חח איך הגעתי לבניטז לא ברור. רדנאפ קיבל עזרה מבניטז שלא הביא מחליף לאלונסו וקבר לנו עונה, ועדיין היה צריך לעקוף את סיטי שכבר אז בזבזה כספים גדולים וגם פגע בול בכמה מהרכישות שלו. היום טוטנהאם יכולה להגיד שיש לה 4-5 שחקנים שיכולים לתרום לכל קבוצה בליגה, זה היה רחוק מלהיות המצב תחת המאמנים הקודמים, הם היו הקבוצה הכי אובר רייטד בליגה, היום לדעתי הם הכי אנדר רייטד כי מדובר בעיקר עלינו ועל ארסנל כאלה שיסיימו במקום ה-4, אני חושב שטוטנהאם פייבוריטית. אם בלאמי זה החלוץ המחליף של אנגוג אז לא תודה. העמדה הזאת חשובה מאוד, אנחנו לא יודעים מתי קארול פתאום יהיה מושבת לכמה שבועות, זה תסריט ריאלי לחלוטין וצריך חלוץ רציני, אחד כזה שגם יכול לשכנע אותנו לפעמים לשחק ב4-4-2 לצד קארול כשסוארז תופס עמדה שמאלית. אני לא משוכנע שבלאמי יכול לתת לנו תפוקה מספקת בתפקיד כזה, סופר סאב - כן. בהחלט עדיף על חילופים כמו מקסי,מיירלאש (כן כן הוא בישל פעמיים בסדר) או קאוט.
אני לא בטוח שרודאייגה, לצורך העניין, יותר טוב משמעותית מקאוט או בלאמי בתור חלוץ מחליף. יהיה לך קשה להביא בסכום מוגבל חלוץ רציני שגם מוכן לשבת על הספסל. אם נרצה חלוץ בהרכב ליד קארול אז יש לך את קאוט, בתור מחליף בלאמי יכול להיות מצוין אם הוא בא במחיר ובשכר סביר.
מלו, אין לנו את טורס בהרכב, כל חלוץ טוב שיגיע כרגע יודע שהוא מתחרה רציני על המקום ב- 11 גם אם נקודת ההתחלה שלו תיהיה בתור מחליף, כך שהנקודה של "אף חלוץ טוב לא יהיה מוכן לבוא לשב על הספסל" לא אמורה לתפוס פה. קארול לא צריך להיות באנקר בגלל תג המחיר שלו ואני רוצה להאמין שאם הוא ימשיך להיראות כמו שהוא נראה הוא יירד לספסל. אפשר וצריך להשקיע סכום נאה בחלוץ טוב שיהיה מסוגל לקחת לקארול את המקום הקבוע בהרכב. אם בנוסף לחלוץ ולקואטס נוכל להביא בהשאלה או בהעברה חופשית גם את בלאמי כדי שישב על הספסל ויתן גיבוי לאגפים - מדהים מדהים.
זה נכון שכל חלוץ יכול להדיח את קארול כל עוד לא פורע את השטרות, אבל לא הייתי מצפה במקומך לאיזו רכישה ב-15-20 מיליון פאונד. גם כי בזבזנו כבר המון כסף, וגם כי זה נראה לי מוקדם מדי מבחינת ההתאקלמות של קארול ובו זמנית מאוחר מדי מבחינת האופציות בשוק. הייתי שמח אם שחקן כמו פורלאן או יורנטה היה מגיע לפה, אבל אני מתאר לעצמי שבמקרה הטוב יגיע איזה רודאייגה - ועם כל הכבוד אני לא בטוח שהוא עדיף על פני קאוט ובלאמי בתפקיד שמיועד לו ברוטציה. בלאמי+קואטס+להיפטר מהזבל בסגל ואני יוצא סופר-מרוצה מהחלון הזה.
אגב, אני לא התכוונתי לחלוץ של 15-20. התכוונתי ל5-10, אפשר למצוא מישהו שמתקרב לסיום חוזה או משהו, בצרפת או לא יודע איפה, אני לא סקאוט. שהם יחפשו וימצאו.
כן לכך התכוונתי, אני מתאר לעצמי שגם פורלאן יעלה משה כמו 10-15 (אינטר רוצה אותו). זה היה נחמד אם יגיע חלוץ כזה, אבל לדעתי זה לא ריאלי ולא כדאי לבנות על זה. בסדר, אם נמצא משהו יותר טוב מבלאמי אז למה לא. אבל אני בספק שיש חיה כזו, גם כ"כ זול וגם יהיה חלוץ שידיח את קארול מההרכב. בטווח המחירים הזה אפשר למצוא אחלה סופר-סאבים ושחקנים יצירתיים שלבטח יתרמו פי 5 יותר מאנגוג, אבל לא כאלה שיכנסו להרכב במקום קארול או קאוט.
