ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

  1. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    הוא לא עזב בגלל הכסף, לא רק בגללו בכל אופן. היה לו מכלול די גדול של סיבות, השכר הוא רק סיבה אחת, יכול להיות שהמרכזית אבל עדיין רק אחת.
    גם הוא יקבל שכר יותר טוב, גם הוא ירגיש יותר מוערך מקצועית (איך שלא תסובבו את זה כשרוכשים על העמדה שלך שני שחקנים עם מוניטין גבוה זו הבעת אי-אמון מוחלטת בך), ירגיש יותר טוב מבחינה חברתית בסגל עם הרבה דוברי פורטוגזית ומאמן דובר פורטוגזית, יעבור לעיר מרכזית ותוססת יותר, יעבור לקבוצה טובה יותר שמשחקת בליגת האלופות ובטוח שכחתי עוד כמה דברים. זה win-win בשבילו, מי לא היה עובר במקומו?
     
  2. TheLane Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/05
    הודעות:
    2,861
    לייקים שהתקבלו:
    0
    finally, voice of reason...
     
  3. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    הכסף היה מה שהתחיל את כל העסק הזה. בסוף העונה הוא בא לקומולי ודרש ממנו חוזה חדש, בהתאם למה שההנהלה הקודמת הבטיחה לו(שבמידה ותהיה לו עונה טובה הוא יקבל חוזה חדש). ליברפול סירבו להעניק לו חוזה חדש, בגלל שלת חוזה משודרג לשחקן בן 29 בקרוב שאפשר בקלות למצוא לו תחליף, זה פשוט רעיון רע. מאז שני הצדדים ניסו להפרד. לליברפול לא היתה בעיה למכור אותו, ומיירלש רצה ללכת. הוא נתן עונה נהדרת, הוא קיבל יחס בעייתי והוא לא היה שחקן מפתח בתוכניות של דאלגליש. אין לי תלונות אליו על זה שהוא ערק לצ'לסי. אפילו שזה בגלל כסף. הגיע לו לקבל יותר, אבל במקום אחר. אני אפילו שמח בשבילו שהוא קיבל את השדרוג הזה בשכר. זה מצב שאף אחד לא באמת נפגע בו. ליברפול מצאה מחליפים טובים, וילאש בואש קיבל את האיש שלו, ומיירלש קיבל העלאה בשכר. כל הצדדים ניצחו כאן.

    http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/124370883ap023_liverpool_tr.Xxx

    http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/124370883ap032_liverpool_tr.Xxx

    http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/124370883ap019_liverpool_tr.Xxx

    http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/124370883ap014_liverpool_tr.Xxx

    http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/124370883ap005_liverpool_tr.Xxx

    שבועיים לא שיחקו, ואני כבר מתגעגע. כמו בימים הטובים של 08-09.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/9/11
  4. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    הוא כתב בדיוק מה שכולנו כתבנו לפניו, אבל כנראה שאתה צריך להרגיש שמסכימים איתך בכל מילה כדי לחייך.
    אף אחד פה לא טען שאין עוד סיבות לעבור לצ'לסי. הערכה מקצועית, פורטוגזית, בלה בלה בלה, וגם כסף. אתה זה שמתעקש לומר שהכסף שולי פה. הוא לא שולי, אף פעם.

    ואפרופו 'רכשו שחקנים על העמדה עם מוניטין גבוה', קנו בחור בן 20 מסנדרלנד שצריך עוד להוכיח את עצמו, ועוד קשר 25 שנתן עונת פרמייר-ליג אחת טובה בקבוצה שנאבקה בתחתית. אין שום סיבה שהוא לא ינסה להאבק איתם על ההרכב. לא הביאו על העמדה שלו איזה סופר-סטארים, בסה"כ שחקני פרמייר-ליג שנתנו עונה טובה פחות או יותר כמוהו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/9/11
  5. לייזר Member

    הצטרף ב:
    ‏9/12/05
    הודעות:
    1,366
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה מדבר פה על מיירלש? אותו מיירלש שכשחתם בליברפול בעונה שעברה על חוזה עם שכר נמוך במיוחד הובטח לו שדרוג משמעותי במידה וישחק טוב בעונה הראשונה דלו?
     
