זאת לא היתה הבלחה, זו הבעיה. צ'לסי פתחה אותנו בקלות רבה מדי. סטוק עשתה לנו הרבה יותר בעיות מאשר בכל משחק אחר נגדה בשלוש השנים הקודמות. אפילו ארסנל במצבה היתה מסוכנת נגדנו. העורף פגיע ואולי זה לא מפתיע בהתחשב בכך שאנחנו כל הזמן מחליפים הגנות, ממציאים צמדים במרכז, כל הזמן מסיימים משחקים עם קיצוני כמגן, מאיצים את ריו חזרה מפציעה כשנראה שהוא לא נראה מוכן ב-100%. וגם מרכז השדה זה לא זה, יותר מדי פתוח. הוא היה כך גם במשחקים הראשונים, עכשיו אנחנו גם משלמים על כך. הרביעייה האחורית תסתדר. וידיץ' יחזור, כך גם שחקנים אחרים. האיכות שם והיא לא מוטלת בספק. אני לא יודע לגבי מרכז השדה. כמעט כל שחקן שם הוא בסימן שאלה וזה בעייתי. כמעט לא נעים לדבר שוב על הקישור, אבל הנה אנחנו שם. ההגנה תתיישר. הקישור? לא יודע. אני מסכים לגבי הדברים שלך על ההרכב, גם אני אוהב לראות הרכב יציב ושינויים שנעשים על בסיס קיים וגם אני לפעמים מקבל בהיסוס את השינויים הרבים של פרגי, אבל היום זו פשוט לא היתה אופציה. עלינו בהרכב כמעט אופטימלי בהתחשב במה שיש לנו. השינוי היחיד שהייתי עושה זה נאני, וסך הכל זו היתה הזדמנות טובה לתת לו לנוח. זה לא ששיחקנו עם אוברטן במקומו.
זילזול. שוב החוסר מחץ והחוסר רצוון לשחוט את היריב - כי כשהיינו בפיגור, ידענו ללחוץ ולהגיע למצבים טוב מאוד - וזה לא רק בגלל שבאזל נלחצה אחורה, כי מי זאת לעזאזל באזל הזאת? לא מת העולם, נזיין אותם בחוץ ואני לא מודאג. פרגי יעשה מה שצריך כי אני חושב שהפסדנו את המשחק היום בגלל הקטע המנטלי ולא בגלל רוטציות כאלה ואחרות, כי גם המילואים שלנו שווים לבאזל הזאת.
פרגוסון העלה את ההרכב הראוי ביותר אותו יכל היה להעלות ולא היה בו שום נימה של זלזול כלשהו ביריבה. המשחק המוזר והמאוד לא אופייני מול יריבה נחותה שכזו נבע נטו כתוצאה משאננות והפקרות בלתי נסבלת אחרי היתרון המבטיח בין שני השערים, במקום לנסות לכבוש את השלישי עוד במחצית הראשונה השחקנים פשוט נרדמו על המגרש ואיפשרו לשחקני באזל לעשות על כר הדשא כל העולה על רוחם. התוצאה בסיום הייתה מוצדקת ואם לומר את האמת לבאזל פשוט הגיע לנצח, המזל שלנו הוא שהמשחק הזה הוא רק במחזור השני ואפשר וצריך לתקן וליישר קו בהמשך ולסיים ראשונים בבית. אני בדיעה שעידן ריו פרדיננד בהגנה צריך להסתיים בסיום העונה. הפציעות המרובות שעבר גורמות לו להיראות בהגנה כמו קונוס חסר השפעה ושניים מן השערים שחטפנו הם נטו בגלל הכבדות ממנה הוא סובל, יש לי המון הערכה ואהבה כלפי ריו אבל כל דבר צריך בסוף להסתיים וכך גם התקופה שלו אצלנו שבחלקים רבים ממנה הוא בכלל היה פצוע ומושבת.
