אוהדי הפועל תל-אביב לא לומדים. שעות ספורות לאחר הטקס שערכה הקבוצה באנדרטה לזכר הרוגי מרד גטו ורשה, שלושה מהאוהדים שהגיעו לאימון המסכם של האדומים אתמול (רביעי) סולקו מהאצטדיון על-ידי אנשי האבטחה במגרשה של לגיה ורשה לאחר שהחלו בקריאות "שואה למכבי" וסירבו להפסיק על אף בקשות מצד אנשי הפועל. כישראלי, כיהודי, בהיותי דור-שני לניצולי שואה שכבר אינם בחיים, אני מאחל להפועל ת"א ואוהדיה הניבזים להפסיד בכל משחק, לא רק בארץ, אלא גם בחו"ל. אותי, אתם לא מייצגים. לכו תתחברו עם אוהדי נאציו באיטליה, זבלי-עופות מסריחים ומתועבים.
לפעמים אני חושב שהפורום הזה מורכב מאנשים שלוקחים קורסים באוניברסיטה על איך לפספס את הנקודה. מדהים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx מה ההבדל בין "שתיהיה שואה למכבי" ל"שישרפו חיים"? ל"כל אדום צריך לרגום"? ל"בן זונה" וה"השופט לא נחמד"? התשובה היא, אם אתה כמובן לא מתפלסף לי על העם הניבחר, היא שאין. כל הקריאות האלה עומדות בחופש הביטוי, לא גזעניות, ומותר ולגיטימי לשיר אותם. אתה דור שני לניצולי שואה? אני דור שני למחלת הסרטן, למה שירים עם המילה סרטן לא משגעים אותי ופוגעים בי? כי אני בן אדם בוגר שלוקח דברים בפרופורציה. אה ועוד משהו, אנחנו ממש לא רוצים לייצג אותך, אל תדאג.
לא כל אוהדי הפועל שרים על השואה. אני נמצא קרוב ל- 20 שנה בשער 5, ולא שרתי אפילו שיר אחד על השואה. מעבר לכך, אני גם מאלה ששורקים בוז. איך אוהדי הפועל עכשיו, אדון סטפן שאלוי?
לא משנה כל הביקורת שתהיה על אלישע, אם יש משהוש הוא תמיד ידע זה להעמיד קבוצה באירופה. ואיך שאני כותב את זה, 0:1 לשאלקה : )))
שאלקה עושה בית ספר למכבי חיפה והתוצאה 1-1 מדהים! דסטלר ופוקס פשוט עושים מה שהם רוצים על המגרש ואם ראול ופארפן יותר מרוכזים זה כבר מזמן תבוסה של חיפה קשה לי לראות את חיפה מחזיקה מעמד עד הסוף אבל וואלה אם המחצית נגמרת 1-1 זה יפה מאוד.
ורד הזה וואחד שחקן.. מצד שני ההגנה העלובה של שאלקה עוזרת לכל שחקן להיראות מלך ככה שזה לא מדד רציני, נראה לי שהולך להיות פה איזה 5-3 או משהו בסגנון.
איזה איז'י זה http://www.xtratime.org/forum/images/smilies/proud.Xxx כוכב על. עדיף שישאר כבר בגרמניה וישחק שם, הוא גדול על הכדורגל שלנו.
הקבוצה עומדת ומשחקת טוב, חבל רק שאין מגן ימני וכל האגף שם הוא טיילת - אבל חוצמזה, מגיעים למצבים נורמליים ממשחק פתוח וממש לא נופלים בהרבה משאלקה. הגרמנים אמנם הגיעו ליותר מצבים אבל רובם המכריע נבעו טעויות בהגנה של מכבי חיפה, בעוד שאצלנו ההזדמנויות הן פחות או יותר ממתפרצות טובות או מהלכים קבוצתיים יפים.
מרוצה מהמחצית הראשונה, הרבה יותר מהתוצאה. למען האמת, היינו צריכים לרדת בפיגור של 2:1, לאחר ששער חוקי של שאלקה נפסל. יש עוד מחצית שלמה שזה כמו נצח בכדורגל, אפשר להוציא נקודה מהגלזרקירשן.
לא ראיתי את המחצית, אבל ההרכב שאלישע עלה איתו מצויין, חבל שיא יא סיידו נמצא שם, פשוט אנטי כדורגל חסר מוח, שכל מה שיש לו זה קצת מהירות ופיזיות. תוצאה נהדרת של חיפה בשאלקה, מקום חמישי בגרמניה כרגע.
אני כבר חצי שנה רואה אותו ולא מבין מה הבעיה שלכם עם סיידו. אחלה שחקן, יש לו ליקויים מסויימים וכמובן את ה"מחלה הישראלית" של להחזיק כדור ברגל שנייה יותר ממה שצריך, אבל חוץ מזה אין לי באמת תלונות אליו. יש לו, כמו לכל השחקנים היום (למעט עותמאן המזעזע) משחק טוב. כן, נפסל שער חוקי, אבל אני מעדיף את זה ככה כשטעויות השיפוט עוזרות לי ולא להפך...
מה טוב בסיידו? שחקן של כלום ושום דבר. הכל מקרי אצלו. הורג אותי שהוא לא מסוגל לתת פס טוב. וגם הגנתית ברמה קצת גבוהות הוא לא מסוגל להתמודד. זר מצחיק. לא פלא שהוא לא שיחק שנה לפני שהגיע הנה. במקום להביא 3 חלוצים מיותרים, היו צריכים להשקיע 2 מליון יורו בקשר אחורי איכותי זר.