המחזור השמיני בפרמייר ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by אבו, Oct 13, 2011.

  1. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    איזה כדורגל של סיטי, איזה עומק, איזה גולים, איזה צירופים. אדם גו'נסון ממשיך להשתלב ובקצב הזה הוא לוקח את המקום של סמיר נאסרי בהרכב(לא חושב שנאסרי מוכשר ממנו), ומדובר פה על אסטון וילה- לא קבוצה קיקונית שהגיע למשחק הזה באית'הד עדיין ללא הפסד. ושוב נאמר, לא היו אגוארו, סילבה, זד'קו ונאסרי במשחק הזה, ועדיין סיטי עם טופ טופ קלאס גורמת למשחק הזה להיראות כמו טיול קליל. בלטולי המטורלל מתחיל להיכנס לקצב, ההשעייה של טבז עושה לו רק טוב והיום הוא עם עוד משחק טוב ושער מצויין.

    סיטי תגיע לדרבי מהמקום הראשון בטבלה. סיטי משחקת נהדר, התקפי וכו'...השאלה היא, באיזה טקטיקה יגיע מנצ'יני לאולד טראפורד, זה הזמן של סיטי להיראות שהיא במקום הראשון והיא שם כדי להישאר. בעונה שעברה סיטי הגיעה לאיימירטס ושיחקה בונקר, שיחקה מאוד הגנתי גם באולד טראפורד- יונייטד ירדה מהאולימפוס ומהריצה המטורפת שהייתה לה. אני בהחלט מצפה מסיטי להראות נוכחות באולד טראפורד בשבוע הבא.
     
  2. Henry_Tk Member

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/321.Xxx
    חבל.
     
  3. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    BREAKING CHELSEA AND EVERTON TEAM NEWS (1730 BST KO)
    Chelsea bring John Obi Mikel and Branislav Ivanovic back into their side as David Luiz - who played twice for Brazil in a week - and Raul Meireles are left out. Everton are unchanged from their outing against Liverpool.

    רודוול כאמור, שקיבל אדום- הערעור של אברטון התקבל ועל פי הBBC אם אין שינוי- אז הוא פותח בהרכב.

    _____
    סטוק עם עוד ניצחון, 2-0 בבריטניה על פולהאם. ואיך לא, משתי הרמות- הראשון מאת'רינגטון השני מפנאנט. שני השערים הגיעו ב10 דקות האחרונות.

    בולטון שוברת סוף סוף רצף הפסדים שנמשך מאחרי הניצחון במחזור הראשון, 3-1 בDW.
     
  4. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    בולטון קבוצה חזקה, הם נאלצו להתמודד מול הקבוצות החזקות ביותר בהתחלה.
    אואן קוייל הוא מאמן טוב, יש להם בסיס חזק בקבוצה, והם יגיעו למקום המכובד שלהם במרכז הליגה.
     
  5. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    נתון סטטיסטי על היכולת ההתקפית של סיטי עד כה:
    OptaJoe on Twitter: "27 - Man City have netted 27 goals so far this season, no side has ever scored more after 8 PL matches (Arsenal hit 27 in '09/10). Prolific."
     
  6. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    *אבו, בוא נדייק רק בעובדות: דויד סילבה עלה מן הספסל במהלך המחצית השניה, למרות שהמשחק היה גמור כבר קודם לכן.

    אני לא יודע מי מוכשר יותר ממי, אבל אני חושב שסמיר נאסרי מתאים יותר לשיטת המשחק של מנצ'סטר סיטי עם המסירות הקצרות וחילופי המקומות עם דויד סילבה(שני הקשרים ההתקפיים הטובים בליגה כיום לטעמי שסילבה בכלל נמצא ברמה אחרת מתחילה העונה). בינתיים הוא מצדיק את מקומו בהרכב. ג'ונסון הוא כוח עצום בסגל: שחקן מוכשר ומגוון מאוד ודווקא תפקיד ה'סופר סאב' יכול להתאים לו מאוד. מה שבטוח, הוא עוד יתרום רבות למנצ'סטר סיטי. אני חושב שאנשים יותר מדי מתעסקים בתיוגים של שחקן "ספסל" ושחקן "הרכב". המציאות היא שבקבוצות כמו מנצ'סטר סיטי, מנצ'סטר יונייטד, ריאל מדריד וברצלונה הפרטים היבשים האלה לא חשובים כי הסגלים של הקבוצות הללו הוא מאוד רחב ואיכותי ובגלל ריבוי המפעלים שיש במהלך העונה לכולם יהיה חלק משמעותי בסופו של דבר בהצלחה או בכישלון המקצועי של המועדון.

    -באלוטלי אכן נראה טוב מאוד במשחקים האחרונים. אומנם הוא אישיות מאוד מוזרה: לפעמים אדיש מאוד בתנועה שלו, לפעמים הוא צורח כמו מטורף על חבריו לקבוצה(היום זה היה יא יא טורה) בלי שום קשר למציאות. לא נראה לי שמישהו מצליח להבין מה הסיפור שלו ואני גם לא מאמין שמישהו מסוגל להשתלט על השגעונות שלו, אבל ברגע שהוא מגיע לשחק כדורגל זה נראה טוב מבחינתו וזה נראה טוב מבחינת מנצ'סטר סיטי. מה שכן, נראה שחבריו לקבוצה דווקא אוהבים אותו.