תנסה 30 - 40 מיליון יורו. לא יודע למה אתם מתכננים איך לזרוק את קארול מההרכב ומהקבוצה. הוא הבקיע שער נהדר נגד אקסטר אתמול, למה אתם לא מדברים על זה. הוא כבר עכשיו חלוץ ענק והוא יהיה אפילו טוב יותר בעתיד. הוא רקצריך להתחבר ולשחק עם סוארז יותר.
אף אחד לא מתכנן כלום, אבל צריך להיות מוכן למצב בו הוא לא מספק את הקבלות שחלוץ של קבוצת טופ-4 צריך לספק. במצב כזה נהיה חייבים שיהיה מחליף שיכול להיות יותר אפקטיבי מאנגוג. תחרות על המקום בהרכב יכולה גם לעזור לקארול להוציא מעצמו יותר. אפרופו אתמול - הוא נראה לי ממש מתוסכל. הפנים שלו אמרו כאילו הוא בדיכאון, הוא גם כעס על הנדרסון ודאונינג שניסו להגביה אליו לא כמו שצריך, וגם בשער הוא לא נראה מבסוט במיוחד. יש לי תחושה שהוא מאוד מתוסכל מזה שכולם מחפשים את משחק הראש שלו. הוא לא להיט על הקרקע אבל אני מבין אותו כשבהרבה מקרים כולם מנסים ללכת על ההגבהה המתסכלת במקום לתת פס פשוט.
פשוט לא ייאמן שאתה נשאר עיוור לאיך שקארול נראה, סטיבי ג'י. הוא נראה רע. מאוד מאוד רע. זה שהוא כבש שער יפה אתמול זה נחמד, כולנו יודעים שהוא יכול להוציא בעיטות כאלה בשמאל, אבל הוא בקושי מגיע למצבים כאלה בכלל, כי הוא לא מצליח להשתלט על כדורים בצורה טובה על הקרקע. הוא מקבל כדור ואם הוא מנסה להשאר איתו במקום לשחרר בנגיעה, הוא מאבד אותו באופן מיידי 9 מתוך 10 פעמים. גם אתמול הוא היה צריך המון מזל כדי לסדר לעצמו את הבעיטה הזאת. חלוץ ענק? רק בגובה. רק תזרוק שם של חלוץ אקראי מהפרמיירליג, רוב הסיכויים שאני לוקח אותו על פני קארול היום. הוא היה טוב יותר בניוקאסל, העונה עד עכשיו הוא זוועה, הוא צריך להתאפס על עצמו ואולי מה שצריך לקרות בשביל כך זה הגעה של חלוץ שייתן לו תחרות על המקום בהרכב. כמו שהדברים עומדים כרגע בכל מקרה קויט החלוץ שלי ליום שבת.
אני חושב שזה הרבה יותר מורכב ממה שאתם מתארים. כל ההתפתחות שלו נקטעה בגלל המעבר הזה לליברפול, הוא הרי סירב בהתחלה לעזוב את ניוקאסל עד שהופעלו עליו לחצים להגיש בקשת העברה וככה זה נסגר, הוא אמר מפורשות שהוא לא רצה לעזוב. הוא היה צריך להמשיך להיבנות, ללמוד ולצמוח בניוקאסל, בלי הלחצים המטורפים האלה, הוא הגיע לסיר לחץ הזה של ליברפול בעל כורחו והוא פשוט לא מצליח לתפקד, יש שחקנים שתג המחיר פשוט גומר אותם מבחינה נפשית ולדעתי הוא אחד כזה. זה שכל החצים כרגע מופנים אליו, ובצדק, רק מוסיף ללחץ האטומי הזה שהוא נמצא בו. השאלה היא מה יקרה אם זה יימשך ככה עד סוף העונה, האם קני 'יודה' בטעות וינסה למכור אותו או יתן לו גיבוי וימשיך לרוץ איתו כאילו הכל בסדר.
קארול היה הfocal point של משחק ההתקפה של ניוקאסל ונהנה מעונה טובה מאוד של בארטון. אם ליברפול לא תצליח לשלב את המשחק על קארול במקביל למשחק הרגיל שלה (שיהיה, מן הסתם, מבוסס קרקע וסוארז), היא תצטרך לספסל אותו: כל שחקן נייד, טכני ומהיר מקארול יהיה טוב יותר עבורה (כמובן שרודייגה מתאים כאן). יהיה מגוחך מעט לראות את קארול הופך למעין pinch hitter אבל דווקא בגלל כמות הכסף שליברפול השקיעה, היא לא יכולה להרשות לעצמה לחנוך אותו בסבלנות. ללא שום קשר ליכולת של קארול, ליברפול זקוקה לחלוץ טוב יותר מאנגוג על הספסל ולכן חלוץ שלישי מכובד שיש לו משהו שונה להציע הוא רכש רצוי - בלאמי סבבה בהקשר הזה.