ריו עדיין לא החלים באופן מלא. חסרונו של נמניה שביחד הם משלימים זה את זה מבליט את חולשתו היחסית.ועדיין ריו כשיר הוא אחד הבלמים הטובים באנגליה תפסיק להיות דרמטי ולזרוק החוצה כוכבים משל היו ממחטות לחות. הקלות שבה השגנו 2:0 במחצית הראשונה ברבע קלאץ' (ויכולנו לכבוש עוד 4)הכניסה את כל הקבוצה לשאננות ולתרדמה. ההשכמה הגיעה בצורת שתי סטירות בתוך דקתיים שוויון. השופט שרק בפסקנות לפנדל שלא היה ולא נברא.אלמלא המאמן השוויצרי שירד לבונקר בהגנה לאחר היתרון שלהם. לא היינו חוזרים לעצמנו בדקות לאחר הפיגור. תאכלס לא סוף העולם ועדיין יש מקום וזמן לתקן.
אתה מדבר פה על ריו כשיר שאין ספק שהוא אחד הטובים באנגליה שהוא כזה, אבל מה עם ריו לא כשיר כמו שקורה יותר מדי בשנים האחרונות? אני לא טוען שהוא סוס מת אבל אני כן צודק בכך שהוא נפצע יותר מדי ובגילו המתבגר(33) כבר יש צורך למצוא לו יורש בהרכב, אפשר יהיה להשים אותו כגיבוי על הספסל כפי שעושים שימוש בראיין גיגס ועשו עד לפני שנה בפול סקולס ואפשר פשוט להיפרד לשלום ברוח טובה, לא מבין מה פסול בכך?...
צריך לשלם לאיזו קבוצה שתיקח ממנו את ברבאטוב בינואר או בקיץ. סתם תופס מקום על הספסל (בסיטואציה אחרת, אגב, הוא עדיין כדורגלן מצוין). ההגנה הייתה shocking מול באזל. הפקרות של פאביו ואברה בצדדים. כל הכבוד לשוויצרים על משחק הלחץ שלהם, מעניין אם קבוצות באנגליה ראו את המשחק אתמול והפנימו שעם ביצים, אמונה ויום חלש של יונייטד, אפשר לשחק כדורגל גם באולד טראפורד האיום. אני מרשה לעצמי להגיד שעם וויין רוני בטוח היינו נראים הרבה יותר טוב, אבל... מרכז המגרש, שוב איתנו. קאריק-אנדרסון-גיגס זה אחד השילובים הכי טובים שיש לנו להציע באמצע (פלטשר חלוד, קלברלי עם פתיחת עונה טובה אבל עושים פה ממנו אלוהים), וזה לא נראה טוב. אני לא מסכים שקאריק הוא עציץ, אבל גם אני שמאוד אוהב ומעריך אותו מקצועית איבדתי חלק מהקרדיט שהיה לי אליו; הוא עדיין ממוקם טוב ועוזר בהגנה וזה אף פעם לא ייעלם לו, אבל הוא איטי ואיננו דינמי מספיק במשחק ההתקפה שלנו. אין לו drive במשחק שלו. מידי פעם יש לו הופעות מדהימות (צ'לסי בשני המפגשים ושאלקה בחוץ באלופות שנה שעברה) אבל זה קורה כל כך מעט, ובמקום לפתח ציפייה לעתיד אני פשוט מתגעגע לימים של קאריק וסקולס באמצע, או קאריק-סקולס-פלטשר, או קאריק-אנדרסון-פלטשר כמו שפירקנו את ארסנל בשני המפגשים בחצי הגמר כשעוד היה להם מה להציע. חבל שנאני פחות טוב באגף שמאל. הייתי מעדיף את ולנסיה על יאנג בכל יום בשבוע, ללא קשר להופעה הפושרת שלו (יאנג) אתמול, ואפילו אם ניקח בחשבון את ה'הצגה' שלו מול ארסנל (מצד אחד בהחלט מרשים ואחלה של גולים, מצד שני פאקינג ארסנל ועוד באגף שלו היה ג'נקינסון ההוא עד כמה שזכור לי). שניהם מוגבלים באחד-על-אחד שלהם. אפשר לומר שוולנסיה יותר צפוי, כי הוא הולך ימינה כמעט כל הזמן, בעוד שיאנג גם יכול ללכת שמאלה. אבל בשטח, ולנסיה או שעובר את השחקן שלו או שמצליח להשיג מרווח מספיק גדול כדי להרים או להעביר כדורי רוחב מסוכנים, בעוד שיאנג- ממה שהספקתי להתרשם ממנו- לא מצליח לעבור את רוב המגנים שעמדו מולו עד עתה והוא מרים כדורים כשהראש שלו מופנה לדשא. יאנג שחקן טוב מאוד, בהחלט ברמה של מנצ'סטר יונייטד ותוספת טובה לסגל, אבל כפי שאמרתי, אני עם ולנסיה. מה שכן, אני מעדיף את המצב שבו אנחנו מרוויחים את נאני בימין ומרכיבים את יאנג בשמאל.