    -היום הייתה תחושה שמנצ'סטר סיטי עלתה עם ה"ריזרב" שלה: דז'קו, נאסרי וסילבה היו על הספסל, אגוארו וטבז אפילו לא היו בסגל. כמות הכישרון והכלים שעומדים בפני רוברטו מאנצ'יני הוא פשוט נדיר. בנוסף לכך, ייאמר לזכותו של האיטלקי שהקבוצה רק משתפרת עם הזמן: רואים שם דרך, רואים שם שיטה. הרבה מילים טובות לאיטלקי. בינתיים.

    -מתי נראה את אלכס מק'ליש מחוץ לפרמיירליג? פשוט מנג'ר גרוע ואישיות גרועה עוד יותר. אני לא מבין מה הקבוצות שלו משחקות על המגרש וגם מסגל השחקנים שלו הוא לא יודע להוציא את המיטב. זה היה עם ברמינגהאם(ירדה ליגה בעונה שעברה) ועכשיו זה לדעתי גם קורה עם אסטון וילה. אני לא מצליח להבין למה שחקנים כמו אנ'זוגביה ואלברייטון נמצאים על הספסל ושחקן שכבר עבר את השיא ממזמן כמו אמיל הסקי משחק. מה יהיה? למזלו אגבונלהור פשוט עושה בהתקפה הכול מתחילת העונה(למרות החמצה גדולה בתחילת המשחק מטעות קשה של לסקוט).
     
    Last edited: Oct 15, 2011
  7. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    אתה אמיתי? מה אתה מדבר על ימים יפים? מילא אם התיקו הזה היה מוביל אותך לתואר בסיום העונה...

    וכן, מה לעשות שנתראה באולד טראפורד. שמע, הלוואי שאני הייתי יכול לשאוב ביטחון בלי שום סיבה נראית לעין. יכול להיות אחלה דבר בחיים...
     
  8. דניאל א. Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    0
    מה בדיוק הווארד ניסה לעשות בשער השני?
     
  9. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,872
    Likes Received:
    8,038
    Gender:
    Male
    אז המלך שבשם שלי והמלך שבחתימה שלי מורידים את צ'לסי ביתרון 2-0 במחצית.
    לנצח את אברטון זה כנראה הסימן שבואש באמת הביא משהו אחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  10. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    מנצ'יני עלה למשחק היום עם עין אחת למשחק הקרוב באלופות, שאין ספק שהוא סוג של "להיות או לחדול" מבחינת המפעל הזה, ונתן מנוחה לכמה שחקני מפתח - דבר שאיפשר לג'ונסון, מילנר ובאלוטלי להוכיח שהם שווים הרבה יותר דקות משחק ממה שהם קיבלו עד כה. נכון לעכשיו הקבוצה משחקת נפלא ונמצאת במקום הראשון, כך שבאמת אי אפשר להגיד מילה רעה על מנצ'יני, אבל אני חושב שהוא הבין שאם הוא רוצה להמשיך לרוץ קדימה באלופות הוא חייב להגדיל את הרוטציה ולהעביר את כובד המשקל למשחקים באירופה, במיוחד לאור התוצאות החלשות עד כה במפעל.
    לגבי המשחק, אין לי מה לכתוב מעבר לכל מה שנאמר. הקבוצה נראית כמו מכונה, עם שיטה מסודרת והנעת כדור שללא ספק עובדים עליה באימונים, ועומק מצוין בסגל. למרות שאלו דברים שכבר ידענו לפני המשחק הזה. הפנים למשחק הקרוב באלופות ואחריו כמובן המבחן האמיתי לגבי עתיד העונה הזו - הדרבי.
     
  11. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    תנסה פעם הבאה לעשות חתימה של מיקל או אפילו יותר קשה של טורס שיחזור ונראה אותך מצליח.

    ומה בדיוק מיוחד בלנצח את אברטון?היא מאוד בינונית העונה.
     
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,116
    Likes Received:
    8,470
    אברטון כבר לימדה אותנו יותר מדי פעמים בעבר, זה לא נגמר עד שזה לא נגמר.
     
  13. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    הכבשה השחורה של צ'לסי במשך שנים.
     
  14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    היינו גם הכבשה השחורה של מנצ'סטר סיטי והסטטיסטיקה נשברה. מ2-0 קשה מאוד לחזור, אז על אחת כמה וכמה מפיגור של שלושה שערים, המשחק גמור.
     
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    http://d25yla7xp697oa.cloudfront.net/assets/_files/images/oct_11/efc__1318702181_felli-sad.Xxx

    Too little too late. משחק חלש מאוד של הקבוצה, וליוס המוכשר ראוי לפתוח בהרכב, אבל כמובן שמויס ימשיך לתת לסאהה את הקרדיט הלא מוצדק, במטרה להחיות אותו מן המתים.
    בינואר שקרב ובא חובה לצרף שחקן אחד או שניים, עם הסגל הנוכחי אנו נסיים בעשירייה התחתונה ואף גרוע מכך, מקומו של המועדון הזה הוא בצמרת, קרבות התחתית הוא סיוט שממזמן חלף לו.