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,768
    לייקים שהתקבלו:
    5,261
    צודק, זה הכל. החבילה שצ'לסי מציעה היא חבילה טובה יותר. מקצועית וכלכלית. אני לא מסכים איתך שצ'לסי אינה קבוצה טובה מליברפול או שאין בה סיכוי טוב יותר לזכות בתארים. היא בוודאי ובוודאי מופיעה העונה בליגת האלופות, דבר שליברפול לא, ואם תאמר לי לבחור אחת מהשתיים שתהיה שם גם בעונה הבאה (למרות שייתכן ששתיהן יהיו שם), אני אגיד צ'לסי. כשאתה מוסיף לזה גם משכורת טובה יותר, אז אני בהחלט יכול לומר שזה לא רק הכסף. גם, כן. רק, לא.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/9/11
  7. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608

    בדיוק על מיירלש אני מדבר. שוב פעם אני רק אגיד שאין לי, ולרוב אוהדי ליברפול, טינה כלפיו. הוא שיחק והשתדל עבורינו, עשה מה שטוב לקריירה שלו ושיהיה לו בהצלחה.

    אני לא יודע כמה הוא בדיוק הרוויח בפורטו, אבל תהיה בטוח שהוא לא חתם על שכר יותר נמוך מזה שהוא קיבל שם. יש גבול עד כמה שאפשר לנסות להוציא אותו "מסכן". אף אחד לא הכריח אותו לחתום על חוזה כזה, הוא קיבל הבטחה במקרה שישחק טוב והייתי מצפה מהמועדון לעמוד בהבטחה אם זה שהבטיח לו אותה עוד היה פה. הוא לא, ומי שקובע עכשיו לא רואה לנכון לשדרג לו את החוזה. אז התחילו בקיץ השמועות שהוא יעזוב, לאינטר, אודינזה ושאר ירקות - כדי לקבל שכר יותר גבוה.
    אני לא כועס עליו שהוא מצא גם מועדון שמאפשר לו לשמור על שאיפות מקצועיות וגם לשלם יותר כסף - אבל זה טיפשי להציג אותו כאיזה פילנתרופ ששיחק בחינם והיה רעב כל השנה כדי לשדרג את החוזה בסוף השנה.

    זה בדיוק מה שכולם מנסים להגיד. דה ליין מציג את זה כ"מעבר הכי לא קשור לכסף שיכול להיות", כשמה שהתחיל את כל הדיבורים על מעבר שלו זה הרצון לשדרג את החוזה (בצדק או לא, זה לא משנה).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/9/11
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,877
    לייקים שהתקבלו:
    8,044
    אני בכלל לא בטוח שאתה צודק. סוארז הוכיח את עצמו בצורה נפלאה בחוד, בכל המשחקים שהוא שיחק עם קויט ולא קארול הוא שיחק שם (בין אם לצידו של קויט או לבד) והוא יודע ועוד איך לשחק שם. הוא עושה המון תנועה לאגפים וזה משגע את ההגנות, ובמצב של היום כשיש לנו שחקנים שיעשו תנועה פנימה כשהוא יוצא החוצה כמו קויט, בלאמי, דאונינג, ג'רארד וגם אדם - זה עובד מצוין. עוד כשהוא הגיע אמרתי שלדעתי לא בטוח שהעמדה הכי טובה בשבילו היא בכנף ב4-3-3, אלא יותר קרוב לשער. מה שראיתי עד היום רק חיזק את הדעה הזאת מבחינתי, ולדעתי העמדה שהכי מתאימה לו היא בחוד לצד עוד חלוץ שפיץ יותר 'קלאסי' (לחשוב מה היה יכול להיות איתו ועם טורס בשיאו בחוד... מפחיד), או לבד בחוד, ולא באגף.

    אבל בשורה התחתונה, השחקן הזה תורם כל כך הרבה בכל עמדה במגרש שזה לא באמת משנה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    מול סטוק הייתי רוצה לראות את אותו הרכב בדיוק כמו נגד בולטון, כשבלאמי חייב לשחק לפחות 30 דקות לדעתי. לפתוח איתו ע"ח קויט לא יהיה נכון בשלב הזה, אבל צריך לשלב אותו לאט לאט ולדעתי בסוף הוא יגנוב לקויט או הנדרסון את המקום בהרכב. בנוסף, אני מאוד מקווה לראות את סטיבי על הספסל... מתגעגע לראות אותו על המגרש כל כך, ואם הניתוח הזה באמת תיקן את רוב הבעיות שהיו לו במפשעה בשנתיים האחרונות ונתחיל לראות את הטילים שלו קצת יותר - אנחנו נהיה במקום אחר לגמרי העונה.
     
