שאלה מצויינת. ממה שראיתי ממנו בפיינורד, הוא התמודד בעיקר עם הגנות ברמה נמוכה ואין להסיק מכך על יכולתו כסקורר. מימדיו לא רעים, ומעידים על כך שהוא יכול להסתדר גם באמצע, אבל אני מעדיף אותו באגף כרגע, כיוון שפאציני ומיליטו טובים ממנו באמצע כרגע, ולכן בתפקיד הזה הוא יקבל יותר דקות משחק. לפי מה שאני זוכר מג'נואה, השיטה של גאספריני מבוססת על הרבה דינמיות בחלק הקידמי, מה שאפשר לקרישיטו למשל לפרוח בהתקפה, כך שגם אם קאסטניוס לא ישחק באמצע, אין זה אומר שהוא לא יוכל להבקיע או להגיע למצבי כיבוש. שאלה נוספת לגבי אינטר - כיצד יתפתח דוידה סאנטון? האם יוכל להציג יכולת טובה לאורך זמן, או שהתפתחותו תיבלם סופית עקב הגעתו של ג'ונתן?
כאשר הטאמגוצ'י שלכם נפצע, גאספריני העלה את אובי(?!) מהספסל, מה שמראה על חוסר אמון מוחלט בסאנטון. אין עוררין על הכישרון והפוטנציאל העצום שלו, אבל באינטר כבר מזמן אין לו מה לחפש.
זכור לי שבעבר היה שוקולד שנמכר בארץ תחת השם טורינו (יוצר ע"י עלית) והיה אחד הטעימים שלהם. אחח נוסטלגיה שאפו אדיר על הפרוייקט- יש כאן ידע עצום בקולינריה כמו גם בכדורגל. כל אתר (ולא רק בארץ) היה מתגאה בפרויקט כזה
יש דברים בגו, אבל סאנטון דווקא היה טוב במשחקי האימון. לגבי אובי, ראית את הסופר קופה? הוא היה מצוין, וגם נגד אולימפיאקוס אתמול. שווה כל דקה.
http://villaggio.co.il/%D7%98%D7%95%D7%A8%...91%D7%AA%D7%99/ האמת שאני לא זוכר כזה שוקולד, ופה תוכל לגלות שזה לא של עלית (?).
וואלה? לא ידעתי שזה יוצר בחו"ל, עלית מכרו אותו עם הלוגו שלהם תחת המותג שלהם אבל נחמד לדעת שאני לא היחיד שזוכר לו חסד נעורים... יש קבוצה בפייסבוק שקוראת להחזיר אותו לארץ (מסתבר שאכן יש יבוא כמו שנאמר שכתבה אך לא סדיר ובמקומות ספורים) אני החבר ה 45 שם החל מהערב... https://www.facebook.com/group.php?gid=400680005649&v=photos
חלוץ בכל רמ"ח איבריו. התנועה שלו בלי כדור לעומק תענוג, החדות והמהירות שהוא עושה דברים גם היא..במיוחד בתוך הרחבה הוא תמיד נייד ויודע להגיע בתיזמון טוב לכדורים ולא נותן לבלמים לנוח. הוא הראה כמה פעלותו יפות באגף, אבל סה"כ לדעתי הוא עדיין דיי raw עם הכדור, יש לו טכניקה נחמדה והוא ממש מהיר במיוחד כשהוא כבר דוהר עם הכדור ונותנים לו שטחים - אבל במקומות צפופים הוא יאבד הרבה כדורים.. בשבילי הילד הזה אך ורק חלוץ, ולשם אותו באגף יעשה לו אבל לטעמי כשיצפו ממנו לייצר דברים על בסיס קבוע. כמו קוטיניו אני עדיין הייתי שמח אם נראה אותו מושאל ומקבל הזדמנויות לשחק על בסיס קבוע בעמדה שהוא צריך לשחק.
מאכזב אותי לראות את המצב של פיורנטינה, המילה דכאוני שמככבת בסיקור היא בול במקום אני חושב, אבל המרקאטו חסר ההשראה קיבל מוזה קטנה היום. בכל מקרה, אני מקווה שפיורנטינה לא "תזכה" לגורל דומה לזה של סמפדוריה. סיקורים נהדרים, כרגיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אני לא חושב שפיורנטינה בדרך להיות סמפדוריה, מצד שני נורא עצוב לראות את הוויולה הופכים לקבוצה פשוט משעממת. אני בספק אם סילבה יישנה את המצב הזה, בטח אם יבואו עוד עזיבות (וארגאס להערכתי לא יעזוב בסופו של דבר). איזה מזל שיש את יואב, עכשיו גם גיליתי את המקור של ה-Mondongo a la italiana. עכשיו רק חסר של ה-Tallarines Verdes, גם לזה צריך להיות מקור איטלקי לדעתי... יאללה, מחר רומא וזנבי השוורים שלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
אני מאמין שהאטריות הירוקות שאוכלים בפרו הן במקור מליגוריה. הרוטב חייב להיות הפסטו (על בסיס בזיליקום, ריחן) מג'נובה או סלסה ורדה (על בסיס פטרוזיליה). בעצמי לא טעמתי חלק נכבד מהמאכלים שהזכרתי, כי קילומטרים עדיין לא גמעתי וקיבה של פרה לא ראיתי עדיין באטליזים הישראלים. אשמח לעוד התעניינות וסימני שאלה!
נסה בשכונת התקווה או בשוק מחנה יהודה, אם מצאנו שם לבבות פרה, וסבתא שלי הייתה קונה שם מעיים, אז גם קיבה אמורה להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx למרות שקיבה זה לא טעים בכלל...
חברים, עדין לא הספקתי לקרוא את הכל, אני יודע שהודעות המחמאות לכם לא תורמות לדיון, אבל פאק אית, זה מדהים איך בכל שנה אתם מוסיפים דבר חדש לפרוייקט, בהחלט המידע הכי טוב ברשת על הליגה האיטלקית, בעבר אמרתי בשפה העברית, היום אני אומר שבגזאטה צריכים לעשות עליכם כתבה, על אוהדי הכדורגל האיטלקי הנאמנים באייסוקר, כי פשוט אין דברים כאלה.
זהו! סוגרים את אחד הפרויקטים המרשימים שנראו כאן עם ביקור באי (סיצ'יליה) וחצי (סאלנטו). קבוצות מסוקרות: לצ'ה, פאלרמו וקטאניה. קריאה מהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx גישה מהירה לאינדקס: אני רוצה להודות ליניב (Nesta), אנדריי (AGENT ORANGE), שי (Furia Ceca), מוחמד (Mamadu), נאור (bulldog) וקובי (Koby Romanista) שהשתתפו בכתיבת הסיקורים - ומעל לכולם - ליואב (cazzo), שתרם לנו מהידע הגסטרונומי העצום שלו כדי שנדע מהן מסורות האכילה של כל אחת מהערים שבהן הכדור הרשמי של הסרייה A יתגלגל בעונה הקרובה. בשם צוות הניהול של הפורום האיטלקי באייסוקר, אנו מקווים שנהניתם ושתמשיכו להנות בפורום הכדורגל הטוב ברשת :aaa15: פורצה!