נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

  1. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    עברתי על הסגלים של יפן, אוסטרליה ודרום קוריאה ולא חסר.

    גם אני אמרתי, אם לא נקבל ניצחון טכני ננצח אותם על הדשא 3-0. הנבחרת האימתנית של איראן היא לא יותר מלטביה (ברור שאנחנו יכולים להפסיד לה, אבל בחומר השחקנים אנחנו עולים עליהם בהרבה).

    שמעת על סלי הדרג? כמו שישראל לא תקבל בית עם אנגליה, ספרד, צרפת ואיטליה גם קשה לי לראות סיטואציה שאנחנו מקבלים גם את יפן וגם את אוסטרליה (ובכלל אחת מהן בשלב הראשון...)

    וההחלטה היא בהצבעה או שהנשיא קובע וזהו? הנשיא שם כרגע סיני, כך שיש סיכוי...

    זה באמת טורף את הקלפים, אפשר לחתום את הדיון. למרות שזה לא יעזור לנו להגיע למונדיאל. ומה שמקדם את יפן ודרום קוריאה זה המונדיאלים.
     
  2. Zico Member

    הצטרף ב:
    ‏17/2/05
    הודעות:
    169
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה אסיה? בואו ננסה ללכת על יבשת אוקיאנה&אוסטרליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  3. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    זה שתכתוב יותר פעמים דבילי לא יעשה אותך יותר צודק. בליגה האירופית לא משחקות הקבוצות הכי טובות באירופה אלא הדרג השני. במוקדמות יורו/מונדיאל משחקת הקבוצות הכי טובות ולכן ההשוואה לליגת האלופות.

    ניצחון אחד בגארבג' מול רוסיה לא מעיד על שום דרך/שיטה. קמפיין עם תוצאות תיקו מול צרפת ואירלנד הוא בהחלט מכובד אבל גם בסיומו המאמן הלך הביתה. אותו מאמן דרך אגב בקמפיין הראשון שלו בתפקיד עשה קמפיין שלא יותר טוב במילימטר מהקמפיין הנוכחי של פרננדז. הוא קיבל עוד קנדציה.
     
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    איך אתה חושב עלינו למונדיאל 1970 ואיך אתה חושב כמעט עלינו למונדיאל 1990?
    וזה כבר נחשב רק לאוקיאניה, אוסטרליה סופחה לאסיה כי לא הייתה לה שום תחרות.
     
  5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    נבחרת ישראל כנבחרת היא פשוט חלשה.
    הפטנט זה לברוח ליבשת 'יותר חלשה'?
    אני לא בטוח שגם ככה נצליח.

    בעוד נבחרות כמו אסטוניה, בוסניה וארמניה מתקדמות משנה לשנה וכבר עכשיו מדגדגות את העלייה ליורו, נבחרת ישראל ממשיכה בתיאוצים, בשכונה, בחוסר מקצועיות ובאנוכיות של שחקן למישנהו.
     
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,672
    לייקים שהתקבלו:
    5,247
    שמעתי על סלי הדרוג, אבל בשלב המכריע באסיה יש 10 נבחרות המחולקות לשני בתים בלבד. כלומר, איך שלא תסובב את זה, סביר להניח שתקבל שתי נבחרות חזקות בשלב שבו אתה חייב לסיים בין שתי הראשונות כדי לעלות למונדיאל (מבלי להיקלע לשני סיבובי פלייאוף ששם מי יודע מה יקרה).

    רק בישראל ביתנו ה"נשיא" קובע וזהו. במקרה של אוסטרליה לפני זמן לא רב, ההצבעה באסיה היתה של הוועד הפועל, המורכב מנציגים ממדינות כמו דרום קוריאה, תאילנד, יפן, וייטנאם וסינגפור לצד סעודי, בחרייני, בנגלדשי, עומאני, פקיסטני וגם פלסטיני. אל תבנה על זה...

    לגבי יפן ודרום קוריאה, מה שמקדם אותן זו ההשקעה שלהם בכדורגל המקומי, בתשתיות, בצעירים, בכך שהן מביאות מאמנים ממדינות כדורגל מבוססות, נותנות להן לעבוד ומקשיבות להם. הופעה בשלושה-ארבעה משחקים במונדיאל פעם בארבע שנים ממש לא הולך לקדם אותך. הייתי אומר שהופעה במפעלים אירופיים, מה שעושה ישראל, עוזר יותר בהבאת שחקנים לליגות אירופיות.
     
  7. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    דווקא הופעות טובות במונדיאלים זה חשיפה מיידית לרמות הכי גבוהות של אירופה ישר. כלומר בניונים למיניהם לא יצטרכו להעביר 5 שנים בסנטאנדר ו-ווסטהאם אלא תוך שנתיים שבטווח תהייה הופעה טובה במונדיאל תקדם אותם.