יאנג יותר יצירתי וטכני מולנסיה. יש לו אחלה בעיטה וגם יודע למסור מעולה. הוא קצת בתקופה חלשה אבל עדיין לא הייתי ממהר להספיד אותו לתת לולנסיה (הנהדר חייב לומר) את המקום בהרכב הראשון. בנוסף, כמו שאמרת, נאני בימין הרבה יותר יצרתי. נאני ויאנג זה גם המון חילופי מקום בינהם וגם בין רוני וולבק (ואפילו צ'יצ'ריטו קצת בורח לאגפים כאשר יאנג ונאני נכנסים) ובקיצור הרבה יותר יצרתי ומתאים למערך של 4-4-רוני-1 שהיה נהדר בתחילת העונה. פשוט אנחנו יבשים מאוד באמצע. ממשחק וחצי אי אפשר לקבוע כלום. 2 שערים תוך דקתיים זה לא משהו שקורה כל הזמן, ותאמינו לי שבמשחק הבא נראה יותר טוב. פרגי לא פרייר ובטח לא כאשר ליברפול עוד שבועיים. מה שכן, מאוד הייתי רוצה לראות את הקפטן האמיתי חוזר, מסדר את העיניים ואת ג'ונס משחק במרכז. מעדיף אותו על קאריק וגם על פלצ'ר כרגע, הוא טכני, נלחם ועושה המון עבודה - וכמובן יודע להגן ככה שיתן לאנדרסון קצת חופש פעולה יותר. מקווה שפרגי ינסה את ג'ונס בקישור, זה יכול להיות מעולה.
יותר טכני ויצירתי... אולי, אבל בתכל'ס ולנסיה מסדר לחלוצים יותר מצבי הבקעה, וזה לדעתי מה שמשנה. לגבי כל החילופי מקומות שציינת, לא חשבתי על זה ואני מניח שיש משהו בדברייך, שיאנג בסופו של דבר יותר מתאים למשחק שלנו ב overall.
בזמן שיאנג כאן הוא כבר נתן מספיק בישולים. היתרון הגדול שלו על פני ולנסיה זה שהוא הרבה יותר מגוון, ולנסיה הוא וואן טריק פוני כשאת הטריק האחד הוא מבצע על הצד הטוב ביותר, אבל עדיין.
למי שלא מכיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.youtube.com/watch?v=JCQBlSKt4SY
מה חדש עם הפציעה של וידיץ'? לפי החישוב שלי הוא אמור לחזור עוד 2-3 שבועות. פורסם איפשהו שהוא התחיל אולי אימוני ריצה? אין כלום על זה בתקשורת ואנחנו צריכים אותו כמו אוויר לנשימה.
10:00 Here are the headlines from Sir Alex: On injuries: Wayne Rooney and Javier Hernandez are fit for tomorrow. They trained very well yesterday, which is pleasing. We'll hopefully have Jonny Evans back too. Nemanja Vidic, Tom Cleverley and Chris Smalling should be ready after the internationals and available for Liverpool. http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-...d-Trafford.aspx פאקינג חדשות טובות!
אם השטויות האלה מעניינות מישהו, דויד דה חאה נתפס ע"י מצלמות האבטחה של חנות כלשהיא כשהוא אוכל דונאטס בשווי 1.2 פאונד בלי ששילם עליו. נניח לרגע שה 70,000 פאונד'ס שהיו מצויניים בכתבה שקראתי הם באמת הסכום שהוא מרוויח בשבוע, הרי שדה חאה מרוויח 1.2 פאונד בכל 0.13888888888888888888888888888889 שניות ביום. משעשע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אכן, משעמם לי ויש לי יותר מידי זמן פנוי.
הזמן שלקח לו לאכול את הדונאט הוא יותר מהזמן שלקח לו להרוויח את הסכום כדי לשלם עליו. Lucky SOB http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx