דיון התקשורת לעונת 11/12

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Jul 9, 2011.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    ההתאחדות לכדורגל השיקה אפליקציה לאייפון. ההייליט של האפליקציה הוא הבטחה ללוח התוצאות הישראלי הטוב בארץ שכולל תוצאות חיות ומפורטות מכל הליגות הישראליות וגם של משחקי הליגיונרים ברחבי אירופה. בנוסף מתקיימת באפליקציה תחרות ניחוש תוצאות. האפליקציה חינמית.
    http://itunes.apple.com/us/app/ifa/id47018...?l=en&ls=1&mt=8

    --

    יש לי את האפליקציה, תכל'ס נראית נחמד, אבל המבחן הוא התפעול שלה בזמן אמת. לא יצא לי לבדוק עדיין האם היא באמת מעדכנת תוצאות חיות ומפורטות תוך זמן קצר מליגה ב' דרום א'.
     
  2. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
  3. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    טור מפגר וילדותי.

    עריכה - וכן, הוא באמת לא מבין בכדורגל.
     
    Last edited: Oct 15, 2011
  4. Jose Mourinho Member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    0
    איך מאיר איינשטין רוצה שייקחו אותו ברצינות עם השיער הזה?!
     
  5. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    צ'רלטון לא חושבים שהגזימו עם עניין הראיון של איתי שכטר לטלוויזיה הגרמנית? פימפמו את הראיון הזה לפחות חודש וחצי כאילו הוא הולך לגלות סודות מדינה או לספר לנו איך נוצר העולם.

    הוא משודר כרגע ואין לי זמן לראות אותו, אבל למי שרואה - זה אשכרה משהו מעבר לראיון הרגיל שקורה בדר"כ או שבאמת הייתה להם סיבה לחכות כ"כ הרבה זמן עם פרומואים ותזכורות כאילו זה גמר גביע אירופה?
     
    Last edited: Oct 15, 2011
  6. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    זה נראה לי ניסוי בשיווק, אם פרסום עד לרמת שטיפת מוח יכול לגרום לאנשים לראות אפילו את הדבר הכי משעמם בעולם, ע"ע איתי שכטר בראיון לטלוויזיה הגרמנית.
     
  7. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    אולי טור מפגר אבל באמת שקורה לי לא פעם שאני חושב כך, ואני בטוח שגם לכולם, שיש שחקנים שאן להם מקום בכדורגל וברגע שהם משחקים ברמות הגבוהות, אתם משתגע איך דווקא הם כן ושחקנים אחרים, שכן מגיע להם, לא מקבלים הזדמנות, וזה מחרפן, ובכל הדוגמאות שהוא הביא, הוא צדק.
     
    Last edited: Oct 16, 2011
  8. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    עמנואל רוזן הוא ליצן מארץ הליצנים, לא משנה מה יקרה במציאות, הוא תמיד יהיה סובייקטיבי בכל עניין הקשור להפועל ת"א ונגד מכבי ת"א ובית"ר ירושלים, אני לא מבין איך וואן נותנים במה לבן אדם העלוב הזה ותסלחו לי על המילים אבל באמת שבכל טור שלו, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, זה כבר פתאטי.
     
  9. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    הוא לא. בוסקסטס אחד הקשרים ההורסים הטובים בעולם, עומר גולן אומנם לא מציאה גדולה אך כך גם לא יתר החלוצים שהזכיר, יואב זיו הגיע לאן שהגיע בעיקר בזכות עבודה קשה ומזל(מחסור קשה במתחרים בעמדה הזו בשנים האחרונות) וכו'.
     
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    מעבר לכך שניתן להתווכח ספציפית לגבי השחקנים שהוא הזכיר (לסאנה דיארה קשר מצוין לדעתי, בעונת הגביע של פורטסמות' הוא היה מהקשרים הטובים בפרמיירליג. גוטיירז כבר כמה עונות השחקן הכי טוב של ניוקאסל, לוקאס החל מהעונה שעברה הוא קשר ברמה גבוהה ולא השחקן הבינוני שהיה כשהגיע לליברפול, ועדיף שאני לא אגיב על עניין ווס בראון), זה טור עלוב שמראה בדיוק את כל הגישה הקלוקלת של התקשורת הישראלית לכדורגל-אין מקום לשחקנים אפורים, אין מקום להגנה, אין מקום למי שמחפה על מחסור בכישרון בלחימה ובעבודה קשה, ולמעשה אין מקום למי שהוא לא ברצלונה או מנסה לחקות אותה.
     
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    טור רע מאוד - לא כתוב שם כלום בפועל, רק ניימדרופינג של שחקנים אוברייטד לדעתו בלי שום נימוק למה.

    אבל אני מסכים איתו על דבר אחד, הוא באמת לא מבין בכדורגל...
     
  12. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    איציק זוהר קרא לעומרי קנדה פחדן בחדשות הספורט בנוגע לעניין כתובות הנאצה - כנראה שפיספסתי מה קרה, מישהו מוכן להבהיר את העניין ומה בדיוק קנדה אמר\עשה? ובניגוד מה שי אבוטבול עשה שזוהר שיבח אותו?
     
  13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    לא סגור על זה ב100%, אבל לדעתי הוא התכוון על זה שאבוטבול יצא נגד העניין ונגד אותם אוהדים שאחראים לכך ונגד כל התופעה של הגזענות והשואה בקרב אוהדי הפועל, וכשקנדה נשאל על זה הוא סירב להגיב או משהו כזה, הצליח איכשהו להתחמק..
     
  14. ARSI Member

    Joined:
    Aug 2, 2005
    Messages:
    3,112
    Likes Received:
    0
    ירון ברלד כל הזמן משמין ומרזה. חכה עוד שנה הוא צימוק
     
  15. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    לאן נעלם טקס השחקן המצטיין של פוג'יקום?
    גם דני נוימן לא אמר בדקה ה-80 את המצטיין שלו, גם רון קמחי לא חילק לאבוחצירא איזושהי טלוויזיה LSD וגם עברתי שבוע בלי לשמוע "תודה לפוג'יקום"...

    מסכים עם הדעה של מייקל קאריק לגבי הטור המפגר הזה של יזהר קישון, הוא פשוט לא מוכן לקבל שחקנים שעובדים קשה או שחקנים שיש להם כישורים שהם לא מסירות או דריבל או בקיצור כל מה שלא מבין לו אורגזמה (=מה שלא ברצלונה).

    מה שמזכיר לי שהייתה פעם ב-ONE כתבה של השחקנים הגרועים שהגיעו לקבוצות גדולות, דירוג של 10 כאלה. מישהו יכול למצוא לי? בדירוג היו סקטרל, ויקטור סאנצ'ס, בן פוסטר ומנואל אלמוניה- אם זה יעזור בחיפוש...