    הצבעה של ועד פועל זה משהו שבאמת לא נעבור, אז כן, אפשר לוותר על הדיון הזה.
     
  8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    למה להפסיק עם הדיון? הרי עד עכשיו הוא גם התנהל באופן היפותטי בלבד (רעיון המעבר לאסיה לא הוזכר באף כתבה או טור דעה בתקשורת, ובוודאי שלא בישיבות ההתאחדות).

    בכל אופן, עצם ההופעה במונדיאל לא תקדם את השחקנים לשום מקום (האם אתה מסוגל לנקוב בשם של שחקן צפון קוריאני או טוגולזי שעבר לקבוצה בכירה באירופה בעקבות ההופעות הכושלות של נבחרותיהם בגביע העולמי?); כאמור, רצוי שההשתתפות במעמד תניב עמה הצלחה יחסית לנבחרת והתבלטות של אותם שחקנים על גבי הבמה הגדולה בעולם. מעבר לאסיה לא יגרום לכך; אדרבא, סביר להניח שהוא דווקא יגרום לעצירה מוחלטת בהתקדמות הכדורגל הישראלי: בראש ובראשונה בגזרת הקבוצות, ובטווח הארוך יותר, התהליך הזה יחלחל גם לשחקנים.
     
  9. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    יונג טאי סה. שעבר מיפן לגרמניה. ועוד 2 שחקנים שעברו לליגה השוויצרית.
     
  10. danielone Member

    הצטרף ב:
    ‏28/10/10
    הודעות:
    2,353
    לייקים שהתקבלו:
    353
    עד שהגענו לאין שהגענו. וכן הגענו מקום מכובד באירופה. גם אם זה בלי לעלות למונדיאל/יורו. עצם זה שיש לנו השנה 3 נציגות בליגה האירופית. ואפשרות של כמעט כל שנה נציגה בליגת האלופות. אין אחד שירצה לעבור לאסיה. במקום ללכת אחורה. ולזרוק את כל העטויות לצדדים. בא ננסה להמשיך קדימה ולתקן אותם.
     
  11. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אתה חושב שעכשיו מישהו יושב בנורבגיה ומדבר על זה שלישראל יש 3 נציגות בליגה האירופית?
     
  12. ייא Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/10
    הודעות:
    4,703
    לייקים שהתקבלו:
    815
    מין:
    זכר
    גרנט עשה קמפין ביזיוני בבית קשה יותר מזה שקיבלנו כעת אבל לא שיחקנו בבית בכלל אז נתנו לו עוד קמפיין

    מחר לא יותר מתיקו אנחנו מוציאים שם סמנו 2-2
     
  13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    בולשיט!

    יש לנו 3 נציגות בליגה אירופית, מגניב!
    חוץ ממכבי ת"א שעברה נציגה טובה כל השאר עברו זבל בגלל הדירוג הטוב שלהם באירופה שנובע מליגת האלופות
    עכשיו נעבור לליגת האלופות, זה שיש לנו נציגה בשנתיים הקודמות זה אך ורק בגלל שיטת המוקדמות החדשה

    בשיטה הישנה לא מכבי חיפה ולא הפועל ת"א היו מגיעות כל כך בקלות
    אולי שתיהן לא.



    התקדמנו, לא כל כך הרבה
    אנחנו עדיין פח אשפה.
     
  14. danielone Member

    הצטרף ב:
    ‏28/10/10
    הודעות:
    2,353
    לייקים שהתקבלו:
    353
    תגיד לי מה אתה רוצה? תראה איזה קבוצות מבישות יש כרגע בליגת האלופות, אז לנו אין מקום? אין מה לעשות זה השיטה כרגע. אם לא השיטה היינו יותר תלויים במזל.
    אם אתה מסתכל על רשימת הליגות שאנחנו יותר טובים מהם, אבל באמת יותר טובים בלי קשר לדירוג, אז תסתכל מלמטה ולא מלמעלה.ווואלה יש הרבה ליגות של מדינות חזקות בכדורגל שאנחנו מעליהם.
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,672
    לייקים שהתקבלו:
    5,247
    ממש לא פח אשפה. אומת כדורגל בינונית, באופן פרופורציונלי לחלוטין לגודלה, להיעדר תרבות הספורט שבה ולכל שלל הבעיות שיש בה מחוץ לספורט. אתה רוצה יותר, אפשר להבין את זה. כיום, כשאנחנו רואים את כל הכדורגל בעולם בטלוויזיה אז העיניים גדלות, אבל זה לא ממש ריאלי.