  9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,509
    לייקים שהתקבלו:
    7,861
    אמיר, מה שאתה אומר ברור מאליו. אבל אני לא חושב שמדובר פה בנקודה משמעותית כמו שTheLane עושה מזה, מיירלש היה נשאר אם היינו משדרגים לו את החוזה, הוא גם היה עובר לקבוצה כמו אודינזה שהציעה לו את השכר שהובטח לו. הוא היה עובר לכל מועדון ראוי שהיה מציע לו שדרוג בשכר ולכן לדבר על השדרוג המקצועי, סיכוי לתארים, ליגת האלופות וכו' זה פשוט לא רלוונטי פה.

    אלו לא הסיבות שבגללן הוא עבר לשם, זה מקסימום בונוס נחמד. מישהו שיחפש להכניס לנו קטנות כמובן יעלה את העניין הזה שוב ושוב כדי להזכיר לנו כמה אנחנו נחותים מצ'לסי ולא באירופה. די, זה משעמם כבר.

    הוא לא איזה כוכב. הוא שחקן סגל חביב בליברפול שעבר לצ'לסי כדי להיות שחקן סגל חביב שם. כולם רצו את המעבר, כולם מנצחים, וזהו. לא מבין למה אתם טוחנים את העניין הזה.
     
  10. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מגיב לאף אחד מכם (אוהדי קבוצות אחרות) יותר עד שלא תשפרו את הבנת הנקרא שלכם.

    Good day.
     
  11. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יופי אבל אני בינתיים מרוצה מהקישור שלנו. אם הנדו-אדם-לוקאס ישחקו נגד סטוק כמו נגד בולטון סטיבי לדעתי צריך לחכות כדי לחזור להרכב.
     
  12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,877
    לייקים שהתקבלו:
    8,044
    סטיבי צריך להיכנס לאט לאט, אבל אין לי שום ספק שהוא חייב להיות בהרכב. להנדרסון יש הרבה מאוד זמן עד שהוא יגיע לרמה שלו... בכלל, במשחקים נגד קבוצות קטנות בבית הייתי פותח עם סטיבי במקומו של לוקאס בכלל.

    אמנם אי אפשר לדעת איזה שחקן הוא יחזור, אבל אם הוא חוזר ב60-70 אחוז מהיכולת המקסימלית שלו הוא עדיין חייב לשחק בהרכב.
     
  13. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    כל קבוצה חייבת קשר אחורי. לעזאזל, אפילו ברצלונה משחקת עם קשר אחורי. קשר חורי הוא הכרחי, על מנת למנוע מצבים לא נעימים בעורף. נכון, גם מכדורים ארוכים אפשר להגיע למצב הבקעה(כמו הגול שבולטון שמו לנו), אבל אפשר לצמצם את אפשרויות האיום של היריבה ולסגור מסדרון פתוח במרכז המגרש, זה תמיד חיוני.
     
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,877
    לייקים שהתקבלו:
    8,044
    אז פה אני לא מסכים איתך... לא בכל משחק אתה חייב קשר אחורי, בוודאי לא במשחקים שאתה יודע שהקבוצה שנגדך הולכת להסתגר. 3 קשרים שיודעים לעשות הגנה ברמה סבירה ומעלה כמו סטיבי, אדם והנדו זה מספיק נגד קבוצות שגם ככה אתה מחזיק 60%-65% מהזמן בכדור.
     
  15. TheLane Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/05
    הודעות:
    2,861
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה אחד מהמגיבים המעצבנים, ההזויים ויהירים בפורום הזה, כמעט ברמה של הימים הגרועים של רודס. אתה מעדיף לחזור על מנטרות ולהתווכח מסביב לעניין ולא על נקודות שאנשים מעלים. תהנה מלדבר רק עם אוהדי ליברפול פה, אחרי ששלחת את כל השאר בחזרה לבית הספר...

    Mellow, אני לעולם לא טענתי שכסף הוא לא חלק מהסיבות שמיירלש עבר, אני די בטוח שגם כתבתי את זה. כמו שאמיר הוסיף בתבונה, זה כל החבילה של צ'לסי כרגע שהרבה יותר קוסמת לשחקן במצבו של הפורטוגלי, ולא רק מרכיב אחד בה: אם זה מקצועית, סיכוי לתארים, הופעה בליגת האלופות, משכורת טובה יותר, סיכוי גבוה יותר לשחק בהרכב באופן קבוע, מאמן שמכיר אותו, עיר נוצצת יותר, ומה לא בעצם. להגיד חד וחלק שמיירלש יצא פה עוד שכיר חרב שעובר בגלל כסף, זה לא חצי אמת, זה בערך שמינית או 1/16 אמת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/9/11