וואו, אם קלברלי הולך להיעדר תקופה ארוכה יכול להיות שהעונה שלנו נגמרה היום, קישור כל כך דליל לא יחזיק הרבה זמן. ההחלטה לוותר על סניידר מצטיירת פתאום באור אחר לגמרי.
שוב, סניידר לא לובש אדום כי לא הייתה נכונות מהצד השני לבצע את העסקה ולא בגלל יונייטד. אתה לא יכול להכריח מועדון למכור שחקן.
מי אמר שויתרנו על סניידר? לפי רוח הדברים שלו אני חושב שיש סיכוי יפה מאוד שהוא רצה לבוא ומוראטי לא היה מוכן. אם הקישור שלנו יתחיל לגמגם, אז אפשר לבוא בטענות שלא דאגנו לאף אלטרנטיבה אחרת חוץ מסניידר.
כמו שאני מבין את מה שקרה, מתישהו באמצע אוגוסט ויתרנו עליו, בערך כשאטו עבר למחצ'קלה. בכל אופן זה לא רק סניידר, אלא כל קשר אמצע ראוי אחר. שלא תבינו לא נכון, אני לא בא בטענות לפרגי, הוא החליט ללכת עם קלברלי וזה לגיטימי, פשוט חוסר מזל נוראי. קישור של קאריק, פלטצ'ר ואנדרסון זה קישור שהוא א' לא ברמה של סיטי וצ'לסי, וב' קצר מדי, וכנראה שזה מה שיש לנו לפחות עד ינואר.
קצת הגזמת. יש לנו את אנדרסון שבכושר נהדר, את קאריק שלא היה רע בסוף העונה (אני אישית לא מחבב אותו, בלעדיו נראנו נהדר - פשוט קבוצה אחרת) וגם את פלצ'ר וגיגס. אני מריח את פוגבה? בכל מקרה נהיה חכמים מחר, אחרי הסריקה שטום יעשה. קצת מאכזב, קצת מבאס, אבל הייתי גם מבואס על הפציעות של ריו, נמניה, והתאומים ואיזה קטע - נראנו מעולה בלעדיהם. כיף שפרגוסון הוא המנג'ר של הקבוצה שאתה אוהד, כי באמת שאני לא דואג למרות כמה שזה נראה רע.
פוגבה כנראה יקבל צ'אנס מול לידס בקארלינג קאפ, אבל אתה לא יכול לתת לו לקפוץ ישר למים העמוקים. מה שכן, פיל ג'ונס יכול לשחק כקשר אמצע, אבל זה יהיה חבל להגיע למצב שנצטרך אלתורים כאלה.
אגב איזה אלטרנטיבות ריאליות ואמיתיות היו יכולות להיות לסניידר? נסרי? הבנאדם חיפש רק לקבל יותר כסף והשדים לא יכלו להתחרות מול הסיטי. מי עוד? קשה מאוד להביא שחקן שבאמת ישדרג קבוצה השנייה בטיבה בעולם בקישור שלה.
באמת? אין שום אלטרנטיבה בשוק שיותר טובה ומוכחת מקלברלי? באמת ליונייטד יש קישור (מרכזי) טוב יותר משל הסיטי? משל צ'לסי? משל באירן מינכן? משל ריאל מדריד? משל מילאן? לסאנה דיארה, אקווילאני, פירלו, צ'ארלי אדם, פברגאס, מיירלש, שאהין - כולם היו משדרגים את הקישור הנוכחי של היונייטד, וכולם היו 'למכירה' בשלבה מסוים של הקיץ.
אקווילאני, פירלו, אדם, מיירלש לא שחקנים ברמה הזאת בכלל, גם אם היו ליברפול לא הייתה מוכרת שחקן ליונייטד. פברגאס ושאהין? שניהם כנראה רצו לעבור רק לקבוצה אחת. אין שום מצב שפברגאס היה נמכר לקבוצה מאנגליה, ובטח שלא היה עובר ליונייטד כשיש הצעה מברצלונה על השולחן. היו צריכים להשקיע בקשר מרכזי יצירתי יותר ממה שיש להם, אבל השמות שהבאת לא היו ריאליים, או לא היו משדרגים את יונייטד.
אני לא חושב שהשחקנים האלו שצוינו היו מהווים שדרוג. חוץ מזה, צריך לקחת בחשבון שאם שחקן נוסף היה מגיע אז קלברלי היה נדחק אחורה בצורה מסוימת, ואם אני פרגוסון והבנתי שאני לא יכול להביא שחקן top-class מוכח שמתאים לי בול כמו כפפה ליד - אז אני מעדיף להמר על מה שיש לי ולא לחסום שחקנים מוכשרים בשביל שיפור מינימלי שדיארה או פירלו יתנו לי לתקופה מוגבלת, אם בכלל.
פירלו? :aaarofl: בקיצור אין. ז"א יש שחקנים שיכולים לשדרג, אבל כמעט בלתי אפשרי להביא אותם. סניידר היה האופציה הכי ריאלית, אבל הצד השני לא רצה את העסקה. אין מה לעשות.
אם לא תהיה ברירה, אני מעדיף אותו על גיבסון למשל ("היותר ותיק"). זה מה יש, פרגי זרק כבר לא מעט שחקנים למים העונה (למרות שלג'ונס היה ניסיון כלשהו כבר וקלברלי שיחק עונה אחת) ולמרות שהוא רק בן 18 - כל עוד יש שחקנים מנוסים לידו, והוא ירשים בכמה משחק קרלינג - זה בסדר. אני מקווה ומאמין שקלברלי לא עבר מקרה ולנסיה, וככה שגם אם יחסר - זה לא יהיה לכל העונה. בעניין ג'ונס - כן, אתה צודק. הוא הוכיח היום שיש לו גם אחלה טכניקה ואחלה מסירה, אז למה לא. סניידר רצה יותר מידי בהתחלה, ואז אינטר לא רצתה - הפסד שלו ושלהם. יונייטד נראת טוב עד עכשיו ואני מאמין שנמשיך באותו קו. מי היה מאמין לפני חודש שנדבר על כך שפציעה של טום קלברלי יכולה להרוס לנו את כל העונה, מינימום ווין רוני. לא חסרים שחקנים ולא חסר ניסיון, נסתדר עם מה שיש כרגע.
איך זה הפסד של אינטר בדיוק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx שהם לא לקחו לכם את הכסף? זה כמו שאני אגיד שאתם פרייארים שלא מכרתם את רוני בקיץ. ההבדל בין אינטר בלי סניידר לעם סניידר הוא ענק מבחינתם העונה, בלעדיו הם היו יכולים לקפל את העונה הזאת ולסגור אותה כבר עכשיו. אם הם השאירו אותו זה אומר שהם לא מוותרים למילאן על האליפות. הגיוני.