קו אדום. לא יתכן שבמגרשי הכדורגל בארץ יהיה ניתן לעשות מעשים שבחוץ היו גורמים לך לשלם וביוקר. וזה לא רק בשימוש באמל"ח אלא גם בדברים אחרים. מגרש כדורגל היא לא מרחב ללא חוקים שכל עבריין יכול לעשות כל מה שהוא רוצה.
    מדובר באדם שכבר הורשע בעבר על עבירה של אמל"ח במגרש כדורגל, וקיבל חצי שנה של הרחקה מהמגרשים ללא מאסר בפועל. את הלקח הוא לא למד. עכשיו צריך להחמיר איתו. גם בגלל העבר שלו וגם כדי שכל מי שירצה בעתיד להכניס אמל"ח יחשוב פעמיים אם שווה לו לשבת בכלא (מקווה גם שהקבוצה תתבע אותו באופן אישי על הכסף שהיא עומדת להפסיד) בשביל להכניס אמל"ח למגרש.

    בדרך כלל אני סובלני הרבה יותר כלפי כותבים, אבל לא הפעם. לא אחרי ההרגשה האישית שחוויתי אתמול, לא אחרי התמונות הקשות שראיתי אתמול במגרש, לא אחרי ששמעתי מי האדם שהביא והכניס את הרימון, לא מוכן לסבול את הגישה שלך שמסתמנת בעיני כמקלה. לא מוכן לוותר לו על מעשיו והתוצאות להם גרם רק כי לא התכוון להכניס רימון עם גז עצבים אלא "רק" רימון עשן.

    הנה התמונה של היציע בזמן האבוקות ולפני שנזרק הרימון עם הגז מדמיע (אני למעלה בצד שמאל עם מכנס חום, חולצה אדומה וצעיף שמכסה את הפנים בגלל העשן), כפי שאתה רואה, כבר אז האמצעי, שהוא לגיטמי בחלק מהעולם לדברייך ושצריך לפתח דיון מהותי לגביו, סיכן (ופגע פיזית) באוהדים:

    http://images.one.co.il/Images/Packages/16982/557_372/IMG_4948.Xxx
     
  9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,811
    לייקים שהתקבלו:
    6,099
    אמרתי בהודעתי הראשונה בדיון שמיצוי הדין - גם עם זורק הרימון וגם עם מרססי הכתובות בבלומפילד - צריך להיות אישי ולא קולקטיבי בדמות עונש רדיוס או משהו מצחיק אחר. עד פה אני איתך. יש לזה קשר קלוש ביותר לרפורמה האנגלית במגרשי הכדורגל בעשור הקודם. אבל זה דיון קטנוני.

    אני שוב אציין את בעייתך בהבנת הנקרא ואמליץ לך לקרוא כל הודעה פעמיים ושלוש אם אתה ממשיך להתקשות (ועל הדרך תלמד מה זו דמגוגיה). הדעה שהבעת לגבי העונש בפוסטים הקודמים שלך היא קיצונית וזה לא אומר שאני תומך במעשה. כשאתה טוען כך אתה, בפשטות, משקר.

    אני מסכים איתך שמקומו של זורק הרימון מחוץ למגרשים. מעבר לזה הוא ישפט (אני מקווה) על פי חוק ויענש על פיו. לא מבין במה ולמה אתה מנסה לבטא את חוסר הסובלנות שאתה משווה לעצמך - היתה עבירה ונתפס העבריין. זה היה לא נעים, אני בטוח, אבל הדברים האלה קורים. לא אמורים לקרות, אבל קורים.
     
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,418
    לייקים שהתקבלו:
    4,968
    מין:
    זכר
    http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/2.Xxx בית"ר ירושלים - הפועל ראשון לציון http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/13.Xxx

    שני, זיו אדלר, 20:00, רמת גן.


    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/9/182039.Xxx
    בית"ר ירושלים מגיעה למשחק הזה כאשר היא מדורגת במקום ה 11 בטבלה, ובמאזנה כ 10 נקודות. במחזור החולף הובסה הקבוצה 3:0, משחק שהוגדר על ידי הצוות המקצועי כמשחק החלש ביותר של הקבוצה העונה. זהו היה הפסדה השני ברציפות של הירושלמים לאחר שמחזור קודם לכן ירדה מנוצחת מהמפגש מול הפועל פתח תקווה.
    בנוגע להרכב, מתכנן נעים מספר שינויים: בהגנה לצידו של תומר בן יוסף צפוי לפתוח מתן בראשי. שי מוטאי צפוי לפתוח בקישור במקום אביתר ברוכיאן ובחוד, צחי אליחן ישובץ במקום סטיבן כהן שנפצע ולא ייכלל בסגל של הקבוצה. מלבד כהן, גם קובי מויאל ועדן נחמני הפצועים לא ייכללו בסגל.

    http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg1023866.Xxx
    נעים. קבוצתו תחזור להציג את הכדורגל מפתיחת העונה?