למה למכור חלוץ בגיל 22 עם פוטנציאל גדול, ועוד לת לו רק שנה. אתה שומע איך אתה נשמע? למכור אותו? העובדה היא שאנדי קארול שיחק 9 משחקי ליגה בליברפול. 9. ואתה כבר רוצה למכור אותו. תנו לו לשחק ביחד עם סוארז, תאמנו אותו להתאים לשיטה, תורידו ממנו את הלחץ(כפי שציינו פה - האטומי) ותרגעו עם הפאניקה הזאת. הוא חלוץ מדהים עם פוטנציאל ענק, ואתה רוצה כבר למכור אותו. שאלוהים יעזור לך.
הרבה יותר מורכב? אם כבר, ההסבר שאתה מציע הוא יותר מדי פשטני. על הנייר, שום דבר איננו מונע ממנו להתפתח בליברפול. הגיבוי שלו מהצוות המקצועי הוא מקסימלי והוא נקנה על סמך הכישרון וההבטחה שהוא הראה בניוקאסל (לא בדיוק המקום הרגוע בעולם, גם אם זו לא ליברפול. שלא לדבר על כך שבניוקאסל הוא בעיקר היה מעורב בכל מיני תקריות מחוץ למגרש שלא העידו על יתר מקצוענות). למה שהכיוון כלפי מעלה לא יימשך? הוא לא השחקן הראשון שמגיע למועדון גדול בגיל צעיר ונושא על גבו תג מחיר גבוה (אולי לא בקנה המידה המגוחך הזה, אבל היי, את זה תגיד למי שמנהל אצלכם מו"מ מטעם המועדון). ואם הוא לא מסוגל לעמוד בלחצים או שיש לו בעיות שקשורות בביטחון עצמי, מה שטרם הוכח, זה תלוי במבנה האישיות שלו ופחות בתג המחיר. אם יש משהו שמנע ממנו להתקדם בתקופה הקצרה למדי שלו בליברפול זה קודם כל הפציעות התכופות שלו והיעדר הכשירות. בינתיים קארול וליברפול נמצאים שני משחקים בתוך העונה, קצת מוקדם לדבר על טעויות ומכירות.
StevieG אתה שואל אותי אם אני שומע את עצמי? אתה שומע את עצמך? "קארול חלוץ מדהים" באיזה עולם? איפה? בחיי שאני לא יודע על מה אתה מדבר. איפה בדיוק טמון הפוטנציאל הזה שאתם מדברים עליו מהרגע שהוא חתם? כי הוא גבוה והבקיע כמה שערים בפרמייר ליג? כי הוא בנוי טוב על הנייר? אני באמת מתקשה להבין. בנתיים התוצאות מדברות בעד עצמן, לא צריך לפרט, הבנאדם בקושי מסוגל לעצור כדור על הרגל, פס מדויק היום זה מחזה נדיר אצלו, לעבור שחקן זה כמובן בקשה מוגזמת לחלוטין, בגדול כל מה שהוא יודע לעשות זה או לבעוט מרחוק עם רגל שמאל ולקוות שהכדור יהיה מספיק חזק וייכנס או שירימו לו כדור בדיוק בדיוק לפדחת כי הוא יודע לנגוח טוב. ולשאלתך, כן, אם הוא הולך להיראות במשך כל העונה כמו שהוא נראה היום אני בהחלט אצפה מדלגליש לנסות למכור אותו בקיץ, ממש לא בקשה מוגזמת, קורה שטועים עם רכש, ואם דלגליש גדול כ"כ הוא גם יהיה מסוגל להודות בטעויות, זה המינימום שאני מצפה ממאמן של ליברפול. אבל שוב, זה בהנחה שקארול ימשיך להראות כמו שהוא נראה היום. ArsenalFan אם הוא לא כשיר שלא יעלה לשחק, זה כבר לא תופס, כשהוא חתם הוא לא היה כשיר ולכן לא שיחק במשחקים הראשונים, השאר היסטוריה, הוא כבר פרי סיזן שלם מתאמן עם הקבוצה ב- 100 אחוז כשירות. למה שהכיוון כלפי מעלה לא יימשך? אני לא מתיימר לקבוע, אני יכול לנחש, יש שחקנים שמסוגלים לעמוד בלחץ הזה של להיות חלק מקבוצה גדולה ויש כאלה שלא, כרגע נראה שקשה לו עם זה. באיזה שהו מקום הוציאו אותו מניוקאסל הרגועה והשקטה בה הוא יכול היה להראות מה הוא שווה בלי שכל העיניים בעולם יסתכלו על כל פעולה שלו, ופתאום בין לילה, בלי הכנה מוקדמת, מנטלית ופסיכולוגית הוא הגיע למועדון ענק שנמצא במשבר עם לחצים עצומים, כחלוץ האנגלי הכי יקר בכל הזמנים, לא מטען כל כך פשוט כמו שאתה מתאר.