על איזה רוטציה אתה מדבר? הוא ישחק ביחד עם סביולה בחוד,לארסון הוא רק שחקן למקרי חירום,זה הכל. בארסה לא עשתה רכש כמו שצריך? למה,ג'יולי לא שחקן אגף טוב כמו שבארסה הייתה צריכה? בלטי לא טוב,דקו לא טוב? ואל תשאל אותי למה שאטו ירצה להיות חלק מרוטציה,תשאל את אטו שאמר כבר פעמים רבות את הדבר הבא: אני רוצה לשחק רק בבארסה!!! כמה פעמים אני צריך להסביר את זה פה?
כולם טובים. ובתור אחד שאוהד ברצלונה אתה אמור לדעת יפה מאוד, שמשה דץ משחק עם חלוץ אחד. סביולה זה לא יהיה, ואני בספק עם אטו יכול לשחק בחוד לבד. ואני מאוד שמח שהוא רוצה לשחק בבארסה, אבל זה לא תלוי בו.
חאבי מורנו חזר מהשאלה, כרגיל הוא לא ישחק, זה לא משנה. אתלטי העיפה את הנרקומנים\מהמרים שהיו לה בקבוצה, והביאה במקומם את השחקנים היותר טובים בליגה. אנתוניו לופז (בלמה של אוססונה), לאן פרנקו, מוביליה מסארגוסה ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. החיזוקים הנכונים במקומות הנכונים, אז נכון, זה לא דקו, ג'יולי ולארסון...אבל לפחות זה לא 8 שחקנים על אותה המשבצת.
גם מובייה ולופס למעשה חזרו מהשאלה. אל תספיד את חאבי מורנו. בכל זאת, שחקן נבחרת לשעבר. והנה ה- 2 ששכחחת את שמם: http://www.clubatleticodemadrid.com/img_upload/fotos_at_aldia/Doctor-Lucho-Pablo.Xxx פאבלו איבאנייס ולוצ'ו פריאה אצל הרופא של אטלטי. אגב שיגעון של בארסה עדיף על הטימטום של ריאל. עד שייערכו שם הבחירות כל כוכבי היורו ייחטפו. כולל ווין רוני.
ועכשיו התקשורת הספרדית טוענת שברצלונה מתענינת בסיליבניו של סלטה ויגו. ואפילו הMD הלביש אותו בבגדי בארסה http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20040710a/9_archivo55_graphic_10_1_2_20040710_YBA01S1.Xxx.Xxx
אל תשתגעו, זה היה צפוי, הלא במה אנחנו עכשיו? עונת מלפפונים. עכשיו זה הזמן של השמועות והידיעות שנשמעות ממש ממש אל הגיוניות, אז לא להבהל. אטו אל רוצה להיות בריאל. ממה שאני יודע הוא לא סבל אותם אף פעם. אטו פעם אמר לפני משחק מול ריאל שהוא יעשה הכל כדי לכבוש מולה והוא עשה זאת הרבה. כך שאין מצב שאטו ישחק בריאל, הוא לא יסכים לחוזה שפרז יציע לו בשום מחיר. סאביולה אכן, עוד מסוף עונה שעברה לפי דעתי יצא מהתוכניות של בארסה וזה חבל, שחקן מעולה, למרות שהוא שפנפן קטן הוא עדיין "אל" קונצ'חיטו. לוקה אמר היום במסיבת עיתונאים שהוא רוצה להמשיך את הקריירה שלו בדפור. עוד משו קטן, לואיס פאביאנו אמר שיש לו חוזה בבארסה לעונה הבאה,נראה מה יקרה איתו. אני אישית לא הייתי ממש רוצה לראות אותו בבארסה למרות שהוא טוב. אני פשוט לא אוהב את סגנון המשחק שלו.
משום מה המארקה טוען ש"ווין רוני אולי יהיה הגלקטיקו הבא של ריאל". כתוב שיש הסכם בין פלורנטינו פרז לרוני, וכרגע מחכים לבחירות כדי לראות מה יהיה, ואם פרז ישאר, גם הם טוענים, אז הסיכוי שרוני יגיע לריאל הוא די גדול. אם שואלים אותי - בולשיט. http://www.marca.com/ficheros/marca/fotos04/Internacional/rooney.Xxx ווין רוני. גלטיקו?
אכן סיליביניו יגיע לבארסה,אבל לא בטוח שיוצא ביום שני. כאמור בארסה לא יכולה לשתף שחקנים זרים , וסילביניו שנחשב לזר,צריך לקבל את האזרחות הספרדית ורק אז יוכל להצטרף לבארסה.
אני הבנתי שגם מנישה בדרך לבארסה. או יותר נכון שרייקארד ביקש לצרפו לקבוצה. האם זה המחליף המתאים לדווידס?
ההסכם עם סלטה וסלביניו מותנה באזרחות הספרדית שכנראה יקבל השחקן, אם אין אזרחות- אין בארסה... דעתי על ההחתמה בלעעעע איכס פלעעע! ההגנה של סלטה ספגה 68 שערים בעונה החולפת, לדעתי זה אומר הכל... בכל מקרה, אם יגיע סלביניו, יוסט GVB לעמדת הקשר הדפנסיבי(עוד פעם בללעעעע איכס פלעעע) נכון לעכשיו, אם לקחת בחשבון שהמערך של בארסה לא משתנה, ההרכב יראה(בערך) ככה -----------ואלדז---------- בלטי-----פויול----"מיליטו"----סלבינו -----צ'אבי----דקו------GVB ג'ולי-----------------------רונלדיניו ------------סביולה--------------
אני מאוד שמח עם ההחתמה של סילביניו, כל עוד זה לא יגרור את ג'יו למשבצת הקשר האחורי. אני מאמין שעדיין לא ירדו מהרעיון הזה. מסתמן סגל מאוד משמח ועמוק לבארסה העונה. אני מרוצה. ומאזן השערים של סלטה ויגו נובע מפציעות של לוקסאן ובלמים נוראיים.
המגן האירי של לידס יונייטד המתפרקת,איאן הארט חתם ל4 שנים בלבנטה העולה החדשה. גם בלם סלטיק מיאלבי הצטרף לקבוצה. http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/206481_MEDIUMLANDSCAPE.Xxxhttp://www.as.com/impresa/media/200407/10/futbol/20040710dasdaiftb_40_I_SCO.Xxx ריקארדו אוליבירה חלוצה של ולנסיה הבין שעדיף לו לעזוב את המסטאייה אחרי הצטרפותו של קוראדי http://www.as.com/impresa/media/200407/10/futbol/20040710dasdaiftb_36_I_SCO.Xxx