    הרכב משוער: אריאל הרוש, אלי דסה, תומר בן יוסף, מתן בראשי, אבי ריקן, דן אייבינדר, שי חדד, שי מוטאי, אבירם ברוכיאן, צחי אליחן ועמית בן שושן.

    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/244080.Xxx
    ראשון לציון מגיעה למשחק הזה כאשר היא מדורגת במקום ה 13 בטבלה, ובמאזנה כ 8 נקודות. במחזור הקודם הפסידה הקבוצה 1:0 לבני יהודה. על אף אותו הפסד, הקבוצה כבר מציגה יכולת טובה מספר משחקים, אך יוצאת עם המחמאות בלבד. כעת, מאמינים כי היכולת הטובה תבוא לידי ביטוי גם בלקיחת נקודות.
    בנוגע להרכב, יחזקאל סובל ממכת פציעות נוראית שמשביתה שחקנים מרכזיים בסגל שלו וגם במשחק מול בית"ר ייעדר איתי אלקסלסי, שאמנם שב להתאמן באופן מלא אולם המאמן מעדיף שלא לסכן אותו. אותם הדברים אמורים גם לגבי הקשר ליאור ברטקובסקי, שהחל את האימון אתמול ופרש במהלכו. בכל מקרה שניהם לא ייכללו בסגל למשחק. מי שיישב ביחד עימם ביציע הוא סינדו דוסו, שמקיים אימוני ריצה מסביב למגרש ונראה כי ישוב להתאמן באופן מלא במהלך השבוע הקרוב, זאת למרות הערכות קודמות כי הוא סובל מקרע ברצועה הצולבת. לעומתם, מי שישוב לשחק לאחר מספר שבועות בשל פציעה בקרסול הוא הבלם הבוסני, אלביס מסיץ', שנראה כי יתפוס את מקומו של גל ספיר. בנוסף, יעלו למשחק גם ללא השוער והקפטן, אוהד כהן, שהורחק במשחק הליגה הקודם מול בני יהודה. מי שימלא את מקומו הוא אבירן דלל, שגילה יכולת טובה באימון וזכה לעידוד מחבריו בכל הצלה.

    http://db3.stb.s-msn.com/i/B3/77F69EF4591BAB79B518C5B35E3.Xxx
    מסיץ. שב מפציעה ויחזור למרכז ההגנה.

    הרכב משוער: אבירן דלל, קובי מוסא, אלביס מסיץ', גיא משפתי, עמירן שקלים, ג'סטין זולו, דור הלוי, ריף מסיקה, אסי בלדוט, דודו אברהם (הילאל מוסא) ודייויד גומז.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/10/11
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,269
    לייקים שהתקבלו:
    7,325
    דו"ח ועדת טיילור (הדו"ח הראשוני והסופי) העלה נקודות רבות בנוגע לרפורמה בכדורגל האנגלי. חלק מהנקודות אינן מתאימות ליישום בישראל, חלקן אינן אפשריות (לפחות כרגע) ליישום וחלקן מתאימות גם לכאן.
    אני בחרתי להתמקד בחלק מהדו"ח שלדעתי רלוונטי לדיון שלנו. אני בחרתי להתמקד בס' 71 לדו"ח שאומר כי יש להילחם באוהד האלים ובו בלבד.
    אני לא מקבל את הגישה שכדי ליישם סעיפים מסוימים מפיתרון כולל חייבים ליישם את כל הפיתרון או שחייבים להגיע למצב שציבור האוהדים הוא זהה בשתי המדינות. דו"ח טיילור הוא כל כך מפורט ועמוק שהמסקנות שלו בלא מעט סעיפים הם כבר מזמן לא רלוונטים רק לבעיה שהייתה אצל אוהדי הכדורגל באנגליה באותם שנים.

    אתה קראת לחלק מהתגובה שלי דמגוגיה, אבל אני חושב שההבדל ביננו בדיון הוא שבעוד התגובות שלי הם עם המון רגש בגלל שהייתי שם, התגובות שלך מעידות על קרירות מסוימת וריחוק מהאירוע. ולא, אני לא מבצע דמגוגיה אלא מעיד על המציאות כפי שהיא משתקפת בהודעות שלך.

    אבל בוא נתרכז במהות הדיון, בעוד אתה משלים עם כך שהדברים האלה קורים, גם אם אתה לא אוהב שהם קורים, אני לא. אצלי יש אפס סובלנות למקרים כאלה והענישה מבחינתי צריכה להיות בהתאם. אני לא מוכן להשלים עם כך שאדם, שכבר הורשע בעבר על עבירה בדיוק מהסוג הזה, עובר על החוק בצורה גסה פעם נוספת ומסכן את חייהם של אלפי אנשים.
    בשורה התחתונה, המעשים שלו העמידו אלפי אנשים בסכנת חיים. אני חושב שמעשה כזה, בטח לאור העבר של הבחור, מצריכים עונש חמור לא רק כדי שאותו אוהד יקבל עונש על מעשיו וילמד לקח כואב, אלא כדי שכל מי שבעתיד יחשוב על הכנסת אמל"ח למגרשים, לא משנה איזה סוג אמל"ח, יחשוב פעמיים האם שווה לו לשלם את המחיר הכואב.
    אז כן, אני חושב שעונש מאסר בפועל הוא עונש מתאים במקרה זה. אם ינתן עונש כזה, אולי אז נוכל להגיד שלא רק שהדברים לא אמורים לקרות, אלא שאנחנו גם עושים הכל כדי שהם לא יקרו בפועל.
     
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,269
    לייקים שהתקבלו:
    7,325
    ואם לחזור לדבר על כדורגל -

    1. לפי התקציר (הארוך יחסית יש לומר) של המשחק בין קריית שמונה למכבי ת"א המשחק היה יכול להיגמר גם ב4-1 ו5-1 לקריית שמונה ואף אחד לא היה מתפלא. ההפקרות בהגנה של מכבי הייתה מדהימה וכל דאבל פס, אפילו הפשוט ביותר, העמיד שחקן של קריית שמונה במצב נוח לכבוש.
    אבו חצירא לבדו היה יכול להשלים שלושער או לפחות לסיים עם שלושה בישולים. למזלה של קריית שמונה בסוף המשחק הוא סוף סוף הרים את הראש והחליט לא להיות אנוכי ולתת את מה שהתברר כבישול שהוביל לשער הניצחון.

    2. כל הכבוד להפועל ת"א על הניצחון המרשים, אבל, יש לניצחון הזה טעם מר. לא מבין מדוע השופט צריך לעזור להפועל ת"א ולפרק את פתח תקווה עם ההרחקה של קאלדירה. הפועל ת"א יכולה להסתדר גם בלי השופט, ושוב כולי תקווה שבהתאחדות יתחילו לפעול כנגד ההתנהגות של טוטו תמוז מידי שבוע.
    אני יודע שלאוהדי פתח תקווה קשה לעכל את קאלדירה, גם לנו היה קשה בהתחלה, אבל מדובר בשחקן איכותי עם לב ענק. אני בטוח שככל שהעונה תעבור גם אוהדי פתח תקווה יבינו את זה.

    3. חן עזרא חוזר לעצמו עם משחק ענק מול הפועל חיפה. לא יודע כמה אנשים באמת שמו לב לכדור שהוא נתן למוגרבי כשהאחרון החטיא לבד מול השוער אבל זה היה כדור מדהים. עזרא פשוט פירק את ההגנה של הפועל חיפה וסידר לחבריו לקבוצה הזדמנות אחרי הזדמנות. אם נתניה מפוקסים קצת יותר הם יוצאים עם 3 נקודות ועזרא עם לפחות שני בישולים.

    4. סכניין ממשיכה לשחק כדורגל חיובי כשכל המהלכים עוברים אצל ראדי המצוין. אם ימשיכו ככה הם בהחלט מסוגלים לרוץ בצמרת השנה.

    5. מכבי פתח תקווה משלמת וביוקר על הבחירה בשטראובר. גול אחרי גול שהם סופגים באשמתו. אחד מהם היה אחרי בעיטה חלשה לאמצע השער כשאפילו שחקני ההגנה של פתח תקווה לא מאמינים שהכדור נכנס.

    6. מה שהרשים אותי לגבי סולליך לא היה השער שלו. גם לשחקנים בינונים יכול להתלבש כדור מרחוק שיכנס בצורה יפה. מה שהרשים אותי היה דווקא הבישול שלו בשער השני של עכו. אחרי מבצע נפלא שבו הוא פירק את ההגנה של אשדוד וכשהוא במצב לבעוט, הוא הרים את הראש, ראה חבר לקבוצה במצב טוב יותר והחליט, למרות המבצע הגדול והאפשרות לכבוש, למסור את הכדור. זה היה המהלך הבאמת גדול של סולליך, העובדה שברגע האמת הוא החליט שטובת הקבוצה עדיפה ולכן החליט למסור. שאפו.

    מתלבט אם ללכת היום לאיצטדיון רמת גן לראות את המשחק של בית"ר מול ראשון לציון. העובדה שאני לא אוהד בית"ר ושאני אתקשה למצוא חברים מת"א שיבואו כניראה שתשאיר אותי בבית, אבל מי יודע...
     
  13. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,702
    לייקים שהתקבלו:
    2,497
    רשימת האוברטדיים במכבי נתניה נמשכת, אחרי אוראל דגני, קלמי סבן, זאב חיימוביץ', ביוואן פרנסמן, דלה ימפולסקי, שלו מנשה ועוד רבים עכשיו מגיע תורו של חן עזרא.

    איזה משחק ענק ואיזה נעליים, משחק טוב סה"כ שהוא ניסה הרבה אבל איבד המון כדורים, הולך כרגיל עם הראש בקיר, הורס לקבוצה שלו את המשחק.
    חן עזרא הוא מסוג השחקנים שבהטעייה אחת יכול להעיף שלוש שחקנים ולנצח לקבוצה את המשחק במהלך אחד ומצד שני להרוס לקבוצה את המשחק, כרגע הוא רק הורס אבל אני מאמין בו, יש לו כדורגל שלא רואים פה בארץ.

    הלוואי וניר נחום היה מקבל את הקרדיט שמקבלים חן עזרא ואחמד סבע בהתקפה של מכבי נתניה, האנדרטייד הכי גדול בליגה.

    מכבי נתניה, 2 תוצאות תיקו שהיינו הרבה טובים טובים במשחקים האלה ו-2 הפסדים שגם בהם היינו הרבה יותר טובים, פראיירים כרגיל עם ההחמצות והטעויות האיומות שעושה לנו קרופניק כל כמה משחקים, אם אוראל דגני היה נשאר וקפטן קוסטה ריקה היה מספיק להגיע בזמן היינו היום עם הרכב לאליפות.
    לפחות אנחנו רק 3 נק' מהמקום הראשון בלי חלוץ הרכב, סרגיי טרטיאק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/10/11
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,269
    לייקים שהתקבלו:
    7,325
    הפוך גוטה הפוך. אומנם לא ראיתי את כל המשחק אבל בתקציר ספרתי לפחות שלושה כדורים גדולים של חן עזרא שהעמידו שחקנים לבד מול השוער. יתכן שהוא גם איבד כדורים, אבל עם ערנות בחוד אצלכם הוא מסיים לפחות עם שני בישולים.
    אחמד סבע עושה את העבודה אצלכם בצורה טובה זאת העונה השנייה ברציפות. מול הפועל חיפה הוא אפילו יצר כמה פעמים מצבים כשהוא מחוץ לרחבה.
    עזרא וסבע הם לא אוברטדיים. בדיוק ההפך, כשהם טובים נתניה מלהיבה וטובה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/10/11
  15. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,702
    לייקים שהתקבלו:
    2,497
    חן עזרא אוברייטד, לא משנה מה תגיד לי הוא אוברייטד אבל עדיין שחקו מצוין עם כישרון ברגליים שאין לאף שחקו בארץ, אחמד סבע שחקו מצוין ואין ספק שההוא שחקו מספר אחת שלנו כבר שלוש עונות אבל... זה בעיקר בזכות השחקנים שלידו, במיוחד ניר נחום שלא מקבל תיזכורת בתקשורת, ווינגר שהרבה זמן לא ראינו במכבי נתניה, עובר שחקנים כמו מים, פותח את ההגנה של היריבה, פשוט שחקו יוצא מן הכלל והאנדרייטד הכי גדול בליגה.

    חן עזרא היה במשחק טוב נגד הפועל חיפה, רואים עליו שהוא ניסה וזה מה שמשמח אותי אבל הוא איבד הרבה כדורים והלך הרבה עם ראש בקיר, משחק מצוין וחזרה של חן עזרא האמיתי עדיין לא אבל זה בדרך.